• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανήματα για εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα για εγκαταστάσεις

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. PERMASALE

    Γερμανία

    Είμαστε πεπειραμένοι πάροχοι υπηρεσιών για την υποστήριξη της βιομηχανικής σας εγκατάστασης. Για τη μετακίνηση ή τη συντήρηση, την αποξήλωση ή την ανακύκλωση των μηχανημάτων ή των εγκαταστάσεών σας, είμαστε οι επαγγελματίες με άριστο εξοπλισμό και μακρόχρονη εμπειρία στην αγορά. Εμπρόθεσμα, με αυτοματισμό και με το αναγκαίο εργατικό δυναμικό φροντίζουμε για την απρόσκοπτη υλοποίηση του έργου σας – σε ολόκληρο τον κόσμο. Η διατήρηση των εγκαταστάσεων και των αξιών σας, καθώς και της ασφάλειας και της υγείας όλων των εμπλεκομένων βρίσκονται πάντοτε στο προσκήνιο. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη έτσι ώστε εσείς να μπορείτε να επικεντρώνεστε στην κύρια επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Επιτυχία και αξιοπιστία – εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια.

  2. TIS INDUSTRIESERVICE

    Γερμανία

    Με άνω των 20 ετών εμπειρία συμβάλλουμε σημαντικά στην επιτυχία της επιχείρησης των βιομηχανικών πελατών μας. Όλοι σχεδόν οι κλάδοι της βιομηχανίας εμπιστεύονται την αποδοτικότητά μας και αξιοποιούν επίσης το εξατομικευμένο για κάθε πελάτη σέρβις μας. Και όλα αυτά για την ποιότητα, την ευελιξία, αλλά και το κόστος. Χάρη στη τεχνογνωσία μας είμαστε σε θέση να διεκπεραιώνουμε εμπρόθεσμα και μεγάλες παραγγελίες (π.χ., πλήρης μετεγκατάσταση εργοστασίων εντός 5 μηνών στην Τουρκία). Οι καλές επαφές στο εξωτερικό σάς διασφαλίζουν επίσης την απρόσκοπτη και από νομική άποψη άψογη διεκπεραίωση. Συναρμολόγηση μηχανημάτων/εγκαταστάσεων, έλεγχος ραφιών κατά DIN EN 15635, εξειδικευμένη επιχείρηση για των έλεγχο εγκαταστάσεων ραφιών, αποσυναρμολόγηση/επανασυναρμολόγηση, μετακόμιση μηχανημάτων/μετεγκατάσταση παραγωγής, συναρμολόγηση/αποσυναρμολόγηση συστημάτων γερανών KBK, σχεδιασμός/διαχείριση έργων, συντήρηση/σέρβις, βιομηχανικός καθαρισμός, καθαρισμός κτιρίων, Facility Management (εξειδικευμένη επιχείρηση κατά WHG)

  3. RUDOLF GUTBROD GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Rudolf Gutbrod GmbH στο Dettingen/Erms του Schwabing θέτει νέα πρότυπα στην καινοτόμο τεχνολογία επίστρωσης. Ως εταιρεία επεξεργασίας φθοριοπολυμερών, η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην Ευρώπη.Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1964 και είναι ένας από τους πρωτοπόρους της τεχνολογίας επιστρώσεων με φθοριοπολυμερή στη Γερμανία, ενώ στην Ευρώπη είναι γνωστή ως εξουσιοδοτημένος προμηθευτής γνωστών κατασκευαστών πρώτων υλών, όσον αφορά τις λειτουργικές επιστρώσεις με μη κολλητική επίδραση, με χημική και αντιδιαβρωτική προστασία. Η τελευταία τεχνολογία εξασφαλίζεται από τις σταθερές δραστηριότητες ανάπτυξης.Προμηθεύουμε πρώτες ύλες παγκοσμίως. Η παγκόσμια και αδιάκοπη ανταλλαγή εμπειριών εγγυάται τη διατήρηση της υψηλότερης ποιότητας στις λύσεις διαφόρων απαιτήσεων των πελατών και στο μέλλον.

  4. FUCHS NEUE TECHNOLOGIEN GMBH & CO. KG.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FUCHS NEUE TECHNOLOGIEN GMBH & CO. KG., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Staig, Γερμανία.

  5. WAHLENMEIER SCHWEISSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WAHLENMEIER SCHWEISSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Korb, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ETP STEUERUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ETP STEUERUNGSTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Gingen, Γερμανία.

  2. BEST BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEST BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει έδρα σε Massenbachhausen, Γερμανία.

  3. HÄRTEREI TECHNOTHERM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HÄRTEREI TECHNOTHERM GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμποτισμός μετάλλων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  4. H+K BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία H+K BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλοποίηση, Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών, Εμποτισμός μετάλλων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μεταλλοποίηση, Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών, και Εμποτισμός μετάλλων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Aldingen, Γερμανία.

  5. HIRSCHEIDER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HIRSCHEIDER GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Ellwangen, Γερμανία.

  1. HÄRTEREI BARTH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HÄRTEREI BARTH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμποτισμός μετάλλων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  2. GRAVEURBETRIEB LEONHARDT

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRAVEURBETRIEB LEONHARDT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, Συστήματα υπερήχων - Μεταποίηση πλαστικού, Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, εγκαταστασεις και μηχανηματα χαραξης μεταλλων, γρηγορη υλοποιηση πρωτοτυπων, και Συστήματα υπερήχων - Μεταποίηση πλαστικού. Έχει έδρα σε Hochdorf, Γερμανία.

  1. ZINQ MANNHEIM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZINQ MANNHEIM GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. PRO ION PLASMANITRIER TECHNOLOGIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRO ION PLASMANITRIER TECHNOLOGIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, και Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Fronreute, Γερμανία.

  3. AKABO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKABO GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  4. KÜBLER INDUSTRIEVERTRETUNGEN INH. JÜRGEN MACK E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÜBLER INDUSTRIEVERTRETUNGEN INH. JÜRGEN MACK E.K., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Αντλίες, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Αντλίες, και Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Ehningen, Γερμανία.

  5. HANS MARKUS

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS MARKUS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Λιπαντικά βιομηχανικά, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, και Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει έδρα σε Waldenbuch, Γερμανία.

  6. HULAC OBERFLÄCHEN- UND TROCKNUNGSANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HULAC OBERFLÄCHEN- UND TROCKNUNGSANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Βερνίκωμα - εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Βερνίκωμα - εξοπλισμός, και Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Gengenbach, Γερμανία.

  7. CORNELIA WEBER ZENTRALSCHMIERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CORNELIA WEBER ZENTRALSCHMIERTECHNIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, και Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Achstetten, Γερμανία.

  8. VAN TREEL FARBSPRITZTECHNIK E. KFM.

    Γερμανία

    Η εταιρεία VAN TREEL FARBSPRITZTECHNIK E. KFM., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Πιστόλια βαφής και εξαρτήματα, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Πιστόλια βαφής και εξαρτήματα, και Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Ohmden, Γερμανία.

  1. MEYER GMBH SCHMIERTECHNIK - DOSIERTECHNIK - AUTOMATISCHE SCHMIERSYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEYER GMBH SCHMIERTECHNIK - DOSIERTECHNIK - AUTOMATISCHE SCHMIERSYSTEME, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Λιπαντικά βιομηχανικά, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Λιπαντικά βιομηχανικά, και Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Knittlingen, Γερμανία.

  2. SCHMATEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHMATEC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Dietingen, Γερμανία.

  3. AGEMA GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AGEMA GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλεία φορητά, Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

  4. HAPART MEDIZINAL- ENTSORGUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAPART MEDIZINAL- ENTSORGUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, Μεταφορά απορριμμάτων, Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, και Μεταφορά απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  5. RILLING KANAL-+CONTAINERSERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RILLING KANAL-+CONTAINERSERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Οδικές μεταφορές, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, και Οδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Haiterbach, Γερμανία.

  6. ALBA AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBA AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Οδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Burgrieden, Γερμανία.

  7. KARL LEO WIESER

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL LEO WIESER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Οδικές μεταφορές, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Οδικές μεταφορές, και Περιβαλλοντικές υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Engen, Γερμανία.

  8. KORN

    Γερμανία

    Η εταιρεία KORN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, και Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει έδρα σε Engstingen, Γερμανία.

  9. G.V.S. GESELLSCHAFT FÜR DIE VERWERTUNG VON SONDERABFÄLLEN MBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία G.V.S. GESELLSCHAFT FÜR DIE VERWERTUNG VON SONDERABFÄLLEN MBH & CO.KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, Μεταφορά απορριμμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, και Μεταφορά απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  10. ISI PLASTICS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ISI PLASTICS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, Πλαστικά - για την οικοδομή, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Haigerloch, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα για εγκαταστάσεις

Αριθμός αποτελεσμάτων.

207 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια