• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σχεδιασμός συστημάτων

Αποτελέσματα για

Σχεδιασμός συστημάτων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BEDRUNKA+HIRTH GERÄTEBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού επιχειρήσεων και συστημάτων χώρου εργασίας. Στους τομείς της επεξεργασίας μετάλλων υπάρχει ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων τεχνικών παραγωγής. Παράγουμε ερμάρια με συρτάρια, πάγκους εργασίας, συστήματα αποθήκευσης CNC και τράπεζες εργασίας ρυθμιζόμενου ύψους. Το εκπαιδευμένο προσωπικό, ένα δημιουργικό τμήμα σχεδιασμού με υπερσύγχρονα τρισδιάστατα συστήματα, η άριστη τεχνογνωσία στην εργονομική και οικονομικά αποδοτική διαμόρφωση του χώρου εργασίας, καθώς και η άριστη κατάρτιση των συνεργατών μας διασφαλίζουν την υποστήριξη των τελικών πελατών σας. Τα δομοστοιχειωτά συστήματα χώρου εργασίας της Bedrunka+Hirth παρέχουν τις ιδανικές προϋποθέσεις για την ευχάριστη και αποδοτική εργασία – διαμορφωμένα με γνώμονα την εργονομία με επικέντρωση στον άνθρωπο και στην τεχνολογία. Η Bedrunka+Hirth εφαρμόζει για τη διαμόρφωση του χώρου εργασίας νέα στοιχεία από τον τομέα της εργονομίας προκειμένου να διασφαλίζει την ασφαλή, απρόσκοπτη εκτέλεση της εργασίας και να βελτιστοποιεί το καθημερινό περιβάλλον εργασίας των εργαζομένων.

  2. UNITRO-FLEISCHMANN STÖRMELDESYSTEME INH. JÜRGEN FLEISCHMANN

    Γερμανία

    Είμαστε μα επιχείρηση βιομηχανικών ηλεκτρονικών συστημάτων γενικής χρήσης που ιδρύθηκε το 1971 και συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών στον τομέα της τεχνολογίας σηματοδότησης βλαβών. Με το σύνθημα «the power to control» αναπτύσσουμε και παράγουμε συστήματα σηματοδότησης βλαβών ειδικά για μονάδες παραγωγής ενέργειας, καθώς και για το βιομηχανικό και το δημοτικό τομέα. Τα δικά μας συστήματα σηματοδότησης βλαβών έχουν εξελιχθεί σε περισσότερα από 45 χρόνια από την απλή συσκευή σηματοδότησης βλαβών σε κυβερνοφυσικά συστήματα IKT. Με τις πολυλειτουργικές τους ιδιότητες, αυτά τα συστήματα χρησιμοποιούνται με επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο. Άλλα έξυπνα συστήματα Condition and Facility Monitoring για χρήση σε σενάρια Industrie 4.0 για την επιτήρηση τεχνικών συστημάτων παραγωγής και παροχής, με απομακρυσμένο συναγερμό και απομακρυσμένη συντήρηση. Ένας άλλος τομέας είναι τα στοιχεία διαύλου LON για τον αυτοματισμό κτιρίων και βιομηχανικών μονάδων με ολοκλήρωση συστημάτων και ειδικοί σχεδιασμοί με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Αναπτύσσουμε συστήματα για τον έλεγχο και την επιτήρηση διατάξεων ασφάλισης θυρών θαλάμων ελεγχόμενης ατμόσφαιρας.

