• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επεξεργασια πλαστικων υλων και μεταλλων

Αποτελέσματα για

Επεξεργασια πλαστικων υλων και μεταλλων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. PULVERIT DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PULVERIT DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Böbingen, Γερμανία.

  2. ROGER MARQUIS PROTOTYPING

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROGER MARQUIS PROTOTYPING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  3. POLATEK SL-LAMINIERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLATEK SL-LAMINIERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Eningen, Γερμανία.