• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συλλογη παλιοσιδερων

Αποτελέσματα για

Συλλογη παλιοσιδερων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. METALL-UND ROHSTOFFVERWERTUNG LÖRRACH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία METALL-UND ROHSTOFFVERWERTUNG LÖRRACH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιβαλλοντικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση, Πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση, Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση, Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση, Πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση, και Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Lörrach, Γερμανία.

  2. ALBA R-PLUS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBA R-PLUS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Eppingen, Γερμανία.

  3. BERND WITZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERND WITZ GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση, και Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  4. CARL KNOBLAUCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARL KNOBLAUCH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση, Χάλυβες, Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση, και Χάλυβες. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  5. BAUSCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAUSCH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση, και Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AUGUST BAUMGÄRTNER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUGUST BAUMGÄRTNER GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση, και Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Weingarten, Γερμανία.

  2. INTERSEROH BW ROHSTOFF UND RECYCLING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INTERSEROH BW ROHSTOFF UND RECYCLING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, και Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. WEICK RECYCLING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEICK RECYCLING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση, και Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  4. HKR KUNSTSTOFFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HKR KUNSTSTOFFE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση, και Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Langenbrettach, Γερμανία.

  5. ALBERT GOGEL GMBH

    Γερμανία