• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • παράγωγα μετάλλων

Αποτελέσματα για

Παράγωγα μετάλλων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. DEUTSCHES METALLFASERWERK DR. SCHWABBAUER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εμείς, η DEUTSCHES METALLFASERWERK είμαστε μια επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1951 και βρίσκεται ήδη στην τρίτη γενιά. Η εμπειρία μας στους τομείς της ανάπτυξης και της παραγωγής μεταλλικών ινών STAX εκτείνεται σε εντελώς διαφορετικά υλικά και μορφές παράδοσης, καθώς και συνεχείς ίνες, κοντές ίνες ή μη υφαντά υφάσματα. Ως εξειδικευμένος κατασκευαστής συγκαταλεγόμαστε σήμερα μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου. Στις εγκαταστάσεις μας στο Neidenstein της Γερμανίας και στο Dasnice της Τσεχίας παράγουμε μεταλλικές ίνες STAX από μη κραματοποιημένο χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα 1.4113 και 1.4841, χαλκό Cu99, ορείχαλκο MS67 και αλουμίνιο AlMg5. Ένα νέο υλικό για τη δική σας εφαρμογή θα μπορούσε να περιλαμβάνεται σε αυτά τα υλικά.

  2. CAST-SOLUT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η CAST SOLUT GmbH ιδρύθηκε το 2007 και δραστηριοποιείται παγκοσμίως στον τομέα πωλήσεων. Στο τομέα Rapid Tooling & Prototyping διαθέτουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την ανάπτυξη ιδεών έως τα πρώτα πρωτότυπα και το έτοιμο για μαζική παραγωγή εξάρτημα. Το φάσμα των υπηρεσιών μας εκτείνεται από τις προσθετικές μεθόδους παραγωγής, όπως SLA, SLS, εκτύπωση μετάλλων κλπ. έως τις συμβατικές μεθόδους παραγωγής, όπως χύτευση σε κενό, RIM, χύτευση υπό πίεση και εργαλεία, χύτευση ακριβείας, εξαρτήματα CNC, χύτευση υπό πίεση, καθώς και επιφανειακές επεξεργασίες. Στον τομέα Technology Solution Service δραστηριοποιούμαστε στους κλάδους Consulting για συστήματα παραγωγής έως τη διάθεση και την κατάρτιση. Μέσω του δικού μας τμήματος κατασκευής μηχανημάτων KLM που έχει εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά χάρη στην καινοτομία, στην ποιότητα και στο σέρβις, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων και ειδικών λύσεων. Η βασική επιχειρηματική μας δραστηριότητα είναι στον τομέα των θαλάμων κενού, το συστημάτων χύτευσης/δοσιμέτρησης και των συστημάτων πήξης. Επίσης διαθέτουμε προσθετικά συστήματα παραγωγής των εταίρων μας.

  3. LT ULTRA-PRECISION TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυσή της εταιρείας το 1995 έχουμε εξελιχθεί σε μια παγκοσμίως κορυφαία επιχείρηση στον τομέα των συστημάτων υπερυψηλής ακρίβειας. Εκτός από τον τομέα UP (κατασκευή μηχανημάτων) της εταιρείας μας, από τον οποίο προμηθεύεστε, μ.ά., μηχανήματα υπερυψηλής ακρίβειας (μηχανήματα UP), σάς παρέχουμε παραγωγή κατά παραγγελία (μεταλλικά οπτικά συστήματα και εργαλεία). Το δικό μας τμήμα κατασκευής μηχανημάτων σε παρέχει ένα «πλήρες φάσμα» επεξεργασίας UP. Προμηθεύεστε τα δικά σας μηχανήματα UP για φρεζάρισμα, τόρνευση, λείανση, στίλβωση, υγρή λείανση, μέτρηση και ειδικά μηχανήματα, τα πάντα από τον ίδιο κατασκευαστή. Το τμήμα παραγωγής κατά παραγγελία της εταιρείας μας σάς παρέχει μεμονωμένα προϊόντα ή ακόμη και μικρές ή μεγάλες σειρές οπτικών συστημάτων και εργαλείων άριστης ποιότητας UP. Αυτή η μοναδική συνέργεια μάς παρέχει χάρη στη διαρκεί ανάδραση από τη δική μας παραγωγή τη δυνατότητα της συνεχούς βελτίωσης των μηχανημάτων UP της εταιρείας μας. Επιπλέον, ο τομέας τεχνολογίας UP της εταιρείας μας σάς παρέχει επίσης συμβολόμετρα και έδρανα UP (γραμμικά συστήματα και στρογγυλά τραπέζια).

  4. TRANSCERAM GMBH

    Γερμανία

    Παραγωγή μορφοτεμαχίων σκληρού μετάλλου & μπλοκ διάβρωσης και ανθεκτικών στη διάβρωση, ακατέργαστων τεμαχίων σκληρού μετάλλου & ημιτελών προϊόντων, παραγωγή εξαρτημάτων σκληρού μέταλλου βάσει σχεδίου, πυριτικό καρβίδιο και άλλα τεχνικά κεραμικά υλικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, αναλώσιμα από σκληρό μέταλλο & τεχνικά κεραμικά υλικά για αντλίες (δακτύλιοι και έδρανα ολίσθησης, θερμοσυστελλόμενοι δακτύλιοι, βαλβίδες, έμβολα κ..α.) βάσει σχεδίου, μεταλλοκεραμικά εξαρτήματα & δίοδοι (διάθεση) Πρόγραμμα υλικών κατασκευής: σκληρό μέταλλο (καρβίδιο βολφραμίου), ανοξείδωτο σκληρό μέταλλο, καρβίδιο πυριτίου (SSiC & SiSiC), οξείδιο ζιρκονίου (ZrO2), νιτρίδιο πυριτίου (Si3N4), οξείδιο αργιλίου (Al2O3), εμποτισμένος με μέταλλα γραφίτης Λειαντήριο ακριβείας για σκληρά υλικά και σκληρές επιστρώσεις, επίπεδη, χιαστί, στρογγυλή λείανση και λείανση συντεταγμένων, επίπεδη/στρογγυλή λείανση με πάστα & στίλβωση, Τεχνικές ένωσης: συρρίκνωση, κασσιτεροκόλληση, κόλληση Τα προϊόντα μας: κεραμικά υλικά τεχνικών εφαρμογών, κεραμικά υλικά υψηλής απόδοσης, κεραμικά έδρανα ολίσθησης, αναλώσιμα σκληρού μετάλλου για μηχανές, ακατέργαστα τεμάχια σκληρού μετάλλου, κεραμικοί δακτύλιοι ολίσθησης

  5. MICROMETAL GMBH

    Γερμανία

    Η MICROMETAL που ιδρύθηκε το 2006, είναι μια σε ποσοστό 100% θυγατρική επιχείρηση της Wickeder Westfahlenstahl. Η επιχείρησή μας διαθέτει πιστοποίηση ISO TS 16949 και ISO 14001. Οι δικές μας εγκαταστάσεις συνεχούς παραγωγής μάς παρέχουν τη δυνατότητα παραγωγής μεταλλικών ατέρμονων ταινιών με χημική χάραξη. Στο πλαίσιο αυτό, η πρώτη ύλη εκτυλίγεται από το ρολό και μεταφέρεται μέσω όλων των σταδίων της μεθόδου χημικής χάραξης. Αυτή η μέθοδος χημικής χάραξης Reel-to-Reel χρησιμοποιείται από λίγες μόνο επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Η MICROMETAL διαθέτει προϊόντα με δομές που δεν μπορούν να παραχθούν με τις συμβατικές μεθόδους χημικής χάραξης ή άλλες μεθόδους μικροεπεξεργασίας. Χαρακτηριστικά χημικά χαραγμένα εξαρτήματα είναι φίλτρα, σήτες, βελόνες, νυστέρια, λεπίδες, επαφές, σκεδαστές, κωδικοποιητές, τεχνικά ελατήρια, λειτουργικές επιφάνειες. Πλεονεκτήματα: μοναδική ακρίβεια, απουσία τάσεων και γρεζιών, διάφορα μέταλλα & κράματα, ετοιμοπαράδοτο προϊόν, μεμονωμένα σε καρούλια, σε χρήση ή μεμονωμένα, ολοκληρωμένες λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη με προστιθέμενη αξία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AQUATEC INFORM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία aquatec inform GmbH είναι προμηθευτής στον τομέα της επεξεργασίας πλαστικών και μετάλλων. Παράγουμε βάσει σχεδίων του πελάτη και συνεπώς ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες και στις τροποποιήσεις των εντολέων μας με μέγιστη ευελιξία. Τεχνολογία μετάλλου: με μεγάλη εμπειρία και καταρτισμένους συνεργάτες παράγουμε για τους πελάτες μας εξατομικευμένες λύσεις από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο. Οι δυνατότητες παραγωγής τους τμήματος μετάλλων της εταιρείας μας είναι: - Συγκόλληση - Τόρνος - Φρεζάρισμα - Λοξοτομή - Λέιζερ - Χάραξη - Χημική χάραξη και ηλεκτρική στίλβωση. Τεχνολογία πλαστικών: Οι δραστήριοι συνεργάτες μας επεξεργάζονται και κατεργάζονται βασικά υλικά, όπως PP, PE, PVC και PVDF, καθώς και υψηλής ποιότητας και πιο σύνθετα υλικά, όπως ECTFE και PFA. Οι δυνατότητες παραγωγής τους τμήματος πλαστικών της εταιρείας μας είναι: - Συγκόλληση - Φρεζάρισμα - Τόρνος - Φρεζάρισμα 5 αξόνων - Βαθιά κοίλανση - Κάμψη - Διαμόρφωση σωλήνων - Κατόπτριση

  2. KRAMSKI GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε ο στρατηγικός σας εταίρος για τη μαζική παραγωγή πρεσαριστών και υβριδικών εξαρτημάτων (μέταλλο & πλαστικό) υψηλής ακριβείας και ολοκληρωμένων συγκροτημάτων - και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο!

  3. GÜNTER ISCHEN GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στο Oberhausen-Rheinhausen για την παραγωγή εργαλείων επεξεργασίας μετάλλων. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση φέρουμε μεγάλη ευθύνη και την αναλαμβάνουμε ευχαρίστως. Ποιότητα σε προσιτές τιμές. Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται από εμάς σε προσιτές τιμές. Η γκάμα των υπηρεσιών μας. Η μεγάλη γκάμα διασφαλίζει ότι σ' εμάς θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε. Προσφέρουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες: παραγωγή εργαλείων βάσει σχεδίου

  4. BEDRUNKA+HIRTH GERÄTEBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού επιχειρήσεων και συστημάτων χώρου εργασίας. Στους τομείς της επεξεργασίας μετάλλων υπάρχει ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων τεχνικών παραγωγής. Παράγουμε ερμάρια με συρτάρια, πάγκους εργασίας, συστήματα αποθήκευσης CNC και τράπεζες εργασίας ρυθμιζόμενου ύψους. Το εκπαιδευμένο προσωπικό, ένα δημιουργικό τμήμα σχεδιασμού με υπερσύγχρονα τρισδιάστατα συστήματα, η άριστη τεχνογνωσία στην εργονομική και οικονομικά αποδοτική διαμόρφωση του χώρου εργασίας, καθώς και η άριστη κατάρτιση των συνεργατών μας διασφαλίζουν την υποστήριξη των τελικών πελατών σας. Τα δομοστοιχειωτά συστήματα χώρου εργασίας της Bedrunka+Hirth παρέχουν τις ιδανικές προϋποθέσεις για την ευχάριστη και αποδοτική εργασία – διαμορφωμένα με γνώμονα την εργονομία με επικέντρωση στον άνθρωπο και στην τεχνολογία. Η Bedrunka+Hirth εφαρμόζει για τη διαμόρφωση του χώρου εργασίας νέα στοιχεία από τον τομέα της εργονομίας προκειμένου να διασφαλίζει την ασφαλή, απρόσκοπτη εκτέλεση της εργασίας και να βελτιστοποιεί το καθημερινό περιβάλλον εργασίας των εργαζομένων.

  5. PROBAS.PLATING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η καινοτομικότητα και η ακρίβεια είναι τα πλεονεκτήματά μας. Ως νέα επιχείρηση παράγουμε εξελιγμένα προϊόντα γαλβανισμού για τη διεθνή αγορά. Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων από εξαρτήματα ελάχιστου μεγέθους ως απαιτητικά γεωμετρικά εξαρτήματα μεγάλων επιφανειών στο διακοσμητικό και στον τεχνικό τομέα. Με την ομάδα μας που υποστηρίζει το διευθύνοντα σύμβουλο Daniel Proba, ο οποίος προέρχεται από μια παραδοσιακή εταιρεία γαλβανισμού της νότιας Γερμανίας, εκπληρώνουμε τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας με υπερσύγχρονες διαδικασίες επεξεργασίας και τεχνικά συστήματα. Οι εγκαταστάσεις 5.800 τ.μ. της εταιρείας μας βρίσκονται στο Böbingen του Rems, μια τοποθεσία στη νότια Γερμανία με βέλτιστη υποδομή μέσα στην υγιή φύση. Εκεί παράγουμε σε χώρους παραγωγής 1.400 τ.μ., σε μια από τις μεγαλύτερες υπεραυτόματες εγκαταστάσεις γαλβανισμού για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων σε σκελετούς στην Ευρώπη, εντελώς διαφορετικές επιστρώσεις χρυσού και ορείχαλκου, με μεγέθη προϊόντων έως 16 μέτρων απόλυτα προσαρμοσμένες στα δικά σας έργα.

  1. PRESSTECK S.P.A.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Pressteck είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης ακριβείας σε πρέσες θερμομεταφοράς και απασχολεί επί του παρόντος περισσότερους από 100 συνεργάτες. Παράγουμε εξαρτήματα βάσει σχεδίων και συγκροτήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες καθ' όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους. Στην PressTeck, όλες οι διαδικασίες είναι άριστα οργανωμένες και πιστοποιημένες. Από την προμήθεια υλικών και την παραγωγή έως τον ανάλογο των αναγκών εφοδιασμό φροντίζουμε για την εμπρόθεσμη παράδοση. Συσκευασίες μίας και πολλαπλών χρήσεων, καθώς και ειδικές συσκευασίες. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα ειδικών λύσεων κατόπιν συνεννόησης. Η PressTeck επεξεργάζεται κυρίως ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Τα παραγόμενα προϊόντα εξάγονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η PressTeck χρησιμοποιεί προϊόντα από μέταλλο που ενδείκνυνται για ανακύκλωση. Οι διαδικασίες ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης. Κορυφαίοι κατασκευαστές εμπιστεύονται την Pressteck. Εσείς;

  2. ABCR GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    abcr. Gute Chemie. Το δικό μας σέρβις κάνει τη διαφορά. Η abcr είναι ο δικός σας προμηθευτής ολοκληρωμένων υπηρεσιών για τη διάθεση, την παραγωγή, καθώς και την έρευνα και την ανάπτυξη οργανικών, ανόργανων και μεταλλικών οργανικών ειδικών χημικών προϊόντων – άνω των 260.000 προϊόντα στον κατάλογο Online & στο ηλεκτρονικό κατάστημα - απλώς επιλέγετε και παραγγέλνετε. Χρειάζεστε σύνθεση; ? Κανένα πρόβλημα. Η δική μας ομάδα Ε&Α συνθέτει κατά παραγγελία – με εξειδικευμένο και μοναδικό τρόπο. abcr labs – ειδικά χημικά προϊόντα δικής μας παραγωγής. Στην abcr labs εμπιστεύεστε την ποιότητα ειδικών χημικών προϊόντων δικής μας παραγωγής που παράγουμε στην Ευρώπη για τη διεθνή αγορά. Σε εγκαταστάσεις παραγωγής 6.000 τετραγωνικών μέτρων, μια διεθνής ομάδα πεπειραμένων χημικών παρέχει τεχνογνωσία στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης συνθέσεων, ανάπτυξης παραγωγής και αναβάθμισης έως την καταλληλότητα παραγωγής σε μεγάλες ποσότητες. Για την παραγωγή από το κιλό έως τον τόνο είναι στη διάθεσή σας εργαστήρια και εγκαταστάσεις με αντιδραστήρες σε διάφορα μεγέθη.

  1. KNOLL MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η KNOLL Maschinenbau είναι ο κορυφαίος προμηθευτής για συστήματα μεταφοράς και φίλτρων, καθώς και αντλίες για ρινίσματα και ψυκτικά λιπαντικά στην επεξεργασία μετάλλων. Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προϊόντων υλοποιούνται ολοκληρωμένα συστήματα και λύσεις συστημάτων με κεντρικές και αποκεντρωμένες λειτουργίες. Έχουμε εξελίξει μια γκάμα προϊόντων που καθιστούν αποδοτικότερες τις εργαλειομηχανές και καθαρότερες και αποδοτικότερες τις διαδικασίες παραγωγής. Όλοι οι τομείς στους οποίους εργαλειομηχανές τορνάρουν, φρεζάρουν, τρυπούν ή λειαίνουν, χρησιμοποιούν προϊόντα KNOLL. Παραδείγματα είναι η κατασκευή μηχανημάτων, η ηλεκτροτεχνία, η κατασκευή οχημάτων, καθώς και η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία. Για επιβατικά αυτοκίνητα, ξυράφια, ζάντες αυτοκινήτων, μαχαίρια ή κινητά τηλέφωνα – ι κατάλογος των τελικών προϊόντων στην παραγωγή των οποίων συμβάλλει η KNOLL, είναι πολυδιάστατος. Τα ευέλικτα συστήματα συναρμολόγησης και μεταφοράς λύνουν απαιτητικά ζητήματα διοικητικής μέριμνας και συμπληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων. Η KNOLL εκπροσωπείται παγκοσμίως – με τις δικές της θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στην Πολωνία και στην Ιταλία, καθώς και με αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

  2. AFS AIRFILTER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Υψηλή απόδοση – καθαρός αέρας Ειδικά σήμερα, καθώς οι πιέσεις των ψυκτικών λιπαντικών, οι ταχύτητες κοπής και επεξεργασίας σε εργαλειομηχανές αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, παράγονται ολοένα και περισσότερα και ολοένα και πιο λεπτά αερολύματα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βγουν χωρίς φιλτράρισμα στον αέρα μιας αίθουσας παραγωγής ή έξω στη φύση. Η AFS είναι εδώ και 20 χρόνια ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού αέρα και εγκαταστάσεων για τον καθαρισμό εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων της Γερμανίας για τη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων και διαθέτει - μηχανήματα διαχωρισμού εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων - κεντρικές εγκαταστάσεις αναρρόφησης εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων - εγκαταστάσεις παροχής αέρα με ανάκτηση θερμότητας - κατασκευή τεχνικών εγκαταστάσεων αέρα - προστασία περιβάλλοντος σε επιχειρήσεις - ειδικές εκδόσεις με ενεργό άνθρακα για τον καθαρισμό αέρα που περιέχει υδρογονάνθρακες Η AFS είναι βασικός προμηθευτής πολλών, παγκοσμίως κορυφαίων κατασκευαστών εργαλειομηχανών, όπως οι DMG Mori, Starrag Group, Fanuc, Stama, Kunzmann κ.λπ.

  3. SCHNORR GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευαστής δισκοειδών ελατηρίων, ασφαλιστικών ροδελών και ροδελών σύσφιξης, κυματοειδών ελατηρίων, πρεσαριστών εξαρτημάτων από χάλυβα ελατηρίων. Τα προϊόντα SCHNORR® αποτελούν την πρώτη επιλογή παντού όπου το μέταλλο εξυπηρετεί με τη δύναμη και τη μορφή απαιτητικές λειτουργίες κίνησης, απόσβεσης, ασφάλισης. Ως πρωτοπόρος στον τομέα εφαρμογών των δισκοειδών ελατηρίων, ο Adolf Schnorr ίδρυσε το 1908 τη διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση. Η SCHNORR® είναι σήμερα μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες επιχειρήσεις λύσης προβλημάτων στον τομέα των δισκοειδών ελατηρίων και τις ασφάλισης βιδών με παγκοσμίως δικτυωμένα παραρτήματα διάθεσης. Εκτός από τη μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του πεσαρίσματος και του τορναρίσματος, η επιχείρηση διαθέτει επίσης την τεχνολογία της κοπής ακριβείας, την τεχνογνωσία της παραγωγής ευαίσθητων στη στρέβλωση δισκοειδών ελατηρίων και μια ακόμη ομάδα προϊόντων – το κυματοειδές ελατήριο ως εξάρτημα σχεδίασης.

  4. MSM MARKIER-SENSOR-SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε από το 1991 βιομηχανικά συστήματα σήμανσης και αισθητήρες για τη βιομηχανία. Η MSM Markier-Sensor-Systeme GmbH είναι μια μικρομεσαία, διεθνώς προσανατολισμένη επιχείρηση και κορυφαίος κατασκευαστής στον τομέα της τεχνολογίας σήμανσης. Η κύρια εξειδίκευσή μας είναι η ανάπτυξη και η παραγωγή συστημάτων σήμανσης, συσκευών σήμανσης, συστημάτων επισήμανσης και ετικετογράφων, υγρών σήμανσης, καθώς και τεχνικών ετικετών και οπτικών αισθητήρων. Διακρινόμαστε για τη μακρόχρονη εμπειρία και την παρουσία μας στην αγορά, καθώς και για το μεγάλο βάθος παραγωγής σε σχέση με το μέγεθος της επιχείρησης. Λόγω των προτύπων μας και του σύνθετου χαρακτήρα των προϊόντων μας επικεντρώνουμε ένα μεγάλο βαθμό εξειδικευμένης γνώσης στα τμήματά μας διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα από την ίδια εταιρεία. Προμηθεύουμε τους πελάτες της επιχείρησής μας από τον τομέα του αυτοκινήτου, τη βιομηχανία πλαστικών, ξυλείας, μετάλλου, τον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων και άλλους κλάδους της βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο με ολοκληρωμένες, υψηλής ποιότητας λύσεις.

  5. LEUZE & CO KUNSTSTOFFBESCHICHTUNGEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    παραγωγή εξαρτημάτων για συστήματα κλιματισμού, χημικές εγκαταστάσεις, έπιπλα πάρκου, έπιπλα κήπου. Συστήματα αμμοβολής, επιστρώσεις πολυαμιδίου, Minicoat, PTF-, Halar, PE, PVC. Φλογοψεκασμός. Ίδρυση το 1949 Gerhard Leuze Flammspritztechnik1974 Leuze & Co Kunststoffbeschichtungen GmbH & Co. KG Συνεργάτες 20 Πρόγραμμα - Μέθοδοι επίστρωσης, βαφή σε ρευστοποιημένη κλίνη, μέθοδοι Minicoat υγρή βαφή (PTFE), ηλεκτροστατική βαφή, επιστρωμένα μεταλλικά εξαρτήματα, μεμονωμένα εξαρτήματα - κύλινδροι Ø έως 800 mm x 4.000 mm (έως 2.000 kg), έπιπλα κήπου και πάρκου έως 2.200 mm x 1.000 mm x 1.000 mm, εξαρτήματα βάσει σχεδίου έως 600 kg, εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, εξαρτήματα αρθρωτού άξονα, στερεώσεις, εξαρτήματα βάσει σχεδίου, μικροεξαρτήματα μαζικής παραγωγής, βύσματα, εξαρτήματα κυρτωμένου σύρματος, ακροδέκτες κλπ. Η επίστρωση μεταλλικών εξαρτημάτων πραγματοποιείται με: πολυαμίδιο (Rilsan, Vestosint), πολυτετραφθοροαιθυλένιο (PTFE), πολυαιθυλένιο ECTFE (Halar), PVC (Plastisol). Επιστρώνονται εξαρτήματα από τους τομείς: κατασκευής οχημάτων και μηχανημάτων, επιπλοποιίας, εξωτερικών χώρων, ιατρικής τεχνολογίας, συστημάτων στερέωσης, τυποποιημένων εξαρτημάτων

  6. AIGO-TEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AIGO-TEC από τη Σουηβία είναι ο συνεργάτης ανάπτυξης και παραγωγής για προσαρμοσμένα εξαρτήματα ακριβείας και ασφαλείας από μέταλλο, καουτσούκ και πλαστικό, για αφαίρεση υλικού και τη συναρμολόγηση μεμονωμένων εξαρτημάτων, καθώς και για συνδέσεις καουτσούκ-μετάλλου. Για πελάτες από τους τομείς των αυτοκινήτων και της βιομηχανίας, η AIGO-TEC διαθέτει απαιτητικές, τεχνικές και υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες λύσεις, λειτουργικά ασφαλείς και εξατομικευμένα προσαρμοσμένες για το συνεργάτη και την εκάστοτε εφαρμογή. Από μικρές έως μεγάλες σειρές πάντοτε με τη μέγιστη ακρίβεια, η AIGO-TEC συνοδεύει τον πελάτη σε ολόκληρη τη διαδικασία δημιουργίας προϊόντων. Βάση αποτελούν η άνω των 100 ετών εμπειρία, το βάθος δημιουργίας προστιθέμενης αξίας και το δραστήριο, προγνωστικό πνεύμα ανάπτυξης που είχε ήδη ο ιδρυτής της εταιρείας Richard Steiff.

  7. DAUBERT EUROPE

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 75 χρόνια, κατασκευαστές προϊόντων υψηλής ποιότητας εμπιστεύονται τα προϊόντα VCI της Daubert Cromwell για την προστασία τα πολύτιμων μεταλλικών τους εξαρτημάτων από τη διάβρωση. Σήμερα που οι επιχειρήσεις ζητούν ολοένα και πιο επιτακτικά εξοικονόμηση κόστους χωρίς υποβάθμιση της ποιότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής, της αποθήκευσης και της μεταφοράς, η Daubert Cromwell παρέχει καινοτομικές λύσεις για την αντιδιαβρωτική προστασία. Χάρη στη δοκιμασμένη ποιότητα και τη μακρόχρονη υποδειγματική παροχή υπηρεσιών, η επιχείρηση έχει καλλιεργήσει τη φήμη της ως «κορυφαίος προμηθευτής corrosion prevention®». Η Daubert Cromwell διεκπεραιώνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα από ένα υπερσύγχρονο κέντρο παραγωγής σε ένα προάστιο το Σικάγου. Όλες οι δραστηριότητες παραγωγής και αποστολής, καθώς και η διαχείριση των πωλήσεων, η εξυπηρέτηση πελατών, οι τεχνικές και οικονομικές υπηρεσίες εδρεύουν στο Alsip, IL. Ανεξάρτητα από το αν ο πελάτης θέλει αντιδιαβρωτική προστασία για μερικές ημέρες ή για πολλά χρόνια, η ειδικοί τεχνικοί της Daubert Cromwell για πτητικούς αναστολείς διάβρωσης έχουν το κατάλληλο προϊόν για κάθε κλάδο.

  8. NEGELE HARTMETALL-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Προϊόντα NHT για μέγιστες απαιτήσεις. Η Negele Hartmetall-Technik GmbH (NHT) είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ασχολείται από το 1980 με την πυροσυσσωμάτωση και την παραγωγή διαμορφωμένων εξαρτημάτων ακριβείας με βάση την κονεομεταλλουργία. Από τα υλικά κατασκευής υψηλής απόδοσης σκληρό μέταλλο, βολφράμιο-χαλκός, βαρύ μέταλλο, βολφράμιο και μολυβδαίνιο πυροσυσσωματώνονται ακατέργαστα τεμάχια υπό μορφή στρογγυλών ράβδων, τετράγωνων ράβδων, χιτωνίων, δακτυλίων, πλακών και διαμορφωμένων εξαρτημάτων κατά DIN ISO. Αλλά αυτή είναι η μία πλευρά της ολοκληρωμένης γκάμας προϊόντων. Η NHT παρέχει επίσης παραγωγή κατά παραγγελία εξαρτημάτων βάσει σχεδίου και παράγει ημιτελή ή ολοκληρωμένα προϊόντα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη σε οποιονδήποτε αριθμό τεμαχίων από ένα τεμάχιο έως μεγάλες σειρές – γρήγορα, αξιόπιστα και σε άριστη ποιότητα.

  1. TRINON TITANIUM GMBH

    Γερμανία

    Η Trinon Titanium δραστηριοποιείται από το 1993 στον τομέα της αποκοπής μετάλλων και ειδικότερα τιτανίου και κραμάτων τιτανίου, με έδρα την Καρλσρούη. Με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην παραγωγή παρέχουμε άριστη ποιότητα και μικρές προθεσμίες παράδοσης. Διαθέτουμε πιστοποίηση κατά το πρότυπο DIN EN ISO 13485 και την οδηγία της ΕΕ 93/42 EΟΚ. Χάρη στη μεγάλη αποθήκη υλικού που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις παραγωγής, είμαστε σε θέση να παραδίδουμε γρήγορα προϊόντα από διάφορα κράματα τιτανίου.

  2. ESKA-WELT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESKA-Welt GmbH ασχολείται με την αγορά και την πώληση και διαμεσολαβεί κατόπιν ειδικού αιτήματος για μηχανήματα και βιομηχανικά ρομπότ κάθε είδους. Η εταιρεία υφίσταται από το 2008 και απασχολεί μια εξαιρετικά εκπαιδευμένη ομάδα συνεργατών. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει εργαλειομηχανές για την επεξεργασία μετάλλου, την επεξεργασία πλαστικών και τα συστήματα αυτοματισμού με βιομηχανικά ρομπότ. Επίσης διαθέτουμε ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής για όλους τους τομείς και μεγάλη αποθήκη ανταλλακτικών για τις παρακάτω βιομηχανικούς κατασκευαστές: Siemens - Fanuc - Heidenhain - Indramat - Bosch Rexroth. Ανταποκρινόμαστε ευχαρίστως σε εξειδικευμένες επιθυμίες των πελατών και προμηθευόμαστε για λογαριασμό σας το κατάλληλο μηχάνημα. Οι σύντομες προθεσμίες παράδοσης χάρη στο μεγάλο απόθεμα αποθήκης και στην προμήθεια ανταλλακτικών είναι για εμάς αυτονόητες. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις της εταιρείας μας καλύπτουν συνολική επιφάνεια 2000 τετραγωνικών μέτρων και είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονη τεχνολογία.

  3. WALTER GMBH

    Γερμανία

    Δίσκοι σκληρού μετάλλου δισκοπρίονων ακριβείας Από το 1985, η επωνυμία WALTER είναι συνώνυμη με υψηλής ποιότητας δίσκους δισκοπρίονων ακριβείας – made in Germany. Το φάσμα των προϊόντων περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο βασικό πρόγραμμα έως κυκλικές δίσκους δισκοπρίονων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη σε κάθε δυνατή έκδοση. Το εύρος διαμέτρων είναι μεταξύ 80 και 550 mm. Οι πριονολάμες της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία επεξεργασίας ξυλείας, πλαστικού, αλουμινίου και χάλυβα. Σε ετήσια βάση επεξεργαζόμαστε δόντια σκληρού μετάλλου σε διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων. Η παραγωγή προστιθέμενης αξίας WALTER χαλύβδινων λαμών υψηλής ποιότητας: Η WALTER επεξεργάζεται αποκλειστικά γερμανικό ταινιοχάλυβα ψυχρής έλασης υψηλής ποιότητας 75Cr1, με αριθμό υλικού 1.2003 Υπερσύγχρονη τεχνολογία λέιζερ αζώτου για επιφάνειες χωρίς οξείδια χάλυβα Λείανση Bombastic για διαφανείς τομές σε πλεξιγκλάς Παραγωγή δίσκων δισκοπρίονων ακριβείας: υπερσύγχρονη, υπεραυτόματη τεχνολογία συγκόλλησης με χρήση δοντιών σκληρού μετάλλου υψηλής ποιότητας

  4. GERWECK GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία Gerweck GmbH Oberflächentechnik είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών για επιστρώσεις επιφανειών και μετάλλων, καθώς και ελαφρών μετάλλων.. Ο επιτυχημένος συνδυασμός ηλεκτρολυτικής επίστρωσης συνδυαστικής και μεμονωμένης μαζί με την υψηλή ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη, μας εξασφαλίζουν πελάτες από την αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρική και την ιατρική βιομηχανία. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στα αρχικά στάδια των νέων έργων στην πρωτότυπη μονάδα μας, η οποία έχει σχεδιαστεί με την τελευταία τεχνολογία, μέχρι τη σειρά παραγωγής. Προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των δυναμικών αγορών, εστιάζουμε στην ανάπτυξη τεχνολογικών εγκαταστάσεων και στις πιο πρόσφατες μεθόδους ανάλυσης. Διαθέτουμε εξαιρετικό συντονισμό και ευέλικτη προσαρμογή των συστημάτων στα προϊόντα σας. Ελέγχουμε τον προγραμματισμό της παραγωγής μέσω σύγχρονων εγκαταστάσεων ελέγχου καθώς και μέσω συστήματος ERP που υποστηρίζεται από SAP. Αυτό αντικατοπτρίζει τα πρώτα σημαντικά βήματα στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης 4.0 της εταιρεία μας.

  5. BAIER GMBH

    Γερμανία

    Η Baier θέτει σε κίνηση. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η Baier έχει ειδικευτεί στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη συναρμολόγηση κινητών στοιχείων πρόσοψης σε ολόκληρη την ομοσπονδιακή επικράτεια. Το πρόγραμμα υπηρεσιών περιλαμβάνει, εκτός από τις κλασικές κατασκευές από ελαφρύ μέταλλο, μια γκάμα συρόμενων παραθύρων και ρολών, συστήματα κίνησης, αυτόματες πόρτες, ρολά φεγγίτη και συστήματα πόρτας. Η Baier δραστηριοποιείται επίσης ως εμπορική επιχείρηση για φεγγίτες επώνυμων εταιρειών. Η εξυπηρέτηση πελατών της Baier είναι φιλοσοφία που βιώνουμε σε καθημερινή βάση. Διότι μόνο προϊόντα που παράγονται σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη, παραδίδονται και συναρμολογούνται με αξιόπιστο τρόπο, μπορούν τελικά να παρέχουν ικανοποίηση και τη συγκίνηση που εκτιμούν ιδιαίτερα οι πελάτες στην Baier. Η Baier δεν σάς αφήνει μόνους με τις επιθυμίες και τις ιδέες σας. Η εξελιγμένη διαχείριση έργων, οι ολιγομελείς και ευέλικτες δομές, η ασφαλής διατήρηση αποθέματος και η διαρκής μετεκπαίδευση αποτελούν συνιστώσες της αξιοπιστίας των προϊόντων μας.

  6. WILD KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η Wild design συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών συσκευασιών και προθηκών για ρολόγια, κοσμήματα, γραφική ύλη, κοσμήματα και μετάλλια, καθώς και ιατρικά και οδοντιατρικά είδη. Από το 1924, η επιχείρηση παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάπτυξης, παραγωγής και διοικητικής μέριμνας. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει μια σειρά δικής μας παραγωγής, διαθέσιμη γρήγορα και σε ευέλικτες ποσότητες, αλλά και την εξατομικευμένη παραγωγή σειρών μεγάλων αριθμών τεμαχίων. Η παραγωγή πραγματοποιείται σε μεγάλο βαθμό στη Γερμανία και συνεπώς εξακολουθεί να ισχύει ο χαρακτηρισμός «Made in Germany». Η Wild design διαθέτει επίσης πιστοποίηση ISO 9001: 2008. Η επιχείρηση έχει εξελιχθεί από την εποχή της εισαγωγής της επεξεργασίας πλαστικών το 1952 με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της σε εξειδικευμένη επιχείρηση χύτευσης με έγχυση και θερμοπλαστικών εξαρτημάτων. Επεξεργαζόμαστε όλα τα διαδεδομένα θερμοπλαστικά πλαστικά.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Παράγωγα μετάλλων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

26 Επιχειρήσεις