• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • περιστροφικός

Αποτελέσματα για

Περιστροφικός

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. EWS WEIGELE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η EWS ιδρύθηκε το 1960. Η σημερινή βασική δραστηριότητα αφορά στον τομέα των συστημάτων εργαλείων για μηχανές τόρνου CNC (στατικά και μηχανοκίνητα εργαλεία) και διευρύνεται με την EWS Κορέας με συστήματα Revolver και συστήματα βάσης Revolver. Περισσότεροι από 300 συνεργάτες του ομίλου EWS χαρακτηρίζουν με το προσωπικό τους ταλέντο το προφίλ του σημερινού ομίλου επιχειρήσεων. Τα προϊόντα EWS είναι made in Germany. Οι συστημικές συνεργασίες με την DMG-Mori Seiki (Trifix και MSQP), την INDEX (οδόντωση W και ράβδος V), την Sandvik (EWS Capto), την Iscar ή την Arno (συστήματα βάσεων εργαλείων) αντανακλούν την εξειδίκευσή μας. Με το σύστημα ταχείας αντικατάστασης (δομοστοιχειωτό σύστημα) EWS Varia (που συχνά συγχέεται με την ονομασία Vario), η επιχείρηση θέτει τα πρότυπα στον τομέα της βελτιστοποίησης του χρόνου εξοπλισμού. Το σύστημα έχει βραβευθεί με το βραβείο καινοτομίας της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

  2. CONDUCTIX-WAMPFLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η κύρια δραστηριότητα της Conductix-Wampfler συνίσταται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή, στην εγκατάσταση και στη συντήρηση συστημάτων που αποτελούν την προσαρμοσμένη λύση για τη μεταφορά ενέργειας και δεδομένων σε κινητά μηχανήματα και συστήματα. Εκτός από την αναμφισβήτητη εξειδίκευση στον τομέα, η εταιρεία διακρίνεται επίσης για την τεχνική εξειδίκευση και την καινοτομικότητά της: Έτσι συνδυάζονται όλες οι διαδεδομένες σήμερα τεχνικές για την μεταφορά ενέργειας και δεδομένων, όπως συστήματα φορείων αγωγών, αγωγοί συλλέκτη, ελατηριωτά και μηχανοκίνητα τύμπανα αγωγών, σώματα δακτυλίων συλλέκτη με τροφοδοσία ενέργειας χωρίς επαφή, λύσεις φόρτισης μπαταριών και συστήματα διαχείρισης μπαταριών έως ραδιοτηλεχειριστήρια ασφαλείας και κινητά συστήματα ελέγχου από τον ίδιο κατασκευαστή. Για τον πελάτη, αυτό συνεπάγεται την ανεξάρτητη από το προϊόν παροχή συμβουλών και τη βέλτιστη τεχνική υλοποίηση από τον ίδιο κατασκευαστή για πολλές εφαρμογές στη βιομηχανία, στα συστήματα διασκέδασης ή στη μεταφορά ατόμων.

  3. FRANKE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευή και διανομή εξατομικευμένων εδράνων, στοιχείων έδρασης, εδράνων με περιστρεφόμενο δακτύλιο, γωνιακών ρουλεμάν και γραμμικών συστημάτων αλουμινίου. Πρόγραμμα προϊόντων: Ρουλεμάν με σφαιρίδια, φέροντα στοιχεία, λεπτά έδρανα, έδρανα μετατόπισης, έδρανα ώσης, ακτινωτά ρουλεμάν, γωνιακά ρουλεμάν, οδοντωτοί τροχοί, ρουλεμάν άμεσης κίνησης, ειδικά ρουλεμάν, ειδικά έδρανα, έδρανα περιστροφής, συστήματα καθοδήγησης κυλίνδρων, ρουλεμάν ανακυκλοφορίας με οδηγό, ρουλεμάν ανακυκλοφορίας με ρολό, οδηγοί σιδηροδρομικού συστήματος, ράουλα αλουμινίου, γραμμικοί άξονες, γραμμικές μονάδες, γραμμικές κλίνες, γραμμικοί κινητήρες, συστήματα ελέγχου CNC. Εξειδίκευση: εκδόσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, ρουλεμάν από χάλυβα, Niro, αλουμίνιο, μπρούντζο, χυτοσίδηρο, πλαστικό, με ενσωματωμένο μηχανισμό κίνησης, με κινητήρα ροπής, με οδόντωση, με αισθητήρα περιστροφής, στεγανοποιημένα, για υψηλές στροφές, ιδιαίτερα αθόρυβα, κατάλληλα για θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, χωρίς λιπαντικό. Γραμμικά συστήματα από αλουμίνιο, Niro, μη μαγνητικά, κατάλληλα για θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, χωρίς λιπαντικά, με κίνηση οδοντωτού ιμάντα, ατράκτου, απευθείας σύνδεσης, μεταλλικό κάλυμμα.

  4. KULLEN-KOTI GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Σάς προσκαλούμε να γνωρίσετε την παγκοσμίως μεγαλύτερη γκάμα βουρτσών. Ενδεικτικές είναι η σχεδόν ανεξάντλητη γκάμα τύπων βούρτσας από τον κόσμο της Kullen-Koti, καθώς και οι αμέτρητες δυνατότητες του ομίλου KOTI. Και βέβαια και για εμάς. Οι βούρτσες μας εξάγονται σε περισσότερες από 74 χώρες. Η δημιουργικότητα και η εμπειρία συνδυάζονται με την τεχνογνωσία. Δεν υπάρχει στην πράξη κανένα πεδίο εφαρμογής για το οποίο δεν μπορούμε να βρούμε τη σωστή λύση. Γνωρίστε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας μας σχεδιασμένες από τους δικούς μας μηχανισμούς. Ενημερωθείτε σχετικά με τις υψηλές απαιτήσεις μας για τις τεχνικές βούρτσες και ειδικά για τα δικά μας προϊόντα. Η ποιότητα και η αξιοπιστία αποτελούν για εμάς πρότυπο και εγγύηση για την ικανοποίηση των πελατών μας. Μπορείτε λοιπόν να περιμένετε από εμάς κάτι το ιδιαίτερο. Οι αυστηρές οδηγίες διασφάλισης ποιότητας της εταιρείας μας βασίζονται στα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2008 & 14001: 2004. Αυτές διασφαλίζουν ότι σάς παρέρχονται αποκλειστικά υψηλής ποιότητας προϊόντα.

  5. FRIDOLIN MÜLLER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή βουρτσών απογρέζωσης, κυλινδρικών βουρτσών, βουρτσών σωλήνων, τεχνικών βουρτσών, συρμάτινων βουρτσών, βουρτσών νάιλον, τορναριστών βουρτσών, βουρτσών για πλυντήρια, βουρτσών πλυντηρίων φορτηγών, βουρτσών πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η εταιρεία Fridolin Müller ιδρύθηκε το 1952 με την επωνυμία Tierhaarwertung Fridolin Müller. Επεξεργαζόταν τρίχες βοοειδών που προέρχονταν εν μέρει από γερμανικά βοοειδή, αλλά εισάγονταν κατά κύριο λόγο από την Αμερική. Αυτές οι τρίχες υποβάλλονταν σε επεξεργασία τεσσάρων σταδίων στις λεγόμενες δέσμες. Τα στάδια εργασίας περιλάμβαναν: Χαλάρωση των τριχών σε θυσάνους, χτένισμα των τριχών, δηλ., τακτοποίηση των τριχών σε μία κατεύθυνση, "τράβηγμα" των τριχών σε διάφορα μήκη και μετά δέσιμο των επιμέρους μηκών σε δέσμες. Αυτές οι δέσμες παραδίδονταν σε εργοστάσια πινέλων. Στο πλαίσιο των επιμέρους σταδίων εργασίας χρησιμοποιούνταν εν μέρει μηχανήματα. Γύρω στο 1969 προστέθηκε σε αυτόν τον τομέα η παραγωγή βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων. Το 1972 ξεκίνησε η παραγωγή τεχνικών βουρτσών. Το έτος αυτό εξαγοράστηκε μια εταιρεία που κατασκεύαζε κατά κύριο λόγο "μηχανήματα επίπασης" για ζαχαροπλαστεία. Αυτή η εταιρεία παρήγαγε σε μεμονωμένη βάση και τεχνικές βούρτσες. Με την πάροδο των ετών περιορίστηκε η διάθεση των μηχανημάτων επίπασης και η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή και στη διάθεση των τεχνικών βουρτσών, καθώς και των βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων και κυλίνδρων για μηχανήματα καθαρισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κυλινδρικών βουρτσών.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SIKO GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SIKO διαθέτει σήμερα εμπειρία πέντε δεκαετιών σε εντελώς διαφορετικούς τομείς μέτρησης: συστήματα μέτρησης μήκους, γωνιών, αριθμού στροφών, καθώς και μέτρηση κλίσης ή ταχύτητας. Με βάση αυτήν τη βασική εξειδίκευση, η SIKO αναπτύσσει και παράγει καινοτομικές συσκευές μέτρησης και συστήματα τοποθέτησης για διαδικασίες αυτοματισμού. Οι μέγιστες απαιτήσεις των πελατών μας από τους τομείς της βιομηχανίας και της κατασκευής μηχανημάτων έχουν ως αποτέλεσμα την ποιότητα, την ακρίβεια και τη λειτουργικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Η SIKO διαθέτει πιστοποίηση DIN EN ISO 9001: 2015. Η αειφόρος χρήση πόρων είναι για εμάς αυτονόητη.

  2. PETER HUBER KÄLTEMASCHINENBAU SE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Peter Huber Kältemaschinenbau ιδρύθηκε το 1968 από τον Peter Huber και είναι έκτοτε στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Στην έδρα μας στο Offenburg, στο εργοστάσιο Tangofabrik, απασχολούμε επί του παρόντος περίπου 300 συνεργάτες. Εκτός αυτού, με διεθνή παραρτήματα και αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο παρέχουμε ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σέρβις. Ήδη πριν από 20 χρόνια έχουμε δρομολογήσει τη συνεπή αλλαγή σε οικολογικά ψυκτικά μέσα. Σήμερα, παρέχουμε μεγάλο μέρος της γκάμας των προϊόντων μας με φυσικά ψυκτικά μέσα και είμαστε συνεπώς πρωτοπόροι στον τομέα των οικολογικών και αειφόρων συστημάτων ρύθμισης θερμοκρασίας. Η επιχείρησή μας συγκαταλέγεται μεταξύ των τεχνολογικά κορυφαίων προμηθευτών λύσεων ρύθμισης θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας για την έρευνα και τη βιομηχανία. Σε ολόκληρο τον κόσμο, τα προϊόντα μας διασφαλίζουν την ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας σε εργαστήρια, τεχνικές εγκαταστάσεις και μεθόδους παραγωγής από -125 έως +425 °C.

  3. ULMAN DICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε προμηθευτής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα των συστημάτων στεγανοποίησης και σε πολλούς κλάδους, όπως, π.χ., της κατασκευής μηχανημάτων, των σταθερών και κινητών υδραυλικών συστημάτων, των συστημάτων κίνησης και της ηλεκτροτεχνίας, της κατασκευής εγκαταστάσεων, της χημικής βιομηχανίας, της τεχνολογίας μεταποίησης και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ως μια παγκοσμίως προσανατολισμένη επιχείρηση είμαστε ο συνεργάτης, η επιτυχία του οποίου βασίζεται στη στενή συνεργασία με τον πελάτη και στη γνώση της αγοράς. Στους 103 συνεργάτες του ομίλου με την εξυπηρέτηση του πελάτη και τον προσανατολισμό τους στην καινοτομία οφείλεται η σημαντική ανάπτυξη της επιχείρησής μας. Μόνο το 2016 διαθέσαμε περισσότερα από 361 εκατ. προϊόντων. Ο προσανατολισμός μας σε μακροπρόθεσμους στόχους και η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας από την ίδρυσή της αποτελούν για εμάς το κίνητρο και την επιβεβαίωση του στρατηγικού μας προσανατολισμού και της ποιότητας των προϊόντων μας. Και στις τρεις μονάδες παραγωγής, οι δραστήριοι συνεργάτες μας διασφαλίζουν την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την καινοτομία και τη βέλτιστη δυνατή λύση για κάθε εφαρμογή.

  4. GÜTTLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Güttler GmbH ιδρύθηκε το 1981 από τους Fritz και Hans Güttler. Με τα γεωργικά της μηχανήματα, η Güttler θέτει πρότυπα εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια. Αρχικά για την προετοιμασία του σπορείου και εδώ και 20 χρόνια και για την επαγγελματική περιποίηση χώρων πρασίνου. Στόχοι μας είναι η προστασία του εδάφους, τα μέτρα αντιμετώπισης της εξάτμισης και της διάβρωσης, καθώς και η αποφυγή ανάπτυξης ανθεκτικότητες στα ζιζανιοκτόνα. Η επεξεργασία με τα μηχανήματά μας συνεπάγεται τη βέλτιστη περιποίηση για περισσότερη και καλύτερη ζωοτροφή από την ιδιόκτητη χορτολιβαδική έκταση, για πιο υγιή ζώα και συνεπώς μεγαλύτερη επιτυχία στο στάβλο. Διαθέτουμε μηχανήματα με πλάτος εργασίας από 1, 50 m έως 15, 60 m. Πρόκειται για προϊόντα ανώτερης κατηγορίας σχεδιασμένα για μακρά διάρκεια ζωής. Έχουν διακριθεί εδώ και πολλά χρόνια και σε μεγάλες επιχειρήσεις. Το κλειδί για τη γεωργική επιτυχία!

  5. BUEROSTUEHLE-4U.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUEROSTUEHLE-4U.DE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθίσματα γραφείων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους περιστροφικες καρεκλες, και κατασκευη καρεκλων γραφειου. Έχει έδρα σε Pliezhausen-Gniebel, Γερμανία.

  1. ADITEC GMBH, ANTRIEBS,-& DICHTUNGSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADITEC GMBH, ANTRIEBS,-& DICHTUNGSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους περιστρεφόμενοι δακτύλιοι, και Περιστροφικές διαβάσεις για μετάδοση υδραυλικού λαδιού. Έχει έδρα σε Engstingen-Haid, Γερμανία.

  2. FELSS GROUP GMBH

    Γερμανία

    Ο όμιλος Felss παράγει με την εμπορική ονομασία Felss Shortcut Technologies για διάφορους κλάδους, όπως, π.χ., την αυτοκινητοβιομηχανία, μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου καθώς και εξαρτήματα. Από τεχνική άποψη, στο επίκεντρο βρίσκονται μέθοδοι πλαστικής παραμόρφωσης εν ψυχρώ, περιστροφική σύσφιξη, αξονική διαμόρφωση, κάμψη, αυτόματη περισιδήρωση και τελική επεξεργασία. Ο όμιλος Felss είναι ένας όμιλος επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται παγκοσμίως με έδρα το Königsbach-Stein. Εκτός από τις δύο επιπλέον εγκαταστάσεις μας στο Bretten-Gölshausen και το Nesselwang στη Γερμανία, η επιχείρηση διατηρεί επίσης εγκαταστάσεις στο Wujiang (Κίνα), το New Berlin (ΗΠΑ) και το Triengen (Ελβετία). Το 2014 ο κύκλος εργασιών ανήλθε στα περ. 100 εκατ. ευρώ. Η Felss απασχολεί παγκοσμίως περισσότερους από 580 συνεργάτες, 350 εκ των οποίων στη Γερμανία.

  1. ZIEKER GMBH MECHANISCHE WERKSTÄTTE

    Γερμανία

    Μηχανήματα μεταφοράς υλικών για χρήση εντός του χώρου της επιχείρησης: φορεία μεταφοράς πλακών, τροχήλατα φορεία μεταφοράς και ανύψωσης, ανακλινόμενα φορεία, Harp-Car, οδηγοί βιδών και περιστροφικές βάσεις βαφής - η εταιρεία Ernst Zieker GmbH διαθέτει κάθε είδους μηχανήματα μεταφοράς υλικών. Μέγγενες: σφιγκτήρες τύπου λαβίδας για εξωτερικές εφαρμογές, γρήγορη, ισχυρή στερέωση, ακριβής δύναμη σύσφιξης χάρη στη χωρίς διαβαθμίσεις ρύθμιση της πίεσης αέρα. Αναβατόρια σκάλας για μεταφορά φορτίων: το ηλεκτρικό αναβατόριο σκάλας για μεταφορά φορτίων καθιστά δυνατή τη μετακίνηση εμπορευμάτων μεγάλου βάρους προς τα επάνω και προς τα κάτω σε σκάλες από ένα και μόνο άτομο. Δυνατότητα χρήσης και σε ελλειψοειδείς σκάλες! Τα προϊόντα μας: μηχανήματα μεταφοράς υλικών για χρήση εντός του χώρου της επιχείρησης, βοηθήματα μεταφοράς, μέγγενες/μέγγενες τύπου λαβίδας, βίδες σκαλιών, χειροκίνητα φορεία (μεταφορικά μηχανήματα), ράουλα μεταφορικών μηχανημάτων, αναβατόρια σκάλας για μεταφορά φορτίων, φορεία μεταφοράς για σκάλες, σφιγκτήρες τύπου λαβίδας, μέγγενες, ειδικά μηχανήματα μεταφοράς, καρότσια, ειδικές βίδες.