• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταχειρισμένος πλαστικός εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Μεταχειρισμένος πλαστικός εξοπλισμός

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. SLT-BAUER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SLT-BAUER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θυρίδες και κάδοι αποθήκευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. LINKTEC ENGINEERING

    Γερμανία

    Η εταιρεία LINKTEC ENGINEERING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πλαστικές συσκευασίες, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Limbach, Γερμανία.

  3. OR-PRESS

    Γερμανία

    Η εταιρεία OR-PRESS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πλαστικές συσκευασίες, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πλαστικές συσκευασίες, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Ladenburg, Γερμανία.

  4. ALEXANDER POBEREWSKI

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALEXANDER POBEREWSKI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. MASCHINEN FROMM

    Γερμανία

    Η εταιρεία MASCHINEN FROMM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταχειρισμενα μηχανηματα. Έχει έδρα σε Remchingen, Γερμανία.