• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μετα-επεξεργασια

Αποτελέσματα για

Μετα-επεξεργασια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. LILA GMBH - SPEZIALIST FÜR INDIVIDUELLE LÖSUNGEN IN DER LASERPRÄZISIONSBEARBEITUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΕΪΖΕΡ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ. Εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, η LILA GmbH δραστηριοποιείται ως εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της επεξεργασίας λέιζερ ακριβείας. Εκτός από την κοπή και τη διάτρηση ακριβείας, η συγκόλληση λέιζερ ακριβείας αποτελεί μια ιδιαίτερη εξειδίκευση. Σε 25 συστήματα στερεών σωμάτων και λέιζερ ίνας υποβάλλονται σε επεξεργασία εντελώς διαφορετικά μέταλλα, καθώς και κεραμική υλικά. Η διασφάλιση της ποιότητας στο ανώτατο επίπεδο είναι υποχρεωτική στην LILA και για το λόγο αυτό όλες οι διαδικασίες είναι πιστοποιημένες κατά DIN EN ISO 9001 και σύμφωνα με το ιατρικό πρότυπο DIN EN ISO 13485. Ιατροτεχνολογικοί καθετήρες, ηλεκτρόδια μέτρησης, χειρουργικά εργαλεία, στοιχεία για ευαίσθητες συσκευές μέτρησης ή σύνθετα εξαρτήματα για μηχανουργικές επιχειρήσεις ακριβείας είναι χαρακτηριστικά τεμάχια κατεργασίας από μέταλλο που παράγονται από την LILA. Ιδίως στον τομέα κεραμικών υλικών μεγάλου πάχους, η LILA είναι η κορυφαία επιχείρηση και μπορεί να επεξεργάζεται υλικά πάχους από 0, 1 mm έως 27 mm. Το φάσμα των εφαρμογών περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αναστρεφόμενες πλάκες κοπής, σήτες για βιομηχανικούς μύλους λεπτόκοκκων υλικών, λάμες για ιατρικά ψαλίδια και μαχαίρια, έδρανα για οχήματα Φόρμουλα 1, συστήματα δορυφόρων, καθώς και διαφράγματα για κάμερες και συστήματα μέτρησης. Επειδή η LILA δραστηριοποιείται σε ευαίσθητους ως προς την ποιότητα κλάδους, όπως η ιατρική τεχνολογία, οι αισθητήρες ή η αεροπορική και διαστημική τεχνολογία, η απόλυτη ακρίβεια μέτρησης και η αξιοπιστία περιλαμβάνονται στις βασικές απαιτήσεις κάθε έργου. Έτσι η LILA διεκπεραιώνει κάθε παραγγελία με την ίδια αποτίμηση και επιμέλεια.

  2. OVE PLASMATEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η OVE ειδικεύεται στην ενεργοποίηση πλαστικών εξαρτημάτων, αλλά και στην επένδυση και επεξεργασία επιφανειών ελαστομερών για βιομηχανική χρήση, στα χυτεμένα εξαρτήματα και τους δακτυλίους κυκλικής διατομής. Η εφαρμογή των τεχνικών μας γνώσεων στη μείωση της τριβής και της φθοράς των ελαστικών εξαρτημάτων έχει ως στόχο τη λειτουργική, οικονομική και οικολογική βελτιστοποίηση των δυναμικών συνδέσμων με βάση τα ατομικά δεδομένα των πελατών μας. Η σύγχρονη τεχνολογία πλάσματος μάς επιτρέπει, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις μεταβλητές των πελατών μας, να συνδυάσουμε τις τριβολογικές ιδιότητες των διαφόρων ελαστομερών με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες στην πληροφορική.

  3. PROBAS.PLATING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η καινοτομικότητα και η ακρίβεια είναι τα πλεονεκτήματά μας. Ως νέα επιχείρηση παράγουμε εξελιγμένα προϊόντα γαλβανισμού για τη διεθνή αγορά. Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων από εξαρτήματα ελάχιστου μεγέθους ως απαιτητικά γεωμετρικά εξαρτήματα μεγάλων επιφανειών στο διακοσμητικό και στον τεχνικό τομέα. Με την ομάδα μας που υποστηρίζει το διευθύνοντα σύμβουλο Daniel Proba, ο οποίος προέρχεται από μια παραδοσιακή εταιρεία γαλβανισμού της νότιας Γερμανίας, εκπληρώνουμε τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας με υπερσύγχρονες διαδικασίες επεξεργασίας και τεχνικά συστήματα. Οι εγκαταστάσεις 5.800 τ.μ. της εταιρείας μας βρίσκονται στο Böbingen του Rems, μια τοποθεσία στη νότια Γερμανία με βέλτιστη υποδομή μέσα στην υγιή φύση. Εκεί παράγουμε σε χώρους παραγωγής 1.400 τ.μ., σε μια από τις μεγαλύτερες υπεραυτόματες εγκαταστάσεις γαλβανισμού για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων σε σκελετούς στην Ευρώπη, εντελώς διαφορετικές επιστρώσεις χρυσού και ορείχαλκου, με μεγέθη προϊόντων έως 16 μέτρων απόλυτα προσαρμοσμένες στα δικά σας έργα.

