• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κρέατα- κονσερβοποιημένα

Αποτελέσματα για

Κρέατα- κονσερβοποιημένα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. KÄSEMANN GASTRONOMIE CONSULTING

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÄSEMANN GASTRONOMIE CONSULTING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Hockenheim, Γερμανία.

  2. EASY COCKTAILS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Γερμανία

    Η εταιρεία EASY COCKTAILS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Ξενοδοχείο, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Bietigheim, Γερμανία.

  3. CATERING-SERVICE ZOLLERNALB

    Γερμανία

    Η εταιρεία CATERING-SERVICE ZOLLERNALB, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Ξενοδοχείο, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Bisingen, Γερμανία.

  4. MARKUS DIETERICH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARKUS DIETERICH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, Θεάματα - διοργάνωση, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, και Θεάματα - διοργάνωση. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  5. FRESHFOOD CATERING & EVENTSERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRESHFOOD CATERING & EVENTSERVICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ξενοδοχείο, Θεάματα - διοργάνωση, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ξενοδοχείο, και Θεάματα - διοργάνωση. Έχει έδρα σε Durmersheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RICHARD GRIESBACH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RICHARD GRIESBACH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  2. DEKO & IDEE

    Γερμανία

    Η εταιρεία DEKO & IDEE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Ξενοδοχείο, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Karlsdorf-Neuthard, Γερμανία.

  3. BRAUEREI-GASTHOF ROTER OCHSEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAUEREI-GASTHOF ROTER OCHSEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Ξενοδοχείο, Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Ξενοδοχείο, και Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Ellwangen, Γερμανία.

  4. HOTEL SCHWARZWÄLDER HOF

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOTEL SCHWARZWÄLDER HOF, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Ξενοδοχείο, Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Ξενοδοχείο, και Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Feldberg, Γερμανία.

  5. MOTIONPLAN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOTIONPLAN GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Ξενοδοχείο, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  1. JULIANE WASSER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JULIANE WASSER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Πληροφορική - λογισμικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Πληροφορική - λογισμικά, Ταξίδια και τουρισμός, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

  2. FLYING BARMAN SERVICE - COCKTAIL- & KAFFEECATERING - MOBILE BARS

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLYING BARMAN SERVICE - COCKTAIL- & KAFFEECATERING - MOBILE BARS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Μπύρα (ζύθος), Αναψυκτικά - Ποτά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Μπύρα (ζύθος). Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  1. PARTYSERVICE DRECHSLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία PARTYSERVICE DRECHSLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Appenweier, Γερμανία.

  2. HANDELSVERMITTLUNG KNOPF/KNOPF GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANDELSVERMITTLUNG KNOPF/KNOPF GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κατεψυγμένα προϊόντα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Schwetzingen, Γερμανία.

  3. FÖHR GASTRONOMIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FÖHR GASTRONOMIE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Ξενοδοχείο, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  4. BLESSINGS CLASSIC SNACKS

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLESSINGS CLASSIC SNACKS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Αναψυκτικά - Ποτά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ξενοδοχείο, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Αναψυκτικά - Ποτά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Asperg, Γερμανία.

  5. ISELE-FORSTER INH. MARTHA SCHNEIDER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ISELE-FORSTER INH. MARTHA SCHNEIDER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Waldshut-Tiengen, Γερμανία.

  6. BADENMUSIK XPRESS INH. JOSEPH A. SEEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία BADENMUSIK XPRESS INH. JOSEPH A. SEEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Ξενοδοχείο, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Philippsburg, Γερμανία.

  7. BÄCKEREI SAUR

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÄCKEREI SAUR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Horb, Γερμανία.

  8. WVT VERANSTALTUNGSTECHNIK INH. JÜRGEN WUSSLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία WVT VERANSTALTUNGSTECHNIK INH. JÜRGEN WUSSLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, Θεάματα - διοργάνωση, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, και Θεάματα - διοργάνωση. Έχει έδρα σε Haslach, Γερμανία.

  1. V.S.O.P. VERANSTALTUNGSSERVICE MICHAEL BEHR

    Γερμανία

    Η εταιρεία V.S.O.P. VERANSTALTUNGSSERVICE MICHAEL BEHR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, και Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  2. FLAMMKUCHEN-SEPP

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLAMMKUCHEN-SEPP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Stutensee, Γερμανία.

  3. KULINARIUM RESTAURANT WALDSEE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KULINARIUM RESTAURANT WALDSEE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Murrhardt, Γερμανία.

  4. MÄDER & LUZ GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÄDER & LUZ GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Ξενοδοχείο, Αναψυκτικά - Ποτά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Waldachtal, Γερμανία.

  5. ROLAND SCHLÖTTER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLAND SCHLÖTTER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Kirchberg, Γερμανία.

  6. GMÜNDER WEIHNACHTSCIRCUS

    Γερμανία

    Η εταιρεία GMÜNDER WEIHNACHTSCIRCUS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Ξενοδοχείο, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Böbingen, Γερμανία.

  7. FREIBURG CATERING - KRIZIA JOST EVENTCATERING

    Γερμανία

    Η εταιρεία FREIBURG CATERING - KRIZIA JOST EVENTCATERING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Staufen Im Breisgau, Γερμανία.

  8. FUN COMPAGNIE INH. MARCUS CZERWINSKI

    Γερμανία

    Η εταιρεία FUN COMPAGNIE INH. MARCUS CZERWINSKI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Αναψυκτικά - Ποτά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ξενοδοχείο, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Αναψυκτικά - Ποτά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  9. MS EVENTDESING SPENGLER & VETTER GDBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία MS EVENTDESING SPENGLER & VETTER GDBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ξενοδοχείο, Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή, Θεάματα - διοργάνωση, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ξενοδοχείο, Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή, και Θεάματα - διοργάνωση. Έχει έδρα σε Teningen, Γερμανία.

  10. JÜRGEN FREY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JÜRGEN FREY GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Αναψυκτικά - Ποτά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Αναψυκτικά - Ποτά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Willstätt, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν