• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καθαρισμος

Αποτελέσματα για

Καθαρισμος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠράκτορας / Αντιπρόσωπος
  1. EUROFLOW

    Γερμανία

    Η εταιρεία EUROFLOW, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός βαγονιών, πλοίων και αεροπλάνων. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. OSMO MEMBRANE SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η OSMO αναπτύσσει και παράγει υψηλής ποιότητας βιομηχανικές διαφραγματικά συστήματα διαχωρισμού για διάφορες εφαρμογές διαδικασίας και για την επεξεργασία νερού. Επικεντρωνόμαστε σε προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες: ειδικά συστήματα μικροδιήθησης, υπερδιήθησης, νανοδιήθησης, ανάστροφης όσμωσης, ηλεκτροδιάλυσης για τη χημική βιομηχανία. Συστήματα ανάστροφης όσμωσης υψηλής πίεσης για μέγιστη συγκέντρωση αλατούχων και οργανικών διαλυμάτων, π.χ., πριν από την περαιτέρω θερμική επεξεργασία (εξάτμιση). Καινοτομική επεξεργασία νερού για την παραγωγή νερού τροφοδοσίας λεβήτων.

  3. RÜHLE & CO REINIGUNGSBEDARF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RÜHLE & CO REINIGUNGSBEDARF GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. HYGIENE-PROFI-SHOP.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HYGIENE-PROFI-SHOP.DE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. LANCASTER SOURCING

    Γερμανία

    Η εταιρεία LANCASTER SOURCING, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού για τρίψιμο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υψηλη ραπτικη, και επιπλα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.