  3. TIS INDUSTRIESERVICE

    Γερμανία

    Με άνω των 20 ετών εμπειρία συμβάλλουμε σημαντικά στην επιτυχία της επιχείρησης των βιομηχανικών πελατών μας. Όλοι σχεδόν οι κλάδοι της βιομηχανίας εμπιστεύονται την αποδοτικότητά μας και αξιοποιούν επίσης το εξατομικευμένο για κάθε πελάτη σέρβις μας. Και όλα αυτά για την ποιότητα, την ευελιξία, αλλά και το κόστος. Χάρη στη τεχνογνωσία μας είμαστε σε θέση να διεκπεραιώνουμε εμπρόθεσμα και μεγάλες παραγγελίες (π.χ., πλήρης μετεγκατάσταση εργοστασίων εντός 5 μηνών στην Τουρκία). Οι καλές επαφές στο εξωτερικό σάς διασφαλίζουν επίσης την απρόσκοπτη και από νομική άποψη άψογη διεκπεραίωση. Συναρμολόγηση μηχανημάτων/εγκαταστάσεων, έλεγχος ραφιών κατά DIN EN 15635, εξειδικευμένη επιχείρηση για των έλεγχο εγκαταστάσεων ραφιών, αποσυναρμολόγηση/επανασυναρμολόγηση, μετακόμιση μηχανημάτων/μετεγκατάσταση παραγωγής, συναρμολόγηση/αποσυναρμολόγηση συστημάτων γερανών KBK, σχεδιασμός/διαχείριση έργων, συντήρηση/σέρβις, βιομηχανικός καθαρισμός, καθαρισμός κτιρίων, Facility Management (εξειδικευμένη επιχείρηση κατά WHG)

  4. DSL AIR TECHNOLOGY GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για πάνω από 25 χρόνια, η μεσαίου μεγέθους επιχείρησή μας έχει αποκτήσει εγχώρια και διεθνή φήμη στον τομέα της τεχνολογίας φίλτρων αερισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος εργασίας και του φυσικού περιβάλλοντος, χάρη στην οικολογικά και κοινωνικά προσανατολισμένη εταιρική φιλοσοφία της. Ο σχεδιασμός από "πόρτα σε πόρτα" της σειράς ηλεκτροφίλτρων μας είναι σήμα κατατεθέν των τεχνικά προηγμένων και εύκολα συντηρήσιμων συστημάτων φίλτρων παγκοσμίως. Παρακολουθώντας συνεχώς το σχεδιασμό και τις επιδόσεις των σύγχρονων εργαλειομηχανών και μέσω της εξέλιξής τους, συχνά σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μηχανημάτων, προκύπτουν εδώ και πολλά χρόνια οι νέες σειρές ηλεκτροφίλτρων, προσαρμοσμένες κατά βάση στο σχεδιασμό των εργαλειομηχανών. Αυτό απαιτεί, συγχρόνως, εκ νέου σχεδιασμό του εξοπλισμού φίλτρου, ιδίως των δεξαμενών ιονιστή και συλλέκτη. Η DSL Air Technology είναι σήμερα ο πάροχος με τη μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής ηλεκτροφίλτρων στον κόσμο σε αυτόν τον τομέα.

