• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προσαρμοσμενη σχεδιαση

Αποτελέσματα για

Προσαρμοσμενη σχεδιαση

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BERGMANN & HILLEBRAND GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εκτός από την παραγωγή ελασμάτων ακριβείας, η Bergmann & Hillebrand παρέχει τη μετεπεξεργασία τους για την παραγωγή πρεσαριστών, ελατών και κυρτωμένων εξαρτημάτων. Η επιχείρηση ειδικεύεται σε διάτρητα ελάσματα με μικρός εύρος οπής, υψηλής διαπερατότητας και υψηλών απαιτήσεων ως προς την οπτική και λειτουργική ποιότητα. Για απαιτητικά λειτουργικά εξαρτήματα τεχνικών εφαρμογών, εφαρμογές πολυμέσων High-End, ειδικά προσαρμοσμένα διαμορφωμένα εξαρτήματα για προσανατολισμένα στη σχεδίαση προϊόντα ή πρωτότυπα, ειδικές και μικρές σειρές, ορισμένες φορές κατορθώνουμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας. Ρωτήστε μας. Φροντίζουμε προσωπικά για τα ζητήματά σας και βρίσκουμε τη σωστή λύση και για το δικό σας προϊόν. Προκειμένου από την παράδοση επιτυχιών τριών γενιών η Bergmann & Hillebrand να αντλεί συνεχώς ποιότητα, καινοτομία και συνεπώς πρόοδο, για το σκοπό αυτό φροντίζουν η ιδιοκτήτρια οικογένεια, η διεύθυνση της επιχείρησης και το προσωπικό περίπου 40 ατόμων με αυτοπεποίθηση, καθώς και οι καλά εκπαιδευμένοι και δραστήριοι συνεργάτες.

  2. DR.-ING. MAX SCHLÖTTER GMBH & CO. KG.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Dr.-Ing. Max Schlötter GmbH & Co.KG - Πληροφορίες - Η επωνυμία Schlötter σημαίνει εξειδίκευση στη γαλβανοτεχνική. Άνω των 100 εμπειρία στην ανάπτυξη ηλεκτρολυτών για τη γαλβανική επίστρωση και της σχετικής τεχνολογίας εγκαταστάσεων αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας. Ως εξειδικευμένη εταιρεία γαλβανοτεχνικής διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις: για τη χημεία, την τεχνολογία εγκαταστάσεων και το σέρβις. Χημεία: Προσαρμοσμένες και καινοτομικές λύσεις σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας εγκαταστάσεων · Τεχνολογία εγκαταστάσεων: Εξατομικευμένες εγκαταστάσεις για ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες μα απόλυτη ακρίβεια στις ανάγκες σας · Σέρβις: Ολοκληρωμένο σέρβις των εγκαταστάσεων και των χημικών προϊόντων σας. Στο πλαίσιο αυτό είμαστε πάντοτε ο συνεργάτης των πελατών μας: Στόχος μας είναι να καθιστούμε δυνατές καινοτομικές και αποδοτικές επιφάνειες και επιστρώσεις και να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας κατά την ανάπτυξη νέων συστημάτων στρώσεων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: από τη σχεδίαση έως την υλοποίηση. Η Schlötter διακρίνεται για τις λύσεις προστασίας του περιβάλλοντος και των πόρων για τους πελάτες: Μέθοδοι εξοικονόμησης ενέργειας για τη βελτιστοποίησης και τον περιορισμό της δικής σας κατανάλωσης ενέργειας · Έξυπνη αξιοποίηση των πόρων μας – από την επανεπεξεργασία των λυμάτων έως την ολοκλήρωση κυκλωμάτων υλικών κατασκευής · Με τη βοήθεια βάσεων δεδομένων και ένα λογισμικό οικολογικού ισοζυγίου απεικονίζονται κυκλώματα υλικών και αναλύονται οι επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  3. KÖSTLIN PREPRESS SERVICES GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Με την Köstlin Prepress Services μπορείτε να υλοποιείτε όλα τα βήματα προκαταρκτικά στάδια της διαδικασίας εκτύπωσης για κάθε επιμέρους στοιχείο συσκευασίας και για κάθε μέθοδο εκτύπωσης με επαγγελματικό τρόπο. Για το σκοπό αυτό είναι υπεύθυνος στην εταιρεία μας για κάθε έργο ένας και μόνο αρμόδιος επικοινωνίας, ο ποίος αναλαμβάνει το συντονισμό όλων των εργασιών και σάς ενημερώνει πάντοτε σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της παραγγελίας. Με εμάς ως κεντρικό σημείο επικοινωνίας, έχετε στο πλευρό σας έναν αποδοτικό συνεργάτη, ο οποίος σάς υποστηρίζει κατά το δημιουργικό στάδιο της σχεδίασης της δικής σας συσκευασίας, φροντίζει για την ειδική αναπαραγωγή κάθε είδους συσκευασίας, συνεννοείται με τους κατασκευαστές και διαθέτει υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής τυπογραφικών πλακών και χιτωνίων φλεξογραφίας. Αποφεύγονται περιττές επικαλύψεις στο στάδιο αυτό, αυξάνεται η αποδοτικότητα και περιορίζεται το κόστος. Επιπλέον θέτουμε στη διάθεσή σας τη δική μας προσαρμοσμένη λύση βάσης δεδομένων, που αντανακλά της δική σας εξατομικευμένη «ροή εργασιών συσκευασίας» με διαχείριση έγκρισης και ως σημείο συγκέντρωσης των τελικών δεδομένων εκτύπωσης.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προσαρμοσμενη σχεδιαση

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις