• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υφάσματα

Αποτελέσματα για

Υφάσματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠράκτορας / Αντιπρόσωπος
  1. TVV TRANSPORT- UND VERSAND VERPACKUNGEN UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TVV TRANSPORT- UND VERSAND VERPACKUNGEN UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα για συσκευασίες. Έχει έδρα σε Nattheim, Γερμανία.

  2. VTT INDUSTRIEBEDARF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VTT INDUSTRIEBEDARF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιμάντες πρόσδεσης, και Ιμάντες πρόσδεσης. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  3. MAREXIM

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAREXIM, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υποδηματα, και Υφαντουργικός. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. BODENSEELIEBE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BODENSEELIEBE GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φούτερ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φινίρισμα υφασμάτων, ενδύματα εργασίας, Φινίρισμα υφασμάτων, και Διαδικτυακό κατάστημα. Έχει έδρα σε Uhldingen-Mühlhofen, Γερμανία.

  5. AKIRA BAUSCHATZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKIRA BAUSCHATZ, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φινίρισμα υφασμάτων. Έχει έδρα σε Berg / Weiler, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ZELT-LOGO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZELT-LOGO GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα με επικάλυψη. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  2. QUANTUM INTERIOR BY MAXLAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία QUANTUM INTERIOR BY MAXLAND, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φτερά, πούπουλα και διάφορα υλικά πλήρωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Μαξιλαροθήκες, δίσκος για καρέκλα, και υφασματα επιπλωσεων. Έχει έδρα σε Grünsfeld, Γερμανία.