• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επεξεργασια επιφανειων μαρμαρου

Αποτελέσματα για

Επεξεργασια επιφανειων μαρμαρου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. OVE PLASMATEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η OVE ειδικεύεται στην ενεργοποίηση πλαστικών εξαρτημάτων, αλλά και στην επένδυση και επεξεργασία επιφανειών ελαστομερών για βιομηχανική χρήση, στα χυτεμένα εξαρτήματα και τους δακτυλίους κυκλικής διατομής. Η εφαρμογή των τεχνικών μας γνώσεων στη μείωση της τριβής και της φθοράς των ελαστικών εξαρτημάτων έχει ως στόχο τη λειτουργική, οικονομική και οικολογική βελτιστοποίηση των δυναμικών συνδέσμων με βάση τα ατομικά δεδομένα των πελατών μας. Η σύγχρονη τεχνολογία πλάσματος μάς επιτρέπει, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις μεταβλητές των πελατών μας, να συνδυάσουμε τις τριβολογικές ιδιότητες των διαφόρων ελαστομερών με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες στην πληροφορική.

  2. CERABLAST GMBH & CO.KG MINERALISCHE STRAHLMITTEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία CERABLAST GMBH & CO.KG MINERALISCHE STRAHLMITTEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Sachsenheim, Γερμανία.

  3. HAUSSERVICE HECKELT INH. DANILO HECKELT

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAUSSERVICE HECKELT INH. DANILO HECKELT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Χρώματα και βερνίκια, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Χρώματα και βερνίκια, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις. Έχει έδρα σε Lichtenstein, Γερμανία.

  4. BLEIER METALLRESTAURIERUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLEIER METALLRESTAURIERUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Rottenburg, Γερμανία.

  5. ATELIER WAGNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ATELIER WAGNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FRITZ BAUER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRITZ BAUER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

  2. BKB METALLBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BKB METALLBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Künzelsau, Γερμανία.

  3. HECKRU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HECKRU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ελαιοχρωματιστές, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ελαιοχρωματιστές, και Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.