• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • περιστροφικες αντλιες κενου

Αποτελέσματα για

Περιστροφικες αντλιες κενου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. KNOLL MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η KNOLL Maschinenbau είναι ο κορυφαίος προμηθευτής για συστήματα μεταφοράς και φίλτρων, καθώς και αντλίες για ρινίσματα και ψυκτικά λιπαντικά στην επεξεργασία μετάλλων. Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προϊόντων υλοποιούνται ολοκληρωμένα συστήματα και λύσεις συστημάτων με κεντρικές και αποκεντρωμένες λειτουργίες. Έχουμε εξελίξει μια γκάμα προϊόντων που καθιστούν αποδοτικότερες τις εργαλειομηχανές και καθαρότερες και αποδοτικότερες τις διαδικασίες παραγωγής. Όλοι οι τομείς στους οποίους εργαλειομηχανές τορνάρουν, φρεζάρουν, τρυπούν ή λειαίνουν, χρησιμοποιούν προϊόντα KNOLL. Παραδείγματα είναι η κατασκευή μηχανημάτων, η ηλεκτροτεχνία, η κατασκευή οχημάτων, καθώς και η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία. Για επιβατικά αυτοκίνητα, ξυράφια, ζάντες αυτοκινήτων, μαχαίρια ή κινητά τηλέφωνα – ι κατάλογος των τελικών προϊόντων στην παραγωγή των οποίων συμβάλλει η KNOLL, είναι πολυδιάστατος. Τα ευέλικτα συστήματα συναρμολόγησης και μεταφοράς λύνουν απαιτητικά ζητήματα διοικητικής μέριμνας και συμπληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων. Η KNOLL εκπροσωπείται παγκοσμίως – με τις δικές της θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στην Πολωνία και στην Ιταλία, καθώς και με αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

  2. BUSCH VACUUM SOLUTIONS

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUSCH VACUUM SOLUTIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαταρίες καυσίμου, συσκευες εμφυσης, μεταλλουργια, Αντλίες κενού, και Μπαταρίες καυσίμου. Έχει έδρα σε Maulburg, Γερμανία.

  3. AMETEK PRECISION MOTION CONTROL

    Γερμανία

    Η εταιρεία AMETEK PRECISION MOTION CONTROL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες εν κενώ, Εναλλάκτες θερμότητας, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Αεροδυναμικά φυσητήρια, Αντλίες εν κενώ, Εναλλάκτες θερμότητας, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Αεροδυναμικά φυσητήρια. Έχει έδρα σε Bonndorf, Γερμανία.

  4. SMW SERVICE UND PUMPENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SMW SERVICE UND PUMPENTECHNIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Αντλίες, Αντλίες εν κενώ, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Αντλίες, και Αντλίες εν κενώ. Έχει έδρα σε Neidenstein, Γερμανία.

  5. WETRAVENT LUFTTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία WETRAVENT LUFTTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Αντλίες, Αντλίες εν κενώ, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Αντλίες, και Αντλίες εν κενώ. Έχει έδρα σε Neuhausen, Γερμανία.