• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σιδηρος

Αποτελέσματα για

Σιδηρος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BATTERIE TECHNIK VRI GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Energy performes our life! Στην ιατρική τεχνολογία, σε επαγγελματικές βιομηχανικές εφαρμογές, ηλεκτρικά εργαλεία, E-Mobility, ρομποτική έως στην αεροναυτιλία και στη διαστημική: τα πεδία εφαρμογής των αυτόνομων και κινητών φορέων ενέργειας είναι σχεδόν απεριόριστα και αποτελούν σημαντικό στοιχείο της τρέχουσας και της μελλοντικής ανάπτυξης προϊόντων. Η ειδική για κάθε εφαρμογή σχεδίαση και μηχανολογική κατασκευή, καθώς και η ειδική για κάθε έργο και προϊόν υλοποίηση αποτελούν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας προϊόντων και λύσεων υψηλής ποιότητας. Στην VRI παρέχουμε υποστήριξη σε όλους τους τομείς του κύκλου ζωής των προϊόντων. Από τη σχεδίαση, την ανάπτυξη και την παραγωγή έως το σέρβις. Όσον αφορά στην ανάπτυξη και στην παραγωγή εξατομικευμένων λύσεων ή στην προσαρμογή των ευέλικτων και δοκιμασμένων συστημάτων μας: είμαστε ο συνεργάτης σας στον τομέα των έξυπνων συστημάτων μπαταριών, επειδή η επιτυχία σας είναι το δικό μας πάθος. Αυτό πρεσβεύουμε εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια.

  2. SUPERMAGNETE.DE - WEBCRAFT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 2003 διατηρούμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για μαγνήτες. Η ομάδα supermagnete έχει διευρυνθεί σταθερά από την ίδρυση της εταιρείας και σήμερα περιλαμβάνει 50 συνεργάτες. Το γεγονός ότι είμαστε σε καλό δρόμο πιστοποιείται όχι μόνο από τα 2 εκατομμύρια παραγγελιών που έχουμε λάβει στο μεταξύ. Το πιστοποιούν επίσης τα πολλά θετικά σχόλια των πελατών μας. Με απόθεμα αποθήκης άνω των 35 εκατομμυρίων μαγνητών και μαγνητικών προϊόντων είμαστε σε θέση να παραδίδουμε μαγνήτες άμεσα και σε μεγάλες ποσότητες. Για ερωτήματα και διασαφηνίσεις σας παρέχει βοήθεια το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας σε τέσσερις γλώσσες. Ανώτατη προτεραιότητά μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες σας 100%. Με περισσότερε; από 224.000 παραγγελίες σε ετήσια βάση είμαστε το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα για μαγνήτες της Ευρώπης. Όταν πρόκειται για μαγνήτες, είμαστε ο σωστός συνεργάτης. Κανένα άλλο ηλεκτρονικό κατάσταση για μαγνήτες νεοδυμίου δεν διαθέτει περισσότερους από ικανοποιημένους πελάτες στην Ευρώπη από το supermagnete.de. Στις γερμανόγλωσσες χώρες, η Supermagnete έχει αναδειχθεί έτσι σε συνώνυμο για τους μαγνήτες νεοδυμίου.

  3. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χάρη στην πολυετή συνεργασία με εργοστάσια κατασκευής και εταίρους από τον τομέα της εμπορίας μετάλλων διαθέτουμε τις βέλτιστες επαφές στην αγορά προμηθειών. Κατ' αυτόν τον τρόπο μπορούμε να υλοποιούμε βραχυπρόθεσμα ειδικές λύσεις και βιαστικές παραγγελίες. Η σύγχρονη νοοτροπία εξυπηρέτησης είναι κάτι περισσότερο από τη διάθεση και την εμπορία υλικών. Ως καλός συνεργάτης παροχής συμβουλών και επίλυσης προβλημάτων αντιμετωπίζουμε τις απαιτήσεις ως την αποστολή μας. Συνήθως, αυτό είναι ο τέλειος συνδυασμός που καθιστά την παροχή υπηρεσιών σε υπηρεσίες ποιότητας: Να διαθέτει κανείς το επιθυμητό προϊόν με την κατάλληλη ποιότητα, την κατάλληλη στιγμή και στη σωστή τιμή. Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων διασφαλίζει μακροπρόθεσμα την επιτυχία των πελατών μας. Το εξαιρετικά ευρύ φάσμα των προϊόντων μας σε μια ολοκληρωμένη αποθήκη υλικών για ημιτελή μη σιδηρούχα προϊόντα διασφαλίζει τη γρήγορη και ευέλικτη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Σάς προμηθεύουμε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, μπρούντζο, λευκό μέταλλο, ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα ειδικά υλικά ή κράματα σε μορφή ταινιών, ελασμάτων, πλακών, ράβδων, σωλήνων, προφίλ κλπ. Δεν διαθέτουμε μόνο τυποποιημένα προϊόντα, αλλά και λιγότερο διαδεδομένες, μικρές και μεγάλες διαμέτρους, ενδιάμεσες και ειδικές διαστάσεις, ειδικά σχήματα και ειδικά προϊόντα. Αξιοποιήστε την υπηρεσία παροχής συμβουλών των πεπειραμένων, ειδικευμένων στα μέταλλα τεχνικών μας ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κράματα χωρίς μόλυβδο ή τις δυνατότητες χρήσης διαφόρων κραμάτων ή τις αντοχές.

  4. OETIKER DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία OETIKER DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες από σίδηρο και χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταινίες από χάλυβα, χειροκινητες λαβιδες, και ακροδεκτες. Έχει έδρα σε Endingen, Γερμανία.

  5. KRÄMER GMBH

    Γερμανία

    Κατασκευή, παραγωγή, συναρμολόγηση συστημάτων πλατφόρμας αλουμινίου, βάθρα, σκάλες, κιγκλιδώματα, ξύλινες σκάλες. Ειδικές κατασκευές από αλουμίνιο, βιομηχανικής χρήσης. Η συνεργασία με την KRÄMER είναι κατά κύριο λόγο: χωρίς προβλήματα. Από το στάδιο Engineering – κατόπιν αιτήματος παίρνουμε τις διαστάσεις επιτόπου – έως την παραγωγή και την τελική συναρμολόγηση: εξυπηρετούμε τον πελάτη με αξιόπιστο τρόπο και διεκπεραιώνουμε ολόκληρο το σχεδιασμό. Με επίγνωση του κόστους, με τήρηση των προθεσμιών, με απόλυτη ακρίβεια. Χρονοβόρα και εκνευριστική εκ των υστέρων επεξεργασία; Όχι με την KRÄMER. Οι ανθεκτικές, εργονομικές και καλαίσθητες μαζικές κατασκευές μας για μικρά αλλά και σύνθετα μεγάλα έργα πληρούν απόλυτα τις απαιτήσεις των πελατών μας. Σε ύψος 5, 15 ή 25 μέτρων επάνω στα συστήματα διαβάθρας και εξέδρας της KRÄMER κινείστε εξίσου ασφαλώς όπως και στο έδαφος.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - μη σιδηρούχα μέταλλα, πλαστικες αλυσιδες, αλυσιδες ρολογιων, και Αλυσίδες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Ötisheim, Γερμανία.

  2. PEHA HEBE- UND SICHERUNGSTECHNIK PETER HANSCHKE

    Γερμανία

    Η εταιρεία PEHA HEBE- UND SICHERUNGSTECHNIK PETER HANSCHKE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάντζοι για ανύψωση, Συνδετικοί κρίκοι, Συρματόσχοινα ανοξείδωτου χάλυβα, και Βίδες με κρίκο. Έχει έδρα σε Hemmingen, Γερμανία.

  3. LOSBERGER MODULAR SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LOSBERGER MODULAR SYSTEMS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Μεταλλικές γέφυρες, Μεταλλικά δοχεία, Καλύβες και υπόστεγα εργοταξίων, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Μεταλλικές γέφυρες, Μεταλλικά δοχεία, και Καλύβες και υπόστεγα εργοταξίων. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. HALLENBAU-SERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HALLENBAU-SERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας. Έχει έδρα σε Ittlingen, Γερμανία.

  5. BORIS GRUBER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BORIS GRUBER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα, Καλώδια - εξαρτήματα, Αλυσίδες, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα, Καλώδια - εξαρτήματα, Αλυσίδες, και Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας. Έχει έδρα σε Rot, Γερμανία.

  1. HEHN & SCHMITT-PVM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEHN & SCHMITT-PVM GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. HELO INDUSTRIEBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HELO INDUSTRIEBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικά υπόστεγα, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικά υπόστεγα, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Sontheim, Γερμανία.

  1. SYFLEX HALLENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SYFLEX HALLENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικά υπόστεγα, Κατασκευή ξύλινων σκελετών, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικά υπόστεγα, και Κατασκευή ξύλινων σκελετών. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  2. STEMA METALLVERARBEITUNGS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEMA METALLVERARBEITUNGS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Althengstett, Γερμανία.

  3. BEST-HALL OY - VERTRETUNGEN DEUTSCHLAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEST-HALL OY - VERTRETUNGEN DEUTSCHLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικά υπόστεγα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Μεταλλικά υπόστεγα. Έχει έδρα σε Freudenberg, Γερμανία.

  4. HEINZ KELLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINZ KELLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Φορτηγά-γερανοί, Αλυσίδες, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, και Φορτηγά-γερανοί. Έχει έδρα σε Rosenfeld, Γερμανία.

  5. HERMANN ICKLER OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERMANN ICKLER OHG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες, μεταφορικές, Εξαρτήματα στερέωσης, Κοχλίες και περικόχλια, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες, μεταφορικές, Εξαρτήματα στερέωσης, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Brühl, Γερμανία.

  6. SEILEREI NAUMER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SEILEREI NAUMER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα, Καλώδια - εξαρτήματα, Αλυσίδες, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα, Καλώδια - εξαρτήματα, Αλυσίδες, και Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  7. BRETTACHER INDUSTRIEBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRETTACHER INDUSTRIEBAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας. Έχει έδρα σε Langenbrettach, Γερμανία.

  8. STAHLBAU ALFRED MÜLLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAHLBAU ALFRED MÜLLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Mauer, Γερμανία.

  1. REYLAENDER E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία REYLAENDER E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες, μεταφορικές, Κοχλίες και περικόχλια, Τροχοί και καρούλια, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες, μεταφορικές, Κοχλίες και περικόχλια, και Τροχοί και καρούλια. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  2. STAHLBAU OTT GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAHLBAU OTT GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  3. ALLEGROBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALLEGROBAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  4. LOGIVEST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LOGIVEST GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικά υπόστεγα, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικά υπόστεγα, και Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  5. SÜDDEUTSCHE DRAHTÖSENINDUSTRIE KARL HOSS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SÜDDEUTSCHE DRAHTÖSENINDUSTRIE KARL HOSS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικό πλέγμα για οπλισμένο σκυρόδεμα, Μεταλλικά και δικτυωτά πλέγματα, συρματοποιημένα είδη από σίδηρο και από χάλυβα, Μεταλλικό πλέγμα για οπλισμένο σκυρόδεμα, και Μεταλλικά και δικτυωτά πλέγματα. Έχει έδρα σε Trochtelfingen, Γερμανία.

  6. KRAHL PROFIL EK INH. STEPHEN KRAHL

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRAHL PROFIL EK INH. STEPHEN KRAHL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Lenningen, Γερμανία.

  7. TINKA HANDELSGES.MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TINKA HANDELSGES.MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης, Αλυσίδες, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, και Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  8. KIENTSCH INDUSTRIEBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIENTSCH INDUSTRIEBAU GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Hemmingen, Γερμανία.

  9. FICHTER GEWERBE- UND INDUSTRIEBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FICHTER GEWERBE- UND INDUSTRIEBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Schramberg, Γερμανία.

  10. CANA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CANA GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σιδηρος

Αριθμός αποτελεσμάτων.

38 Επιχειρήσεις