• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επιψευδαργυρωση

Αποτελέσματα για

Επιψευδαργυρωση

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. MBW GRUPPE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MBW GRUPPE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επινικέλωση, ηλεκτροεπικάλυψη, Επινικέλωση, επιψευδαργυρωση, γυαλιστερη επιχρωμιωση, Σκληρή επιχρωμίωση, τήξη ψευδαργύρου υπό πίεση, και Επεξεργασία επιφάνειας. Έχει έδρα σε Rheinmünster, Γερμανία.

  2. HATTLER & SOHN GMBH METALLVEREDLUNG

    Γερμανία

    Στις επόμενες σελίδες θέλουμε να σάς παρουσιάσουμε ποιοι είμαστε, πώς λειτουργούμε και τι είναι ακόμη ενδιαφέρον να γνωρίζετε για εμάς. Η εταιρεία HATTLER & Sohn GmbH, στο εξής αναφερόμενη ως HATTLER, ασχολείται κατά κύριο λόγο με την επιβελτίωση μεταλλικών επιφανειών. Χρησιμοποιούνται ιδίως γαλβανοτεχνικές μέθοδοι, αλλά και άλλες, συχνά εξειδικευμένες διαδικασίες. Οι επιφάνειες αποτελούν το μεγάλο μας πάθος. Διεκπεραιώνουμε τις παραγγελίες των πελατών στο εργοστάσιό μας στο Villingen-Schwenningen εδώ και 90 χρόνια. Σε μια τέτοια εποχή βρίσκεται κανείς συνεχώς αντιμέτωπος με εντελώς διαφορετικές προκλήσεις. Η αντιμετώπισή τους απαιτεί προσπάθεια, αλλά παρέχει ταυτόχρονα ικανοποίηση και χαρά. Για το λόγο αυτό χαιρόμαστε και για τη μελλοντική ανάθεση απαιτητικών παραγγελιών στον τομέα των επιφανειών.

  3. ZINQ BRUCHSAL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZINQ BRUCHSAL GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  4. MUS-TEC METALLVEREDELUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MUS-TEC METALLVEREDELUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Aldingen, Γερμανία.

  5. MUNDUS OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MUNDUS OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Aldingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PHS GALVANOTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PHS GALVANOTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  2. M & E FAHRENBACH METALLVEREDELUNG UND ELOXALBETRIEB UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Γερμανία

    Η εταιρεία M & E FAHRENBACH METALLVEREDELUNG UND ELOXALBETRIEB UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Fahrenbach, Γερμανία.

  3. EYB GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EYB GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Plüderhausen, Γερμανία.

  4. DITTES OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DITTES OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

  5. HANS MÜLLEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS MÜLLEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Bad Waldsee, Γερμανία.

  1. KARL WEISSER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL WEISSER GMBH & CO KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, και Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  2. F. ZIEGELBAUER

    Γερμανία

    Η εταιρεία F. ZIEGELBAUER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, και Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Löchgau, Γερμανία.

  1. HAUSY METALLVEREDELUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAUSY METALLVEREDELUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  2. STRÄHLE-GALVANIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STRÄHLE-GALVANIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Zaisenhausen, Γερμανία.

  3. ZINKPOWER LAHR GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZINKPOWER LAHR GMBH & CO KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, και Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  4. MVB METALLVEREDELUNG BRETTEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MVB METALLVEREDELUNG BRETTEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Bretten, Γερμανία.

  5. GALVANOTECHNIK TENNENBRONN GUNTER MÜLLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία GALVANOTECHNIK TENNENBRONN GUNTER MÜLLER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Schramberg, Γερμανία.

  6. SALMET GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SALMET GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικές σχάρες, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Μεταλλικές σχάρες. Έχει έδρα σε Ittlingen, Γερμανία.

  7. JOOS METALLVEREDELUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOOS METALLVEREDELUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, και Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Lorch, Γερμανία.

  8. STOBAG ALUFINISH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STOBAG ALUFINISH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Wutöschingen, Γερμανία.

  1. FEUERVERZINKEREI FZK KARLSRUHE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FEUERVERZINKEREI FZK KARLSRUHE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. MBW GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MBW GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Rheinmünster, Γερμανία.

  3. C. JENTNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία C. JENTNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  4. E. SCHÄFER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία E. SCHÄFER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  5. EUCREA KONTAKTE SP. Z O.O.

    Γερμανία

    Η εταιρεία EUCREA KONTAKTE SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Sternenfels, Γερμανία.

  6. ZINK-TECHNIK ELLWANGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZINK-TECHNIK ELLWANGEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Ellwangen, Γερμανία.

  7. GALVANOTECHNISCHE OBERFLÄCHEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GALVANOTECHNISCHE OBERFLÄCHEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Stutensee, Γερμανία.

  8. FRITZ ZEHNLE METALLVEREDLUNG INH. GERT JOOS

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRITZ ZEHNLE METALLVEREDLUNG INH. GERT JOOS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Triberg, Γερμανία.

  9. DOT - DOSTER OBERFLÄCHENTECHNIK INH. SVEN DOSTER

    Γερμανία

    Η εταιρεία DOT - DOSTER OBERFLÄCHENTECHNIK INH. SVEN DOSTER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, και Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Dettingen, Γερμανία.

  10. MY MAJESTIC GOLD

    Γερμανία

    Η εταιρεία MY MAJESTIC GOLD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Philippsburg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν