• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συστήματα μέσων

Αποτελέσματα για

Συστήματα μέσων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. EL-A VERFAHRENSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για τους πελάτες μας αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε βελτιστοποιημένα, ειδικά για το προϊόν συστήματα ξήρανσης με υψηλή ασφάλεια λειτουργίας και εφαρμοζόμενη διασφάλιση ποιότητας μέσω μελετημένων συστημάτων μέτρησης. Τα συστήματα ξήρανσης που διαθέτουμε κάνουν τη διαδικασία ξήρανσης αποδοτική και με χαμηλό κόστος – έτσι ώστε να μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα σας επίσης αποδοτικά. Η μακροχρόνια, ευρεία πείρα μας στην ξήρανση οδηγεί κατά συνέπεια πάντα στο επιθυμητό πλεονέκτημα ανταγωνιστικότητας. Προμηθεύουμε τους πελάτες μας με ταινιοξηραντήρες κατά παραγγελία, από τα μεμονωμένα εξαρτήματα μέχρι το πλήρες σύστημα. Εκτός από την ξήρανση στην «τυπική έκδοση» σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ταινιοξηραντήρες σε ειδικούς τύπους σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πελατών. Επιπλέον, προσφέρουμε συστήματα με τεχνολογία μικροκυμάτων ως συνεχή ή ασυνεχή συστήματα για τις διάφορες χρήσεις.

  2. ARIANA INDUSTRIE GMBH

    Γερμανία

    Η ARIANA που ιδρύθηκε το 1993 από τους Edlef Riedel και Alex Andina, δεν αναπτύσσει απλώς συνεχώς της δική της γκάμα προϊόντων, αλλά έχει κατορθώσει να αυξάνει συνεχώς σταδιακά το ποσοστό της στην αγορά. Η επιχείρηση έχει αναδειχθεί ως τεχνολογικά πρωτοπόρος στο τομέα των συστημάτων αρθρωτών σωλήνων ψυκτικών μέσων. Η ανάπτυξη και η παραγωγή πραγματοποιούνται αποκλειστικά στη Γερμανία. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής συμπληρώνονται με διεθνή εμπορικά υποκαταστήματα που διασφαλίζουν την εξειδικευμένη εξυπηρέτηση επιτόπου. Συνεργικές δράσεις μέσω διαφόρων συμβατικών εταίρων παρέχουν στην επιχείρηση τη δυνατότητα να εξακολουθεί να προάγει την καινοτομία και να αναπτύσσει προϊόντα υψηλής ποιότητας που διατίθενται διεθνώς στην αγορά ως ανώτερης κατηγορίας προϊόντα «Made in Germany».

  3. ALBERT FEZER MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η FEZER που διευθύνεται από την οικογένεια στην τρίτη γενιά συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα των συστημάτων χειρισμού κενού και έχει εξαιρετική φήμη σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε την υψηλού βαθμού υποστήριξη πελατών με ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001. Έτσι μπορούμε να αναλύουμε συνεχώς τις επιχειρηματικές μας διαδικασίες και να τις προσαρμόζουμε στις σταθερά αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών. Επιλέξτε κι εσείς τον απλούστατο χειρισμό αποδοτικών, οικονομικών διαδικασιών παραγωγής και τη μέγιστη ασφάλεια λειτουργία με τη βασική αρχή: simply move more. Παραγωγή και διάθεση: μηχανήματα και συστήματα συγκράτησης φορτίων κενού, τεχνολογία και συστήματα σύσφιξης κενού, απορροφητήρες κενού, πλάκες αναρρόφησης κενού, γεννήτριες κενού, βαλβίδες ελέγχου, φίλτρα κενού, αρπάγες ελασμάτων, γερανοί οροφής, κυλιόμενες γερανογέφυρες, μηχανήματα και συστήματα χειρισμού, ανυψωτικά μέσα, τροχιές γερανού από αλουμίνιο, συστήματα κενού, κλίνες εργασίας κενού, εκβολείς κενού, φίλτρα κενού, ανυψωτικά μηχανήματα κενού, εξαρτήματα κενού, αναρροφητήρες κενού και πολλά άλλα.

  4. PLOG ANLAGENBAU

    Γερμανία

    Διαθέτουμε οικολογικά συστήματα υψηλής απόδοσης για τον κλιματισμό και την ψύξη επεξεργασίας τεχνολογίας αιχμής. Ειδικά στον τομέα των φυσικών ψυκτικών μέσων διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία. Ως συνεργάτης πωλήσεων της Secon GmbH είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε αποδοτικά και οικολογικά συστήματα με φυσικά ψυκτικά μέσα από τη γκάμα προϊόντων της εταιρείας συστημάτων της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Επίσης παράγουμε μέρη συστημάτων και στοιχεία ειδικά με βάση τις απαιτήσεις σας. Στο πλαίσιο αυτό συνδυάζουμε τη γνώση μας στον τομέα της τεχνολογίας ψύξης με την τεχνογνωσία στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων. Κατασκευή εγκαταστάσεων, σέρβις & συντήρηση έως τη θεωρητική τεχνολογία ψύξης. Χάρη στο ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας και τον εξοπλισμό της επιχείρησής μας είμαστε σε θέση να υλοποιούμε έργα από το σχεδιασμό έως την ολοκλήρωση. Κατασκευάζουμε εγκαταστάσεις ψύξης μεγάλης κλίμακας που λειτουργούν κατά κύριο λόγο με φυσικά ψυκτικά μέσα, όπως προπάνιο και αμμωνία.

