• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σποροι δημητριακων για σπορα

Αποτελέσματα για

Σποροι δημητριακων για σπορα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. GRANOSA AG C/O SILO MANNHEIM

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GRANOSA AG είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, εξ ολοκλήρου θυγατρική της Caleb AG. Προμηθεύουμε παγκοσμίως αγροτικά προϊόντα παντός είδους σε παραγωγούς τροφίμων ή ζωοτροφών. Είτε είστε συμβατικός είτε βιολογικός παραγωγός, οι έμπειροι πωλητές και οι χειριστές των υποθέσεών σας φροντίζουν για ενδιαφέρουσες και ενημερωμένες προσφορές και ομαλή εφοδιαστική. Αυτό μας έχει δώσει ηγετική θέση στην ελβετική αγορά.

  2. FB FOOD GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FB FOOD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Hüfingen, Γερμανία.

  3. CERESAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CERESAL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. MARBACHER ÖLMÜHLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARBACHER ÖLMÜHLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κραμβέλαιο, λινελαια, ηλιελαια, και φυστικελαια. Έχει έδρα σε Marbach, Γερμανία.

  5. GESSMANN K. U. E. GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GESSMANN K. U. E. GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε Leingarten, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ALTDORFER MÜHLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALTDORFER MÜHLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα αποξηραμένα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα αποξηραμένα. Έχει έδρα σε Altdorf, Γερμανία.

  2. FUTTERTROCKNUNGSGENOSSENSCHAFT GEISELHARZ EG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FUTTERTROCKNUNGSGENOSSENSCHAFT GEISELHARZ EG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Βοοειδή, Χοίροι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Βοοειδή, Χοίροι, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Amtzell, Γερμανία.

  3. LUDWIG STOCKBURGER MINERALÖL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LUDWIG STOCKBURGER MINERALÖL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Glatten, Γερμανία.

  4. ROLAND BOPP

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLAND BOPP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Mudau, Γερμανία.

  5. HORTENSE PFLANZENVERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HORTENSE PFLANZENVERTRIEBS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Pfullingen, Γερμανία.

  1. STAWA AGRARHANDEL INH. HERMANN PFANNENSCHWARZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAWA AGRARHANDEL INH. HERMANN PFANNENSCHWARZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Ψάρια, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Waldenbuch, Γερμανία.

  2. BADEN AGRARHANDEL GMBH FRIESENHEIM

    Γερμανία

    Η εταιρεία BADEN AGRARHANDEL GMBH FRIESENHEIM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Friesenheim, Γερμανία.

  1. SAMENHAUS MÜLLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAMENHAUS MÜLLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Δένδρα μπονσάι, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, και Δένδρα μπονσάι. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

  2. WACHSTUMSPAKETE PATRICK DILLMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία WACHSTUMSPAKETE PATRICK DILLMANN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, και Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

  3. APEX GMBH SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία APEX GMBH SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, Εντομοκτόνα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, και Εντομοκτόνα. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  4. ARTE D'ITALIA

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARTE D'ITALIA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και Άκαμπτα υλικά για κατασκευές. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  5. APEX GMBH SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία APEX GMBH SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  6. APEX GMBH SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία APEX GMBH SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  7. APEX GMBH SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία APEX GMBH SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, Εντομοκτόνα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, και Εντομοκτόνα. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  8. LUPOVET GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LUPOVET GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Αλεύρι και σιμιγδάλι, και Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Müllheim, Γερμανία.

  1. PETS WORLD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PETS WORLD GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων. Έχει έδρα σε Appenweier, Γερμανία.

  2. ALBERT STECH BRENNSTOFFHANDEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBERT STECH BRENNSTOFFHANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Helmstadt-Bargen, Γερμανία.

  3. STENZEL FLYFISHING

    Γερμανία

    Η εταιρεία STENZEL FLYFISHING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ποδήλατα, αξεσουάρ και ανταλλακτικά, Αθλητικά είδη, Σωματική εκγύμναση και γυμναστική - όργανα και εξοπλισμός, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ποδήλατα, αξεσουάρ και ανταλλακτικά, Αθλητικά είδη, και Σωματική εκγύμναση και γυμναστική - όργανα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  4. BAGENO RAIFFEISEN EG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAGENO RAIFFEISEN EG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, και Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει έδρα σε Bad Mergentheim, Γερμανία.

  5. CEBBRA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CEBBRA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Αθλητικά είδη, Σωματική εκγύμναση και γυμναστική - όργανα και εξοπλισμός, Θαλάσσια αθλήματα - εξοπλισμός, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Αθλητικά είδη, Σωματική εκγύμναση και γυμναστική - όργανα και εξοπλισμός, και Θαλάσσια αθλήματα - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Plochingen, Γερμανία.

  6. PETROHANDEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PETROHANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, Μαλακό σιτάρι, Δημητριακά και σπόροι, λιναροσποροι, κριθαρι, και Μαλακό σιτάρι. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  7. KARNER DÜNGERPRODUKTION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARNER DÜNGERPRODUKTION GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Κλωστικά φυτά, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και Κλωστικά φυτά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. SÜDGETREIDE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SÜDGETREIDE GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Βοοειδή, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Βοοειδή, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Weisweil, Γερμανία.

  9. STUTTGARTER HUMUSDÜNGER WILHELM RIEGRAF GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STUTTGARTER HUMUSDÜNGER WILHELM RIEGRAF GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Remseck, Γερμανία.

  10. BWW ENERGIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BWW ENERGIE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σποροι δημητριακων για σπορα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

278 Επιχειρήσεις