• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συσκευες

Αποτελέσματα για

Συσκευες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. SEWEC OZON GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι κύριες επιχειρηματικές δραστηριότητες της SEWEC OZON είναι η ανάπτυξη, η κατασκευή και η πώληση συστημάτων παραγωγής όζοντος, τα ολοκληρωμένα συστήματα και τα μέρη συστημάτων όζοντος, καθώς και οι εγκαταστάσεις αερισμού. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας: Εξοπλισμός όζοντος, Εξοπλισμός αντιμετώπισης όζοντος, Συσκευές όζοντος, Συστήματα αποστείρωσης για τρόφιμα, Βαλβίδες αερισμού και εξαερισμού, Μίξερ, στατικά, Λουτρά ξενοδοχείων, Εξοπλισμός εξαερισμού για εστιατόρια, Εξοπλισμός απολύμανσης πόσιμου νερού, Συσκευές μέτρησης θερμοκρασίας σημείου δρόσου

  2. RUDOLF GUTBROD GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Rudolf Gutbrod GmbH στο Dettingen/Erms του Schwabing θέτει νέα πρότυπα στην καινοτόμο τεχνολογία επίστρωσης. Ως εταιρεία επεξεργασίας φθοριοπολυμερών, η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην Ευρώπη.Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1964 και είναι ένας από τους πρωτοπόρους της τεχνολογίας επιστρώσεων με φθοριοπολυμερή στη Γερμανία, ενώ στην Ευρώπη είναι γνωστή ως εξουσιοδοτημένος προμηθευτής γνωστών κατασκευαστών πρώτων υλών, όσον αφορά τις λειτουργικές επιστρώσεις με μη κολλητική επίδραση, με χημική και αντιδιαβρωτική προστασία. Η τελευταία τεχνολογία εξασφαλίζεται από τις σταθερές δραστηριότητες ανάπτυξης.Προμηθεύουμε πρώτες ύλες παγκοσμίως. Η παγκόσμια και αδιάκοπη ανταλλαγή εμπειριών εγγυάται τη διατήρηση της υψηλότερης ποιότητας στις λύσεις διαφόρων απαιτήσεων των πελατών και στο μέλλον.

  3. OVE PLASMATEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η OVE ειδικεύεται στην ενεργοποίηση πλαστικών εξαρτημάτων, αλλά και στην επένδυση και επεξεργασία επιφανειών ελαστομερών για βιομηχανική χρήση, στα χυτεμένα εξαρτήματα και τους δακτυλίους κυκλικής διατομής. Η εφαρμογή των τεχνικών μας γνώσεων στη μείωση της τριβής και της φθοράς των ελαστικών εξαρτημάτων έχει ως στόχο τη λειτουργική, οικονομική και οικολογική βελτιστοποίηση των δυναμικών συνδέσμων με βάση τα ατομικά δεδομένα των πελατών μας. Η σύγχρονη τεχνολογία πλάσματος μάς επιτρέπει, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις μεταβλητές των πελατών μας, να συνδυάσουμε τις τριβολογικές ιδιότητες των διαφόρων ελαστομερών με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες στην πληροφορική.

  4. CHRIST & HEIRI GROUP

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CHRIST & HEIRI GROUP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρική απεικόνιση - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Löffingen, Γερμανία.

  5. AP-SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AP-SYSTEMS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PMLT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PMLT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λέιζερ - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Alfdorf, Γερμανία.

  2. BAYER FEINWERK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BAYER FEINWERK GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρική απεικόνιση - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  3. TOPATEC WASSER- UND ABWASSERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TOPATEC WASSER- UND ABWASSERTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Altdorf, Γερμανία.

  4. FAHRION GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FAHRION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Asperg, Γερμανία.

  5. OSMO MEMBRANE SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η OSMO αναπτύσσει και παράγει υψηλής ποιότητας βιομηχανικές διαφραγματικά συστήματα διαχωρισμού για διάφορες εφαρμογές διαδικασίας και για την επεξεργασία νερού. Επικεντρωνόμαστε σε προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες: ειδικά συστήματα μικροδιήθησης, υπερδιήθησης, νανοδιήθησης, ανάστροφης όσμωσης, ηλεκτροδιάλυσης για τη χημική βιομηχανία. Συστήματα ανάστροφης όσμωσης υψηλής πίεσης για μέγιστη συγκέντρωση αλατούχων και οργανικών διαλυμάτων, π.χ., πριν από την περαιτέρω θερμική επεξεργασία (εξάτμιση). Καινοτομική επεξεργασία νερού για την παραγωγή νερού τροφοδοσίας λεβήτων.

