• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προσαρμοσμένες λύσεις

Αποτελέσματα για

Προσαρμοσμένες λύσεις

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. HUGO BECK MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Hugo Beck είναι μια παγκοσμίως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση για οριζόντια μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα συσκευασίας μεμβράνης και χαρτιού, καθώς και λύσεις αυτοματισμού και μετεπεξεργασίας εκτύπωσης στο εύρος απόδοσης από 3.000 έως 18.000 κύκλους/ώρα. Αναπτύσσουμε και παράγουμε απόλυτα προσαρμοσμένες λύσεις μηχανημάτων για τη συσκευασία σε μεμβράνη ή χαρτί και παρέχουμε επίσης όλο τον περιφερικό εξοπλισμό. Με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ή ως μηχάνημα μαζικής παραγωγής: Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα σωληνωτών σάκων συνεχούς ή βηματικής λειτουργίας για συσκευασίες Flowpack, σε σακούλες ή συρρίκνωσης, μηχανήματα συσκευασίας δεσμίδων, σήραγγες συρρίκνωσης, συστήματα μετεπεξεργασίας εκτύπωσης, μηχανήματα τοποθέτησης, ρομπότ και συστήματα χειρισμού. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από πολυάριθμες μεμβράνες πολυολεφίνης, πολυπροπυλενίου, πολυαιθυλενίου και σύνθετου υλικού που διατίθενται στην αγορά. Οι πλέον σύγχρονες μεμβράνες από μονοϋλικά ή ανακυκλούμενα υλικά σε ποσοστό έως 100 %, βιολογικές μεμβράνες και εξαιρετικά λεπτές μεμβράνες συσκευασίας ενδείκνυνται απόλυτα για τα μηχανήματα Hugo Beck.

  2. MICROMAT SPANNHYDRAULIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Micromat Spannhydraulik GmbH ιδρύθηκε το 1989 σε ένα γκαράζ. Στο μεταξύ είμαστε πλέον μια μικρομεσαία επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην έδρα μας, στο Rutesheim και σε ένα μικρό παράρτημα, στο Malmsheim, απασχολούνται περίπου 70 δραστήριοι συνεργάτες με την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή υδραυλικών κυλίνδρων υψηλής ποιότητας. Ανεξάρτητα από το αν προέρχεστε από τους τομείς της μηχανολογίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας ή των εργαλειομηχανών ή είστε επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης, εμείς σάς παρέχουμε μια προσαρμοσμένη λύση. QUIRI-MICROMAT®. - νέο κοινό λογότυπο Με τη συνεργασία με τη γαλλική εταιρεία QUIRI και με το κοινό εταιρικό λογότυπο QUIRI-MICRMAT® είμαστε πλέον σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας μια μεγαλύτερη κοινή γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει υδραυλικά στοιχεία σύσφιξης, κυλίνδρους, εξειδικευμένες λύσεις και παρελκόμενα.

  3. WBR ROHR- UND BAUELEMENTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως τεχνολογικά κορυφαίος προμηθευτής είμαστε εδώ και πολλά χρόνια ο προτιμώμενος συνεργάτης του διεθνούς οικοδομικού κλάδου. Οι κατά μήκος συγκολλητοί κοίλοι σωλήνες μας για την τεχνική προεντεταμένου σκυροδέματος και οι ορθογώνιοι σωλήνες με εσοχές για τη βιομηχανία έτοιμων προς χρήση εξαρτημάτων είναι δύο μόνο αποδείξεις της εξαιρετικής εξειδίκευσης της παραγωγής μας. Έτσι προκύπτει συνεχώς για εμάς η απαίτηση να προωθούμε νέες καινοτομίες και μετεξελίξεις. Κατά μήκος συγκολλητοί σωλήνες λεπτού τοιχώματος ως προϊόν με το μέτρο ή σωληνωτοί κύλινδροι για χρήση σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας αντανακλούν την κορυφαία τεχνολογική θέση μας στους τομείς της ανάπτυξης και της παραγωγής. Σωλήνες και στοιχεία απόλυτης εφαρμογής για την «ορθολογική κατασκευή» παράγουμε στη αυτονόητη για εμάς άριστη ποιότητα προϊόντος. Επιπλέον διακρινόμαστε για την προσανατολισμένη στον πελάτη, εξειδικευμένη παροχή συμβουλών και την ευέλικτη, αξιόπιστη και αποδοτική εξυπηρέτηση. Έτσι παρέχουμε επίσης προσαρμοσμένες λύσεις για εντελώς διαφορετικές απαιτήσεις.

  4. SCHMID GMBH MASCHINENBAU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Schmid έχει διαθέσεις εξαιρετικές λύσεις για διάφορες παραγγελίες επεξεργασίας. Εκτός από τον αμιγή σχεδιασμό και την παραγωγή του μηχανήματος επεξεργασίας αναλαμβάνουμε επίσης την ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων στερέωσης και του αυτοματισμού. Προσαρμοσμένες ολοκληρωμένες λύσεις με στρατηγικά στοιχεία. Το φάσμα των προϊόντων της εταιρείας Schmid είναι ευρύ και για το λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις λύσεις και τα μηχανήματα που έχουμε υλοποιήσεις για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον σας. Γνωρίζουμε ότι κάθε εφαρμογή είναι διαφορετική και συνεπώς πρέπει να ενσωματωθούν εξατομικευμένες απαιτήσεις. Για το λόγο αυτό είμαστε στο πλευρό σας από την πρώτη αρχή και αναζητούμε σε συνεργασία μαζί σας την κατάλληλη λύση για τη βέλτιστη επεξεργασία των προϊόντων σας. Η Schmid Maschinen Gmbh απέκτησε το 2013 το πιστοποιητικό DIN EN ISO 9001.

  5. CONDUCTIX-WAMPFLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η κύρια δραστηριότητα της Conductix-Wampfler συνίσταται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή, στην εγκατάσταση και στη συντήρηση συστημάτων που αποτελούν την προσαρμοσμένη λύση για τη μεταφορά ενέργειας και δεδομένων σε κινητά μηχανήματα και συστήματα. Εκτός από την αναμφισβήτητη εξειδίκευση στον τομέα, η εταιρεία διακρίνεται επίσης για την τεχνική εξειδίκευση και την καινοτομικότητά της: Έτσι συνδυάζονται όλες οι διαδεδομένες σήμερα τεχνικές για την μεταφορά ενέργειας και δεδομένων, όπως συστήματα φορείων αγωγών, αγωγοί συλλέκτη, ελατηριωτά και μηχανοκίνητα τύμπανα αγωγών, σώματα δακτυλίων συλλέκτη με τροφοδοσία ενέργειας χωρίς επαφή, λύσεις φόρτισης μπαταριών και συστήματα διαχείρισης μπαταριών έως ραδιοτηλεχειριστήρια ασφαλείας και κινητά συστήματα ελέγχου από τον ίδιο κατασκευαστή. Για τον πελάτη, αυτό συνεπάγεται την ανεξάρτητη από το προϊόν παροχή συμβουλών και τη βέλτιστη τεχνική υλοποίηση από τον ίδιο κατασκευαστή για πολλές εφαρμογές στη βιομηχανία, στα συστήματα διασκέδασης ή στη μεταφορά ατόμων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Λύνουμε τα προβλήματα πριονίσματος, κοπής και ελέγχου για τους πελάτες μας με αυτόματα ειδικά μηχανήματα. Στο επίκεντρο είναι η ενσωμάτωση της μηχανικής πριονοκορδέλας και ρομπότ. Για τα προϊόντα μας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ό, τι αφορά στην ανάπτυξη, στη θέση σε λειτουργία, στην υποστήριξη της λειτουργίας και στην αξιολόγηση. Υλοποιούμε στοχευμένα τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις με βέλτιστη απόδοση. Οι επιχειρηματικοί μας τομείς είναι η τεχνολογία χυτηρίων, η επεξεργασία αλουμινίου, η επεξεργασία αποξεστικών υλικών και το εξειδικευμένο θέμα της αποξήλωσης πυρηνικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον είμαστε ανά πάσα στιγμή πρόθυμοι και σε θέση να βαδίσουμε νέους δρόμους για τους πελάτες μας και να υλοποιήσουμε νέα προϊόντα. Ως πάροχος υπηρεσιών με υψηλή τεχνική εξειδίκευση παραγωγής για προσαρμοσμένα προϊόντα και λύσεις είμαστε ευέλικτοι, γρήγοροι και απλοί.

  2. EDEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε κατασκευαστής κέντρων επεξεργασίας από τη Γερμανία για την επεξεργασία φρέζας και τόρνου-φρέζας 5 αξόνων χάλυβα, αλουμινίου, ανθρακοϊνών/GFK, Inconel για τους παρακάτω κλάδους: - Κατασκευή εργαλείων και καλουπιών - Αμυντική βιομηχανία - Αεροπορική και διαστημική βιομηχανία - Αυτοκινητοβιομηχανία - Γενική κατασκευή μηχανημάτων. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στον τομέα των κεφαλαιουχικών αγαθών και στους διάφορους κλάδους της βιομηχανίας, η EDEL Werkzeugmaschinen GmbH είναι σε θέση να παρέχει προσαρμοσμένες και προσανατολισμένες στον πελάτη λύσεις. Η διεύρυνση του προγράμματος προϊόντων συνεχίζεται με συνέπεια και προσανατολισμό στην αγορά από την ίδρυση της εταιρείας μας και μετά. Επιδιώκουμε πάντοτε το στόχο, τα μηχανήματά μας να διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά για τη μάρκα και τον τομέα που γνωρίζουν, εκτιμούν και περιμένουν οι πελάτες μας.

  3. WWW.HORO.EU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1945, η HORO παράγει και διαθέτει θερμαινόμενους θαλάμους, κλιβάνους, κλιβάνους Ultra και θαλάμους ύγρανσης. Ένας μικρός θερμαινόμενος θάλαμος για το εργαστήριο ή ένας μεγάλος θάλαμος προσβάσιμος σε οχήματα: έχουμε ειδικευτεί ιδίως στην παραγωγή ειδικών λύσεων, ειδικά προσαρμοσμένων στη δική σας εφαρμογή! Το μέγεθος των δικών μας θερμαινόμενων θαλάμων και κλιβάνων κυμαίνεται μεταξύ 20 λίτρων, π.χ., για τον εργαστηριακό τομέα και έναν όγκο πολλών m³ για μεγάλους θαλάμους και σήραγγες διέλευσης. Οι θερμαινόμενοι θάλαμοι εξασφαλίζουν μέγιστη θερμοκρασία 650°C πάντοτε με ολοκληρωμένη επένδυση από ανοξείδωτο χάλυβα. Οι μέθοδοι ξήρανσης μετεξελίσσονται συνεχώς όσον αφορά στην τεχνολογία επεξεργασίας ώστε να διασφαλίζονται καλύτερα αποτελέσματα ξήρανσης με σαφώς περιορισμένες ενεργειακές ανάγκες. Το πρότυπο Industrie 4.0 περιλαμβάνεται ήδη εδώ και πολλά χρόνια στο πρόγραμμά μας. Τα δικά μας συστήματα ελέγχου συσκευών διαθέτουν σύνδεση Ethernet και έτσι παρέχουν όλες τις δυνατότητες παγκόσμιας σύνδεσης και ενσωμάτωσης.

