• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συναρμολογηση στοιχειων

Αποτελέσματα για

Συναρμολογηση στοιχειων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BAIER GMBH

    Γερμανία

    Η Baier θέτει σε κίνηση. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η Baier έχει ειδικευτεί στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη συναρμολόγηση κινητών στοιχείων πρόσοψης σε ολόκληρη την ομοσπονδιακή επικράτεια. Το πρόγραμμα υπηρεσιών περιλαμβάνει, εκτός από τις κλασικές κατασκευές από ελαφρύ μέταλλο, μια γκάμα συρόμενων παραθύρων και ρολών, συστήματα κίνησης, αυτόματες πόρτες, ρολά φεγγίτη και συστήματα πόρτας. Η Baier δραστηριοποιείται επίσης ως εμπορική επιχείρηση για φεγγίτες επώνυμων εταιρειών. Η εξυπηρέτηση πελατών της Baier είναι φιλοσοφία που βιώνουμε σε καθημερινή βάση. Διότι μόνο προϊόντα που παράγονται σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη, παραδίδονται και συναρμολογούνται με αξιόπιστο τρόπο, μπορούν τελικά να παρέχουν ικανοποίηση και τη συγκίνηση που εκτιμούν ιδιαίτερα οι πελάτες στην Baier. Η Baier δεν σάς αφήνει μόνους με τις επιθυμίες και τις ιδέες σας. Η εξελιγμένη διαχείριση έργων, οι ολιγομελείς και ευέλικτες δομές, η ασφαλής διατήρηση αποθέματος και η διαρκής μετεκπαίδευση αποτελούν συνιστώσες της αξιοπιστίας των προϊόντων μας.

  2. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schneider & Gemsa διαθέτει ειδικές και επαγγελματικές λύσεις για πελάτες από τους κλάδους των αυτοκινήτων, της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, των συστημάτων διαχείρισης μεταφορών, της ιατρικής και της ηλεκτρονικής. Η παραγωγή εκτείνεται από μεμονωμένη παραγωγή, παραγωγή συγκροτημάτων έως την ολοκληρωμένη παραγωγή τελικών συσκευών και ολοκληρωμένων λύσεων συστήματος. Μετακινούμε και λειτουργούμε ολόκληρους „επιχειρηματικούς τομείς“, ολοκληρωμένες και ημιτελείς γραμμές παραγωγής σε τοποθεσίες χαμηλού κόστους. Με τις μονάδες μας στη Γερμανία, στην Τσεχία και στη Μολδαβία είμαστε σε θέση να διαθέτουμε βελτιστοποιημένες ως προς το κόστος λύσεις και υπηρεσίες. Η Schneider & Gemsa διαθέτει εξειδίκευση δεκαετιών στους τομείς της συναρμολόγησης καλωδίων, της μηχανικής, της μηχατρονικής, της ηλεκτρονικής, των αισθητήρων και των ενεργοποιητών. Από την ίδρυσή της έχουν παραχθεί πολλά εκατομμύρια ηλεκτρικών ενεργοποιητών, μηχανικών και ηλεκτροτεχνικών συγκροτημάτων και τελικών συσκευών. Στο δικό μας τμήμα συναρμολόγησης καλωδίων παράγονται κλώνοι, καλώδια δεδομένων, αισθητήρων και ελέγχου, πλεξούδες καλωδίων και πίνακες ελέγχου με καινοτομικές τεχνολογίες και υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία. Στο δικό μας τμήμα κατασκευής λειτουργικών μέσων παράγουμε εξατομικευμένες διατάξεις συναρμολόγησης, παραγωγής και ελέγχου. Θεωρούμε την ποιότητα, την προστασία του περιβάλλοντός μας και την προσεκτική χρήση των πόρων ως ουσιαστικό στοιχείο αυτών των δραστηριοτήτων. Η επιχείρηση λειτουργεί σε όλες τις μονάδες με βάση τα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (αυτοκίνητα) και DIN EN ISO 14001: 2009 (περιβάλλον).

  3. IPR-INTELLIGENTE PERIPHERIEN FÜR ROBOTER GMBH

    Γερμανία

    Η χαρά για την καινοτομία και η κορυφαία ποιότητα έκαναν την IPR - Intelligente Peripherien für Roboter GmbH έναν από τους κορυφαίους δημιουργούς και κατασκευαστές προϊόντων για το βιομηχανικό ρομπότ. Στην έδρα μας στο Eppingen θέτουμε πρότυπα με την τεχνολογία των συστημάτων αρπάγης και των αξόνων κίνησης που διαθέτουμε. Τα πνευματικά, ηλεκτρικά και υδραυλικά εξαρτήματα διευκολύνουν την κατασκευή, τη συναρμολόγηση και το χειρισμό σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων. Το έξυπνο, εκτενές πρόγραμμα προϊόντων της IPR με πολυάριθμα κατασκευαστικά μεγέθη για διάφορες περιοχές φορτίου διασφαλίζει αποδοτικότερη παραγωγή. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει από τυπικά εξαρτήματα όπως αρπάγες, συστήματα αλλαγής εργαλείων, στοιχεία ευθυγράμμισης, συστήματα προστασίας αποφυγής συγκρούσεων, άξονες κίνησης για βιομηχανικά ρομπότ, αισθητήρες δύναμης ή ροπής έως λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. Γι' αυτόν το λόγο, σε πολλές χώρες οι πελάτες μάς εμπιστεύονται για περισσότερα από 25 χρόνια.

  4. AFAG ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Ως κορυφαίος προμηθευτής, η Afag αναπτύσσει και παράγει για πάνω από 60 χρόνια στοιχεία και συστήματα αυτοματισμού συναρμολόγησης στους τομείς της τροφοδοσίας, του χειρισμού και της μεταφοράς. Η Afag έχει θέσει ως στόχο να ανταποκρίνεται με υπερσύγχρονες τεχνολογίες και καινοτομικές λύσεις στις υψηλές απαιτήσεις της παγκόσμιας βιομηχανίας αυτοματισμού. Χιλιάδες μονάδων χειρισμού, συστημάτων τροφοδοσίας και μεταφοράς της Afag είναι ενδεικτικά για την εξαιρετική ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας. Στα παραρτήματά μας στην Ελβετία, στη Γερμανία, στην Κίνα και στις ΗΠΑ απασχολούμε περισσότερους από 200 συνεργάτες. Εκεί δημιουργούνται λύσεις που εφαρμόζονται σε όλους τους παραγωγικούς κλάδους. Από την αυτοκινητοβιομηχανία έως τα καταναλωτικά είδη, τα τρόφιμα, τα μηχανήματα, την ιατρική, της φαρμακευτική, τα καλλυντικά και την ωρολογοποιία. Χάρη στους αντιπροσώπους μας σε περισσότερες από 30 χώρες, οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο αποκομίζουν οφέλη από την επαγγελματική υποστήριξη, το σχεδιασμό και το σέρβις.

  5. ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η ILLIG είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων θερμοδιαμόρφωσης και εργαλείων για πλαστικά. Το φάσμα των υπηρεσιών περιλαμβάνει ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή, συναρμολόγηση και θέση σε λειτουργία σύνθετων γραμμών παραγωγής και επιμέρους στοιχείων. Η ILLIG παρέχει στους πελάτες της με την ανάπτυξη συσκευασιών 360° Pactivity® και υψηλής απόδοσης συστήματα συσκευασίας αποδοτικές ως προς τους πόρους και αειφόρες λύσεις. Με τα παραρτήματα και της αντιπροσωπείες της σε περισσότερες από 80 χώρες, η ILLIG είναι παρούσα σε όλες τις αγορές του κόσμου. Εδώ και περισσότερα από 70 χρόνια, η ιδιόκτητη οικογενειακή επιχείρηση υποστηρίζει τους πελάτες της σε παγκόσμιο επίπεδο ως αξιόπιστος συνεργάτης. Αυτόματα μηχανήματα διαμόρφωσης με κυλίνδρους, αυτόματα μηχανήματα διαμόρφωσης πεπιεσμένου αέρα, μονάδες διακόσμησης, αυτόματα μηχανήματα θερμής σφράγισης, συστήματα διαμόρφωσης, πλήρωσης και σφράγισης, συστήματα κλεισίματος καλουπιών, συστήματα πλήρωσης κλεισίματος, αυτόματα μηχανήματα ραφής με αναδίπλωση, αυτόματα μηχανήματα σφράγισης Blister, αυτόματα μηχανήματα Blister, αυτόματα μηχανήματα σφράγισης.