  5. GERWECK GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία Gerweck GmbH Oberflächentechnik είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών για επιστρώσεις επιφανειών και μετάλλων, καθώς και ελαφρών μετάλλων.. Ο επιτυχημένος συνδυασμός ηλεκτρολυτικής επίστρωσης συνδυαστικής και μεμονωμένης μαζί με την υψηλή ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη, μας εξασφαλίζουν πελάτες από την αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρική και την ιατρική βιομηχανία. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στα αρχικά στάδια των νέων έργων στην πρωτότυπη μονάδα μας, η οποία έχει σχεδιαστεί με την τελευταία τεχνολογία, μέχρι τη σειρά παραγωγής. Προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των δυναμικών αγορών, εστιάζουμε στην ανάπτυξη τεχνολογικών εγκαταστάσεων και στις πιο πρόσφατες μεθόδους ανάλυσης. Διαθέτουμε εξαιρετικό συντονισμό και ευέλικτη προσαρμογή των συστημάτων στα προϊόντα σας. Ελέγχουμε τον προγραμματισμό της παραγωγής μέσω σύγχρονων εγκαταστάσεων ελέγχου καθώς και μέσω συστήματος ERP που υποστηρίζεται από SAP. Αυτό αντικατοπτρίζει τα πρώτα σημαντικά βήματα στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης 4.0 της εταιρεία μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΡΝΟ Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια είμαστε ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο εμπορικούς οίκους για εργαλεία ακριβείας για τη βιομηχανία τορναριστών εξαρτημάτων. Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε τανάλιες σύσφιξης, χιτώνια οδηγούς, χιτώνια σύσφιξης, συγκρατητήρες εργαλείων, κοπτικά ή άλλα εργαλεία για τον τόρνο σας, εμείς είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Σάς παρέχουμε ό, τι χρειάζεστε για το τορνάρισμα. Περισσότερα από 34.000 είδη αποθήκης σε μόνιμη βάση Με μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες στη Γερμανία και το δικό μας συνεργείο τροποποιήσεων και παραγωγής φροντίζουμε ώστε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις επιθυμίες του πελάτη. Με γρήγορο, εξειδικευμένο και αξιόπιστο τρόπο παραδίδουμε τις παραγγελίες προϊόντων από την αποθήκη εντός 24 ωρών. Και σε ό, τι αφορά στην ποιότητα μπορείτε να βασιστείτε σ' εμάς. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001. Η συνεχής βελτίωση των προϊόντων και των διαδικασιών μας συμβάλλουν στη σταθερή αύξηση της ικανοποίησης του πελάτη.

  2. ITG INDUKTIONSANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ITG Induktionsanlagen GmbH είναι μέλος του ομίλου επιχειρήσεων SYSTEC και είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα των επαγωγικών συστημάτων θέρμανσης. Εκτός από την υλοποίηση εφαρμογών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη σε κλασικά και νέα πεδία εφαρμογής της επαγωγικής τεχνολογίας παρέχουμε σε ολόκληρο τον κόσμο εξειδικευμένο σέρβις των συστημάτων μας. Εκπαιδευμένοι τεχνικοί είναι στη διάθεσή σας για τη δική σας εξειδικευμένη εφαρμογή και αναπτύσσουν σε συνεργασία με εσάς ένα σύστημα εγκατάστασης που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Χαρακτηριστικά πεδία εφαρμογής είναι η σκλήρυνση, η πυράκτωση, η θέρμανση, η τήξη, η επιβελτίωση, η σφυρηλάτηση, η εκκίνηση και η επίστρωση. Αναπτύσσουμε και παράγουμε οι ίδιοι την τροφοδοσία ενέργειας. Το φάσμα των μετατροπέων μας στον τομέα των μέσων και υψηλών συχνοτήτων εκτείνεται από 50 Hz έως 1.000 kHz με ισχύ από 2 kW έως πολλά Megawatt. Η ενεργειακή αποδοτικότητα, η εξοικονόμηση ενέργειας και οι παγκόσμιες απαιτήσεις για την «Πράσινη οικονομία» βρίσκονται στο επίκεντρο της τεχνολογίας μετατροπέων.

  3. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1968 και στο μεταξύ στη δεύτερη γενιά δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των χημικών απορρυπαντικών για επαγγελματικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Από το 2001 διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001 και DIN EN 14001 (διαχείριση ποιότητας και περιβάλλοντος). Θεωρούμε ότι είμαστε μια επιχείρηση λύσεις προβλημάτων για εντελώς διαφορετικές εργασίες και εφαρμογές καθαρισμού και προμηθεύουμε βιομηχανικές επιχειρήσεις κάθε είδους, κλάδους της βιοτεχνίας, καθώς και την αυτοκινητοβιομηχανία και τους προμηθευτές της. Έχουμε εξειδικευτεί σε οικολογικά συστήματα καθαρισμού, ιδίως σε υδατοδιαλυτά απορρυπαντικά υπερήχων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερα από 80 απορρυπαντικά για τον καθαρισμό με υπερήχους, τον καθαρισμό με εμβάπτιση, ψεκασμό και ριπή, το χειρωνακτικό καθαρισμό και τη λείανση (λείανση με περιστρεφόμενο τύμπανο). Ειδικά προϊόντα, όπως μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, διαλύτες, αντιαφριστικά κλπ. συμπληρώνουν το πρόγραμμα προϊόντων μας. Κατά περίπτωση απευθυνόμαστε σε κατάλληλους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού υψηλής ποιότητας.

