• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δοχεία

Αποτελέσματα για

Δοχεία

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. PERMASALE

    Γερμανία

    Είμαστε πεπειραμένοι πάροχοι υπηρεσιών για την υποστήριξη της βιομηχανικής σας εγκατάστασης. Για τη μετακίνηση ή τη συντήρηση, την αποξήλωση ή την ανακύκλωση των μηχανημάτων ή των εγκαταστάσεών σας, είμαστε οι επαγγελματίες με άριστο εξοπλισμό και μακρόχρονη εμπειρία στην αγορά. Εμπρόθεσμα, με αυτοματισμό και με το αναγκαίο εργατικό δυναμικό φροντίζουμε για την απρόσκοπτη υλοποίηση του έργου σας – σε ολόκληρο τον κόσμο. Η διατήρηση των εγκαταστάσεων και των αξιών σας, καθώς και της ασφάλειας και της υγείας όλων των εμπλεκομένων βρίσκονται πάντοτε στο προσκήνιο. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη έτσι ώστε εσείς να μπορείτε να επικεντρώνεστε στην κύρια επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Επιτυχία και αξιοπιστία – εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια.

  2. SADITEC GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία SADITEC GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κάδοι διακίνησης αγαθών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δοχεια, και θερμικα δοχεια. Έχει έδρα σε Appenweier, Γερμανία.

  3. ALUMIER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALUMIER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυάλινα υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυάλινες φιάλες και δοχεία, και Γυάλινες φιάλες και δοχεία. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. PACKIN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PACKIN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μονωτικές, θερμικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλαστικα δοχεια, και υπηρεσιες επιμελητειας. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

  5. DESJARDIN S.A.S.

    Γερμανία

    Η εταιρεία DESJARDIN S.A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάι, Συσκευασίες μεταλλικές, Δοχεία λευκοσιδήρου, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Τσάι, Συσκευασίες μεταλλικές, Δοχεία λευκοσιδήρου, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Langenbrettach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. INTRAFRIGO LOGISTIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INTRAFRIGO LOGISTIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς οδικές μεταφορές εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταφορα εμπορευματων, εγκαταστασεις και εξοπλισμος καταψυξης και βαθειας καταψυξης για την βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια, δοχειο ψυξης, και μεταφορες τροφιμων. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  2. FISCHER GASE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FISCHER GASE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυάλινες φιάλες και δοχεία, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Γυάλινες φιάλες και δοχεία, και Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Eschelbronn, Γερμανία.