• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πανια

Αποτελέσματα για

Πανια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. J.H. ZIEGLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η J.H. Ziegler είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για βελονοειδή μη υφαντά υλικά, σύνθετα αφρώδη μη υφαντά υλικά, υλικά Nonwoven πολυστρωματικής δομής και λαμιναρισμένων υλικών για πολυάριθμα πεδία εφαρμογής: ως υψηλής απόδοσης ηχομονωτικά υλικά στο εσωτερικό και στο εξωτερικό αυτοκινήτων, ως υλικό στρωματοποίησης για λαμινάρισμα δερμάτων ή ως υλικό καπιτονέ για καθίσματα αυτοκινήτων και καθιστικά έπιπλα, για την ηχομόνωση και τη θερμομόνωση κτιρίων και αντικειμένων, άλλα πεδία εφαρμογής είναι τα υλικά Composite και οι λειαντικοί δίσκοι. Επί του παρόντος παράγουμε με συνολικά 390 συνεργάτες στη Γερμανία, στην Ουγγαρία και στην Κίνα. Εκτός από συνθετικές ίνες, όπως PET και PP χρησιμοποιούνται επίσης τεχνικές ίνες, όπως γυαλί και οξειδωμένο πολυακρυλονιτρίλιο. Ανάλογα με τις απαιτήσεις, τα μη υφαντά υλικά Ziegler είναι υδρόφοβα, ελαιόφοβα, δύσφλεκτα και μονωτικά. Μπορούν να στρωματοποιηθούν με αφρώδες υλικό, δέρμα, πανί, μη υφασμένο ύφασμα ή μεμβράνη και πολλά άλλα υλικά. Διαθέτουμε πιστοποίηση IATF 16949, ISO 9001, ISO 14001, OEKO TEX Standard 100.

  2. RIEGLER & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η RIEGLER & Co. KG είναι για πάνω από 80 χρόνια, καινοτόμος εταίρος στην τεχνολογία πεπιεσμένου αέρα και τις πνευματικές συσκευές, και πλέον ένας από τους κυριότερους προμηθευτές στη Γερμανία. Η γκάμα της περιλαμβάνει: Συσκευές συντήρησης, ενσωματωμένους ρυθμιστές πίεσης και φίλτρα, γράσο για πνευματικά, μετρητές πίεσης και θερμοκρασίας, βαλβίδες, βάνες ασφαλείας, κυλίνδρους, προστατευτικά σωλήνων, βαλβίδες ασφαλείας, συσκευές κενού, ταχυσυνδέσμους και συζεύκτες ασφαλείας, σιγαστήρες, βιδωτούς συνδέσμους και συνδετήρες, συσπειρωτήρες σωλήνων, ιμάντες σωλήνων, σωλήνες, πιστόλια ψεκασμού, ακροσωλήνια ασφαλείας και εξαρτήματα. Πάνω από 35.000 προϊόντα, από το Α ως το Ω. Στο πλαίσιο της καινοτομίας, εφαρμόζεται το πρόγραμμα RIEGLER SAFETY με εξαρτήματα ασφάλειας και την ενεργειακής αποδοτικότητας. Επιπλέον, η RIEGLER προσφέρει έτοιμες λύσεις για συστήματα και μεμονωμένες κατασκευές και είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για σύνθετες απαιτήσεις. Απλά, ευέλικτα και αξιόπιστα με εγγυημένη πληροφόρηση, ιδέες, μηχανική και δειγματοληψία.

  3. MENZERNA POLISHING COMPOUNDS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Perfection in Polishing. Made in Germany. Since 1888. Η Menzerna αναπτύσσει και κατασκευάζει βερνίκια, καθαριστικά και προϊόντα συντήρησης για επιφάνειες gelcoat, βαφές αυτοκινήτων και βιομηχανικά υλικά γυαλίσματος υψηλής ποιότητας. Λαμπερές προοπτικές: Για πάνω από 125 χρόνια συντηρούμε και φροντίζουμε τις ευαίσθητες επιφάνειες των πελατών μας. Προσφέρουμε συστήματα στίλβωσης για όλες τις εφαρμογές στη βιομηχανία και τη βιοτεχνία.

  4. OPTIMA NONWOVENS GMBH

    Γερμανία

    Τεχνολογία αιχμής για την συσκευασία χαρτιού υγειονομικής χρήσης Optima Nonwovens. Τα μηχανήματα μας συσκευασίας, επεξεργάζονται τις πάνες, τις σερβιέτες και το χαρτί υγείας σε συγχρονισμό με τα μηχανήματα παραγωγής τους και φροντίζουν για την συσκευασία τους σε μεμβράνη. Ο ευέλικτος εξοπλισμός καλύπτει όλα τα μεγέθη συσκευασιών, από μικρές έως πολύ μεγάλες. Σε συνδυασμό με λειτουργίες ελέγχου και ανασυσκευασίας και διατάξεις παλετοποίησης, είναι εφικτή η δημιουργία πλήρων γραμμών παραγωγής.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πανια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4 Επιχειρήσεις