• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. PROBAS.PLATING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η καινοτομικότητα και η ακρίβεια είναι τα πλεονεκτήματά μας. Ως νέα επιχείρηση παράγουμε εξελιγμένα προϊόντα γαλβανισμού για τη διεθνή αγορά. Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων από εξαρτήματα ελάχιστου μεγέθους ως απαιτητικά γεωμετρικά εξαρτήματα μεγάλων επιφανειών στο διακοσμητικό και στον τεχνικό τομέα. Με την ομάδα μας που υποστηρίζει το διευθύνοντα σύμβουλο Daniel Proba, ο οποίος προέρχεται από μια παραδοσιακή εταιρεία γαλβανισμού της νότιας Γερμανίας, εκπληρώνουμε τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας με υπερσύγχρονες διαδικασίες επεξεργασίας και τεχνικά συστήματα. Οι εγκαταστάσεις 5.800 τ.μ. της εταιρείας μας βρίσκονται στο Böbingen του Rems, μια τοποθεσία στη νότια Γερμανία με βέλτιστη υποδομή μέσα στην υγιή φύση. Εκεί παράγουμε σε χώρους παραγωγής 1.400 τ.μ., σε μια από τις μεγαλύτερες υπεραυτόματες εγκαταστάσεις γαλβανισμού για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων σε σκελετούς στην Ευρώπη, εντελώς διαφορετικές επιστρώσεις χρυσού και ορείχαλκου, με μεγέθη προϊόντων έως 16 μέτρων απόλυτα προσαρμοσμένες στα δικά σας έργα.

  2. DEFSECUR CONSULTING

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DEFSECUR CONSULTING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανιχνευτές μετάλλων. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  3. WAIWAD GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WAIWAD GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές χύτευσης μετάλλων μέσω φυγοκέντρισης. Έχει έδρα σε Neuenstadt, Γερμανία.

  4. ALEXANDER BENDER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALEXANDER BENDER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Eppingen, Γερμανία.

  5. ZTO GMBH, ZERSPANUNGSTECHNIK OSTERTAG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ZTO GMBH, ZERSPANUNGSTECHNIK OSTERTAG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Schöntal, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FUNK DREIDIMENSIONAL ENTWICKLUNGS- UND VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FUNK DREIDIMENSIONAL ENTWICKLUNGS- UND VERTRIEBS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Simmersfeld, Γερμανία.

  2. VF TECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VF TECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχάνημα για μεταλλικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Nürtingen, Γερμανία.

  3. SCHACHERL STEUERUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHACHERL STEUERUNGSTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές χύτευσης μετάλλων μέσω φυγοκέντρισης. Έχει έδρα σε Hardthausen, Γερμανία.

  4. JUS - JELIC & SOHN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JUS - JELIC & SOHN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Denkendorf, Γερμανία.

  5. WAHLENMEIER SCHWEISSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WAHLENMEIER SCHWEISSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Korb, Γερμανία.

  1. STRECKFUSS SYSTEMS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καινοτομικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Η STRECKFUSS SYSTEMS αναπτύσσει, παράγει και συντηρεί συστήματα κασσιτεροκόλλησης, καθώς και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Ως κατασκευαστής συστημάτων με εμπειρία άνω των 50 ετών γνωρίζουμε: το μόνο που μετρά είναι το επίπεδο–σε συνεργασία με τους πελάτες μας, αλλά και ως πρωτοπόρος σε προϊόντα που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και την ικανότητα προσαρμογής αλλά και σε αυτόνομα συστήματα. Ως κατασκευαστής εγκαταστάσεων, η STRECKFUSS SYSTEMS αναλαμβάνει όλες τις εργασίες σέρβις και συντήρησης για τις δικές της εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις άλλων κατασκευαστών. Στον κύριο τομέα μας της κατασκευής συστημάτων κασσιτεροκόλλησης για παραγωγή πλακετών τυπωμένου κυκλώματος, διαθέτουμε τους παρακάτω τύπους: - συστήματα κυματικής συγκόλλησης - επιλεκτικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης - συστήματα ανακύκλωσης κασσιτέρου συγκόλλησης - βούρτσες πιτσιλιών συγκόλλησης Εκτός αυτού υποστηρίζουμε τους πελάτες μας και στην προετοιμασία του κατασκευαστικού στοιχείου και με ειδικές εφαρμογές παραγωγής.

  2. MAWI GMBH

    Γερμανία

    Με την τεχνογνωσία μας στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων, της διαμόρφωσης συμπαγών υλικών και της ψυχρής διέλασης μπορούμε και θέλουμε να σας παρέχουμε τις εξής άψογες υπηρεσίες: αναζήτηση του βέλτιστου για τις δικές σας ανάγκες μεταχειρισμένου μηχανήματος, αυτοματισμός και υπερσύγχρονα ηλεκτρικά συστήματα ελέγχου, παροχή συμβουλών για ζητήματα διαδικασίας, συμβάσει συντήρησης, ανταλλακτικά, αγορά και πώληση, τεχνολογία αυτοματισμού, ανταλλακτικά για πρέσες, μεταχειρισμένες πρέσες, επισκευές πρεσών, διατρητικά μηχανήματα.

  1. GÜNTER ISCHEN GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στο Oberhausen-Rheinhausen για την παραγωγή εργαλείων επεξεργασίας μετάλλων. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση φέρουμε μεγάλη ευθύνη και την αναλαμβάνουμε ευχαρίστως. Ποιότητα σε προσιτές τιμές. Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται από εμάς σε προσιτές τιμές. Η γκάμα των υπηρεσιών μας. Η μεγάλη γκάμα διασφαλίζει ότι σ' εμάς θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε. Προσφέρουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες: παραγωγή εργαλείων βάσει σχεδίου

  2. SCHULER KONSTRUKTIONEN GMBH & CO. KG - STANDORT ULM

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHULER KONSTRUKTIONEN GMBH & CO. KG - STANDORT ULM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές χύτευσης μετάλλων μέσω φυγοκέντρισης. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  3. BF-TECH, INH. BERND FROMM

    Γερμανία

    Η εταιρεία BF-TECH, INH. BERND FROMM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  4. ALFRED BECK MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALFRED BECK MASCHINENBAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Gerstetten, Γερμανία.

  5. ETP STEUERUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ETP STEUERUNGSTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Gingen, Γερμανία.

  6. APPARATURFABRIK GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία APPARATURFABRIK GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές χύτευσης μετάλλων μέσω φυγοκέντρισης. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

  7. GW METALLBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GW METALLBAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές στίγευσης (ζουμπάδες). Έχει έδρα σε Biberach, Γερμανία.

  8. SCHULER KONSTRUKTIONEN GMBH & CO. KG - STANDORT STUTTGART

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHULER KONSTRUKTIONEN GMBH & CO. KG - STANDORT STUTTGART, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές χύτευσης μετάλλων μέσω φυγοκέντρισης. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  1. SCHULER KONSTRUKTIONEN GMBH & CO. KG - STANDORT MANNHEIM

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHULER KONSTRUKTIONEN GMBH & CO. KG - STANDORT MANNHEIM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές χύτευσης μετάλλων μέσω φυγοκέντρισης. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. WINTER-PRESSEN GMBH MASCHINENBAU FÜR HYDRAULISCHE PRESSEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία WINTER-PRESSEN GMBH MASCHINENBAU FÜR HYDRAULISCHE PRESSEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής. Έχει έδρα σε Kraichtal-Gochsheim, Γερμανία.

  3. NOTEK VORRICHTUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NOTEK VORRICHTUNGEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Ellwangen, Γερμανία.

  4. HÄRTEREI TECHNOTHERM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HÄRTEREI TECHNOTHERM GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμποτισμός μετάλλων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  5. HEILBRONN UNTERNEHMENSGRUPPE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEILBRONN UNTERNEHMENSGRUPPE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  6. SPINDELSERVICE 1 A GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPINDELSERVICE 1 A GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταθεροί άτρακτοι. Έχει έδρα σε Geislingen, Γερμανία.

  7. H+K BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία H+K BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλοποίηση, Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών, Εμποτισμός μετάλλων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μεταλλοποίηση, Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών, και Εμποτισμός μετάλλων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Aldingen, Γερμανία.

  8. OTSM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OTSM GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές χύτευσης μετάλλων μέσω φυγοκέντρισης. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  9. STEFAN ZORN METALLBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEFAN ZORN METALLBAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οξυγονοκοπή - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Wangen, Γερμανία.

  10. IMB - DIMOVIC INDUSTRIELLE METALL- UND BLECHBEARBEITUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMB - DIMOVIC INDUSTRIELLE METALL- UND BLECHBEARBEITUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Eislingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

172 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια