• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συστήματα συνδέσμων

Αποτελέσματα για

Συστήματα συνδέσμων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. IRUS-SYSTEM

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το σύστημα Irus ενώνει. Η πολυδιάστατη γκάμα των προϊόντων της Irus-System καλύπτει όλες σχεδόν τις επιθυμίες. Σύνδεσμοι πλακών, σύνδεσμοι υαλοπινάκων, προφίλ αλουμινίου „Flexi-Long“ για διαχωριστικά τοιχώματα ενημερώσεων ή κινητά διαχωριστικά τοιχώματα, το κατασκευαστικό σύστημα εκθέσεων „Flexi-Quick“ ή απλώς διάφορες προθήκες υλοποιούνται με απόλυτη ακρίβεια με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Τα πάντα μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους. Πολλές δυνατότητες με λίγα εξαρτήματα. Το πρόγραμμα παρελκομένων των διαφόρων τομέων είναι προσαρμοσμένο απόλυτα στη ζήτηση. Τα πλεονεκτήματά σας με τα προϊόντα Irus - μεγάλη διάρκεια ζωής - εξαιρετική ευελιξία - απλός χειρισμός - μικρό βάρος και μικρός όγκος μεταφοράς - γενική και πολυδιάστατη χρήση

  2. U.I. LAPP GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο όμιλος Lapp είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων σύνδεσης: καλώδια, αγωγοί, βιομηχανικά βύσματα σύνδεσης και συστήματα βιδωτών συνδέσμων, συναρμολογήσεις, συστήματα αυτοματισμού και παρελκόμενα.

  3. GEISSEL

    Γερμανία

    Geissel - από το 1920 ο ισχυρός συνεργάτης σας για συστήματα βιδωτών συνδέσμων καλωδίων της εταιρείας Geissel. Προϊόντα διαθέσιμα από την αποθήκη από ορείχαλκο, πολυαμίδιο και ανοξείδωτο χάλυβα με διάφορους τύπους σπειρώματος και προστασίας. Τυποποιημένα, εξωτερικού χώρου, ΗΜΣ ή ειδικές εφαρμογές - ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας.

  4. RIEGLER & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η RIEGLER & Co. KG είναι για πάνω από 80 χρόνια, καινοτόμος εταίρος στην τεχνολογία πεπιεσμένου αέρα και τις πνευματικές συσκευές, και πλέον ένας από τους κυριότερους προμηθευτές στη Γερμανία. Η γκάμα της περιλαμβάνει: Συσκευές συντήρησης, ενσωματωμένους ρυθμιστές πίεσης και φίλτρα, γράσο για πνευματικά, μετρητές πίεσης και θερμοκρασίας, βαλβίδες, βάνες ασφαλείας, κυλίνδρους, προστατευτικά σωλήνων, βαλβίδες ασφαλείας, συσκευές κενού, ταχυσυνδέσμους και συζεύκτες ασφαλείας, σιγαστήρες, βιδωτούς συνδέσμους και συνδετήρες, συσπειρωτήρες σωλήνων, ιμάντες σωλήνων, σωλήνες, πιστόλια ψεκασμού, ακροσωλήνια ασφαλείας και εξαρτήματα. Πάνω από 35.000 προϊόντα, από το Α ως το Ω. Στο πλαίσιο της καινοτομίας, εφαρμόζεται το πρόγραμμα RIEGLER SAFETY με εξαρτήματα ασφάλειας και την ενεργειακής αποδοτικότητας. Επιπλέον, η RIEGLER προσφέρει έτοιμες λύσεις για συστήματα και μεμονωμένες κατασκευές και είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για σύνθετες απαιτήσεις. Απλά, ευέλικτα και αξιόπιστα με εγγυημένη πληροφόρηση, ιδέες, μηχανική και δειγματοληψία.

  5. SCHMID & WEZEL GMBH, WERK HILSBACH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή και διάθεση εύκαμπτων αξόνων για: κατασκευή μηχανημάτων, συστήματα αεροσκαφών, ιατρική τεχνολογία, κηπουρική, κατασκευή αυτοκινήτων. Παράδοση αποκλειστικά προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, από μεμονωμένο τεμάχιο έως μεγάλες σειρές. Η BIAX Flexwellen είναι η δική σας μάρκα όταν χρειάζεστε εύκαμπτους άξονες υψηλής απόδοσης για διάφορα πεδία εφαρμογής. Εξατομικευμένη κατασκευή και παραγωγή ακριβείας με βάση υψηλά πρότυπα ποιότητα – από εμάς θα λάβετε μια μακροπρόθεσμη λύση, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Με βάση την άνω των 90 ετών εμπειρία αξιοποιούμε πολλές παραλλαγές BIAX, με τις οποίες μπορούμε να υλοποιούμε σε βραχυπρόθεσμη βάση σχεδόν κάθε απαίτηση του πελάτη. Αξιοποιήστε έτοιμες προς εγκατάσταση ολοκληρωμένες λύσεις, στις οποίες οι πυρήνες των αξόνων είναι ήδη συναρμολογημένοι με συνδέσμους άξονα, εύκαμπτους προστατευτικούς σωλήνες και συνδέσμους εύκαμπτου σωλήνα!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. COSY ELECTRONICS GMBH

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια διαθέτουμε σε ολόκληρο τον κόσμο ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά συστήματα σύνδεσης. Από τη βασική μας επιχειρηματική δραστηριότητα, την παραγωγή στρογγυλών βυσμάτων σύνδεσης ITT-Cannon εντός 24 ωρών, έχουμε αναδειχθεί στον κορυφαίο εξειδικευμένο προμηθευτή βυσμάτων σύνδεσης – επειδή γνωρίζουμε επακριβώς την αγορά και την ποιότητα κάθε μάρκας και προϊόντος και συμβουλεύουμε τους πελάτες μας με εξειδικευμένο και ολοκληρωμένο τρόπο. Από το 2007 αποτελούμε μέρος του ελβετικού ομίλου Compona. Παρεχόμενα προϊόντα: Συναρμολογούμε βάσει αδείας στρογγυλά βύσματα μάρκας ITT CANNON / ITT VEAM και χάρη στη μεγάλη αποθήκη μας διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Εκτός αυτού διαθέτουμε όλα τα βιομηχανικά βύσματα σύνδεσης (BRAD) και ορθογώνια βύσματα σύνδεσης HDC (GWconnect), καθώς και περιβλήματα αλουμινίου MOLEX . Βιδωτοί σύνδεσμοι καλωδίων HUGRO, διαμορφωμένα εξαρτήματα της εταιρείας RAYCHEM, εργαλεία επεξεργασίας DMC και ειδικά τερματικά περιβλήματα συμπληρώνουν το πρόγραμμα των προϊόντων μας. Το πεδίο εφαρμογής των προϊόντων μας εκτείνεται από βιομηχανικές εγκαταστάσεις έως εξωτερικές χρήσεις.

  2. ACHBERG SILOANLAGEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η ACHBERG διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στην κατασκευή και στην παραγωγή στοιχείων εγκαταστάσεων για τη βιομηχανία χύδην υλικών. Τα κοντέινερ χύδην υλικών, τα συστήματα εκκένωσης BigBag, τα συστήματα πλήρωσης BigBag και τα εύκαμπτα σιλό της εταιρείας μας είναι δομοστοιχειωτά προκειμένου να μπορούν να καλύπτονται πολλές απαιτήσεις πελατών με το βασικό πρόγραμμα. παράγουμε ολοκληρωμένα στοιχεία συστήματος σωλήνων. Καμπύλοι σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, καμπύλοι σωλήνες από σκληρυμένο ανοξείδωτο χάλυβα, καμπύλοι σωλήνες από γυαλί, διακλαδώσεις από ανοξείδωτο χάλυβα, διακλαδώσεις από γυαλί, εξαρτήματα T, συστολές σωλήνων, σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, σωλήνες αλουμινίου, σύνδεσμοι σωλήνων, εύκαμπτοι σωλήνες, σωλήνες αναρρόφησης, βιδωτά στόμια, σταθμοί σύνδεσης, κιβώτια αναρρόφησης, συρταρωτές βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα και βαλβίδες αναρρόφησης εκκένωσης είναι είδη αποθήκης. Σιλό αποθήκης, σιλό διπλού θαλάμου, σιλό ανάμειξης και μεταφόρτωσης κατασκευάζονται, παραδίδονται και εγκαθίστανται για κάθε έργο από έμπειρους εγκαταστάτες. Κατασκευάζουμε τυποποιημένα συστήματα ελέγχου για την καταγραφή ή την απεικόνιση της στάθμης πλήρωσης και τον έλεγχο της πλήρωσης του σιλό.

  3. NITTO KOHKI EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η NITTO KOHKI Europe GmbH είναι ένας παγκοσμίως γνωστός κατασκευαστής και παραγωγός αντλιών & συμπιεστών, ταχυσυνδέσμων και εργαλείων από την Ιαπωνία. Οι αεροσυμπιεστές, οι αντλίες κενού και οι αντλίες υγρών ενδείκνυνται απόλυτα, π.χ., για αναλύσεις, την ιατρική τεχνολογία και την τεχνολογία μετρήσεων. Οι πατενταρισμένοι συμπιεστές αερισμού της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων μικρής κλίμακας και εγκαταστάσεις βιοαερίου. Οι ταχυσύνδεσμοι μέσης, χαμηλής και υψηλής πίεσης, καθώς και οι πολλαπλοί σύνδεσμοι της εταιρείας μας (χειροκίνητοι & αυτόματοι) καλύπτουν όλες σχεδόν τις πιθανές εφαρμογές: π.χ., συστήματα καθαρού θαλάμου, δοκιμές στεγανότητας συστημάτων ψύξης και κλιματισμού, υδραυλικά συστήματα και συστήματα πεπιεσμένου αέρα. Μεταφέρουν λάδι, νερό, αέρα και αέρια. Επιπλέον διαθέτουμε εργαλεία πεπιεσμένου αέρα για θαλάσσιες εφαρμογές και τη βιομηχανία επεξεργασίας χάλυβα, όπως, π.χ., βελονοφόρα μηχανήματα αποσκωρίωσης πεπιεσμένου αέρα, λειαντήρες κυλινδρικού ρεκτιφιέ, γωνιακούς λειαντήρες, λειαντήρες επιφανειών, φρέζες ακμών, έκκεντρους λειαντήρες, φορητές καροτέζες κλπ.