  5. BREYER GMBH MASCHINENFABRIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ακρίβεια και η εμπειρία αποτελούν το σωστό συνδυασμό για ικανοποιημένους πελάτες. Η ακρίβεια είναι για εμάς πολύ περισσότερα από την απλή τήρηση των διαστάσεων. Στην BREYER, αυτός ο όρος σημαίνει ακρίβεια σε όλους τους τομείς. Από τον ακριβή σχεδιασμό έως την πρώτης τάξεως παραγωγή, την ποιότητα και την εμπρόθεσμη παράδοση. Έτσι, η ακρίβεια στην BREYER αποκτά πολυδιάστατη σημασία χάρη στην εκτενή εμπειρία: είναι μια ουσιαστική υπόσχεση στους πελάτες μας. Η BREYER είναι: Ποιότητα made in Germany. Τα πλεονεκτήματά σας με τα συστήματα παραγωγής της BREYER: ίδιος τρισδιάστατος προγραμματισμός, υπερσύγχρονο κέντρο τόρνου και φρέζας, ιδανικές προϋποθέσεις για μεμονωμένα εξαρτήματα και μικρές σειρές, επίσης δυνατότητα παραγωγής ειδικών λύσεων, εμπειρία πολλών δεκαετιών στην κατασκευή εγκαταστάσεων και παράδοση Just-in-time. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της BREYER προκύπτει από το συνδυασμό όλων των στοιχείων παραγωγής - ένας μόνο συνεργάτης σάς παρέχει ακρίβεια, εξειδίκευση και αξιοπιστία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CARGO PLAST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Cargo Plast® GmbH είναι μια μικρομεσαία ανεξάρτητη επιχείρηση. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ασχολούμαστε με την παραγωγή και τη διάθεση συστημάτων μεταφοράς και αποθήκευσης, καθώς και με την επισκευή και τη συγκόλληση πλαστικών. Η εξειδίκευση της εταιρείας μας στηρίζεται σε μια πολυδιάστατη γκάμα προϊόντων. Για ειδικές εφαρμογές παρέχουμε καινοτομικές εξειδικευμένες λύσεις. Εκτός από νέα προϊόντα παρέχουμε την επισκευή πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων στις δικές μας εγκαταστάσεις ή επιτόπου στις δικές σας εγκαταστάσεις. Η εταιρεία μας διακρίνεται για την εξατομικευμένη υποστήριξη, την ποιότητα των προϊόντων, την τήρηση των προθεσμιών παράδοσης, καθώς και την εξειδικευμένη διεκπεραίωση που αποτελούν στόχο του έργου μας. Από την παροχή συμβουλών, το σχεδιασμό, την κατασκευή έως τη διαχείριση της παραγγελίας σας, την οργάνωση των μεταφορών και την παρακολούθηση των εμπορευμάτων, το γραφείο μας παρέχει ανά πάσα στιγμή την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Σωστή επισκευή σύμφωνα με τις προδιαγραφές πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων κάθε είδους με διάφορες μεθόδους συγκόλλησης πλαστικών.

  2. MIB GMBH

    Γερμανία

    Η MIB GmbH Messtechnik und Industrieberatung είναι ο συνεργάτης σας για μακροχρόνια δοκιμασμένα συστήματα μέτρησης παροχής - Μέτρηση, ρύθμιση, επιτήρηση παροχής υγρών. Εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια αναπτύσσουμε συστήματα μέτρησης ανωτάτου επιπέδου. Εστιάζοντας στις απαιτήσεις της αγοράς διαθέτουμε σε ολόκληρο τον κόσμο λύσεις για τους πελάτες μας. Βασικοί κλάδοι είναι η βιομηχανία τροφίμων, η χημικής βιομηχανία, η βιομηχανία ημιαγωγών και ηλιακών συστημάτων, η φαρμακοβιομηχανία και η ιατρική τεχνολογία, καθώς και η κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας πριν από την αγορά για το βέλτιστο αποτέλεσμα μέτρησης, τους βοηθούμε κατά το σχεδιασμό του προβλήματος μέτρησης και είμαστε φυσικά στη διάθεσή τους και μετά την αγορά για ερωτήματα. Στο δικό μας κέντρο κατάρτισης πραγματοποιούμε σεμινάρια για τους πελάτες και τους αντιπροσώπους μας. Το καταρτισμένο ειδικευμένο προσωπικό μας σάς υποστηρίζει κατόπιν αιτήματος κατά τη θέση σε λειτουργία. Αναπτύσσουμε λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Flowmax: υπερσύγχρονη μέτρηση παροχής με υπερήχους - η λύση για πολλές εφαρμογές

  3. HARTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία sd Hartstofftechnik GmbH εξειδικεύεται στο τομέα των τεχνικών κεραμικών υλικών. Στις δραστηριότητές μας περιλαμβάνονται οι επεξεργασία κεραμικών υλικών υψηλής απόδοσης και η παροχή τεχνικών συμβουλών για τη χρήση διάφορων κεραμικών υλικών. Σχεδιασμός και υλοποίηση εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη με επικέντρωση στα κεραμικά υλικά ακριβείας, παραγωγή κεραμικών ράβδων, κεραμικών πλακών και σφαιριδίων ακριβείας σε διάφορες ποιότητες κεραμικού υλικού. Κεραμικά σφαιρίδια για χρήση σε συστήματα μέτρησης, σφαιρικά ρουλεμάν και γραμμικούς οδηγούς, συστήματα βαλβίδων και δοσιμετρικά συστήματα. Εξαρτήματα από κεραμικά υλικά υψηλής απόδοσης για την κατασκευή αντλιών, κεραμικών εμβόλων και βαλβίδων. Κεραμικές πλάκες και ράβδοι οδηγών για χρήση αναλωσίμων. Προμηθευτής τροχαλιών εκτροπής και συγκολλητών κυλίνδρων από νιτρίδιο του πυριτίου, καθώς και παραγωγή εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη για βιομηχανικές εφαρμογές, σχεδιαστής μονωτικών και στεγανοποιητικών δακτυλίων από ZrO2, εισαγωγή και εξαγωγή εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη από νιτρίδιο του πυριτίου, οξείδιο του ζιρκονίου και οξείδιο του αργιλίου.

  4. MÜLLER HYDRAULIK GMBH

    Γερμανία

    Εξειδικευμένη επιχείρηση για υδραυλικά συστήματα: από την κατασκευή των εγκαταστάσεων έως το σέρβις. Ως γνωστό εργοστάσιο μηχανικής, σας υποστηρίζουμε στην ανάπτυξη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων υψηλής ποιότητας. Με την επωνυμία «Combiloop» κατασκευάζουμε και διανέμουμε ψυκτικά συστήματα υψηλής πίεσης για τον κλάδο των εργαλειομηχανών. Ειδικευόμαστε τόσο σε νέες εγκαταστάσεις, καθώς και στη μετασκευή εξοπλισμού ήδη σε χρήση. Τα προϊόντα μας: Τα προϊόντα μας: αντλίες υψηλής πίεσης, υδραυλικά συγκροτήματα, υδραυλικά στοιχεία.

  5. MRS ELECTRONIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η MRS Electronic GmbH & Co. KG αναπτύσσει και παράγει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια έξυπνα ηλεκτρονικά προϊόντα για τη βιομηχανία οχημάτων. Στην έδρα της εταιρείας στο Rottweil εργάζονται περισσότεροι από 200 συνεργάτες. Με τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας στις ΗΠΑ, στην Κροατία, στην Ουκρανία, στη Ρωσία και με περισσότερους από 8 εμπορικούς αντιπροσώπους είμαστε δικτυωμένοι σε ολόκληρο τον κόσμο. Προϊόντα & υπηρεσίες Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συμπαγή και έξυπνα συστήματα ελέγχου, συστήματα ελέγχου κινητήρων, πύλες, ηλεκτρομηχανικά ρελέ και συστήματα HMI. Επιπλέον αναπτύσσουμε και παράγουμε συστήματα δοκιμών για ημιαγωγούς ισχύος με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας από το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη μαζική παραγωγή έως την παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση. Κλάδοι Παρέχουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σε κλάδους, όπως του αυτοκινήτου, της γεωργικής τεχνολογίας, των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης, των οικοδομικών μηχανημάτων, των ειδικών οχημάτων, καθώς και. π.χ., των πυροσβεστικών οχημάτων ή του αυτοματισμού.

  1. AFAG ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Ως κορυφαίος προμηθευτής, η Afag αναπτύσσει και παράγει για πάνω από 60 χρόνια στοιχεία και συστήματα αυτοματισμού συναρμολόγησης στους τομείς της τροφοδοσίας, του χειρισμού και της μεταφοράς. Η Afag έχει θέσει ως στόχο να ανταποκρίνεται με υπερσύγχρονες τεχνολογίες και καινοτομικές λύσεις στις υψηλές απαιτήσεις της παγκόσμιας βιομηχανίας αυτοματισμού. Χιλιάδες μονάδων χειρισμού, συστημάτων τροφοδοσίας και μεταφοράς της Afag είναι ενδεικτικά για την εξαιρετική ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας. Στα παραρτήματά μας στην Ελβετία, στη Γερμανία, στην Κίνα και στις ΗΠΑ απασχολούμε περισσότερους από 200 συνεργάτες. Εκεί δημιουργούνται λύσεις που εφαρμόζονται σε όλους τους παραγωγικούς κλάδους. Από την αυτοκινητοβιομηχανία έως τα καταναλωτικά είδη, τα τρόφιμα, τα μηχανήματα, την ιατρική, της φαρμακευτική, τα καλλυντικά και την ωρολογοποιία. Χάρη στους αντιπροσώπους μας σε περισσότερες από 30 χώρες, οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο αποκομίζουν οφέλη από την επαγγελματική υποστήριξη, το σχεδιασμό και το σέρβις.

  2. PLOG ANLAGENBAU

    Γερμανία

    Διαθέτουμε οικολογικά συστήματα υψηλής απόδοσης για τον κλιματισμό και την ψύξη επεξεργασίας τεχνολογίας αιχμής. Ειδικά στον τομέα των φυσικών ψυκτικών μέσων διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία. Ως συνεργάτης πωλήσεων της Secon GmbH είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε αποδοτικά και οικολογικά συστήματα με φυσικά ψυκτικά μέσα από τη γκάμα προϊόντων της εταιρείας συστημάτων της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Επίσης παράγουμε μέρη συστημάτων και στοιχεία ειδικά με βάση τις απαιτήσεις σας. Στο πλαίσιο αυτό συνδυάζουμε τη γνώση μας στον τομέα της τεχνολογίας ψύξης με την τεχνογνωσία στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων. Κατασκευή εγκαταστάσεων, σέρβις & συντήρηση έως τη θεωρητική τεχνολογία ψύξης. Χάρη στο ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας και τον εξοπλισμό της επιχείρησής μας είμαστε σε θέση να υλοποιούμε έργα από το σχεδιασμό έως την ολοκλήρωση. Κατασκευάζουμε εγκαταστάσεις ψύξης μεγάλης κλίμακας που λειτουργούν κατά κύριο λόγο με φυσικά ψυκτικά μέσα, όπως προπάνιο και αμμωνία.

  1. KRÄMER GMBH

    Γερμανία

    Κατασκευή, παραγωγή, συναρμολόγηση συστημάτων πλατφόρμας αλουμινίου, βάθρα, σκάλες, κιγκλιδώματα, ξύλινες σκάλες. Ειδικές κατασκευές από αλουμίνιο, βιομηχανικής χρήσης. Η συνεργασία με την KRÄMER είναι κατά κύριο λόγο: χωρίς προβλήματα. Από το στάδιο Engineering – κατόπιν αιτήματος παίρνουμε τις διαστάσεις επιτόπου – έως την παραγωγή και την τελική συναρμολόγηση: εξυπηρετούμε τον πελάτη με αξιόπιστο τρόπο και διεκπεραιώνουμε ολόκληρο το σχεδιασμό. Με επίγνωση του κόστους, με τήρηση των προθεσμιών, με απόλυτη ακρίβεια. Χρονοβόρα και εκνευριστική εκ των υστέρων επεξεργασία; Όχι με την KRÄMER. Οι ανθεκτικές, εργονομικές και καλαίσθητες μαζικές κατασκευές μας για μικρά αλλά και σύνθετα μεγάλα έργα πληρούν απόλυτα τις απαιτήσεις των πελατών μας. Σε ύψος 5, 15 ή 25 μέτρων επάνω στα συστήματα διαβάθρας και εξέδρας της KRÄMER κινείστε εξίσου ασφαλώς όπως και στο έδαφος.

