• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συστηματα καθαρισμου

Αποτελέσματα για

Συστηματα καθαρισμου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1968 και στο μεταξύ στη δεύτερη γενιά δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των χημικών απορρυπαντικών για επαγγελματικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Από το 2001 διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001 και DIN EN 14001 (διαχείριση ποιότητας και περιβάλλοντος). Θεωρούμε ότι είμαστε μια επιχείρηση λύσεις προβλημάτων για εντελώς διαφορετικές εργασίες και εφαρμογές καθαρισμού και προμηθεύουμε βιομηχανικές επιχειρήσεις κάθε είδους, κλάδους της βιοτεχνίας, καθώς και την αυτοκινητοβιομηχανία και τους προμηθευτές της. Έχουμε εξειδικευτεί σε οικολογικά συστήματα καθαρισμού, ιδίως σε υδατοδιαλυτά απορρυπαντικά υπερήχων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερα από 80 απορρυπαντικά για τον καθαρισμό με υπερήχους, τον καθαρισμό με εμβάπτιση, ψεκασμό και ριπή, το χειρωνακτικό καθαρισμό και τη λείανση (λείανση με περιστρεφόμενο τύμπανο). Ειδικά προϊόντα, όπως μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, διαλύτες, αντιαφριστικά κλπ. συμπληρώνουν το πρόγραμμα προϊόντων μας. Κατά περίπτωση απευθυνόμαστε σε κατάλληλους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού υψηλής ποιότητας.

  2. PURETECS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Puretecs αναπτύσσει από το 2012 βελτιστοποιημένες λύσεις για τον καθαρισμό και την προστατευτική επίστρωση ηλεκτρονικών δομοστοιχείων. Στο επίκεντρο βρίσκονται υγροί υδροφθοροαιθέρες (εν συντομία: HFE) και φθοροπολυμερή υλικά επίστρωσης. Με τα καινοτομικά συστήματα καθαρισμού, επίστρωσης και τα συνδυασμένα συστήματά μας, καθώς και με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει επί δεκαετίες σάς παρέχουμε άνετες και χαμηλού κόστους ολοκληρωμένες λύσεις για την επιτήρηση διαδικασιών. Ειδικοί τεχνικοί από τους τομείς της τεχνολογίας εγκαταστάσεων παραγωγής, της διεκπεραίωσης αποστολής και της παροχής συμβουλών διεκπεραιώνουν τα αιτήματά σας.

  3. PETER PRINZING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Peter Prinzing GmbH είναι μια μικρομεσαία, οικογενειακά διευθυνόμενη επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με μακρά παράδοση και ρίζες την περιοχή Schwäbische Alb. Η σημερινή στρατηγικά ευνοϊκή θέση της επιχείρησης στο κέντρο της Ευρώπης, στη διασταύρωση δύο σημαντικών αυτοκινητοδρόμων που συνδέουν το Βορρά με το Νότο και την Ανατολή με τη Δύση, είναι η τέλεια περίπτωση για τη διάθεση προϊόντων σε όλα τα μέρη του κόσμου. Ως οικογενειακή επιχείρηση με επίγνωση της παράδοσης είμαστε σήμερα στη τέταρτη γενιά υπό τη διεύθυνση της οικογένειας Prinzing. Ήδη πριν από περισσότερα από 100 χρόνια επεξεργαζόμαστε μέταλλο σε ένα μικρό σιδηρουργείο στο Urspring. Από αυτό εξελίχθηκε με επιχείρηση με δύο βασικούς επιχειρηματικούς τομείς: μηχανήματα επεξεργασίας ελασμάτων και συστήματα καθαρισμού στάβλων. Όσο διαφορετικοί και αν είναι οι επιχειρηματικοί τομείς, έχουν ένα κοινό στοιχείο: η Peter Prinzing GmbH μπορεί να θεωρείται ως κορυφαία επιχείρηση και στους δύο τομείς.

  4. SCHWARZ GMBH

    Γερμανία

    Το 1950 ιδρύθηκε ως μηχανουργείο-σιδηρουργείο από τον Franz J. Schwarz η εταιρεία που το 1987 μεταβιβάστηκε στη 2η γενιά, στον Siegfried Schwarz και το 2007 μετατράπηκε στην εταιρεία Schwarz GmbH. Εκτός από τις μηχανουργικές εργασίες, τη μαζική παραγωγή διάτρητων εξαρτημάτων και μεντεσέδων, η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε το 1988 με τα συστήματα συγκράτησης χιονιού ROBUSTA. Τα προϊόντα μας: Πλέγματα συγκράτησης χιονιού, μηχανήματα καθαρισμού τύπων, στηρίγματα πλεγμάτων συγκράτησης χιονιού, κινητά συστήματα καθαρισμού για σανίδες σκαλωσιάς, κατασκευή μηχανημάτων

  5. DIENER ELECTRONIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Με εμπειρία 30 ετών, η εξειδικευμένη ομάδα Diener electronic στην τεχνολογία επιφανειών πλάσματος, καθώς και οι συνεργάτες μας στον τομέα του αυτοματισμού και της υλοποίησης σάς παρουσιάζουν εξατομικευμένους τρόπους για την με εξασφαλισμένο μέλλον κατασκευή της εγκατάστασης παραγωγής που σχεδιάζετε. Ως παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη κορυφαία στην αγορά επιχείρηση, με περισσότερα από 11.000 συστήματα που έχουν πωληθεί παγκοσμίως, παρέχουμε την προσαρμοσμένη λύση για αποδοτικές μεθόδους στους τομείς του πλάσματος με συστήματα χαμηλής και ατμοσφαιρικής πίεσης, καθώς και συστήματα παρυλενίου και κενού. Αφήστε μας να σάς ενθουσιάσουμε με τις δυνατότητες που σάς παρέχουμε με αυτές τις τεχνολογίες και τις μοναδικές διαδικασίες. Θα χαρούμε να σάς γνωρίσουμε! Ολοκληρωμένη εξειδίκευση από έναν προμηθευτή. Οι πελάτες μας αποκομίζουν οφέλη από την εμπειρία και την τεχνογνωσία δραστήριων συνεργατών και έναν εξοπλισμό παραγωγής υπερσύγχρονου τεχνικού επιπέδου. Με προοδευτικές λύσεις προς την επιτυχία. Σε πολλές μονάδες στη Βάδη-Βυρτεμβέργη αναπτύσσουμε και παράγουμε καινοτομικές λύσεις για την οικονομικά αποδοτική, ακριβή και οικολογική επιφανειακή επεξεργασία πλάσματος – και όλα αυτά με μεγάλη επιτυχία. Από την ίδρυση της εταιρείας αναπτυσσόμαστε συνεχώς και σήμερα συγκαταλεγόμαστε στους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων πλάσματος παγκοσμίως. Εφαρμογές των συστημάτων μας: καθαρισμός απόλυτης ακρίβειας, ενεργοποίηση, επίστρωση, χάραξη επιφανειών, υδρόφιλη/υδρόφοβη επίστρωση, απαερίωση/εξαέρωση, προσομοίωση ύψους, βαθμονόμηση αισθητήρων, έλεγχος στεγανότητας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Λύνουμε τα προβλήματα πριονίσματος, κοπής και ελέγχου για τους πελάτες μας με αυτόματα ειδικά μηχανήματα. Στο επίκεντρο είναι η ενσωμάτωση της μηχανικής πριονοκορδέλας και ρομπότ. Για τα προϊόντα μας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ό, τι αφορά στην ανάπτυξη, στη θέση σε λειτουργία, στην υποστήριξη της λειτουργίας και στην αξιολόγηση. Υλοποιούμε στοχευμένα τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις με βέλτιστη απόδοση. Οι επιχειρηματικοί μας τομείς είναι η τεχνολογία χυτηρίων, η επεξεργασία αλουμινίου, η επεξεργασία αποξεστικών υλικών και το εξειδικευμένο θέμα της αποξήλωσης πυρηνικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον είμαστε ανά πάσα στιγμή πρόθυμοι και σε θέση να βαδίσουμε νέους δρόμους για τους πελάτες μας και να υλοποιήσουμε νέα προϊόντα. Ως πάροχος υπηρεσιών με υψηλή τεχνική εξειδίκευση παραγωγής για προσαρμοσμένα προϊόντα και λύσεις είμαστε ευέλικτοι, γρήγοροι και απλοί.

  2. BRUNE LUFTBEFEUCHTUNG PROKLIMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ύγρανση ατμόσφαιρας, αφύγρανση ατμόσφαιρας, συσκευές μέτρησης και υγραντήρες. Εδώ και 75 χρόνια κατασκευάζονται και διατίθενται προϊόντα, όπως υγραντήρες και αφυγραντήρες ατμόσφαιρας με το σήμα BRUNE. Οι συσκευές μας πληρούν επαγγελματικές απαιτήσεις και πληρούν τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους μάς εμπιστεύονται επιχειρήσεις, μουσεία, παραγωγοί προϊόντων καπνού και ιδιώτες σε ολόκληρο τον κόσμο, όταν πρόκειται για την εξασφάλιση σταθερών κλιματικών συνθηκών. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει από υγραντήρες και αφυγραντήρες αέρα, συσκευές καθαρισμού της ατμόσφαιρας, κινητές και σταθερές συσκευές μέτρησης έως τη μοναδική συσκευή Humidor.

