• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πρώτες ύλες για την βιομηχανία κεραμικών

Αποτελέσματα για

Πρώτες ύλες για την βιομηχανία κεραμικών

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. HARTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία sd Hartstofftechnik GmbH εξειδικεύεται στο τομέα των τεχνικών κεραμικών υλικών. Στις δραστηριότητές μας περιλαμβάνονται οι επεξεργασία κεραμικών υλικών υψηλής απόδοσης και η παροχή τεχνικών συμβουλών για τη χρήση διάφορων κεραμικών υλικών. Σχεδιασμός και υλοποίηση εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη με επικέντρωση στα κεραμικά υλικά ακριβείας, παραγωγή κεραμικών ράβδων, κεραμικών πλακών και σφαιριδίων ακριβείας σε διάφορες ποιότητες κεραμικού υλικού. Κεραμικά σφαιρίδια για χρήση σε συστήματα μέτρησης, σφαιρικά ρουλεμάν και γραμμικούς οδηγούς, συστήματα βαλβίδων και δοσιμετρικά συστήματα. Εξαρτήματα από κεραμικά υλικά υψηλής απόδοσης για την κατασκευή αντλιών, κεραμικών εμβόλων και βαλβίδων. Κεραμικές πλάκες και ράβδοι οδηγών για χρήση αναλωσίμων. Προμηθευτής τροχαλιών εκτροπής και συγκολλητών κυλίνδρων από νιτρίδιο του πυριτίου, καθώς και παραγωγή εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη για βιομηχανικές εφαρμογές, σχεδιαστής μονωτικών και στεγανοποιητικών δακτυλίων από ZrO2, εισαγωγή και εξαγωγή εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη από νιτρίδιο του πυριτίου, οξείδιο του ζιρκονίου και οξείδιο του αργιλίου.

  2. LILA GMBH - SPEZIALIST FÜR INDIVIDUELLE LÖSUNGEN IN DER LASERPRÄZISIONSBEARBEITUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΕΪΖΕΡ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ. Εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, η LILA GmbH δραστηριοποιείται ως εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της επεξεργασίας λέιζερ ακριβείας. Εκτός από την κοπή και τη διάτρηση ακριβείας, η συγκόλληση λέιζερ ακριβείας αποτελεί μια ιδιαίτερη εξειδίκευση. Σε 25 συστήματα στερεών σωμάτων και λέιζερ ίνας υποβάλλονται σε επεξεργασία εντελώς διαφορετικά μέταλλα, καθώς και κεραμική υλικά. Η διασφάλιση της ποιότητας στο ανώτατο επίπεδο είναι υποχρεωτική στην LILA και για το λόγο αυτό όλες οι διαδικασίες είναι πιστοποιημένες κατά DIN EN ISO 9001 και σύμφωνα με το ιατρικό πρότυπο DIN EN ISO 13485. Ιατροτεχνολογικοί καθετήρες, ηλεκτρόδια μέτρησης, χειρουργικά εργαλεία, στοιχεία για ευαίσθητες συσκευές μέτρησης ή σύνθετα εξαρτήματα για μηχανουργικές επιχειρήσεις ακριβείας είναι χαρακτηριστικά τεμάχια κατεργασίας από μέταλλο που παράγονται από την LILA. Ιδίως στον τομέα κεραμικών υλικών μεγάλου πάχους, η LILA είναι η κορυφαία επιχείρηση και μπορεί να επεξεργάζεται υλικά πάχους από 0, 1 mm έως 27 mm. Το φάσμα των εφαρμογών περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αναστρεφόμενες πλάκες κοπής, σήτες για βιομηχανικούς μύλους λεπτόκοκκων υλικών, λάμες για ιατρικά ψαλίδια και μαχαίρια, έδρανα για οχήματα Φόρμουλα 1, συστήματα δορυφόρων, καθώς και διαφράγματα για κάμερες και συστήματα μέτρησης. Επειδή η LILA δραστηριοποιείται σε ευαίσθητους ως προς την ποιότητα κλάδους, όπως η ιατρική τεχνολογία, οι αισθητήρες ή η αεροπορική και διαστημική τεχνολογία, η απόλυτη ακρίβεια μέτρησης και η αξιοπιστία περιλαμβάνονται στις βασικές απαιτήσεις κάθε έργου. Έτσι η LILA διεκπεραιώνει κάθε παραγγελία με την ίδια αποτίμηση και επιμέλεια.

  3. OXIMATEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OXIMATEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρίμαχα υλικά και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, και Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Hochdorf, Γερμανία.

  4. BERNHARD RAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERNHARD RAU, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τούβλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, Κεραμικά - πλακόστρωτα και πλακάκια, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Πλακάκια και πλακόστρωτα, και Κεραμικά - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει έδρα σε Vaihingen, Γερμανία.

  5. INDMATEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INDMATEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IKT INSTITUT FÜR KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία IKT INSTITUT FÜR KUNSTSTOFFTECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Πλαστικές συσκευασίες, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. PLASTICO-KUNSTSTOFFVERTRIEB BOHNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLASTICO-KUNSTSTOFFVERTRIEB BOHNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Baindt, Γερμανία.

  3. PLASTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLASTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Cleebronn, Γερμανία.

  4. PB SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PB SOLUTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολυμερή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Schömberg, Γερμανία.

  5. OSAAP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OSAAP GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Kirchardt, Γερμανία.

  1. RICHTER KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RICHTER KUNSTSTOFFVERARBEITUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Creglingen, Γερμανία.

  2. PRESTAMO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRESTAMO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Walldürn, Γερμανία.

  1. THIEME GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία THIEME GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Teningen, Γερμανία.

  2. OLSN FASERVERBUNDTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία OLSN FASERVERBUNDTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροναυπηγική και αεροδιαστημική - κατασκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικά φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικά φύλλα, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Steinheim, Γερμανία.

  3. APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  4. KNOBLAUCH & SCHAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KNOBLAUCH & SCHAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Gemmrigheim, Γερμανία.

  5. CARBONTEC ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARBONTEC ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Rottenburg, Γερμανία.

  6. VERLAG MANIAS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VERLAG MANIAS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  7. LIENHARD-KUNSTSTOFFE

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIENHARD-KUNSTSTOFFE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Berghaupten, Γερμανία.

  8. BEISSWENGER FÜLLSTOFFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEISSWENGER FÜLLSTOFFE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

  1. MCS KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MCS KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Πλαστικές συσκευασίες, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Reilingen, Γερμανία.

  2. INFINEX KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INFINEX KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Haiterbach, Γερμανία.

  3. KIRCHMANN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIRCHMANN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Steinheim, Γερμανία.

  4. FUKAN PLASTICS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FUKAN PLASTICS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολυμερή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει έδρα σε Tamm, Γερμανία.

  5. MKE ENTWICKLUNG|BERECHNUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MKE ENTWICKLUNG|BERECHNUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Πλαστικές συσκευασίες, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Immenstaad, Γερμανία.

  6. NAGEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία NAGEL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, Πλαστικά - για την οικοδομή, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Urbach, Γερμανία.

  7. LÜSEBRINK KUNSTSTOFF INDUSTRIE SERVICE INHABER RAIMOND KROHMER E. K

    Γερμανία

    Η εταιρεία LÜSEBRINK KUNSTSTOFF INDUSTRIE SERVICE INHABER RAIMOND KROHMER E. K, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  8. HEINZ HENGSTELER

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINZ HENGSTELER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φύλλα, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  9. AMMON KUNSTSTOFFE INHABER GERALD AMMON

    Γερμανία

    Η εταιρεία AMMON KUNSTSTOFFE INHABER GERALD AMMON, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, Πλαστικά - για την οικοδομή, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  10. DS-FASERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DS-FASERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Αεροναυπηγική και αεροδιαστημική - κατασκευές, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Αεροναυπηγική και αεροδιαστημική - κατασκευές, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Grosselfingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πρώτες ύλες για την βιομηχανία κεραμικών

Αριθμός αποτελεσμάτων.

44 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