  4. PETER HUBER KÄLTEMASCHINENBAU SE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Peter Huber Kältemaschinenbau ιδρύθηκε το 1968 από τον Peter Huber και είναι έκτοτε στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Στην έδρα μας στο Offenburg, στο εργοστάσιο Tangofabrik, απασχολούμε επί του παρόντος περίπου 300 συνεργάτες. Εκτός αυτού, με διεθνή παραρτήματα και αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο παρέχουμε ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σέρβις. Ήδη πριν από 20 χρόνια έχουμε δρομολογήσει τη συνεπή αλλαγή σε οικολογικά ψυκτικά μέσα. Σήμερα, παρέχουμε μεγάλο μέρος της γκάμας των προϊόντων μας με φυσικά ψυκτικά μέσα και είμαστε συνεπώς πρωτοπόροι στον τομέα των οικολογικών και αειφόρων συστημάτων ρύθμισης θερμοκρασίας. Η επιχείρησή μας συγκαταλέγεται μεταξύ των τεχνολογικά κορυφαίων προμηθευτών λύσεων ρύθμισης θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας για την έρευνα και τη βιομηχανία. Σε ολόκληρο τον κόσμο, τα προϊόντα μας διασφαλίζουν την ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας σε εργαστήρια, τεχνικές εγκαταστάσεις και μεθόδους παραγωγής από -125 έως +425 °C.

  5. CAST-SOLUT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η CAST SOLUT GmbH ιδρύθηκε το 2007 και δραστηριοποιείται παγκοσμίως στον τομέα πωλήσεων. Στο τομέα Rapid Tooling & Prototyping διαθέτουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την ανάπτυξη ιδεών έως τα πρώτα πρωτότυπα και το έτοιμο για μαζική παραγωγή εξάρτημα. Το φάσμα των υπηρεσιών μας εκτείνεται από τις προσθετικές μεθόδους παραγωγής, όπως SLA, SLS, εκτύπωση μετάλλων κλπ. έως τις συμβατικές μεθόδους παραγωγής, όπως χύτευση σε κενό, RIM, χύτευση υπό πίεση και εργαλεία, χύτευση ακριβείας, εξαρτήματα CNC, χύτευση υπό πίεση, καθώς και επιφανειακές επεξεργασίες. Στον τομέα Technology Solution Service δραστηριοποιούμαστε στους κλάδους Consulting για συστήματα παραγωγής έως τη διάθεση και την κατάρτιση. Μέσω του δικού μας τμήματος κατασκευής μηχανημάτων KLM που έχει εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά χάρη στην καινοτομία, στην ποιότητα και στο σέρβις, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων και ειδικών λύσεων. Η βασική επιχειρηματική μας δραστηριότητα είναι στον τομέα των θαλάμων κενού, το συστημάτων χύτευσης/δοσιμέτρησης και των συστημάτων πήξης. Επίσης διαθέτουμε προσθετικά συστήματα παραγωγής των εταίρων μας.

  1. H.P. WIRTH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Δεν μας αρκεί να η πιστοποίηση με βάση το σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά το πρότυπο DIN EN ISO 9001: 2008. Προκειμένου να παρέχουμε σταθερά υψηλή ποιότητα, αρχίζουμε ήδη με τη διασφάλιση της ποιότητας του ημιτελούς προϊόντος και τις δικής του παραγωγής και τελειώνουμε με σύγχρονα μέσα μέτρησης ώστε να διευκολύνουμε το έργο σας με τα προϊόντα μας. Για καθαυτή τη διαδικασία της συγκόλλησης δεν είναι καθοριστικής σημασίας για την ασφάλεια της διεργασίας μόνο τα συστατικά του κράματος, ιδίως τη ομοιομορφία της επιφάνειας των προϊόντων. Για να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας και να εγγυόμαστε τη σταθερή ποιότητα, επενδύουμε σε καταρτισμένους συνεργάτες, δοκιμασμένες μεθόδους διασφάλισης ποιότητας και σύγχρονα συστήματα ελέγχου. Έχουμε επίγνωση της οικολογικής μας ευθύνης στον τομέα της αειρφορίας και για το λόγο αυτό δεν τηρούμε απλώς τους νομικούς κανονισμούς για την προστασία του περιβάλλοντος.

  2. PROBAS.PLATING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η καινοτομικότητα και η ακρίβεια είναι τα πλεονεκτήματά μας. Ως νέα επιχείρηση παράγουμε εξελιγμένα προϊόντα γαλβανισμού για τη διεθνή αγορά. Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων από εξαρτήματα ελάχιστου μεγέθους ως απαιτητικά γεωμετρικά εξαρτήματα μεγάλων επιφανειών στο διακοσμητικό και στον τεχνικό τομέα. Με την ομάδα μας που υποστηρίζει το διευθύνοντα σύμβουλο Daniel Proba, ο οποίος προέρχεται από μια παραδοσιακή εταιρεία γαλβανισμού της νότιας Γερμανίας, εκπληρώνουμε τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας με υπερσύγχρονες διαδικασίες επεξεργασίας και τεχνικά συστήματα. Οι εγκαταστάσεις 5.800 τ.μ. της εταιρείας μας βρίσκονται στο Böbingen του Rems, μια τοποθεσία στη νότια Γερμανία με βέλτιστη υποδομή μέσα στην υγιή φύση. Εκεί παράγουμε σε χώρους παραγωγής 1.400 τ.μ., σε μια από τις μεγαλύτερες υπεραυτόματες εγκαταστάσεις γαλβανισμού για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων σε σκελετούς στην Ευρώπη, εντελώς διαφορετικές επιστρώσεις χρυσού και ορείχαλκου, με μεγέθη προϊόντων έως 16 μέτρων απόλυτα προσαρμοσμένες στα δικά σας έργα.

  1. BÜRKLE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Bürkle αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει δειγματολήπτες, συστήματα δειγματοληψίας και παρελκόμενα για τη δειγματοληψία, συσκευές πλήρωσης, αντλίες βαρελιών και δοχείων για διαβρωτικά και επικίνδυνα υγρά, όπως οξέα, βάσεις και διαλύτες, καθώς και πολυάριθμες εργαστηριακές συσκευές και εργαστηριακά είδη κατά κύριο λόγο από πλαστικό. Περισσότερα από 2.000 προϊόντα διατίθενται μέσω εμπορικών εταίρων σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι πελάτες της Bürkle δραστηριοποιούνται κυρίας στις βιομηχανικούς τομείς της χημείας, της φαρμακευτικής, της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών και της προστασίας του περιβάλλοντος. Η Bürkle διαθέτει τη μεγαλύτερη σε ολόκληρη την Ευρώπη γκάμα χειροκίνητων δειγματοληπτών και συσκευών πλήρωσης. Τα προϊόντα Bürkle παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία. Οι λύσεις προβλημάτων και τα προϊόντα ειδικών τομέων αποτελούν εξειδίκευση, καθώς και το μυστικό της επιτυχίας της Bürkle. Πολυάριθμα προϊόντα αναπτύσσονται σε συνεργασία με ομίλους επιχειρήσεων στους τομείς της χημικής και φαρμακευτικής βιομηχανίας. Ήδη από το 1994, η Bürkle διαθέτει πιστοποίηση DIN/EN ISO 9001.

  2. DSL AIR TECHNOLOGY GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για πάνω από 25 χρόνια, η μεσαίου μεγέθους επιχείρησή μας έχει αποκτήσει εγχώρια και διεθνή φήμη στον τομέα της τεχνολογίας φίλτρων αερισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος εργασίας και του φυσικού περιβάλλοντος, χάρη στην οικολογικά και κοινωνικά προσανατολισμένη εταιρική φιλοσοφία της. Ο σχεδιασμός από "πόρτα σε πόρτα" της σειράς ηλεκτροφίλτρων μας είναι σήμα κατατεθέν των τεχνικά προηγμένων και εύκολα συντηρήσιμων συστημάτων φίλτρων παγκοσμίως. Παρακολουθώντας συνεχώς το σχεδιασμό και τις επιδόσεις των σύγχρονων εργαλειομηχανών και μέσω της εξέλιξής τους, συχνά σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μηχανημάτων, προκύπτουν εδώ και πολλά χρόνια οι νέες σειρές ηλεκτροφίλτρων, προσαρμοσμένες κατά βάση στο σχεδιασμό των εργαλειομηχανών. Αυτό απαιτεί, συγχρόνως, εκ νέου σχεδιασμό του εξοπλισμού φίλτρου, ιδίως των δεξαμενών ιονιστή και συλλέκτη. Η DSL Air Technology είναι σήμερα ο πάροχος με τη μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής ηλεκτροφίλτρων στον κόσμο σε αυτόν τον τομέα.

  3. HASPA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία haspa GmbH είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές, ο οποίος διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στον τομέα του εύκαμπτου άξονας συμβατό με όλα τα υφιστάμενα συστήματα. Οι ειδικές λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και η εξατομικευμένη κατασκευή μάς θέτουν διαρκώς νέες προκλήσεις, τις οποίες αντιμετωπίζουμε ευχαρίστως. Εδώ και περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποιούμαστε σε αυτόν τον τομέα που διευρύνεται συνεχώς με την πάροδο του χρόνου. Έτσι προκύπτουν σ' εμάς τρεις τομείς: Τομέας I: OFT= Τεχνολογία επιφανειών: Περιλαμβάνει: μηχανισμούς κίνησης εργαλείων, εύκαμπτους άξονες και άλλα προϊόντα για την επιφανειακή επεξεργασία (π. χ., κινητήριες μηχανές για εύκαμπτους άξονες, μηχανισμοί κίνησης πεπιεσμένου αέρα, μικροκινητήρες, τανάλιες σύσφιξης, λειαντικά μέσα, φρέζες...). Τομέας II: VST= Στοιχεία ρύθμισης: στοιχεία τηλεχειρισμού και μετάδοσης δύναμης. Ρύθμιση και έλεγχος. Τομέας III: ειδικά σπιράλ και ειδικοί εύκαμπτοι σωλήνες. Ένας λόγος για την επιτυχία μας είναι η τήρηση των εξατομικευμένων επιθυμιών των πελατών.

  4. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schneider & Gemsa διαθέτει ειδικές και επαγγελματικές λύσεις για πελάτες από τους κλάδους των αυτοκινήτων, της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, των συστημάτων διαχείρισης μεταφορών, της ιατρικής και της ηλεκτρονικής. Η παραγωγή εκτείνεται από μεμονωμένη παραγωγή, παραγωγή συγκροτημάτων έως την ολοκληρωμένη παραγωγή τελικών συσκευών και ολοκληρωμένων λύσεων συστήματος. Μετακινούμε και λειτουργούμε ολόκληρους „επιχειρηματικούς τομείς“, ολοκληρωμένες και ημιτελείς γραμμές παραγωγής σε τοποθεσίες χαμηλού κόστους. Με τις μονάδες μας στη Γερμανία, στην Τσεχία και στη Μολδαβία είμαστε σε θέση να διαθέτουμε βελτιστοποιημένες ως προς το κόστος λύσεις και υπηρεσίες. Η Schneider & Gemsa διαθέτει εξειδίκευση δεκαετιών στους τομείς της συναρμολόγησης καλωδίων, της μηχανικής, της μηχατρονικής, της ηλεκτρονικής, των αισθητήρων και των ενεργοποιητών. Από την ίδρυσή της έχουν παραχθεί πολλά εκατομμύρια ηλεκτρικών ενεργοποιητών, μηχανικών και ηλεκτροτεχνικών συγκροτημάτων και τελικών συσκευών. Στο δικό μας τμήμα συναρμολόγησης καλωδίων παράγονται κλώνοι, καλώδια δεδομένων, αισθητήρων και ελέγχου, πλεξούδες καλωδίων και πίνακες ελέγχου με καινοτομικές τεχνολογίες και υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία. Στο δικό μας τμήμα κατασκευής λειτουργικών μέσων παράγουμε εξατομικευμένες διατάξεις συναρμολόγησης, παραγωγής και ελέγχου. Θεωρούμε την ποιότητα, την προστασία του περιβάλλοντός μας και την προσεκτική χρήση των πόρων ως ουσιαστικό στοιχείο αυτών των δραστηριοτήτων. Η επιχείρηση λειτουργεί σε όλες τις μονάδες με βάση τα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (αυτοκίνητα) και DIN EN ISO 14001: 2009 (περιβάλλον).

  5. FLEXTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η flextec GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2005 από το σημερινό ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλο Alexander Fritz. Προέκυψε ως η λογική μετεξέλιξη από την επιτυχία της Fritz Elektronik e.K. που υπήρχε από το 1996. Στον τομέα της ηλεκτροτεχνίας και της ηλεκτρονικής έχουμε ειδικευτεί στην ανάπτυξη και στην παραγωγή προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ως μεμονωμένες κατασκευές/πρωτότυπα ή μικρές σειρές που συμπληρώνονται με τις σχετικές υπηρεσίες. Η γκάμα των προϊόντων της flextec περιλαμβάνει συγκεκριμένα επί του παρόντος: συναρμολόγηση καλωδίων και πλεξούδων καλωδίων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, διάταξη και εξοπλισμός πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων (SMD, συμβατικές), ανάπτυξη υλισμικού και λογισμικού ηλεκτροτεχνικών ή ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου, κατασκευή και παραγωγή μηχανικών διατάξεων συμπεριλαμβανομένων περιβλημάτων, κατασκευή ηλεκτροτεχνικών μέσω μέτρησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  6. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GEMÜ είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων βαλβίδων, μέτρησης και ρύθμισης. Η ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση με παγκόσμιο προσανατολισμό έχει εδραιωθεί εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια χάρη σε καινοτομικά προϊόντα και εξειδικευμένες λύσεις για τον πελάτη για έλεγχο μέσων επεξεργασίας σε πολλούς τομείς. Για αποστειρωμένες εφαρμογές για τη φαρμακευτική βιομηχανία και τη βιοτεχνολογία, η GEMÜ είναι η κορυφαία επιχείρησης στην παγκόσμια αγορά. Ο όμιλος επιχειρήσεων απασχολεί σήμερα στη Γερμανία 900 συνεργάτες, ενώ παγκοσμίως αυτοί υπερβαίνουν τους 1.600. Η παραγωγή γίνεται σε έξι μονάδες παραγωγής στη Γερμανία, στην Ελβετία, στην Κίνα, στη Βραζιλία, στη Γαλλία και στις ΗΠΑ. Η παγκόσμια διάθεση συντονίζεται από τη Γερμανία με 27 θυγατρικές εταιρείες. Ο όμιλος επιχειρήσεων δραστηριοποιείται σε όλες τις ηπείρους μέσω ενός πυκνού δικτύου εμπορικών εταίρων σε περισσότερες από 50 χώρες. Με μια διεθνή στρατηγική ανάπτυξης, η GEMÜ θα εξακολουθήσει να εδραιώνεται σε μελλοντικές αγορές.

  7. FLAIG MAGNETSYSTEME GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Πράσινοι μαγνήτες για τη σύγχρονη βιομηχανία. Με έδρα τον όμορφο Μέλανα Δρυμό, οι επαγγελματίες μας σάς παρέχουν βέλτιστες συμβουλές από τον κορυφαίο κατασκευαστή συστημάτων μόνιμων και ηλεκτρικών μόνιμων μαγνητών. Εκτός από ένα εκτενές πρόγραμμα τυποποιημένων προϊόντων, όπως η σειρά FX στον τομέα των μαγνητών ανύψωσης φορτίων και η σειρά FXL στον τομέα της τεχνολογίας μαγνητών στερέωσης, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα μαγνητικών βοηθητικών μέσων στερέωσης και ανύψωσης και παράγουμε λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη από ένα τεμάχιο και άνω ως ΚΑΕ για τις ανάγκες σας.

  8. KLEEMANN GMBH

    Γερμανία

    Η KLEEMANN GmbH αναπτύσσει και κατασκευάζει εδώ και περίπου 100 χρόνια συστήματα θραυστήρων και κόσκινων για τη βιομηχανία φυσικών πετρωμάτων και ανακύκλωσης. Η εδώ και δεκαετίες διαθέσιμη εξειδίκευση στις διαδικασίες του τομέα κατασκευής σταθερών εγκαταστάσεων παρέχει στην KLEEMANN μια κορυφαία θέση στην αγορά των κινητών συστημάτων. Η KLEEMANN διακρίνεται για την καινοτομία της και εντυπωσιάζει με την υψηλή ποιότητα, τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες και την εξαιρετική τεχνογνωσία εφαρμογών με τους θραυστήρες με σιαγόνες, τους θραυστήρες με κώνο, τους θρυμματιστές κρούσης και τα συστήματα κόσκινου. Στο προσκήνιο βρίσκεται η υποχρεωτική οικονομική ωφέλεια για τον επαγγελματία χρήστη. Η KLEEMANN GmbH είναι μέλος του ΟΜΙΛΟΥ WIRTGEN, ενός διεθνώς δραστηριοποιούμενου ομίλου επιχειρήσεων της βιομηχανίας οικοδομικών μηχανημάτων. Σε αυτόν συμμετέχουν οι πέντε φημισμένες εταιρείες WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN και BENNINGHOVEN. Μέσω του δικτύου πωλήσεων του ΟΜΙΛΟΥ WIRTGEN καθίσταται δυνατή η σε παγκόσμιο επίπεδο υποστήριξη πελατών μέσω 55 εταιρειών πωλήσεων και σέρβις.

  1. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

    Γερμανία

    Το όνομα ARCTIS αντιπροσωπεύει άριστη ποιότητα προϊόντων. Αυτό το επιτυγχάνουμε για εσάς με ένα συνεργάτη, ο οποίος εδώ και δεκαετίες είναι κορυφαίο όνομα στην αρτοποιία - το φούρνο SEHNE. Διαθέτοντας υψηλά πρότυπα ποιότητας, επιχειρηματικό πνεύμα και οικογενειακό στιλ διοίκησης, η ιδιόκτητη επιχείρηση παράγει αρτοσκευάσματα, τα οποία εδώ και δεκαετίες εξασφαλίζουν διαρκή ικανοποίηση σε εσάς, τους πελάτες μας. Σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο λόγω ...... υψηλής ποιότητας τοπικών και περιφερειακών υλικών προϊόντων, επιλεγμένων από ειδικούς στην ποιότητα.... μιας παραγωγικής διαδικασίας που διαθέτει τα πιο σύγχρονα συστήματα αρτοποιίας, τα οποία επιτρέπουν την ομαλή παραγωγή ακόμα και της συνήθως μεγάλης ποικιλίας παραγωγής.... μιας περίπου 10.000m² επιφάνειας παραγωγής και μιας άνετης, αποδοτικής διάταξης των συστημάτων.... Νέες αγορές συστημάτων που ενσωματώνονται ομαλά και έτσι διασφαλίζουν πάντα βέλτιστη ροή των προϊόντων μέσω της παραγωγικής διαδικασίας.

  2. IDENTA AUSWEISSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Ως αποδοτικός κατασκευαστής με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής, η IDENTA διαθέτει πολυλειτουργικές ηλεκτρονικές κάρτες, μέσα αποθήκευσης RFID, πιστωτικές κάρτες, πλαστικές κάρτες και μέσα ταυτοποίησης κάθε είδους. Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1967, εξυπηρετεί περίπου 3500 πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο με 90 συνεργάτες στη Γερμανία και στην Ελβετία. Μεταξύ των πελατών συγκαταλέγονται παγκόσμιοι όμιλοι με επίγνωση της ασφάλειας, αλλά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επιχειρήσεις μεταφορών, ερευνητικά ιδρύματα, σύλλογοι γκολφ, κέντρα Fitness, ασφαλιστικές εταιρείες, πανεπιστήμια, φορείς εκμετάλλευσης μεγάλων εγκαταστάσεων εκδηλώσεων, ξενοδοχεία, πάρκα αναψυχής και κλινικές. Τα προϊόντα της IDENTA χρειάζονται για συστήματα ελέγχου πρόσβασης, συστήματα καταγραφής χρόνου, ταυτοποίηση ατόμων και ταμειακά συστήματα. Εκτός από τα πιστοποιητικά ISO 9001, ISO 27001, ISO14001, διαθέτουμε επίσης πιστοποίηση MasterCard. Οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες MasterCard επιτρέπεται να παράγονται στο εργοστάσιό μας υπό συνθήκες υψηλής ασφάλειας από το 2014.