  2. BETONBAU GMBH UND CO. KG

    Γερμανία

    Ένα φάσμα προϊόντων για τεχνικά κτίρια που καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις των πελατών μας. Προϊόντα δομημένα δομοστοιχειωτά που λειτουργούν εξίσου καλά σε μεμονωμένη βάση όπως και σε ένα σύστημα. Εξυπηρέτηση που αρχίζει από το σχεδιασμό και δεν σταματά σε καμία περίπτωση με την εμπρόθεσμη παράδοση. Ικανοποιημένοι πελάτες που υποστηρίζονται με την εξειδικευμένη γνώση της εταιρείας μας στον κλάδο. Η ποιότητα έχει μέλλον. Αυτό είναι το όραμά μας. Σάς προσκαλούμε να το μοιραστείτε μαζί μας! Οι εγκαταστάτες μας – όλοι τους πεπειραμένοι ειδικοί τεχνικοί στον τομέα των πολυώροφων, υπόγειων και χαλύβδινων κατασκευών – είναι ικανότατοι επαγγελματίες σε ό, τι αφορά στο θέμα της συναρμολόγησης κυψελωτών μονάδων. Στόχος μας είναι να συζητούμε στο ίδιο επίπεδο με τους πελάτες μας για τις τεχνικές εφαρμογές. Για το λόγο αυτό απασχολούμε στους τομείς της διάθεσης, της κατασκευής και της παραγωγής πεπειραμένους μηχανικούς, αρχιεργάτες και τεχνικούς με ειδίκευση στους τομείς των ενεργειακών συστημάτων, της κατασκευής εγκαταστάσεων, μηχανημάτων και των κλασικών πολυώροφων και υπόγειων κατασκευών.

  3. CONCEPT-S LADENBAU & OBJEKTDESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η επωνυμία concept-s σημαίνει εξελιγμένα συστήματα παρουσίασης, προθήκες εμπορικού σήματος και κατασκευαστικές λύσεις καταστημάτων για οπτικούς, καταστήματα ακουστικών βαρηκοΐας, καταστήματα λιανικής, μόδα, ρολόγια, κοσμήματα, κομμωτήρια και κάβες. Βασικός τομέας εξειδίκευσης είναι η ανάπτυξη συστημάτων παρουσίασης για τους κλάδους των οπτικών και των ακουστικών βαρηκοΐας. Αλλά και άλλοι κλάδοι, όπως της ωρολογοποιίας και των κοσμηματοπωλείων θα βρουν σ' εμάς καινοτομικές ιδέες παρουσίασης. Κατά την ανάπτυξη των συστημάτων παρουσίασης λαμβάνονται υπόψη εκτός από τα λειτουργικά ζητήματα και τις πτυχές εσωτερικής αρχιτεκτονικής και ζητήματα μάρκετινγκ. Εκτός από τη μαζική παραγωγή και την παγκόσμια διάθεση, η concept-s σχεδιάζει και υλοποιεί επίσης ολοκληρωμένα αντικείμενα από την ιδέα έως την ολοκλήρωση. Στο πλαίσιο αυτό, οι αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων της concept-s παρέχουν υποστήριξη στον πελάτη καθ' όλα τα στάδια του σχεδιασμού και της κατασκευής. Εκτός αυτού διατίθενται υψηλής ποιότητας καθιστικά έπιπλα και επαγγελματικοί σχεδιασμοί φωτισμού για ένα προσαρμοσμένο στη διαρρύθμιση του καταστήματος σύστημα φωτισμού.

  4. MDS RAUMSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η MDS Raumsysteme είναι ένας καινοτομικός κατασκευαστής ευέλικτων συστημάτων χώρων και διαχωριστικών τοιχωμάτων επαγγελματικής χρήσης προς πώληση, ενοικίαση ή Leasing. Στο εργοστάσιό μας στο Engen-Welschingen παράγουμε γραφεία αιθουσών και αρχιεργατών, συστήματα διαχωριστικών τοιχωμάτων, κοντέινερ γραφείων και χαλύβδινες εξέδρες άριστης ποιότητας. Ωστόσο, δεν είμαστε απλώς κατασκευαστής, αλλά και επαγγελματικός συνεργάτης για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη σωστή συναρμολόγηση. Οι ειδικοί σύμβουλοί μας σχεδιάζουν στις δικές σας εγκαταστάσεις και σας υποβάλλουν συγκεκριμένη προσφορά. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας. Ο Dirk Solbach και η ομάδα MDS-Team. Ορισμένα από τα προϊόντα μας: Γραφεία αιθουσών και αρχιεργατών, συστήματα διαχωριστικών τοιχωμάτων, κοντέινερ γραφείων και χαλύβδινες εξέδρες, αποστειρωμένοι θάλαμοι, καθαροί θάλαμοι, βιομηχανικά διαχωριστικά τοιχώματα, χώροι μετρήσεων, διαχωριστικά τοιχώματα αποθήκης

