• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικές

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικές

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. PEKA STANZ- UND KLEBETECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Επιχείρηση διάτρησης και κοπής για την παραγωγή διάτρητων εξαρτημάτων ακριβείας από κολλητικές ταινίες μίας και δύο όψεων όλων των επώνυμων κατασκευαστών. Συσκευασία αυτοκόλλητων ταινιών όλων των επώνυμων κατασκευαστών σε ρολά από 3 mm έως 1550 mm. Συσκευασία στρωματοποιημένων και σύνθετων υλικών όλων σχεδόν των εύκαμπτων υλικών σε ρολά και φύλλα. Μεταποίηση διατιθέμενων υλικών κατά παραγγελία σε διάτρητα εξαρτήματα ακριβείας, στρωματοποιημένα και σύνθετα υλικά, προϊόντα σε ρολά ή φύλλα. Παροχή συμβουλών και λύσεις για σύνθετα προβλήματα κόλλησης του πελάτη. Διαθέτουμε, μεταξύ άλλων, κολλητικές ταινίες του παρακάτω κατασκευαστών: Orafol, AFTC, Avery Dennison, Scapa, Tesa, 3M. Τα προϊόντα μας: αυτοκόλλητα αφρώδη υλικά πολυαιθυλενίου, αυτοκόλλητες βιομηχανικές ταινίες, τεχνικές κολλητικές ταινίες, αυτοκόλλητα πρεσαριστά εξαρτήματα, αυτοκόλλητες ταινίες διπλής όψης για τη βιομηχανική παραγωγή, αυτοκόλλητες μεμβράνες, αυτοκόλλητες ταινίες σιλικόνης, κολλητικές μεμβράνες για την αυτοκινητοβιομηχανία, σημεία κόλλησης κλπ.

  2. RUDOLF GUTBROD GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Rudolf Gutbrod GmbH στο Dettingen/Erms του Schwabing θέτει νέα πρότυπα στην καινοτόμο τεχνολογία επίστρωσης. Ως εταιρεία επεξεργασίας φθοριοπολυμερών, η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην Ευρώπη.Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1964 και είναι ένας από τους πρωτοπόρους της τεχνολογίας επιστρώσεων με φθοριοπολυμερή στη Γερμανία, ενώ στην Ευρώπη είναι γνωστή ως εξουσιοδοτημένος προμηθευτής γνωστών κατασκευαστών πρώτων υλών, όσον αφορά τις λειτουργικές επιστρώσεις με μη κολλητική επίδραση, με χημική και αντιδιαβρωτική προστασία. Η τελευταία τεχνολογία εξασφαλίζεται από τις σταθερές δραστηριότητες ανάπτυξης.Προμηθεύουμε πρώτες ύλες παγκοσμίως. Η παγκόσμια και αδιάκοπη ανταλλαγή εμπειριών εγγυάται τη διατήρηση της υψηλότερης ποιότητας στις λύσεις διαφόρων απαιτήσεων των πελατών και στο μέλλον.

  3. ESAVER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το βασικό προϊόν του eSaver είναι ένας ειδικός μετασχηματιστής υψηλής πυκνότητας ισχύος και μικρού μεγέθους. Το eSaver λειτουργεί σύμφωνα με μια μοναδική αρχή και συνεπώς διαφέρει σημαντικά ως προς την τεχνολογία και τη σχέση κόστους/αποτελεσματικότητας σε σχέση με άλλες συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας που κυκλοφορούν στην αγορά. Μέσω της εξοικονόμησης σημαντικού μέρους της απωλεσθείσας ενέργειας, το eSaver ουσιαστικά αυτοχρηματοδοτείται, συνεπώς η επένδυση δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς μετασχηματιστές, ο μετασχηματιστής του eSaver έχει σημαντικά μικρότερο μέγεθος, έτσι ώστε να μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και μεγάλη χωρητικότητα σε μικρό μέγεθος. Προκειμένου να διατηρηθεί η σταθερότητα του δικτύου τροφοδοσίας συνολικά, οι φορείς εκμετάλλευσης δικτύου παρέχουν ρεύμα υπέρτασης που είναι σημαντικά υψηλότερη από την απαιτούμενη τάση για τους καταναλωτές. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι τάσεις βρίσκονται εντός ανεκτών ορίων μέχρι και στο τελευταίο χωριό της χώρας.

  4. FERRARI INDUSTRIEVENTILATOREN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FERRARI INDUSTRIEVENTILATOREN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικοί εξαεριστήρες. Έχει έδρα σε Pfalzgrafenweiler, Γερμανία.

  5. JKF GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JKF GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές κατασκευές - εργολάβοι. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. JÖWE LASERBEARBEITUNG GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JÖWE LASERBEARBEITUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάραξη (βιομηχανική) - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Schramberg, Γερμανία.

  2. PROVISYS GMBH - KAMPFMITTELERKUNDUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PROVISYS GMBH - KAMPFMITTELERKUNDUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Dettenheim, Γερμανία.

  3. LASERIC

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LASERIC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάραξη (βιομηχανική) - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. BLECHVERARBEITUNG ANHÖLCHER INH. STANISLAW ANHÖLCHER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BLECHVERARBEITUNG ANHÖLCHER INH. STANISLAW ANHÖLCHER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει έδρα σε Markgröningen, Γερμανία.

  5. DECOOL INGENIEURBÜRO

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DECOOL INGENIEURBÜRO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  1. SCHUEA INDUSTRIESERVICE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHUEA INDUSTRIESERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός. Έχει έδρα σε Wimsheim, Γερμανία.

  2. S & M SIMON UND MATZER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία S & M SIMON UND MATZER GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες θερμότητας βιομηχανικές. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  1. WFP CLEAN OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WFP CLEAN OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές βαφές. Έχει έδρα σε Zaberfeld, Γερμανία.

  2. STICKATELIER AXEL HOFFMANN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STICKATELIER AXEL HOFFMANN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λευκά είδη επαγγελματικής και βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  3. PLEULER INDUSTRIE-SERVICE KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PLEULER INDUSTRIE-SERVICE KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική συντήρηση. Έχει έδρα σε Elzach, Γερμανία.

  4. BACHOFER GMBH & CO. KG METALL- UND VERZINKWERK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BACHOFER GMBH & CO. KG METALL- UND VERZINKWERK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει έδρα σε Weilheim/teck, Γερμανία.

  5. TECCLEAN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TECCLEAN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  6. ADLER MONTAGESERVICE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ADLER MONTAGESERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κυβερνητική - βιομηχανικές εφαρμογές. Έχει έδρα σε Rheinfelden, Γερμανία.

  7. HANS-PETER UNSELD

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HANS-PETER UNSELD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάραξη (βιομηχανική) - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

  8. LASERBESCHRIFTUNG RECHTSTEINER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LASERBESCHRIFTUNG RECHTSTEINER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάραξη (βιομηχανική) - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Schemmerhofen, Γερμανία.

  1. MAWI GMBH

    Γερμανία

    Με την τεχνογνωσία μας στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων, της διαμόρφωσης συμπαγών υλικών και της ψυχρής διέλασης μπορούμε και θέλουμε να σας παρέχουμε τις εξής άψογες υπηρεσίες: αναζήτηση του βέλτιστου για τις δικές σας ανάγκες μεταχειρισμένου μηχανήματος, αυτοματισμός και υπερσύγχρονα ηλεκτρικά συστήματα ελέγχου, παροχή συμβουλών για ζητήματα διαδικασίας, συμβάσει συντήρησης, ανταλλακτικά, αγορά και πώληση, τεχνολογία αυτοματισμού, ανταλλακτικά για πρέσες, μεταχειρισμένες πρέσες, επισκευές πρεσών, διατρητικά μηχανήματα.

  2. EIGENWERK AKADEMIE

    Γερμανία

    Η εταιρεία EIGENWERK AKADEMIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική και τεχνική κατάρτιση. Έχει έδρα σε Hechingen, Γερμανία.

  3. MEHLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEHLER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει έδρα σε Süßen, Γερμανία.

  4. KELLER BLECHTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KELLER BLECHTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική μεταλλουργία, Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση, Βιομηχανική μεταλλουργία, Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση, μορφοποιηση λαμαρινας, και συγκολληση λεϊζερ. Έχει έδρα σε Endingen, Γερμανία.

  5. HOSP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOSP GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει έδρα σε Klettgau, Γερμανία.

  6. HOFMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOFMANN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές κατασκευές - εργολάβοι. Έχει έδρα σε Blaufelden, Γερμανία.

  7. DUKART ENGINEERING & PRODUCTION

    Γερμανία

    Η εταιρεία DUKART ENGINEERING & PRODUCTION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει έδρα σε Gottmadingen, Γερμανία.

  8. WINTER-PRESSEN GMBH MASCHINENBAU FÜR HYDRAULISCHE PRESSEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία WINTER-PRESSEN GMBH MASCHINENBAU FÜR HYDRAULISCHE PRESSEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής. Έχει έδρα σε Kraichtal-Gochsheim, Γερμανία.

  9. ENGMATEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ENGMATEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι, και Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

  10. KAROSSERIEFABRIK BIBERACH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KAROSSERIEFABRIK BIBERACH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρυμούλκες οχημάτων βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Biberach, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.997 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια