• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επιφάνεια

Αποτελέσματα για

Επιφάνεια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. OVE PLASMATEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η OVE ειδικεύεται στην ενεργοποίηση πλαστικών εξαρτημάτων, αλλά και στην επένδυση και επεξεργασία επιφανειών ελαστομερών για βιομηχανική χρήση, στα χυτεμένα εξαρτήματα και τους δακτυλίους κυκλικής διατομής. Η εφαρμογή των τεχνικών μας γνώσεων στη μείωση της τριβής και της φθοράς των ελαστικών εξαρτημάτων έχει ως στόχο τη λειτουργική, οικονομική και οικολογική βελτιστοποίηση των δυναμικών συνδέσμων με βάση τα ατομικά δεδομένα των πελατών μας. Η σύγχρονη τεχνολογία πλάσματος μάς επιτρέπει, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις μεταβλητές των πελατών μας, να συνδυάσουμε τις τριβολογικές ιδιότητες των διαφόρων ελαστομερών με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες στην πληροφορική.

  2. PROBAS.PLATING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η καινοτομικότητα και η ακρίβεια είναι τα πλεονεκτήματά μας. Ως νέα επιχείρηση παράγουμε εξελιγμένα προϊόντα γαλβανισμού για τη διεθνή αγορά. Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων από εξαρτήματα ελάχιστου μεγέθους ως απαιτητικά γεωμετρικά εξαρτήματα μεγάλων επιφανειών στο διακοσμητικό και στον τεχνικό τομέα. Με την ομάδα μας που υποστηρίζει το διευθύνοντα σύμβουλο Daniel Proba, ο οποίος προέρχεται από μια παραδοσιακή εταιρεία γαλβανισμού της νότιας Γερμανίας, εκπληρώνουμε τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας με υπερσύγχρονες διαδικασίες επεξεργασίας και τεχνικά συστήματα. Οι εγκαταστάσεις 5.800 τ.μ. της εταιρείας μας βρίσκονται στο Böbingen του Rems, μια τοποθεσία στη νότια Γερμανία με βέλτιστη υποδομή μέσα στην υγιή φύση. Εκεί παράγουμε σε χώρους παραγωγής 1.400 τ.μ., σε μια από τις μεγαλύτερες υπεραυτόματες εγκαταστάσεις γαλβανισμού για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων σε σκελετούς στην Ευρώπη, εντελώς διαφορετικές επιστρώσεις χρυσού και ορείχαλκου, με μεγέθη προϊόντων έως 16 μέτρων απόλυτα προσαρμοσμένες στα δικά σας έργα.

  3. RUDOLF GUTBROD GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Rudolf Gutbrod GmbH στο Dettingen/Erms του Schwabing θέτει νέα πρότυπα στην καινοτόμο τεχνολογία επίστρωσης. Ως εταιρεία επεξεργασίας φθοριοπολυμερών, η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην Ευρώπη.Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1964 και είναι ένας από τους πρωτοπόρους της τεχνολογίας επιστρώσεων με φθοριοπολυμερή στη Γερμανία, ενώ στην Ευρώπη είναι γνωστή ως εξουσιοδοτημένος προμηθευτής γνωστών κατασκευαστών πρώτων υλών, όσον αφορά τις λειτουργικές επιστρώσεις με μη κολλητική επίδραση, με χημική και αντιδιαβρωτική προστασία. Η τελευταία τεχνολογία εξασφαλίζεται από τις σταθερές δραστηριότητες ανάπτυξης.Προμηθεύουμε πρώτες ύλες παγκοσμίως. Η παγκόσμια και αδιάκοπη ανταλλαγή εμπειριών εγγυάται τη διατήρηση της υψηλότερης ποιότητας στις λύσεις διαφόρων απαιτήσεων των πελατών και στο μέλλον.

  4. MELUTEC METROLOGY GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το δικό μας εργαστήριο βαθμονόμησης διαθέτει διαπίστευση κατά DIN EN ISO/IEC 17025 του οργανισμού Deutschen Akkreditierungsstelle GmbH DAkkS για τα μεγέθη μέτρησης μήκος, ροπή στρέψης, θερμοκρασία, σχετική υγρασία και ζυγοί με αριθμό καταχώρισης D-K-15048-01-00. Ως διαπιστευμένο εργαστήριο βαθμονόμησης DAkkS πληρούμε τις απαιτήσεις όλων των εθνικών και διεθνών προτύπων. Δεν θέλουμε απλώς να ικανοποιούμε τους πελάτες μας, αλλά να τους ενθουσιάζουμε. Από την ίδρυση της εταιρείας το 1991 έχουν διευρύνει πολλές από τις υπηρεσίες που παρέχουμε και αναπτυσσόμαστε στον τομέα αυτό μέρα με τη μέρα. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στον τομέα της τεχνολογίας βαθμονόμησης. Πελάτες στη Γερμανία και σε ολόκληρο τον κόσμο αποκομίζουν οφέλη από τις γνώσεις και την ευελιξία μας. Αποκτήστε την προσωπική σας εικόνα της Melutec Metrology και θα διαπιστώσετε ότι διακρινόμαστε σαφώς από τους ανταγωνιστές μας όσον αφορά στην εξειδίκευση, στην ευελιξία και στην καινοτομία.

  5. IKS POLIWODA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IKS POLIWODA GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει έδρα σε Östringen-Eichelberg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BERTOMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BERTOMA GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Sulzfeld, Γερμανία.

  2. FINK PLASMA-NITRIEREN GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FINK PLASMA-NITRIEREN GMBH & CO.KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

  3. STARK ELOXAL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STARK ELOXAL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Lottstetten, Γερμανία.

  4. RÜMMELE & CO GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RÜMMELE & CO GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Erlenbach, Γερμανία.

  5. KLAUS MÜLLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KLAUS MÜLLER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Neuenbürg, Γερμανία.

  1. EMIL VÖLLMIN & SÖHNE AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EMIL VÖLLMIN & SÖHNE AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κυλινδρικό ρεκτιφιέ προφίλ, Λείανση στρογγυλών προφίλ CNC, Ταγιάρισμα Centerless, και Σιδηρουργεία ανοξείδωτου χάλυβα. Έχει έδρα σε Bad Säckingen, Γερμανία.

  2. JCO JOACHIM CAPS OBERFLÄCHENTECHNIK E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JCO JOACHIM CAPS OBERFLÄCHENTECHNIK E.K., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Pfullingen, Γερμανία.

  1. SANDSTRAHL BAY GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SANDSTRAHL BAY GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  2. GRAU & WAGENBLAST OHG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GRAU & WAGENBLAST OHG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Untergröningen, Γερμανία.

  3. LAIB METALLWAREN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LAIB METALLWAREN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Neuhausen, Γερμανία.

  4. KNEISSLER BRÜNIERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KNEISSLER BRÜNIERTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Deggenhausertal, Γερμανία.

  5. DIENER & RAPP GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DIENER & RAPP GMBH & CO KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  6. PRIMUS OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PRIMUS OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευή εκτόξευσης λεπτόκοκκων υλικών για εξευγενισμό επιφανειών, και Χημικά προϊόντα - αντιδιαβρωτικά. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

  7. HANS RUBE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HANS RUBE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  8. KOPP OBERFLÄCHENTECHNIK AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KOPP OBERFLÄCHENTECHNIK AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Vs-Schwenningen, Γερμανία.

  1. EBINGER GMBH METALLVEREDLUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EBINGER GMBH METALLVEREDLUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. ABLAUGEBETRIEB WERNER HILL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ABLAUGEBETRIEB WERNER HILL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Remseck, Γερμανία.

  3. TOPOCROM GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TOPOCROM GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Stockach, Γερμανία.

  4. RKV OBERFLÄCHENTECHNIK INH. HANS-PETER RUBERG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RKV OBERFLÄCHENTECHNIK INH. HANS-PETER RUBERG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός επιφανειών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd / Bargau, Γερμανία.

  5. RIMMLER METALLVEREDELUNG GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RIMMLER METALLVEREDELUNG GMBH & CO.KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Walldorf, Γερμανία.

  6. BEST BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEST BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει έδρα σε Massenbachhausen, Γερμανία.

  7. DR. LAUCK GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία DR. LAUCK GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  8. KÖNIG METALLVEREDELUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÖNIG METALLVEREDELUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Lauchringen, Γερμανία.

  9. OSKAR BISCHOFF GALVANIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OSKAR BISCHOFF GALVANIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  10. ENT-TEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ENT-TEC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Kirchberg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επιφάνεια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.747 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