  3. ECKARDT SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το θεμέλιο για τη σημερινή μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρησή μας τέθηκε από τους δύο διευθύνοντες συμβούλους Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. Το 2002, η επιχείρησή μας που διακρίνεται πάντοτε για την αξιοπιστία, την καλή εξυπηρέτηση, τη διάρκεια και την ανάπτυξη, γιόρτασε την 25η επέτειό της. Στα μέσα του 2001 έφυγε από τη ζωή ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μας Manfred Eckardt. Λίγο αργότερα, το Μάρτιο του 2002, το ακολούθησε αιφνιδίως ο υιός του Thomas Eckardt, οπότε και η διεύθυνση της εταιρείας μας άλλαξε στα μέσα του 2002. Η κυρία Beate Eckardt ήταν έκτοτε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας (Μάρτιος 2002 έως το Μάιο 2005). Από την 01.06.2005, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Eckardt & Sohn GmbH είναι ο κύριος Axel Eckardt που συνεχίζει να διευθύνει την εταιρεία όπως και προηγουμένως. Η εταιρεία Eckardt & Sohn δραστηριοποιείται σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Χάρη στην εξαιρετικά εκτενή γκάμα προϊόντων και στη μακρόχρονη εμπειρία, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκρίνεται πάντοτε στις ειδικές επιθυμίες των πελατών.

  4. SEPARATOREN-TECHNIK & ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η STA διακρίνεται από το 1992 ως οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με περισσότερους από 40 συνεργάτες για την προσανατολισμένη στον πελάτη δραστηριότητα. Με γνώση των εφαρμογών και επιμελημένη σχεδίαση συστημάτων ενσωματώνουμε με επιτυχία τις λύσεις μας στις διαδικασίες παραγωγής των πελατών μας. Χάρη στους σύγχρονους μηχανολογικούς πόρους παρέχεται η δυνατότητα υλοποίησης ειδικών απαιτήσεων των πελατών γρήγορα και αξιόπιστα. Με βάση την εμπειρία από περισσότερους από 2.000 παγκοσμίως εγκαταστημένους διαχωριστές και τηρουμένων των επίκαιρων προτύπων ασφαλείας αναπτύσσουμε υψηλής απόδοσης, μακράς διάρκειας ζωής και ασφαλή μηχανήματα. Ερευνούμε τους δυναμικούς συσχετισμούς ρευστών στα μηχανήματά μας και διεξάγουμε ολοκληρωμένες δοκιμές στην πράξη. Έτσι διασφαλίζουμε ότι οι διαχωριστές STA θα εξακολουθήσουν να είναι τα πλέον αποδοτικά μηχανήματα στην αγορά και μελλοντικά. Εγγυόμαστε το υψηλό πρότυπο ποιότητας της εταιρείας μας με τη δική μας προστιθέμενη αξία σε χώρους παραγωγής άνω των 800 m² και με πιστοποιημένες διαδικασίες (WHG 19 L, ISO 9001).

  5. OSMO MEMBRANE SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η OSMO αναπτύσσει και παράγει υψηλής ποιότητας βιομηχανικές διαφραγματικά συστήματα διαχωρισμού για διάφορες εφαρμογές διαδικασίας και για την επεξεργασία νερού. Επικεντρωνόμαστε σε προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες: ειδικά συστήματα μικροδιήθησης, υπερδιήθησης, νανοδιήθησης, ανάστροφης όσμωσης, ηλεκτροδιάλυσης για τη χημική βιομηχανία. Συστήματα ανάστροφης όσμωσης υψηλής πίεσης για μέγιστη συγκέντρωση αλατούχων και οργανικών διαλυμάτων, π.χ., πριν από την περαιτέρω θερμική επεξεργασία (εξάτμιση). Καινοτομική επεξεργασία νερού για την παραγωγή νερού τροφοδοσίας λεβήτων.

  1. WEIDNER REINIGUNGSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Κτιριακές εγκαταστάσεις, περιφερικά συστήματα, ποιότητα προσωπικού και πολυδιάστατο εύρος στο δικό σας πεδίο εφαρμογής. «Τα πάντα» είναι πάντοτε δυνατά. Ωστόσο, τα σωστά επιλεγμένα προϊόντα από τον καθαρισμό του δαπέδου έως τον καθαρισμό υψηλής πίεσης οδηγούν με τη δική μας εμπειρία πολύ συχνά σε λύσεις που προσεγγίζουν το «απόλυτο». Αξιοποιήστε την εμπειρία μας στον τομέα της κατασκευής συστημάτων υψηλής πίεσης. Ο εξατομικευμένος σχεδιασμός και η εξειδικευμένη υποστήριξή μας διασφαλίζουν την ασφάλεια του έργου σας. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ένα σύστημα καθαρισμού δεξαμενών, ένα σύστημα καθαρισμού εσωτερικού δοχείων ή ένα σύστημα πλύσης κάτω πλευράς αμαξώματος. Τα δικά μας συστήματα υψηλής πίεσης σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πελατών είναι σε συνεχή χρήση σε ολόκληρο τον κόσμο.

  2. MRUT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MRUT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  1. ANSEROS KLAUS NONNENMACHER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANSEROS KLAUS NONNENMACHER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις οζοντισμου υδατων, οζονιστηρες αερα, και εγκαταστασεις οζοντισμου για απομακρυνση οσμων. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  2. API SCHMIDT-BRETTEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία API SCHMIDT-BRETTEN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις, Συστήματα ανάκτησης θερμότητας, Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις, Ενεργειακή απόσβεση, και Συστήματα ανάκτησης θερμότητας. Έχει έδρα σε Bretten, Γερμανία.

  3. AGUTI PRODUKTENTWICKLUNG & DESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AGUTI PRODUKTENTWICKLUNG & DESIGN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχόσπιτα - οχήματα, ανταλλακτικά και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φιλτρα για συστηματα καθαρισμου αερα. Έχει έδρα σε Langenargen, Γερμανία.

  4. BRÜCKNER TEXTILE TECHNOLOGIES GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ο όμιλος Brückner είναι μια παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη και διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με δική της παραγωγή στη Γερμανία. Αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε, παράγουμε, διαθέτουμε και εγκαθιστούμε μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την επιβελτίωση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συστήματα εγκαταστάσεων, στεγνωτήρες και φούρνους για υφαντά και πλεκτά υφάσματα, μη υφασμένα υφάσματα, τάπητες, επιστρώσεις δαπέδου PVC, τεχνητό χλοοτάπητα, υαλοϋφάσματα και κάθε είδους τεχνικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Συνήθεις διαδικασίες είναι, μ. ά., στέγνωμα, θερμική σταθεροποίηση, συμπύκνωση, συνεχής βαφή, βαφή θερμοσόλ, σανφοριζέ, συμπαγοποίηση, χαλάρωση, επίστρωση, στρωματοποίηση, καπιτονάρισμα, συμπίεση, ενσωμάτωση ιδιοτήτων. Καινοτομικά συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, όπως, π.χ., συστήματα για την ανάκτηση θερμότητας και των καθαρισμό του απαγόμενου αέρα συμπληρώνουν το προφίλ. Όλα τα συστήματα εγκαταστάσεων με τις τεχνολογίες τους εξυπακούεται ότι είναι αξιόπιστα και αποδοτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας από τη Γερμανία, 100% made in Germany.

  5. TIS INDUSTRIESERVICE

    Γερμανία

    Με άνω των 20 ετών εμπειρία συμβάλλουμε σημαντικά στην επιτυχία της επιχείρησης των βιομηχανικών πελατών μας. Όλοι σχεδόν οι κλάδοι της βιομηχανίας εμπιστεύονται την αποδοτικότητά μας και αξιοποιούν επίσης το εξατομικευμένο για κάθε πελάτη σέρβις μας. Και όλα αυτά για την ποιότητα, την ευελιξία, αλλά και το κόστος. Χάρη στη τεχνογνωσία μας είμαστε σε θέση να διεκπεραιώνουμε εμπρόθεσμα και μεγάλες παραγγελίες (π.χ., πλήρης μετεγκατάσταση εργοστασίων εντός 5 μηνών στην Τουρκία). Οι καλές επαφές στο εξωτερικό σάς διασφαλίζουν επίσης την απρόσκοπτη και από νομική άποψη άψογη διεκπεραίωση. Συναρμολόγηση μηχανημάτων/εγκαταστάσεων, έλεγχος ραφιών κατά DIN EN 15635, εξειδικευμένη επιχείρηση για των έλεγχο εγκαταστάσεων ραφιών, αποσυναρμολόγηση/επανασυναρμολόγηση, μετακόμιση μηχανημάτων/μετεγκατάσταση παραγωγής, συναρμολόγηση/αποσυναρμολόγηση συστημάτων γερανών KBK, σχεδιασμός/διαχείριση έργων, συντήρηση/σέρβις, βιομηχανικός καθαρισμός, καθαρισμός κτιρίων, Facility Management (εξειδικευμένη επιχείρηση κατά WHG)

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συστηματα καθαρισμου

Αριθμός αποτελεσμάτων.

17 Επιχειρήσεις