  4. SCHMID & WEZEL GMBH, WERK HILSBACH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή και διάθεση εύκαμπτων αξόνων για: κατασκευή μηχανημάτων, συστήματα αεροσκαφών, ιατρική τεχνολογία, κηπουρική, κατασκευή αυτοκινήτων. Παράδοση αποκλειστικά προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, από μεμονωμένο τεμάχιο έως μεγάλες σειρές. Η BIAX Flexwellen είναι η δική σας μάρκα όταν χρειάζεστε εύκαμπτους άξονες υψηλής απόδοσης για διάφορα πεδία εφαρμογής. Εξατομικευμένη κατασκευή και παραγωγή ακριβείας με βάση υψηλά πρότυπα ποιότητα – από εμάς θα λάβετε μια μακροπρόθεσμη λύση, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Με βάση την άνω των 90 ετών εμπειρία αξιοποιούμε πολλές παραλλαγές BIAX, με τις οποίες μπορούμε να υλοποιούμε σε βραχυπρόθεσμη βάση σχεδόν κάθε απαίτηση του πελάτη. Αξιοποιήστε έτοιμες προς εγκατάσταση ολοκληρωμένες λύσεις, στις οποίες οι πυρήνες των αξόνων είναι ήδη συναρμολογημένοι με συνδέσμους άξονα, εύκαμπτους προστατευτικούς σωλήνες και συνδέσμους εύκαμπτου σωλήνα!

  5. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως έμπειρος εμπορικός και βιομηχανικός συνεργάτης, αναπτύσσουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας. Η τέλεια επεξεργασία και οι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας καθιστούν τις συσκευές και τις ετικέτες επαφής ένα μοναδικό επώνυμο προϊόν. Σας δίνουμε μια μικρή γεύση των προϊόντων μας: συστήματα χειροκίνητης ετικετέζας επαφής - χειροκίνητες ετικετέζες και μηχανήματα διανομής ετικετών- ετικέτες επαφής για τη σήμανση προϊόντων - ετικέτες ποιότητας για τη βιομηχανία και το εμπόριο - ετικέτες κοσμημάτων και διαφημιστικές ετικέτες- ετικέτες ζύγισης - εκτυπωτές ετικετών - θερμικοί εκτυπωτές και εκτυπωτές θερμικής μεταφοράς - λογισμικό ετικετών - ταινίες άνθρακα και άλλα εξαρτήματα - ειδικές λύσεις για ετικετέζες επαφής - πλήρως αυτόματα και ημιαυτόματα συστήματα εκτύπωσης και ετικετοποίησης Αντικείμενα προώθησης πωλήσεων - Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ένδειξης τιμών και πληροφοριών Εξοπλισμός καταστημάτων - Πιστολέτα συρραφής και συρραπτικά συρραφής - Ταμειακές μηχανές Ασφάλιση προϊόντων- Συστήματα ασφάλισης προϊόντων - Αυτοκόλλητες και σκληρές ετικέτες.

  1. METALLUX AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Metallux AG είναι ένας διεθνώς δραστηριοποιούμενος σχεδιαστής και κατασκευαστής αισθητήρων τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων εκτείνεται από αισθητήρες πίεσης, διαδρομής και γωνιών έως αντιστάσεις και βιομηχανικούς μοχλούς Joystick για τον έλεγχο οχημάτων και μηχανημάτων. Καινοτομικά προϊόντα και προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές του πελάτη λύσεις – Made in Germany: αυτός είναι ένας συνδυασμός στον οποίο βασίζονται επώνυμοι πελάτες από τους τομείς της κατασκευής οχημάτων, της ιατρικής τεχνολογίας, της τεχνολογίας ενέργειας και περιβάλλοντος, της τεχνολογίας μεταφοράς και ανύψωσης και της κατασκευής μηχανημάτων εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια. Το φάσμα των υπηρεσιών μας: Αντιστάσεις: Ολοκληρωμένη γκάμα αντιστάσεων υψηλής τάσης και ισχύος. Αντιστάσεις ισχύος τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους ή ως συρμάτινη αντίσταση. Μοχλοί Joystick: Μοχλοί Joystick αντίχειρα, δακτύλων και χειρός για τον έλεγχο μηχανισμών κίνησης και λειτουργιών οχημάτων, οικοδομικών μηχανημάτων και σκαφών, στους τομείς της τεχνολογίας μεταφοράς και της ιατρικής τεχνολογίας και για χρήση σε ασύρματα τηλεχειριστήρια. Αισθητήρες πίεσης: Από κυψέλες μέτρησης πίεσης σε κεραμικά υλικά και ανοξείδωτο χάλυβα έως πομπούς πίεσης. Αισθητήρες διαδρομής και γωνιών: Αισθητήρες μεμβράνης, ποτενσιόμετρα και στοιχεία ποτενσιομέτρων για τον προσδιορισμό θέσης σε μηχανισμούς κίνησης, εγκαταστάσεις και μηχανήματα. Προμηθεύουμε πολλούς κλάδους και διαθέτουμε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία εφαρμογών. Ευχαρίστως αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις βάσει εξατομικευμένης και προσωπικής παροχής συμβουλών. Τα προϊόντα παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία: Από ποσότητες δείγματος έως μεγάλες σειρές πολλών εκατοντάδων χιλιάδων τεμαχίων.

  2. DR.-ING. MAX SCHLÖTTER GMBH & CO. KG.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Dr.-Ing. Max Schlötter GmbH & Co.KG - Πληροφορίες - Η επωνυμία Schlötter σημαίνει εξειδίκευση στη γαλβανοτεχνική. Άνω των 100 εμπειρία στην ανάπτυξη ηλεκτρολυτών για τη γαλβανική επίστρωση και της σχετικής τεχνολογίας εγκαταστάσεων αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας. Ως εξειδικευμένη εταιρεία γαλβανοτεχνικής διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις: για τη χημεία, την τεχνολογία εγκαταστάσεων και το σέρβις. Χημεία: Προσαρμοσμένες και καινοτομικές λύσεις σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας εγκαταστάσεων · Τεχνολογία εγκαταστάσεων: Εξατομικευμένες εγκαταστάσεις για ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες μα απόλυτη ακρίβεια στις ανάγκες σας · Σέρβις: Ολοκληρωμένο σέρβις των εγκαταστάσεων και των χημικών προϊόντων σας. Στο πλαίσιο αυτό είμαστε πάντοτε ο συνεργάτης των πελατών μας: Στόχος μας είναι να καθιστούμε δυνατές καινοτομικές και αποδοτικές επιφάνειες και επιστρώσεις και να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας κατά την ανάπτυξη νέων συστημάτων στρώσεων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: από τη σχεδίαση έως την υλοποίηση. Η Schlötter διακρίνεται για τις λύσεις προστασίας του περιβάλλοντος και των πόρων για τους πελάτες: Μέθοδοι εξοικονόμησης ενέργειας για τη βελτιστοποίησης και τον περιορισμό της δικής σας κατανάλωσης ενέργειας · Έξυπνη αξιοποίηση των πόρων μας – από την επανεπεξεργασία των λυμάτων έως την ολοκλήρωση κυκλωμάτων υλικών κατασκευής · Με τη βοήθεια βάσεων δεδομένων και ένα λογισμικό οικολογικού ισοζυγίου απεικονίζονται κυκλώματα υλικών και αναλύονται οι επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  1. W. DIMER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η W. Η Dimer GmbH είναι μια καινοτομική μικρομεσαία επιχείρηση με εμπειρία άνω των 80 ετών στον τομέα της επεξεργασίας του χαρτοβάμβακα και των αφρωδών υλικών. Ο αναγνωρισμένος συνεργάτης των πελατών μας αναπτύσσουμε και παράγουμε προσαρμοσμένες λύσεις προϊόντων και συσκευασίας από χαρτοβάμβακα/Tissue, αφρώδη υλικά PUR, αφρώδη υλικά PE, αφρώδη υλικά δικτυωμένου PE, αφρώδη υλικά PA και σπογγώδες καουτσούκ. Εκτός αυτού είμαστε κατασκευαστής σύνθετων αφρωδών υλικών, διαμορφωμένων τεμαχίων από σύνθετο αφρώδες υλικό, οδοντιατρικών πετσετών και απορροφητικών ενθέτων για τρόφιμα. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα του χαρτοβάμβακα και των αφρωδών υλικών εργαζόμαστε για πελάτες από εντελώς διαφορετικούς κλάδους: μεταξύ αυτών επιχειρήσεις από τους τομείς της φαρμακοβιομηχανίας, των τροφίμων, της ιατρικής και της ιατρικής τεχνολογίας, της κατασκευής μηχανημάτων και εργαλείων, της βιομηχανίας οχημάτων, της ηλεκτρονικής βιομηχανίας, της τεχνολογίας φίλτρων, της προστασίας μεταφορών και της επιπλοποιίας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001 (διαχείριση ποιότητας), ISO 14001 (διαχείριση περιβάλλοντος), ISO 15593 (συσκευασία τροφίμων - διαχείριση υγιεινής).

  2. ANDRITZ KAISER GMBH

    Γερμανία

    Επιχείρηση μηχανολογίας και παραγωγής αυτόματων μηχανημάτων διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης συμπεριλαμβανομένων περιφερικών εγκαταστάσεων, καθώς και επιχείρηση σέρβις αυτόματων μηχανημάτων διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης. Η επωνυμία μας σημαίνει άριστη ποιότητα στα συστήματα πλαστικής παραμόρφωσης. Εκτός από τα βασικά μηχανήματα διαθέτουμε προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή - από αμιγείς πρέσες έως ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής με εγκατάσταση ταινίας και σύστημα αυτοματισμού. Η δομοστοιχειωτή κατασκευή διασφαλίζει γενικές δυνατότητες χρήσης με εκτενή τυποποίηση των κύριων συγκροτημάτων. Η δική μας ομάδα Engineering προσαρμόζει επίσης κάθε εγκατάσταση με βέλτιστο τρόπο στις τοπικές συνθήκες. Τα προϊόντα μας: ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής πρεσαριστών εξαρτημάτων και εξαρτημάτων πλαστικής παραμόρφωσης, εγκαταστάσεις κοπής ακατέργαστων τεμαχίων και πλακετών, συμβατικά μηχανήματα διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης KAISER 630-25.000 kN, σερβοπρέσες KAISER 1000-25.000 kN, πρέσες γρήγορης διέλευσης 630-4000 kN, συστήματα μεταφοράς 2D και 3D με γραμμικούς μηχανισμούς κίνησης, μηχανήματα προώθησης κυλίνδρων KWV, υπεραυτόματα συστήματα αλλαγής εργαλείων.

  3. STAIGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAIGER αναπτύσσει και παράγει υψηλής ποιότητας μαγνητικές βαλβίδες και συστήματα ρευστών για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια συνεχίζουμε την επιτυχημένη καινοτομική μας πορεία και ιδίως στον τομέα της τεχνολογίας αναλογικών βαλβίδων και πόσιμου νερού διαθέτουμε νέα προϊόντα και προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές του πελάτη λύσεις. Είμαστε μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση και αναπτύσσουμε και παράγουμε με περίπου 200 συνεργάτες μαγνητικές βαλβίδες και συγκροτήματα βαλβίδων με βάση τις απαιτήσεις των πελατών μας – Κορυφαία την αγορά επιχείρηση στους τομείς της ιατρικής τεχνολογίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της βιομηχανίας, των συστημάτων πεπιεσμένου αέρα, της αεροναυτικής και της διαστημικής, καθώς και της τεχνολογίας πόσιμου νερού. Στο πλαίσιο αυτό παράγουμε από μεμονωμένα τεμάχια έως μεγάλες σειρές και προϊόντα μαζικής παραγωγής, τα πάντα στις εγκαταστάσεις μας στο Erligheim κοντά στη Στουτγάρδη καθώς και όλα τα συστήματα παραγωγής και ελέγχου. Αυτή η τεχνογνωσία μάς παρέχει τη δυνατότητα να αναπτύσσουμε αποδοτικές ως προς το κόστος λύσεις που παρέχουν στον πελάτη ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

  4. WARM-ON GMBH

    Γερμανία

    Η Warm-On GmbH αποτελείται από μία φιλόδοξη ομάδα ειδικών με πολυετή εμπειρία στον τομέα των ηλεκτρικών συστημάτων θέρμανσης. Σας προσφέρουμε ιδανικές λύσεις, άριστη εξυπηρέτηση και καινοτόμα προϊόντα – ανεξάρτητα από τον τομέα από τον οποίο προέρχεστε. Με το ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας προσφέρουμε στους πελάτες μας κορυφαίες λύσεις για ποικίλες εφαρμογές: από προϊόντα θέρμανσης υψηλής ποιότητας για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους έως τεχνικές λύσεις και προϊόντα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των πελατών. Μαζί με τους συνεργάτες μας δημιουργούμε ένα δίκτυο, από το οποίο μπορούν να επωφεληθούν όλοι. Τα προϊόντα και οι λύσεις μας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών και την αναγνώριση των επαγγελματιών. Εντυπωσιαστείτε και εσείς! Θα χαρούμε να σας ακούσουμε.

  5. SWP SCHWARZWALD PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η SWP - Schwarzwald Präzisionstechnik έχει θέσει ως στόχο, με τη συνεργασία των δικών μας καινοτομικών και αποδοτικών ανώτερης κατηγορίας συνεργατών και τη δική της παραγωγή, να συγκεντρώνει πλεονεκτήματα και αυτά να τα διαθέτει ως υψηλής απόδοσης πρόγραμμα προϊόντων. Οι γνώσεις του δικού μας ανώτερης κατηγορίας συνεργάτη μάς παρέχει τη δυνατότητα να είμαστε πάντοτε σε θέση να παρέχουμε μια προσαρμοσμένη λύση για κάθε απαίτηση εξαρτημάτων. Άριστη ποιότητα με τους καλύτερους δυνατούς όρους σε συνδυασμό με πολύ σύντομες προθεσμίες παράδοσης. Η συλλογή μηχανημάτων του δικού μας ανώτερης κατηγορίας συνεργάτη πληροί όλες τις συνήθεις τεχνικές απαιτήσεις. Σε συνεργασία με το δικό μας ανώτερης κατηγορίας αποκλειστικό συνεργάτη επενδύουμε ταυτόχρονα σε εκπαιδευμένο και δραστήριο προσωπικό προκειμένου να διασφαλίζουμε πάντοτε τη μέγιστη ασφάλεια διαδικασιών. Οι σύντομες αποστάσεις και η γρήγορη επικοινωνία είναι το πλεονέκτημά μας ώστε να μπορούμε να απαντούμε στις ερωτήσεις σας εντός 24 ωρών. Βέλτιστες συνθήκες για τη δική σας επιτυχία.

  6. AFT AUTOMATISIERUNGS- UND FÖRDERTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Το όνομα είναι πρόγραμμα: από το 1985, ο όμιλος AFT ασχολείται με τον αυτοματισμό και την τεχνολογία μεταφοράς – μεταφορά, εισαγωγή και εξαγωγή από την αποθήκη, παλετοποίηση, προετοιμασία παραγγελιών, ανύψωση, βύθιση, ανατροπή και τοποθέτηση. Ωστόσο, όλα αυτά τα θεωρούμε ως πολλά περισσότερα από φυσικές διαδικασίες. Στον όμιλο AFT μιλάτε με κάποιον, ο οποίος ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία σας όσο και εσείς, είτε πρόκειται για λύσεις εσωτερικής διοικητικής μέριμνας, αυτοκινήτων ή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Οι λύσεις μας είναι προσαρμοσμένες στις ειδικές απαιτήσεις σας και αναπτύσσονται για τη βελτίωση των επιχειρηματικών σας διαδικασιών, την αύξηση της απόδοσής σας και τη βελτιστοποίηση των εσόδων. Γιατί η δική μας επιτυχία μπορεί να μετρηθεί μόνο με βάση τη δική σας. Ο όμιλος AFT ειδικεύεται στην κατασκευή, στην παραγωγή και στη συναρμολόγηση προσαρμοσμένων συστημάτων μετακίνησης, μεταφοράς και αυτοματισμού για την εσωτερική διοικητική μέριμνα, τα αυτοκίνητα και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ο τόπος όπου υπάρχει ζήτηση για αυτές τις λύσεις, είναι αδιάφορο για εμάς και τους πελάτες μας χάρη στα πολλά εθνικά (Schopfheim, Bautzen και Bergen) και διεθνή παραρτήματά μας (Κίνα, ΗΠΑ, ΗΒ, Πολωνία και Μεξικό). Είμαστε πάντοτε γρήγορα επιτόπου και συνεπώς κοντά στον πελάτη. Στη Γερμανία, στην Κίνα, στις ΗΠΑ, στο ΗΒ, στην Πολωνία και στο Μεξικό εργάζονται περίπου 300 δραστήριοι συνεργάτες μας. Η αποστολή τους: να σχεδιάζουν, να διαθέτουν και να κατασκευάζουν παγκοσμίως νέες εγκαταστάσεις ή επεκτάσεις υφιστάμενων εγκαταστάσεων θέτοντας πάντοτε στο επίκεντρο τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών.

  7. OSMO MEMBRANE SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η OSMO αναπτύσσει και παράγει υψηλής ποιότητας βιομηχανικές διαφραγματικά συστήματα διαχωρισμού για διάφορες εφαρμογές διαδικασίας και για την επεξεργασία νερού. Επικεντρωνόμαστε σε προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες: ειδικά συστήματα μικροδιήθησης, υπερδιήθησης, νανοδιήθησης, ανάστροφης όσμωσης, ηλεκτροδιάλυσης για τη χημική βιομηχανία. Συστήματα ανάστροφης όσμωσης υψηλής πίεσης για μέγιστη συγκέντρωση αλατούχων και οργανικών διαλυμάτων, π.χ., πριν από την περαιτέρω θερμική επεξεργασία (εξάτμιση). Καινοτομική επεξεργασία νερού για την παραγωγή νερού τροφοδοσίας λεβήτων.

  8. KÖSTLIN PREPRESS SERVICES GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Με την Köstlin Prepress Services μπορείτε να υλοποιείτε όλα τα βήματα προκαταρκτικά στάδια της διαδικασίας εκτύπωσης για κάθε επιμέρους στοιχείο συσκευασίας και για κάθε μέθοδο εκτύπωσης με επαγγελματικό τρόπο. Για το σκοπό αυτό είναι υπεύθυνος στην εταιρεία μας για κάθε έργο ένας και μόνο αρμόδιος επικοινωνίας, ο ποίος αναλαμβάνει το συντονισμό όλων των εργασιών και σάς ενημερώνει πάντοτε σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της παραγγελίας. Με εμάς ως κεντρικό σημείο επικοινωνίας, έχετε στο πλευρό σας έναν αποδοτικό συνεργάτη, ο οποίος σάς υποστηρίζει κατά το δημιουργικό στάδιο της σχεδίασης της δικής σας συσκευασίας, φροντίζει για την ειδική αναπαραγωγή κάθε είδους συσκευασίας, συνεννοείται με τους κατασκευαστές και διαθέτει υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής τυπογραφικών πλακών και χιτωνίων φλεξογραφίας. Αποφεύγονται περιττές επικαλύψεις στο στάδιο αυτό, αυξάνεται η αποδοτικότητα και περιορίζεται το κόστος. Επιπλέον θέτουμε στη διάθεσή σας τη δική μας προσαρμοσμένη λύση βάσης δεδομένων, που αντανακλά της δική σας εξατομικευμένη «ροή εργασιών συσκευασίας» με διαχείριση έγκρισης και ως σημείο συγκέντρωσης των τελικών δεδομένων εκτύπωσης.

  1. MEIERLING VENTILATOREN GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυσή της το 1919 η MEIERLING Ventilatoren GmbH δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και την κατασκευή ανεμιστήρων. Μέσα σε αυτό το διάστημα η MEIERLING έχει αποκτήσει εκτεταμένη εμπειρία σε σχεδιαστικές λύσεις και διπλώματα ευρεσιτεχνίας, χάρη στην οποία μπορεί σήμερα αλλά και στο μέλλον να επιτύχει ακόμα και στις πιο δύσκολες τεχνικές προκλήσεις. Οι προσαρμοσμένες λύσεις και τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα δεν απαιτούν απλώς εξειδικευμένη γνώση σχεδιασμού και κατασκευής, αλλά και ικανότητες παραγωγής. Έτσι, η MEIERLING εφαρμόζει διαδικασίες πολλών βημάτων, συμπεριλαμβανομένων χειροκίνητων εργασιών, που απαιτούν ειδικές δεξιότητες από τους εργαζόμενους. Επιπλέον, η MEIERLING διαθέτει υψηλό επίπεδο καθετοποίησης παραγωγής, προκειμένου να διασφαλίσει τα υψηλά πρότυπα ποιότητας. Όπου είναι εφικτό και εύλογο, τα ανταλλακτικά και τα εξαρτήματα κατασκευάζονται με υψηλής ποιότητας και ορθολογικό τρόπο σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα τόσο στις εγκαταστάσεις μας όσο και από την συνεργαζόμενη εταιρεία μας. Η γκάμα μας εκτείνεται από μεμονωμένα ανταλλακτικά μέχρι ολόκληρες σειρές.

  2. DIENER ELECTRONIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Με εμπειρία 30 ετών, η εξειδικευμένη ομάδα Diener electronic στην τεχνολογία επιφανειών πλάσματος, καθώς και οι συνεργάτες μας στον τομέα του αυτοματισμού και της υλοποίησης σάς παρουσιάζουν εξατομικευμένους τρόπους για την με εξασφαλισμένο μέλλον κατασκευή της εγκατάστασης παραγωγής που σχεδιάζετε. Ως παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη κορυφαία στην αγορά επιχείρηση, με περισσότερα από 11.000 συστήματα που έχουν πωληθεί παγκοσμίως, παρέχουμε την προσαρμοσμένη λύση για αποδοτικές μεθόδους στους τομείς του πλάσματος με συστήματα χαμηλής και ατμοσφαιρικής πίεσης, καθώς και συστήματα παρυλενίου και κενού. Αφήστε μας να σάς ενθουσιάσουμε με τις δυνατότητες που σάς παρέχουμε με αυτές τις τεχνολογίες και τις μοναδικές διαδικασίες. Θα χαρούμε να σάς γνωρίσουμε! Ολοκληρωμένη εξειδίκευση από έναν προμηθευτή. Οι πελάτες μας αποκομίζουν οφέλη από την εμπειρία και την τεχνογνωσία δραστήριων συνεργατών και έναν εξοπλισμό παραγωγής υπερσύγχρονου τεχνικού επιπέδου. Με προοδευτικές λύσεις προς την επιτυχία. Σε πολλές μονάδες στη Βάδη-Βυρτεμβέργη αναπτύσσουμε και παράγουμε καινοτομικές λύσεις για την οικονομικά αποδοτική, ακριβή και οικολογική επιφανειακή επεξεργασία πλάσματος – και όλα αυτά με μεγάλη επιτυχία. Από την ίδρυση της εταιρείας αναπτυσσόμαστε συνεχώς και σήμερα συγκαταλεγόμαστε στους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων πλάσματος παγκοσμίως. Εφαρμογές των συστημάτων μας: καθαρισμός απόλυτης ακρίβειας, ενεργοποίηση, επίστρωση, χάραξη επιφανειών, υδρόφιλη/υδρόφοβη επίστρωση, απαερίωση/εξαέρωση, προσομοίωση ύψους, βαθμονόμηση αισθητήρων, έλεγχος στεγανότητας.

  3. MÜLLER CO-AX GMBH

    Γερμανία

    Καλώς ορίσατε στον εφευρέτη της τεχνολογίας ομοαξονικών βαλβίδων. Κάνετε δικά σας τα δικά μας πλεονεκτήματα και γνωρίστε το χαρακτηριστικό προσανατολισμό στον πελάτη της εταιρείας μας. Αποστολή μας είναι να αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις από κοινού με τους πελάτες μας. Με εμπειρογνωμοσύνη, εμπειρία και εξειδικευμένη υποστήριξη, η müller co-ax έχει εδραιωθεί από το 1960 σε πολλές αγορές παγκοσμίως: Κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, ναυπηγική, χημική βιομηχανία, ενέργεια, πετρέλαιο & αέριο, κατασκευαστικός κλάδος & μεταφορές, αεροναυτιλία και διαστημική κλπ. Η μοναδική κατασκευή της ομοαξονικής βαλβίδας της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την επιλογή διαφόρων υλικών κατασκευής και επιλογών παρέχει ένα πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Για τη βέλτιστη συμπλήρωση των πεδίων εφαρμογής των ομοαξονικών βαλβίδων έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα προϊόντων και άλλοι τύποι βαλβίδων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πολυάριθμες λύσεις βαλβίδων με δυνατότητα προσαρμογής με βάση τις επιθυμίες του πελάτη.

  4. FUCHS UMWELTTECHNIK PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS- GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Fuchs Umwelttechnik διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια πείρας στην εξέλιξη, κατασκευή και εμπορία συστημάτων αναρρόφησης και φιλτραρίσματος για τη διαχείριση της ποιότητας του αέρα στο χώρο εργασίας. Η Fuchs Umwelttechnik αναπτύσσει καινοτομικά ολοκληρωμένα και αποδοτικά συστήματα αναρρόφησης και φίλτρων για την επίλυση προβλημάτων ατμοσφαιρικών ρύπων. Τα συστήματα αναρρόφησης της εταιρείας μας αναπτύσσονται ειδικά για όλους τους τομείς της καταγραφής και της διήθησης: άριοι ρύποι, σκόνες, καπνός, εκνεφώματα λαδιών και κολλοειδών διαλυμάτων, ατμοί, οσμές κλπ. Η Fuchs Umwelttechnik παρέχει λύσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη – προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις – και όχι αντίστροφα. Στην Fuchs Umwelttechnik θα βρείτε το προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας σύστημα. Όλα τα στοιχεία των συστημάτων αναρρόφησης και φίλτρων είναι μεταξύ τους προσαρμοσμένα. Το δομοστοιχειωτό σύστημά μας καθιστά δυνατή την ανάπτυξη εξατομικευμένων, οικονομικά προσιτών λύσεων σε συνδυασμό με δοκιμασμένα εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, καθώς και μέγιστη ευελιξία.

  5. METO INTERNATIONAL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Checkpoint -Meto- είναι ένας πολυεθνικός κατασκευαστής και προμηθευτής στους τομείς της επισήμανσης, της ταυτοποίησης και της ασφάλισης προϊόντων για εμπόρους, παρόχους υπηρεσιών και για τη βιομηχανία. Με την ολοκληρωμένη τεχνογνωσία μας σε αυτούς τους τομείς παρέχουμε επίσης στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις στο πλαίσιο ολόκληρης της αλυσίδας διοικητικής μέριμνας. Ως εφευρέτης της χειρωνακτικής επισήμανσης, η METO είναι συνώνυμη για περισσότερα από 45 χρόνια με τα καινοτομικά προϊόντα και την υψηλή ποιότητα. Στις απαιτήσεις της αγοράς αντιδρούμε γρήγορα και ευέλικτα. Στη γκάμα των προϊόντων μας θα βρείτε τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης επισήμανσης προϊόντων. Διαθέτουμε συσκευές επισήμανσης χειρός για την επισήμανση τιμών και την κωδικοποίηση, καθώς και για την επισήμανση σύμφωνα με τη νομοθεσία για τα τρόφιμα. Ετικέτες σε πολλά μεγέθη, χρώματα και τύποι κόλλας προσαρμοσμένοι στην εκάστοτε επιφάνεια επικόλλησης, με τη δική σας εξατομικευμένη επιγραφή.

  6. GRIMM AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εξατομικευμένες λύσεις και λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη στον τομέα: άξονες-εξαρτήματα οδόντωσης-συνδυασμοί τροχών-συγκροτήματα. Ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας της βιομηχανίας αφαίρεσης υλικού έχουμε ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό τα όρια του ρόλου του αμιγούς προμηθευτή. Θεωρούμε ότι είμαστε λειτουργικό γρανάζι ενός ολοένα και πιο σύνθετου, δικτυωμένου παραγωγικού περιβάλλοντος. Η Grimm δεν επικεντρώνεται εδώ και πολύ καιρό απλώς στο εκάστοτε εξάρτημα. Όλες οι υπηρεσίες πρέπει να συνδυάζονται, από την παραγωγή δειγμάτων έως την παράδοση στους πελάτες μας. Και αυτή ακριβώς η προσαρμοσμένη συνολική υπηρεσία συνεπάγεται για εσάς προστιθέμενη αξία, την οποία διακρίνετε σαφώς – σε κάθε έργο που υλοποιούμε από κοινού. Καθαρή παραγωγή. Σχολαστικό φινίρισμα. Και παροχή κορυφαίας ποιότητας. Προστιθέμενη αξία από την Grimm σημαίνει κυρίως και βάθος παραγωγής. Διότι παρέχουμε την ολοκληρωμένη επεξεργασία από την ίδια εταιρεία – με τεχνολογία τόρνου, τεχνολογία οδόντωσης και τεχνολογία λείανσης στις δικές μας εγκαταστάσεις.

