• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σφραγιδες

Αποτελέσματα για

Σφραγιδες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. NEGELE HARTMETALL-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Προϊόντα NHT για μέγιστες απαιτήσεις. Η Negele Hartmetall-Technik GmbH (NHT) είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ασχολείται από το 1980 με την πυροσυσσωμάτωση και την παραγωγή διαμορφωμένων εξαρτημάτων ακριβείας με βάση την κονεομεταλλουργία. Από τα υλικά κατασκευής υψηλής απόδοσης σκληρό μέταλλο, βολφράμιο-χαλκός, βαρύ μέταλλο, βολφράμιο και μολυβδαίνιο πυροσυσσωματώνονται ακατέργαστα τεμάχια υπό μορφή στρογγυλών ράβδων, τετράγωνων ράβδων, χιτωνίων, δακτυλίων, πλακών και διαμορφωμένων εξαρτημάτων κατά DIN ISO. Αλλά αυτή είναι η μία πλευρά της ολοκληρωμένης γκάμας προϊόντων. Η NHT παρέχει επίσης παραγωγή κατά παραγγελία εξαρτημάτων βάσει σχεδίου και παράγει ημιτελή ή ολοκληρωμένα προϊόντα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη σε οποιονδήποτε αριθμό τεμαχίων από ένα τεμάχιο έως μεγάλες σειρές – γρήγορα, αξιόπιστα και σε άριστη ποιότητα.

  2. STEMPEL SPERLING

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STEMPEL SPERLING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. PROGRAV

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROGRAV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, και Λέιζερ - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Königsbach-Stein, Γερμανία.

  4. WEEBER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEEBER GMBH & CO KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σφραγίδες και στάμπες, και Σφραγίδες και στάμπες. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.