  1. STRECKFUSS SYSTEMS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καινοτομικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Η STRECKFUSS SYSTEMS αναπτύσσει, παράγει και συντηρεί συστήματα κασσιτεροκόλλησης, καθώς και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Ως κατασκευαστής συστημάτων με εμπειρία άνω των 50 ετών γνωρίζουμε: το μόνο που μετρά είναι το επίπεδο–σε συνεργασία με τους πελάτες μας, αλλά και ως πρωτοπόρος σε προϊόντα που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και την ικανότητα προσαρμογής αλλά και σε αυτόνομα συστήματα. Ως κατασκευαστής εγκαταστάσεων, η STRECKFUSS SYSTEMS αναλαμβάνει όλες τις εργασίες σέρβις και συντήρησης για τις δικές της εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις άλλων κατασκευαστών. Στον κύριο τομέα μας της κατασκευής συστημάτων κασσιτεροκόλλησης για παραγωγή πλακετών τυπωμένου κυκλώματος, διαθέτουμε τους παρακάτω τύπους: - συστήματα κυματικής συγκόλλησης - επιλεκτικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης - συστήματα ανακύκλωσης κασσιτέρου συγκόλλησης - βούρτσες πιτσιλιών συγκόλλησης Εκτός αυτού υποστηρίζουμε τους πελάτες μας και στην προετοιμασία του κατασκευαστικού στοιχείου και με ειδικές εφαρμογές παραγωγής.

  2. HERRMANN ULTRASCHALLTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERRMANN ULTRASCHALLTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα υπερήχων - Μεταποίηση πλαστικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συγκολλησεις με υπερηχους, Συσκευές κοπής υπερήχων, μηχανες συγκολλησης με υπερηχους για πλαστικα υλικα, και μηχανες συγκολλησης με ηπερηχους (sonotrode). Έχει έδρα σε Karlsbad, Γερμανία.

  1. HARICH LASER- & INDUSTRIEGRAVUREN

    Γερμανία

    Η εταιρεία HARICH LASER- & INDUSTRIEGRAVUREN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λέιζερ - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Lauda-Königshofen, Γερμανία.

  2. TSL-SOLUTIONS LASERGRAVUREN & MEHR INH. TIMO SEEWALD

    Γερμανία

    Η εταιρεία TSL-SOLUTIONS LASERGRAVUREN & MEHR INH. TIMO SEEWALD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λέιζερ - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε St. Georgen, Γερμανία.

  3. BC-TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BC-TECHNOLOGY GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Frickenhausen, Γερμανία.

  4. WATERJET PRODUCTION ACADEMY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WATERJET PRODUCTION ACADEMY GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντλιες υπο υψηλη πιεση, Συστήματα αποσκλήρυνσης νερού, φιλτρα καθαρισμου νερου, και συμβουλές για την επεξεργασία υδάτων. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. HEVATECH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEVATECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μασάζ - συσκευές και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλγητικη θεραπεια, χειροπρακτικη, και σωματικη θεραπεια. Έχει έδρα σε Grafenberg, Γερμανία.

  6. MIKROCLEAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MIKROCLEAN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Grafenberg, Γερμανία.

  7. QUALITÄTSSICHERUNGSTECHNIK HUBER & WITTKAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία QUALITÄTSSICHERUNGSTECHNIK HUBER & WITTKAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Willstätt, Γερμανία.

  8. EH WASSERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EH WASSERTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Kirchberg / Jagst, Γερμανία.

  1. J.CON GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία J.CON GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μοντελα, τεχνική μέτρησης υγρασίας, και βιομηχανικη μηχανικη. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  2. FILTRATION GROUP INDUSTRIAL

    Γερμανία

    Η εταιρεία FILTRATION GROUP INDUSTRIAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποκονίωση - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Öhringen, Γερμανία.

  3. DISOL

    Γερμανία

    Η εταιρεία DISOL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες on-line - δημιουργία και ανάπτυξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εφαρμογές για φορητές συσκευές, Δημιουργία, διαχείριση περιεχομένου και διαχείριση διαδικτυακών τοποθεσιών, Συστήματα σύνδεσης - Ιστοσελίδες, και Εκδότες λογισμικού. Έχει έδρα σε Sachsenheim, Γερμανία.

  4. AGW ANTECH GÜTLING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AGW ANTECH GÜTLING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  5. CT-VISION INH. DIPL.-ING. OTTMAR SCHWÖRER

    Γερμανία

    Η εταιρεία CT-VISION INH. DIPL.-ING. OTTMAR SCHWÖRER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει έδρα σε Emmendingen, Γερμανία.

  6. CHRISTOPH WALLER, LONG LIFE FOR ART

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHRISTOPH WALLER, LONG LIFE FOR ART, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, και Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Eichstetten, Γερμανία.

  7. HILGEFORT ITS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HILGEFORT ITS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε Hausach, Γερμανία.

  8. TELE-PLANET GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TELE-PLANET GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και συσκευες για τηλεπικοινωνιες και τηλεφωνια, συμβουλοι για τον τομεα των τηλεπικοινωνιων, και ειδη τηλεπικοινωνιων. Έχει έδρα σε Emmendingen, Γερμανία.

  9. FUCHS ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FUCHS ENGINEERING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, οργανα δοκιμης για την ηλεκτρικη και ηλεκτρονικη βιομηχανια, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, συμβουλοι σε θεματα ελεγχου και επαληθευσης συστηματων ποιοτητας, και αισθητηρες. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  10. SCHWIMMBAD-HENNE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWIMMBAD-HENNE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συσκευες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.279 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια