• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • περιβάλλον - συμβουλευτική και έλεγχος

Αποτελέσματα για

Περιβάλλον - συμβουλευτική και έλεγχος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. NOVALOOP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NOVALOOP GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιβάλλον - συμβουλευτική και έλεγχος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σημανση ce. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  2. PARADIGMA ENERGIE- UND UMWELTTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PARADIGMA ENERGIE- UND UMWELTTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιβαλλοντικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Περιβάλλον - συμβουλευτική και έλεγχος, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, και Περιβάλλον - συμβουλευτική και έλεγχος. Έχει έδρα σε Karlsbad, Γερμανία.

  3. DR.JUNGBAUER UMWELTKONZEPTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία DR.JUNGBAUER UMWELTKONZEPTE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιβάλλον - συμβουλευτική και έλεγχος. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. UIS UMWELTINSTITUT SYNLAB GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία UIS UMWELTINSTITUT SYNLAB GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιβαλλοντικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιβάλλον - συμβουλευτική και έλεγχος, και Περιβάλλον - συμβουλευτική και έλεγχος. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. ARMBRUSTER UMWELTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARMBRUSTER UMWELTTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιβάλλον - συμβουλευτική και έλεγχος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, και Περιβαλλοντικές υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Rottenburg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GAARD KRAFTWERK- UND UMWELTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

  2. ARCOTEST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία arcotest GmbH είναι κατασκευαστής δοκιμαστικών μελανιών. Με δοκιμαστικά μελάνια μπορεί να υπολογιστεί η επιφανειακή ενέργεια (OFE) / επιφανειακή τάση (OFS) στερεών σωμάτων από πλαστικό, μέταλλο, γυαλί και κεραμικό υλικό. Ιδιαίτερα πρέπει να προσδιορίζεται με τον τρόπο αυτό και η ικανότητα πρόσφυσης των επιφανειών για εκτύπωση, κόλληση και βαφή με βάση την εικόνα διαβροχής. Η παροχή εξειδικευμένων συμβουλών, η εγγύηση των αναφερόμενων τιμών, η αξιόπιστη και έγκαιρη παράδοση και η συνεργασία με τους πελάτες μας στο εσωτερικό και το εξωτερικό έχουν για εμάς απόλυτη προτεραιότητα εδώ και 40 χρόνια. Για τη διασφάλιση της ποιότητας, τα μελάνια ελέγχονται με μια συσκευή μέτρησης γωνίας επαφής νεότερης κατασκευής, λαμβάνοντας υπόψη τη θερμοκρασία και την πυκνότητα. Τα φύλλα τεχνικών δεδομένων ασφαλείας παρέχουν στοιχεία για το χειρισμό, την αποθήκευση και τις προδιαγραφές μεταφοράς.

  3. ESAVER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το βασικό προϊόν του eSaver είναι ένας ειδικός μετασχηματιστής υψηλής πυκνότητας ισχύος και μικρού μεγέθους. Το eSaver λειτουργεί σύμφωνα με μια μοναδική αρχή και συνεπώς διαφέρει σημαντικά ως προς την τεχνολογία και τη σχέση κόστους/αποτελεσματικότητας σε σχέση με άλλες συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας που κυκλοφορούν στην αγορά. Μέσω της εξοικονόμησης σημαντικού μέρους της απωλεσθείσας ενέργειας, το eSaver ουσιαστικά αυτοχρηματοδοτείται, συνεπώς η επένδυση δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς μετασχηματιστές, ο μετασχηματιστής του eSaver έχει σημαντικά μικρότερο μέγεθος, έτσι ώστε να μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και μεγάλη χωρητικότητα σε μικρό μέγεθος. Προκειμένου να διατηρηθεί η σταθερότητα του δικτύου τροφοδοσίας συνολικά, οι φορείς εκμετάλλευσης δικτύου παρέχουν ρεύμα υπέρτασης που είναι σημαντικά υψηλότερη από την απαιτούμενη τάση για τους καταναλωτές. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι τάσεις βρίσκονται εντός ανεκτών ορίων μέχρι και στο τελευταίο χωριό της χώρας.