• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διακοσμήσεις

Αποτελέσματα για

Διακοσμήσεις

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. HÅLVTONE - INDIVIDUELLE WANDBILDER AUS HOLZ!

    Γερμανία

    Η εταιρεία HÅLVTONE - INDIVIDUELLE WANDBILDER AUS HOLZ!, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα αντικείμενα επίπλωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη για επιτοιχιες διακοσμησεις, πινακες για δωρο και αναμνηστικα, ξυλο φωτογραφιων, και επαγγελματικα δωρα. Έχει έδρα σε Kirchheim / Teck, Γερμανία.

  2. WAITKUS PST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WAITKUS PST GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, και Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός. Έχει έδρα σε Weingarten, Γερμανία.

  3. PAUL HINKEL KINDERUNTERHALTUNGSGERÄTE VERTRIEB E. K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία PAUL HINKEL KINDERUNTERHALTUNGSGERÄTE VERTRIEB E. K., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παιχνίδια για τον κήπο, Αστικός εξοπλισμός, Εξοπλισμός παιδικής χαράς, Παιχνίδια, Παιχνίδια για τον κήπο, Αστικός εξοπλισμός, Εξοπλισμός παιδικής χαράς, και Παιχνίδια. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. KOINET GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOINET GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, και Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων. Έχει έδρα σε Blumberg, Γερμανία.

  5. HANDELSAGENTUR G. PFAFF

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANDELSAGENTUR G. PFAFF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στολές, μεταμφιέσεις και παραδοσιακή ενδυμασία, Μεταμφιέσεις, Παιχνίδια, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Στολές, μεταμφιέσεις και παραδοσιακή ενδυμασία, Μεταμφιέσεις, Παιχνίδια, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Wolfach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KARL-SCHUBERT GEMEINSCHAFT E.V., SOZIALE EINRICHTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL-SCHUBERT GEMEINSCHAFT E.V., SOZIALE EINRICHTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτικά και είδη γραφείου, Μουσικά όργανα και αξεσουάρ, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Γραφείο - αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Μουσικά όργανα και αξεσουάρ, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, και Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  2. DEKO-LINE ISABEL HILPP

    Γερμανία

    Η εταιρεία DEKO-LINE ISABEL HILPP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Hambrücken, Γερμανία.

  3. ELDECO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELDECO GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, και Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  4. HOT METALL AND MORE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOT METALL AND MORE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Οδικές μεταφορές, Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, και Οδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Hilzingen, Γερμανία.

  5. THEATERKOSTÜMHAUS WAGNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία THEATERKOSTÜMHAUS WAGNER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανδρικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυναικεία ενδύματα, Στολές, μεταμφιέσεις και παραδοσιακή ενδυμασία, Μεταμφιέσεις, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Γυναικεία ενδύματα, Στολές, μεταμφιέσεις και παραδοσιακή ενδυμασία, Μεταμφιέσεις, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. ANDSMILE.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANDSMILE.DE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλο, προϊόντα ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτικά και είδη γραφείου, Εκτύπωση, Παιχνίδια, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εκτύπωση, Παιχνίδια, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  2. FUN4YOU

    Γερμανία

    Η εταιρεία FUN4YOU, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παιχνίδια, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Γραφείο - αναλώσιμα, Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, Παιχνίδια, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Γραφείο - αναλώσιμα, και Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη. Έχει έδρα σε Langenau, Γερμανία.

  1. WILHELM HESS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILHELM HESS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Walldürn, Γερμανία.

  2. FLORA-DEKO JOCHEN OESTERLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLORA-DEKO JOCHEN OESTERLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Loßburg, Γερμανία.

  3. DEKO-FUNDUZ HORN SCHÖFFLER GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία DEKO-FUNDUZ HORN SCHÖFFLER GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Γραφείο - αναλώσιμα, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, και Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  4. SVENSKAV VERTRIEB UND VERSAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SVENSKAV VERTRIEB UND VERSAND GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  5. VERONIKA KAHLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία VERONIKA KAHLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανδρικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυναικεία ενδύματα, Στολές, μεταμφιέσεις και παραδοσιακή ενδυμασία, Μεταμφιέσεις, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Γυναικεία ενδύματα, Στολές, μεταμφιέσεις και παραδοσιακή ενδυμασία, Μεταμφιέσεις, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  6. BLOSSOM BM DESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLOSSOM BM DESIGN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

  7. BLICKFANG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLICKFANG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή, Θεάματα - διοργάνωση, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή, και Θεάματα - διοργάνωση. Έχει έδρα σε Neckarsulm, Γερμανία.

  8. UTE HAAG GARTENGESTALTUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία UTE HAAG GARTENGESTALTUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρχιτεκτονική τοπίου, εργολάβοι, Διακοσμήσεις κήπων, Αρχιτεκτονική τοπίου, εργολάβοι, και Διακοσμήσεις κήπων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. TAKASHO EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TAKASHO EUROPE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διακοσμήσεις κήπων, και Διακοσμήσεις κήπων. Έχει έδρα σε Gaildorf, Γερμανία.

  2. WACHSINDUSTRIE OSTERBURKEN OTTO NUNN GMBH & CO

    Γερμανία

  3. PROBAS.PLATING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η καινοτομικότητα και η ακρίβεια είναι τα πλεονεκτήματά μας. Ως νέα επιχείρηση παράγουμε εξελιγμένα προϊόντα γαλβανισμού για τη διεθνή αγορά. Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων από εξαρτήματα ελάχιστου μεγέθους ως απαιτητικά γεωμετρικά εξαρτήματα μεγάλων επιφανειών στο διακοσμητικό και στον τεχνικό τομέα. Με την ομάδα μας που υποστηρίζει το διευθύνοντα σύμβουλο Daniel Proba, ο οποίος προέρχεται από μια παραδοσιακή εταιρεία γαλβανισμού της νότιας Γερμανίας, εκπληρώνουμε τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας με υπερσύγχρονες διαδικασίες επεξεργασίας και τεχνικά συστήματα. Οι εγκαταστάσεις 5.800 τ.μ. της εταιρείας μας βρίσκονται στο Böbingen του Rems, μια τοποθεσία στη νότια Γερμανία με βέλτιστη υποδομή μέσα στην υγιή φύση. Εκεί παράγουμε σε χώρους παραγωγής 1.400 τ.μ., σε μια από τις μεγαλύτερες υπεραυτόματες εγκαταστάσεις γαλβανισμού για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων σε σκελετούς στην Ευρώπη, εντελώς διαφορετικές επιστρώσεις χρυσού και ορείχαλκου, με μεγέθη προϊόντων έως 16 μέτρων απόλυτα προσαρμοσμένες στα δικά σας έργα.