  5. STOPA ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η STOPA είναι ένας κορυφαίος σε ολόκληρη την Ευρώπη κατασκευαστής αυτόματων συστημάτων αποθήκευσης λαμαρίνας, προϊόντων μεγάλου μήκους και αυτόματων συστημάτων πολυώροφων χώρων στάθμευσης. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από αυτόνομες εφαρμογές έως ολοκληρωμένες μονάδες αυτοματισμού. 40 χρόνια πρακτικής εμπειρίας με σύνθετες κατασκευές και περισσότερα από 1.900 εγκαταστημένα συστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Από όλα αυτά, η ανεξάρτητη επιχείρηση αντλεί μοναδική τεχνογνωσία όσον αφορά στην παραγωγικότητα και στην ασφάλεια των διαδικασιών, στον αυτοματισμό των διαδικασιών και στην ανάπτυξη λογισμικού. Επικεντρωμένη ανάπτυξη αυτόματων συστημάτων στάθμευσης για πολυώροφους χώρους στάθμευσης, οικονομική και οικολογική σύμπτυξη χώρου στάθμευσης. Τα προϊόντα μας: συστήματα διεκπεραίωσης πολυώροφων χώρων στάθμευσης, πολυώροφοι χώροι στάθμευσης, σχεδιασμός και εξυγίανση πολυώροφων χώρων στάθμευσης.

  6. TELSCHIG-VERFAHRENSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Επαγγελματικός χειρισμός χύδην υλικών. Λύσεις υψηλής τεχνολογίας για το χειρισμό χύδην υλικών για πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Εδώ και περισσότερα από 45 χρόνια, η Telschig Verfahrenstechnik συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και συστημάτων για τον τεμαχισμό, το άνοιγμα και την εκκένωση σάκων και Big Bag, καθώς και για συστήματα μεταφοράς πεπιεσμένου αέρα και την κατασκευή εγκαταστάσεων στον τομέα του χειρισμού χύδην υλικών. Με το σύνθημα «δεν διαθέτουμε μηχανήματα, υλοποιούμε λύσεις» σχεδιάζουμε κάθε εγκατάσταση με απόλυτη ακρίβεια με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό διαθέτουμε διάφορες τεχνικές λύσεις μεταποίησης. Εκτός από το σχεδιασμό νέων εγκαταστάσεων παραγωγής βελτιστοποιούμε με τις λύσεις μας υφιστάμενες, εξελιγμένες διαδικασίες παραγωγής. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσής μας: μηχανήματα τεμαχισμού (θραυστήρες σβώλων), εκκένωση σάκων (μονάδες και συστήματα εκκένωσης σάκων), χειρισμός Big Bag (συστήματα και μονάδες εκκένωσης BigBag).

