• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πρώτες ύλες ζωοτροφών

Αποτελέσματα για

Πρώτες ύλες ζωοτροφών

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. HEROCHEM EK CHEMISCHE ROHSTOFFE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEROCHEM EK CHEMISCHE ROHSTOFFE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  2. HERM MINERALÖLVERTRIEB GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERM MINERALÖLVERTRIEB GMBH & CO KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Μαζούτ, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, και Μαζούτ. Έχει έδρα σε Lauda-Königshofen, Γερμανία.

  3. MAST & OEHLERT MINERALÖLVERTRIEB GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAST & OEHLERT MINERALÖLVERTRIEB GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στερεά καύσιμα, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Στερεά καύσιμα, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.