  7. HIESSL SCHMIERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τεχνολογία λίπανσης από την εξειδικευμένη επιχείρηση για μέγιστη απόδοση. Ως πεπειραμένος κατασκευαστής μπεκ ψεκασμού και εξειδικευμένος κατασκευαστής για λιπαντικά συστήματα ελάχιστη ποσότητας, η HIESSL Schmiertechnik GmbH είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για αποτελεσματικές επαγγελματικές λύσεις. Εάν το ζητούμενο είναι η οικονομική επίστρωση υγρών, θέτουμε στη διάθεσή σας υπερσύγχρονη τεχνολογία προσαρμοσμένη στις εδικές απαιτήσεις σας. Τα άριστης ποιότητας προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εντελώς διαφορετικούς τομείς, όπως στη μεταλλουργία, στην κατασκευή μηχανημάτων ή στη βιομηχανία τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει από μπεκ μπλοκ, ομοαξονικά μπεκ ψεκασμού έως περαιτέρω συστήματα ψεκασμού στο πλέον σύγχρονο επίπεδο της έρευνας.

  8. KEIPER GMBH & CO. KG ANTRIEBS- U. TRANSPORTTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει την εξατομικευμένη λύση κίνησης και μεταφοράς για όλους τους κλάδους. Από τη βιομηχανία τροφίμων και την κατασκευή μηχανημάτων, τη βιομηχανία συσκευασίας, την επεξεργασία μετάλλων, την αυτοκινητοβιομηχανία, τη γεωργία και τη γεωργική οικονομία, την επεξεργασία ξυλείας, την ανακύκλωση και τη διαχείριση αποβλήτων, τη βιομηχανία αφρωδών υλικών, την επεξεργασία πετρωμάτων, την επιπλοποιία, τη διοικητική μέριμνα, τα ταχυδρομικά κέντρα διανομής, τα κέντρα πακέτων, τη βιομηχανία εκτύπωσης και τη χαρτοβιομηχανία και διατομεακά για όλους τους βιομηχανικούς κλάδους. Διαθέτουμε μεταφορικούς ιμάντες, οδοντωτούς ιμάντες για μεταφορά και κίνηση και με την ανάλογη επιβελτίωση, όπως διαφορετικές επιστρώσεις και προφίλ, τροχαλίες οδοντωτών ιμάντων, επίπεδους ιμάντες, στρογγυλούς ιμάντες, τραπεζοειδείς ιμάντες και ιμάντες δύναμης προσαρμοσμένους στη συγκεκριμένη εφαρμογή ή απαίτησή σας. Ως σύγχρονος συνεργάτης ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαθέτουμε σήμερα μελετημένες λύσεις για τις πολλές και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της τεχνολογίας κίνησης και μεταφοράς. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ KEIPER ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ!

  9. BERGMANN & HILLEBRAND GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εκτός από την παραγωγή ελασμάτων ακριβείας, η Bergmann & Hillebrand παρέχει τη μετεπεξεργασία τους για την παραγωγή πρεσαριστών, ελατών και κυρτωμένων εξαρτημάτων. Η επιχείρηση ειδικεύεται σε διάτρητα ελάσματα με μικρός εύρος οπής, υψηλής διαπερατότητας και υψηλών απαιτήσεων ως προς την οπτική και λειτουργική ποιότητα. Για απαιτητικά λειτουργικά εξαρτήματα τεχνικών εφαρμογών, εφαρμογές πολυμέσων High-End, ειδικά προσαρμοσμένα διαμορφωμένα εξαρτήματα για προσανατολισμένα στη σχεδίαση προϊόντα ή πρωτότυπα, ειδικές και μικρές σειρές, ορισμένες φορές κατορθώνουμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας. Ρωτήστε μας. Φροντίζουμε προσωπικά για τα ζητήματά σας και βρίσκουμε τη σωστή λύση και για το δικό σας προϊόν. Προκειμένου από την παράδοση επιτυχιών τριών γενιών η Bergmann & Hillebrand να αντλεί συνεχώς ποιότητα, καινοτομία και συνεπώς πρόοδο, για το σκοπό αυτό φροντίζουν η ιδιοκτήτρια οικογένεια, η διεύθυνση της επιχείρησης και το προσωπικό περίπου 40 ατόμων με αυτοπεποίθηση, καθώς και οι καλά εκπαιδευμένοι και δραστήριοι συνεργάτες.

  10. SOMMER & STRASSBURGER EDELSTAHLANLAGENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Από το μεμονωμένο στοιχείο έως την ολοκληρωμένη λύση, η Sommer & Strassburger ειδικεύεται στην επεξεργασία του ανοξείδωτου χάλυβα. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών και προϊόντων της εταιρείας μας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την κατασκευή εγκαταστάσεων, δοχεία επεξεργασίας, περιβλήματα μεμβράνης, περιβλήματα φίλτρων, εναλλάκτες θερμότητας, εξωθήσεις σωλήνων, ειδικές κατασκευές. Για συστήματα χωρίς νεκρό χώρο, για τη σύσταση επιφανειών, για ιδιότητες υλικών ή για εθνικές ή διεθνείς προδιαγραφές παραλαβής: γνωρίζουμε τα πρότυπα ποιότητας του κλάδου και μιλάμε τη γλώσσα των πελατών μας. Για το λόγο αυτό παρέχουμε επίσης εξαιρετικές υπηρεσίες στην ανάπτυξη και στην κατασκευή: στο δικό μας τμήμα κατασκευής CAD σχεδιάζουμε σε συνεργασία με τους πελάτες μας προσαρμοσμένες εγκαταστάσεις. Τα εξαρτήματά μας θέτουν πρότυπα στον εκάστοτε τομέα. Όλα αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της Sommer & Strassburger, καθώς εκτελούμε όλα τα βήματα παραγωγής στις δικές μας εγκαταστάσεις.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προσαρμοσμένες λύσεις

Αριθμός αποτελεσμάτων.

35 Επιχειρήσεις