• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προγραμματισμός - συστήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Προγραμματισμός - συστήματα και εξοπλισμός

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. DMC DIGITAL MEDIA CENTER

    Γερμανία

    Η εταιρεία DMC DIGITAL MEDIA CENTER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγραμματισμός - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. ULTRADEX PLANUNGSGERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ULTRADEX PLANUNGSGERÄTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγραμματισμός - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bad Säckingen, Γερμανία.

  3. AALTRONIC ELEKTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AALTRONIC ELEKTRONIC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προγραμματισμός - συστήματα και εξοπλισμός, και Προγραμματισμός - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  4. VOGT MEDICAL VERTRIEB GMBH

    Γερμανία

    Η Vogt Medical Management αναπτύσσει συνεχώς νέες τεχνολογίες με έναν μόνο στόχο: να προσφέρεται στους ασθενείς και στους συγγενείς περισσότερη ασφάλεια του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης. Ως γερμανική επιχείρηση με πάνω από 25 χρόνια ιστορίας, οι συνεργάτες μας βασίζονται στην πείρα και την υποστήριξή μας, ώστε να είναι επιτυχημένοι στις αγορές τους. Vogt Medical Hospital Solutions σημαίνει διαρθρωτικές λύσεις που βασίζονται σε μια συνολική αρχή: λύσεις "με το κλειδί στο χέρι", που αρχίζουν από τον σχεδιαστικό προγραμματισμό και παροχή συμβουλών, από τη χρηματοδότηση έως την υλοποίηση του έργου, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης οικοδομικών έργων και της διάθεσης ιατρικού εξοπλισμού για εκπαίδευση και υποστήριξη των υπαλλήλων του σέρβις μετά την πώληση - τα πάντα κάτω από την εποπτεία της Vogt Medical Projektmanagement, όλα από την ίδια πηγή. Οι εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης θα πρέπει πάντα να είναι προσανατολισμένες στις τρέχουσες επιστημονικές γνώσεις και στις σύγχρονες μεθόδους ιατρικής θεραπείας. Ανεξάρτητα από τον τόπο όπου βρίσκονται.

  5. INFORM TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INFORM TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σχεδιασμός προγραμμάτων - εξωτερίκευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προγραμματισμός και λογισμικά, ηλεκτρονικα συστηματα και εξοπλισμοι ασφαλειας, διαχείριση βάσης δεδομένων, Προγραμματισμός και λογισμικά, και σχεδιασμος τυπωμενων κυκλωματων. Έχει έδρα σε Stockach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BOGER-FUNK FUNKANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOGER-FUNK FUNKANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραδιοτηλεπικοινωνία - εξοπλισμός και συστήματα, και Ραδιοτηλεπικοινωνία - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Aulendorf, Γερμανία.

  2. EYEVIS GESELLSCHAFT FÜR PROJEKTIONS- UND GROSSBILDTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία EYEVIS GESELLSCHAFT FÜR PROJEKTIONS- UND GROSSBILDTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεμετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, και Τηλεμετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  3. BILDMESST. SCHWABEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BILDMESST. SCHWABEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεμετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, και Τηλεμετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Affalterbach, Γερμανία.

  4. REES FUNKSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REES FUNKSYSTEME GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρολογικές εργασίες, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Ραδιοτηλεπικοινωνία - εξοπλισμός και συστήματα, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, και Ραδιοτηλεπικοινωνία - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  5. BATLINK INH. M. BENSCH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BATLINK INH. M. BENSCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Ραδιοτηλεπικοινωνία - εξοπλισμός και συστήματα, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, και Ραδιοτηλεπικοινωνία - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  1. GM DIALOG-SERVICE GMBH

    Γερμανία

  2. ISCASY AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ISCASY AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Αυτόματα συστήματα εξόφλησης και διαχείρισης μετρητών, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, και Αυτόματα συστήματα εξόφλησης και διαχείρισης μετρητών. Έχει έδρα σε Ostelsheim, Γερμανία.

  1. B2C.TV GMBH & CO KG

    Γερμανία

  2. TELEFUNKEN RADIO COMMUNICATION SYSTEMS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TELEFUNKEN RADIO COMMUNICATION SYSTEMS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, και Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  3. KURTH ELECTRONIC E.K.

    Γερμανία

  4. S. SIEDLE & SÖHNE TELEFON- UND TELEGRAFENWERKE OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία S. SIEDLE & SÖHNE TELEFON- UND TELEGRAFENWERKE OHG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, και Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Furtwangen, Γερμανία.

  5. SATLYNX GMBH

    Γερμανία

  6. UNITRON HEARING GMBH

    Γερμανία

  7. ENDLICHHOFER ELEKTROTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ENDLICHHOFER ELEKTROTECHNIK GMBH & CO. KG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, και Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει έδρα σε Achstetten, Γερμανία.

  8. ELCOM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELCOM GMBH & CO. KG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, και Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει έδρα σε Flein, Γερμανία.

  1. INFITEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INFITEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός δοκιμών, Πληροφορική - λογισμικά, Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Προγραμματισμός και λογισμικά, Εξοπλισμός δοκιμών, Πληροφορική - λογισμικά, Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, και Προγραμματισμός και λογισμικά. Έχει έδρα σε Gerstetten, Γερμανία.

  2. G. MAIER ELEKTROTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία G. MAIER ELEKTROTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα, Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού, Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα, Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού, και Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  3. KROEMER KOMMUNIKATIONSTECHNIK GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KROEMER KOMMUNIKATIONSTECHNIK GMBH + CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, και Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  4. MOBILE-SELECTION E. K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOBILE-SELECTION E. K., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, και Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  5. ND SATCOM DEFENCE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ND SATCOM DEFENCE GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, και Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Immenstaad, Γερμανία.

  6. BECKER FLUGFUNKWERK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BECKER FLUGFUNKWERK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, και Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Rheinmünster, Γερμανία.

  7. M-TECH TECHNOLOGIE UND BETEILIGUNGS AKTIENGESELLSCHAFT

    Γερμανία

    Η εταιρεία M-TECH TECHNOLOGIE UND BETEILIGUNGS AKTIENGESELLSCHAFT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονική σιδηροδρομική σηματοδότηση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική οδική σηματοδότηση - συστήματα και εξοπλισμός, και Ηλεκτρική οδική σηματοδότηση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Unterensingen, Γερμανία.

  8. KUMAVISION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUMAVISION GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Ψηφιακό δίκτυο ενοποιημένων υπηρεσιών ΨΔΕΥ- Εξοπλισμός και συστήματα, Πληροφορική - λογισμικά, και Ψηφιακό δίκτυο ενοποιημένων υπηρεσιών ΨΔΕΥ- Εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προγραμματισμός - συστήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

28 Επιχειρήσεις

Kατηγορια