  4. SEWEC OZON GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι κύριες επιχειρηματικές δραστηριότητες της SEWEC OZON είναι η ανάπτυξη, η κατασκευή και η πώληση συστημάτων παραγωγής όζοντος, τα ολοκληρωμένα συστήματα και τα μέρη συστημάτων όζοντος, καθώς και οι εγκαταστάσεις αερισμού. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας: Εξοπλισμός όζοντος, Εξοπλισμός αντιμετώπισης όζοντος, Συσκευές όζοντος, Συστήματα αποστείρωσης για τρόφιμα, Βαλβίδες αερισμού και εξαερισμού, Μίξερ, στατικά, Λουτρά ξενοδοχείων, Εξοπλισμός εξαερισμού για εστιατόρια, Εξοπλισμός απολύμανσης πόσιμου νερού, Συσκευές μέτρησης θερμοκρασίας σημείου δρόσου

  5. AP-SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AP-SYSTEMS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HÄRTETECHNIK FELLBACH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HÄRTETECHNIK FELLBACH GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  2. FINK PLASMA-NITRIEREN GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FINK PLASMA-NITRIEREN GMBH & CO.KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

  3. STARK ELOXAL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STARK ELOXAL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Lottstetten, Γερμανία.

  4. BERTOMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BERTOMA GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Sulzfeld, Γερμανία.

  5. KLAUS MÜLLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KLAUS MÜLLER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Neuenbürg, Γερμανία.

  1. RÜMMELE & CO GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RÜMMELE & CO GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Erlenbach, Γερμανία.

  2. EMIL VÖLLMIN & SÖHNE AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EMIL VÖLLMIN & SÖHNE AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κυλινδρικό ρεκτιφιέ προφίλ, Λείανση στρογγυλών προφίλ CNC, Ταγιάρισμα Centerless, και Σιδηρουργεία ανοξείδωτου χάλυβα. Έχει έδρα σε Bad Säckingen, Γερμανία.

  1. RUDOLF RIEKER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RUDOLF RIEKER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Leingarten, Γερμανία.

  2. PLASMA-IONIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PLASMA-IONIC GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Besigheim, Γερμανία.

  3. JCO JOACHIM CAPS OBERFLÄCHENTECHNIK E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JCO JOACHIM CAPS OBERFLÄCHENTECHNIK E.K., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Pfullingen, Γερμανία.

  4. SANDSTRAHL BAY GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SANDSTRAHL BAY GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  5. GRAU & WAGENBLAST OHG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GRAU & WAGENBLAST OHG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Untergröningen, Γερμανία.

  6. H+K HÄRTE- UND OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία H+K HÄRTE- UND OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH + CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Aldingen, Γερμανία.

  7. LAIB METALLWAREN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LAIB METALLWAREN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Neuhausen, Γερμανία.

  8. SCS-METALL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCS-METALL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κάμψη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συγκολληση λεϊζερ, Επεξεργασία λαμαρίνας CNC, Εργασίες φρεζαρίσματος CNC, Πρεσαριστά εξαρτήματα CNC, Κοπή τμημάτων μεταλλικών φύλλων ανοξείδωτου χάλυβα, και εσωτερικές επενδύσεις μηχανημάτων. Έχει έδρα σε Heimsheim, Γερμανία.

  1. TOPATEC WASSER- UND ABWASSERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TOPATEC WASSER- UND ABWASSERTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Altdorf, Γερμανία.

  2. DIENER & RAPP GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DIENER & RAPP GMBH & CO KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  3. KNEISSLER BRÜNIERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KNEISSLER BRÜNIERTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Deggenhausertal, Γερμανία.

  4. MBW GRUPPE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MBW GRUPPE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επινικέλωση, ηλεκτροεπικάλυψη, Επινικέλωση, επιψευδαργυρωση, γυαλιστερη επιχρωμιωση, Σκληρή επιχρωμίωση, τήξη ψευδαργύρου υπό πίεση, και Επεξεργασία επιφάνειας. Έχει έδρα σε Rheinmünster, Γερμανία.

  5. HTU HÄRTETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HTU HÄRTETECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Uhldingen-Mühlhofen, Γερμανία.

  6. WILHELM SÖLCH GMBH VERBINDUNGSELEMENTE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WILHELM SÖLCH GMBH VERBINDUNGSELEMENTE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Eisingen, Γερμανία.

  7. HANS RUBE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HANS RUBE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  8. JUD GMBH & CO. KG METALLBEARBEITUNG, OBERFLÄCHENTECHNIK, WASSERSTRAHLSCHNEIDEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JUD GMBH & CO. KG METALLBEARBEITUNG, OBERFLÄCHENTECHNIK, WASSERSTRAHLSCHNEIDEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία σωλήνων, Εργασίες κύρτωσης αγωγών, μηχανική κατεργασία λαμαρίνας, κοπή με λέιζερ, εσωτερικές επενδύσεις μηχανημάτων, Επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα, Διάνοιξη ψηφιακού ελέγχου, φρεζαρισμα με ψηφιακο ελεγχο, και συγκόλληση. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  9. KOPP OBERFLÄCHENTECHNIK AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KOPP OBERFLÄCHENTECHNIK AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Vs-Schwenningen, Γερμανία.

  10. EBINGER GMBH METALLVEREDLUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EBINGER GMBH METALLVEREDLUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μετα-επεξεργασια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.106 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια