• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σύνθεση και φωτοσύνθεση - μηχανές

Αποτελέσματα για

Σύνθεση και φωτοσύνθεση - μηχανές

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. VIDEO IMAGE GMBH VERTRIEB UND SERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία VIDEO IMAGE GMBH VERTRIEB UND SERVICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτοσύνθεση και σύνθεση - μηχανές και εξοπλισμός, και Φωτοσύνθεση και σύνθεση - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Emmendingen, Γερμανία.

  2. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε μηχανήματα ελέγχου στο Riedlingen της Άνω Σουηβίας. Ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι η κατασκευή και η παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδικών μηχανημάτων ελέγχου με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Από το πιο μικρό μηχάνημα με δύναμη λίγων Newton έως το μηχάνημα ελέγχου με συμπίεση 10000 kN βάρους άνω των τριάντα τόνων, η ομάδα των πεπειραμένων μηχανικών και τεχνικών μας είναι σε θέση να υλοποιεί ακόμη και τις πλέον απαιτητικές κατασκευές. Χάρη στη στενή επαφή με τα κορυφαία ινστιτούτα και πανεπιστήμια βρισκόμαστε πάντοτε στο πλέον επίκαιρο επίπεδο της τεχνολογίας ελέγχου. Η συμμετοχή μας στο γερμανικό σύνδεσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και εγκαταστάσεων (VDMA), ειδικός τομέας μηχανημάτων ελέγχου συνεπάγεται για εσάς την εγγύηση για καινοτομικές τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα και αξιόπιστο σέρβις. Ένα ξεχωριστό τμήμα ασχολείται με την ανάπτυξη και την προσαρμογή των ηλεκτρονικών δομοστοιχείων στα δικά μας μηχανήματα ελέγχου. Στο πλαίσιο αυτό επικεντρωνόμαστε στο σχεδιασμό έργων και στην ανάπτυξη με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η παραγωγή του υλισμικού πραγματοποιείται από μια θυγατρική επιχείρηση στην Ελβετία.

  3. ANDERAS ECKERT

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANDERAS ECKERT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφία και κινηματογράφος - εξοπλισμός λήψης και προβολής εικόνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτογραφικές μηχανές, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Φωτογραφικές μηχανές, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Großrinderfeld, Γερμανία.

  4. PETER NIELSEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία PETER NIELSEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφία και κινηματογράφος - εξοπλισμός λήψης και προβολής εικόνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτογραφικές μηχανές, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Φωτογραφικές μηχανές, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  5. JOHANNES MARIA WERNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOHANNES MARIA WERNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφία και κινηματογράφος - εξοπλισμός λήψης και προβολής εικόνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτογραφικές μηχανές, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή, Φωτογραφικές μηχανές, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, και Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Neuhausen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SHO FOTOGRAFIE

    Γερμανία

    Η εταιρεία SHO FOTOGRAFIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφία και κινηματογράφος - εξοπλισμός λήψης και προβολής εικόνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτογραφικές μηχανές, Εργαστήρια εμφάνισης φωτογραφιών και κινηματογράφου - εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Φωτογραφικές μηχανές, Εργαστήρια εμφάνισης φωτογραφιών και κινηματογράφου - εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

  2. ATELIER 27 GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ATELIER 27 GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφία και κινηματογράφος - εξοπλισμός λήψης και προβολής εικόνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτογραφικές μηχανές, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκδόσεις γενικής φύσεως, Φωτογραφικές μηχανές, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, και Εκδόσεις γενικής φύσεως. Έχει έδρα σε 72127, Γερμανία.

  3. WOLFRAM OTLINGHAUS

    Γερμανία

    Η εταιρεία WOLFRAM OTLINGHAUS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφία και κινηματογράφος - εξοπλισμός λήψης και προβολής εικόνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτογραφικές μηχανές, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή, Φωτογραφικές μηχανές, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, και Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Bodman-Ludwigshafen, Γερμανία.

  4. FOCUS-F FOTOGRAFIE

    Γερμανία

    Η εταιρεία FOCUS-F FOTOGRAFIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφία και κινηματογράφος - εξοπλισμός λήψης και προβολής εικόνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτογραφικές μηχανές, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Φωτογραφικές μηχανές, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή, και Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  5. WERBESTUDIO ROHM

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERBESTUDIO ROHM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφία και κινηματογράφος - εξοπλισμός λήψης και προβολής εικόνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτογραφικές μηχανές, Εργαστήρια εμφάνισης φωτογραφιών και κινηματογράφου - εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Φωτογραφικές μηχανές, Εργαστήρια εμφάνισης φωτογραφιών και κινηματογράφου - εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Neckarbischofsheim, Γερμανία.

  1. HIGHCLASS-PRODUCTION GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία HIGHCLASS-PRODUCTION GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφία και κινηματογράφος - εξοπλισμός λήψης και προβολής εικόνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτογραφικές μηχανές, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή, Φωτογραφικές μηχανές, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, και Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. HELMUT BRENNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία HELMUT BRENNER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφία και κινηματογράφος - εξοπλισμός λήψης και προβολής εικόνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτογραφικές μηχανές, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Φωτογραφικές μηχανές, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  1. ERICH REINHARDT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERICH REINHARDT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφία και κινηματογράφος - εξοπλισμός λήψης και προβολής εικόνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτογραφικές μηχανές, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή, Φωτογραφικές μηχανές, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, και Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Ispringen, Γερμανία.

  2. FOTOATELIER SPIEGELBILD - INH. SACHA DAUPHIN FOTOGRAFENMEISTER

    Γερμανία

    Η εταιρεία FOTOATELIER SPIEGELBILD - INH. SACHA DAUPHIN FOTOGRAFENMEISTER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφία και κινηματογράφος - εξοπλισμός λήψης και προβολής εικόνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτογραφικές μηχανές, Θήκες για φωτογραφικό εξοπλισμό, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Φωτογραφικές μηχανές, Θήκες για φωτογραφικό εξοπλισμό, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Neuenbürg, Γερμανία.

  3. FOTODESIGN LUCA SIERMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία FOTODESIGN LUCA SIERMANN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφία και κινηματογράφος - εξοπλισμός λήψης και προβολής εικόνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτογραφικές μηχανές, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκδόσεις γενικής φύσεως, Φωτογραφικές μηχανές, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, και Εκδόσεις γενικής φύσεως. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. BERND LEITNER FOTODESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERND LEITNER FOTODESIGN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφία και κινηματογράφος - εξοπλισμός λήψης και προβολής εικόνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτογραφικές μηχανές, Εργαστήρια εμφάνισης φωτογραφιών και κινηματογράφου - εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Φωτογραφικές μηχανές, Εργαστήρια εμφάνισης φωτογραφιών και κινηματογράφου - εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Mühlacker, Γερμανία.

  5. SCHWETZINGER DRUCK

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWETZINGER DRUCK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, και Εκτύπωση όφσετ. Έχει έδρα σε Schwetzingen, Γερμανία.

  6. COPYSHOP DRUCKSPEKTRUM UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Γερμανία

    Η εταιρεία COPYSHOP DRUCKSPEKTRUM UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Ψηφιακή εκτύπωση, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, και Ψηφιακή εκτύπωση. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  7. TYPEPRINTDIGITAL GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία TYPEPRINTDIGITAL GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, και Εκτύπωση όφσετ. Έχει έδρα σε Giengen, Γερμανία.

  8. RAPIDOPRINT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAPIDOPRINT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Μεταξοτυπία, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  1. DRUCKEREI FUSS KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRUCKEREI FUSS KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτί για είδη χαρτικής, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτί για είδη χαρτικής, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  2. DRUCK- UND VERLAGSGESELLSCHAFT OTTO WELKER MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRUCK- UND VERLAGSGESELLSCHAFT OTTO WELKER MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Ψηφιακή εκτύπωση, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, και Ψηφιακή εκτύπωση. Έχει έδρα σε Neckarsulm, Γερμανία.

  3. DRUCKSTUDIOGRÄSSLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRUCKSTUDIOGRÄSSLE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Μεταξοτυπία, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  4. SCHWARZWÄLDER BOTE MEDIENVERMARKTUNG SÜDWEST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWARZWÄLDER BOTE MEDIENVERMARKTUNG SÜDWEST GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Μεταξοτυπία, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Oberndorf, Γερμανία.

  5. DÖRR + SCHILLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DÖRR + SCHILLER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Μεταξοτυπία, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  6. GROSS

    Γερμανία

    Η εταιρεία GROSS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, και Εκτύπωση όφσετ. Έχει έδρα σε Rheinstetten, Γερμανία.

  7. DRUCKEREI MAULBETSCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRUCKEREI MAULBETSCH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτί για είδη χαρτικής, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτί για είδη χαρτικής, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Zuzenhausen, Γερμανία.

  8. KRAUSE-STREICHER DRUCK + KOPIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRAUSE-STREICHER DRUCK + KOPIE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Ψηφιακή εκτύπωση, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, και Ψηφιακή εκτύπωση. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  9. XXL-PRINT & DESIGN MEDIENAGENTUR LTD.

    Γερμανία

    Η εταιρεία XXL-PRINT & DESIGN MEDIENAGENTUR LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Μεταξοτυπία, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Neuffen, Γερμανία.

  10. DRUCKHAUS BUTSCHER EK

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRUCKHAUS BUTSCHER EK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, και Εκτύπωση όφσετ. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σύνθεση και φωτοσύνθεση - μηχανές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

583 Επιχειρήσεις