  7. WEIDNER REINIGUNGSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Κτιριακές εγκαταστάσεις, περιφερικά συστήματα, ποιότητα προσωπικού και πολυδιάστατο εύρος στο δικό σας πεδίο εφαρμογής. «Τα πάντα» είναι πάντοτε δυνατά. Ωστόσο, τα σωστά επιλεγμένα προϊόντα από τον καθαρισμό του δαπέδου έως τον καθαρισμό υψηλής πίεσης οδηγούν με τη δική μας εμπειρία πολύ συχνά σε λύσεις που προσεγγίζουν το «απόλυτο». Αξιοποιήστε την εμπειρία μας στον τομέα της κατασκευής συστημάτων υψηλής πίεσης. Ο εξατομικευμένος σχεδιασμός και η εξειδικευμένη υποστήριξή μας διασφαλίζουν την ασφάλεια του έργου σας. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ένα σύστημα καθαρισμού δεξαμενών, ένα σύστημα καθαρισμού εσωτερικού δοχείων ή ένα σύστημα πλύσης κάτω πλευράς αμαξώματος. Τα δικά μας συστήματα υψηλής πίεσης σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πελατών είναι σε συνεχή χρήση σε ολόκληρο τον κόσμο.

  8. ERA - CONTACT GMBH

    Γερμανία

    Η era-contact GmbH, εταιρεία του ομίλου aichele GROUP, δραστηριοποιείται διεθνώς, και αποτελεί επιχειρηματικά διοικούμενη εταιρεία 2ης. γενιάς, με περισσότερα από 90 χρόνια εμπειρίας. Δραστηριοποιείται με επιτυχία στους τομείς των σιδηροδρόμων, αυτοκινήτων, επαγγελματικών οχημάτων, μηχανημάτων κατασκευής, καθώς και σε τομείς μετρήσεων και ιατρικής τεχνολογίας, μηχανικής και μηχανικής εγκαταστάσεων. Ως ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς για ηλεκτρικές ζεύξεις σιδηροδρόμων και ως καινοτόμος προμηθευτής συστημάτων για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και λύσεων στον τομέα της συναρμολόγησης καλωδίων, των συστημάτων συνδετήρων UIC και των συστημάτων επαφής, αναπτύσσουμε και σχεδιάζουμε για κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων και κορυφαίες εταιρίες στην αγορά. Οι πελάτες μας επωφελούνται από την εμπειρία και τις γνώσεις της αγοράς που διαθέτουμε, από την οργάνωση των διαδικασιών που είναι προσανατολισμένη στους πελάτες μας και από τη συνεχή βελτίωση της ποιότητάς μας. Σας στηρίζουμε στους τομείς της ανάπτυξης ιδεών, δημιουργίας σχεδίων, σχεδιασμού, τρισδιάστατης μοντελοποίησης και παραγωγής σχεδίων, υπολογισμών FEM, καθώς και στην παραγωγή πρωτοτύπων και τη σειριακή παραγωγή.

  1. PRESSTEC PRESSENTECHNOLOGIE GMBH

    Γερμανία

    Ως συνεργάτης των κορυφαίων στην παγκόσμια αγορά επιχειρήσεων από το Wolfsburg, το Zuffenhausen ή τη Στουτγάρδη ασχολούμαστε ως εξειδικευμένη στον τομέα της πλαστικής παραμόρφωσης επιχείρηση με πρέσες υψηλής τεχνολογίας, διατρητικές μηχανές και αυτόματες μηχανές σφυρηλασίας, καθώς και με συστήματα αυτοματισμού και τη συντήρηση πρεσών. Καινοτομία και ικανότητα – αυτά τα στοιχεία μάς διακρίνουν στον τομέα της κατασκευής πρεσών. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μας στον εκ συγχρονισμό και στη γενική επισκευή των πρεσών διαφόρων κατασκευαστών και εταιρειών έχουμε εντοπίσει τα αδύναμα σημεία τους. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μας στον εκ συγχρονισμό και στη γενική επισκευή των πρεσών διαφόρων κατασκευαστών και εταιρειών διαθέτουμε ολοκληρωμένες γνώσεις και γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων μοντέλων και τύπων κατασκευής. Αυτήν τη γνώση κατορθώσαμε να ενσωματώσουμε στοχευμένα σε νέους σχεδιασμούς αναπτύσσοντας έτσι σειρές πρεσών που θα είναι σε θέση να ανταποκρίνονται στις συνεχείς νέες προκλήσεις και στο μέλλον. Αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και παράγουμε αποδοτικές υδραυλικές πρέσες.