  3. EP EHRLER PRÜFTECHNIK ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η EP Engineering GmbH είναι ο πάροχος της πλήρους σειράς προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της τεχνολογίας μετρήσεων και ελέγχου, που ειδικεύεται στην τεχνολογία μέτρησης ροής υψηλής ακρίβειας. Σας προσφέρουμε ποιότητα σε ανώτατο επίπεδο και προσφέρουμε στους πελάτες μας ως πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών κλίνες δοκιμών και συστήματα μέτρησης, λύσεις λογισμικού καθώς και βαθμονομήσεις και σέρβις. Είμαστε μία από τις λίγες επιχειρήσεις στη Γερμανία που λειτουργούν δικό τους εργαστήριο DAkkS (γερμανικός φορέας διαπίστευσης).Προκειμένου να αναπτύσσουμε συνεχώς τα πιο πρόσφατα πρότυπα και μεθόδους μέτρησης, διερευνούμε με συνεργάτες από την επιστήμη και την εκπαίδευση νέους δρόμους στην τεχνολογία μετρήσεων και δοκιμών για αέρια και υγρά μέσα και διατηρούμε στενή συνεργασία με το Physikalisch-Technische Bundesanstalt στο Braunschweig.

  4. AKS COATINGS GMBH

    Γερμανία

    Η AKS Coatings GmbH είναι κατασκευαστής ειδικών χημικών κατασκευαστικών προϊόντων και έχει εξειδικευτεί στην έρευνα, στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση συστημάτων επιφανειακής προστασίας με βάση πυριτικά πολυμερή. Η έδρα μας στο Altlußheim της Γερμανίας είναι η βάση της επιχείρησής μας. Εδώ διεξάγονται η έρευνα, η ανάπτυξη και η μικρή παραγωγή. Από εκεί υποστηρίζουμε τις αντιπροσωπείες μας στην Ιρλανδία, στη Φινλανδία, στην Τουρκία, στη Σλοβενία, στην Κίνα, στη Ρωσία και στο Ιράν, καθώς και τους πελάτες μας στη Νότια και στην Ανατολική Ευρώπη. Τα συστήματά μας χρησιμοποιούνται σε υψηλής καταπόνησης ορυκτές και μεταλλικές επιφάνειες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προληπτική προστασία ή ως μέτρο εξυγίανσης. Τα συστήματά μας παρέχουν προστασία έναντι διαβρωτικών μέσων στον οργανικό και στον ανόργανο τομέα και χρησιμοποιούνται για προστασία από βαριά επιβάρυνση και διάβρωση από άλατα. Στο πλαίσιο της έρευνάς μας αναπτύσσουμε νέα, καινοτομικά προϊόντα με βάση τη δική μας τεχνολογία πυριτικών πολυμερών.

  5. NITTO KOHKI EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η NITTO KOHKI Europe GmbH είναι ένας παγκοσμίως γνωστός κατασκευαστής και παραγωγός αντλιών & συμπιεστών, ταχυσυνδέσμων και εργαλείων από την Ιαπωνία. Οι αεροσυμπιεστές, οι αντλίες κενού και οι αντλίες υγρών ενδείκνυνται απόλυτα, π.χ., για αναλύσεις, την ιατρική τεχνολογία και την τεχνολογία μετρήσεων. Οι πατενταρισμένοι συμπιεστές αερισμού της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων μικρής κλίμακας και εγκαταστάσεις βιοαερίου. Οι ταχυσύνδεσμοι μέσης, χαμηλής και υψηλής πίεσης, καθώς και οι πολλαπλοί σύνδεσμοι της εταιρείας μας (χειροκίνητοι & αυτόματοι) καλύπτουν όλες σχεδόν τις πιθανές εφαρμογές: π.χ., συστήματα καθαρού θαλάμου, δοκιμές στεγανότητας συστημάτων ψύξης και κλιματισμού, υδραυλικά συστήματα και συστήματα πεπιεσμένου αέρα. Μεταφέρουν λάδι, νερό, αέρα και αέρια. Επιπλέον διαθέτουμε εργαλεία πεπιεσμένου αέρα για θαλάσσιες εφαρμογές και τη βιομηχανία επεξεργασίας χάλυβα, όπως, π.χ., βελονοφόρα μηχανήματα αποσκωρίωσης πεπιεσμένου αέρα, λειαντήρες κυλινδρικού ρεκτιφιέ, γωνιακούς λειαντήρες, λειαντήρες επιφανειών, φρέζες ακμών, έκκεντρους λειαντήρες, φορητές καροτέζες κλπ.

  6. DAMBACH COMPONENTS

    Γερμανία

    Ως πεπειραμένος προμηθευτής μέσων ανάληψης φορτίων και στοιχείων μεταφοράς, η DAMBACH COMPONENTS συνδυάζει την ανάπτυξη και την παραγωγή σε μία μονάδα στη Γερμανία. Η σταθερά υψηλή ποιότητα και οι προσανατολισμένες στο χρήστη λύσεις διακρίνουν τα στοιχεία. Ο αυτόνομος επιχειρηματικός τομέας της DAMBACH Lagersysteme GmbH & Co. KG διαθέτει εμπειρία άνω των 45 ετών. Κατασκευαστές συστημάτων αποθήκευσης και μεταφοράς αποκομίζουν οφέλη από την εξειδικευμένη υποστήριξη και τα προσαρμοσμένα προϊόντα. Με το καινοτομικό σύστημα τρισδιάστατης διαμόρφωσης Online, οι πελάτες μπορούν επίσης να προσαρμόζουν το επιθυμητό προϊόν στις δικές τους απαιτήσεις.

  7. HAACON HEBETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η haacon hebetechnik gmbh με έδρα το Freudenberg στον Main είναι κατασκευαστής εξειδικευμένων λύσεων συστημάτων ανύψωσης. Επιχειρηματικοί τομείς είναι τα βιομηχανικά συστήματα ανύψωσης, τα συστήματα οχημάτων επαγγελματικής χρήσης και τα ανυψωτικά συστήματα. Από τεχνική άποψη, η haacon αναπτύσσει ανυψωτικούς μηχανισμούς, η μετάδοση δύναμης των οποίων διεξάγεται μέσω ατράκτων, οδοντωτής ράβδου ή συρματόσχοινου. Η haacon επικεντρώνεται στους επιχειρηματικούς τομείς γενικών συστημάτων ανύψωσης, εξαρτημάτων οχημάτων επαγγελματικής χρήσης και ανυψωτικών συστημάτων στον τομέα B2B.

  8. HARTMANN & BENZ GMBH

    Γερμανία

    Οι συνεργάτες μας εμπορεύονται πολύτιμα μέταλλα και είδη πολυτελείας για περισσότερα από 10 χρόνια. Πολλοί από τους πελάτες μας μάς ρωτούν ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να επενδύσουν αποτελεσματικά τα χρήματά τους. Έτσι, αποφασίσαμε να προσφέρουμε μια υπηρεσία από την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε τόσο εσείς ως πελάτης όσο και εμείς ως εταιρεία μακροπρόθεσμα. Συγχρόνως, θέλαμε οπωσδήποτε να βρούμε ένα ασφαλές επενδυτικό μέσο και τι πιο σταθερό σε αξία από τον ΧΡΥΣΟ! Ο χρυσός είναι το πιο ασφαλές μέσο συναλλαγών ως το παλαιότερο μέσο πληρωμής στον κόσμο. Διατηρεί σταθερή την αξία των περιουσιακών στοιχείων για πολλές γενιές και χρησιμεύει πάντα ως μέσο συναλλαγής και εκτίμησης αξίας. Σε περιόδους υψηλού πληθωρισμού, πολέμου, αλλαγής νομίσματος ή όταν καταρρέουν τα χρηματοπιστωτικά συστήματα, ο χρυσός διατηρεί την αξία του. Κανένα άλλο επενδυτικό προϊόν δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Ο χρυσός σας καθιστά ανεξάρτητο από αρνητικά ή πολύ χαμηλά επιτόκια των κεφαλαίων αποταμίευσης. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πάντα την κατάλληλη λύση για τους επενδυτικούς σας στόχους.

  9. SCHÜTZ GMBH MESSTECHNIK

    Γερμανία

    Η Schütz Messtechnik είναι μια έμπειρη και εξειδικευμένη εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 1968 στην παροχή υπηρεσιών και την κατασκευή συστημάτων για επιχειρήσεις παροχής ενέργειας. Στον τομέα των υπηρεσιών, η Schütz αναλαμβάνει ελέγχους για τα δημόσια δίκτυα αερίου σύμφωνα με τους κανονισμούς DVGW G465, G466/I και G466/II, ανίχνευση διαρροών και εντοπισμό σωληνώσεων και αντικαταστάσεις μετρητών. Επιπλέον, πραγματοποιούμε ειδικά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις για τους υπαλλήλους των παρόχων υπηρεσιών κοινής ωφέλειας. Η Schütz GmbH είναι πιστοποιημένη από την DVGW ως εξειδικευμένη εταιρεία για τον έλεγχο αγωγών φυσικού αερίου. Οι πάροχοι ενέργειας που χρησιμοποιούν Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών (GIS) μπορούν να επαληθεύουν το δίκτυό τους μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας της Schütz. Η πελατειακή βάση της Schütz GmbH περιλαμβάνει σήμερα περισσότερους από 100 οργανισμούς κοινής ωφέλειας, με τους οποίους διατηρεί μακροχρόνιες, στενές και εμπιστευτικές επιχειρηματικές σχέσεις.

  10. K.H. SCHMALZ GMBH

    Γερμανία

    Κατασκευή εγκαταστάσεων, παραγωγή και διάθεση δοσιμετρικών συστημάτων για κεντρικές και αποκεντρωμένες εγκαταστάσεις τροφοδοσίας υλικών αποχύτευσης, εγκαταστάσεις επεξεργασίας υδάτων, συστήματα υψηλής πίεσης, με έλεγχο συχνότητας, χημικά προϊόντα επεξεργασίας υδάτων, σταθεροποιητές σκληρότητας, μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, γενικά δοσιμετρικά συστήματα, αποσκλήρυνση νερού και σέρβις. Ορισμένα άλλα προϊόντα: δοσιμετρικά συστήματα για υλικά αποχύτευσης, επεξεργασία νερού για υγραντήρες αέρα, δοσιμετρικές συσκευές, εγκαταστάσεις επεξεργασίας υδάτων, εξέταση λεγιονέλλλας και πολλά άλλα

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συστήματα μέσων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

31 Επιχειρήσεις