• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρολα απο καουτσουκ

Αποτελέσματα για

Ρολα απο καουτσουκ

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. STARK GUMMIWALZEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STARK GUMMIWALZEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρολα απο καουτσουκ, Λαστιχένια διαμορφωμένα εξαρτήματα, ακαμπτοι αγωγοι απο καουτσουκ, ευκαμπτοι αγωγοι απο καουτσουκ, και γρηγορη υλοποιηση πρωτοτυπων. Έχει έδρα σε Sontheim, Γερμανία.

  2. HESS BSH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HESS BSH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρολα απο καουτσουκ, σχεδιασμος και μελετη δερματινων ειδων, επενδυση τροχων απο πολυουρεθανη, και κατεργασια πολυουρεθανης. Έχει έδρα σε Altlußheim, Γερμανία.

  3. NORA SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η nora systems είναι παγκοσμίως κορυφαία επιχείρηση στην αγορά επιστρώσεων δαπέδου από καουτσούκ. Ως κατασκευαστής επιστρώσεων δαπέδου με έδρα και εγκαταστάσεις παραγωγή στη Γερμανία, η nora systems μπορεί να χρησιμοποιεί τον τίτλο «Made in Germany». Η ποιότητα και η άριστη εξυπηρέτηση, καθώς και η επιδίωξη της καινοτομίας, αποτελούν στοιχεία που διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην nora systems ως κατασκευαστής επιστρώσεων δαπέδου από καουτσούκ.