• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αγορες

Αποτελέσματα για

Αγορες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. INTEXA TECHNOLOGIESERVICE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η INTEXA είναι ο αξιόπιστος αγοραστής και συνεπώς το σημείο επαφής μεταξύ προμηθευτή και της δικής σας παραγωγής. Φροντίζουμε για τις δικές σας εξατομικευμένες απαιτήσεις, σάς απαλλάσσουμε από την αγορά και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για ολόκληρη την αλυσίδα προμηθειών. Από το μεμονωμένο εξάρτημα βάσει σχεδίου, τα συγκροτήματα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και τα εξαρτήματα μαζικής παραγωγής έως την ολοκληρωμένη εγκατάσταση. Η INTEXA απαλλάσσει τη δική σας διαχείριση προμηθειών από το φόρτο εργασίας και επικεντρώνεται στη δική σας ροή προμήθειας προϊόντων. Οι συνεργάτες σας αποκτούν χρόνο για άλλες εργασίες. Αυξανόμενη πίεση κόστους, πιο σύνθετα προϊόντα, πιο σύντομοι κύκλοι καινοτομίας – οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σήμερα υψηλές απαιτήσεις. Η INTEXA είναι εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια μια εξειδικευμένη στα βιομηχανικά προϊόντα εμπορική επιχείρηση με την οποία μπορείτε να επιτύχετε αισθητά αποτελέσματα εξοικονόμησης στο πλαίσιο της δικής διαδικασίας προμηθειών. Η αποθήκευση πραγματοποιείται προαιρετικά στο δικό μας κέντρο διοικητικής μέριμνας, ενώ η αποστολή μπορεί να διευθετηθεί με το δικό μας στόλο οχημάτων.

  2. CIC - KLAUS CZERWONKA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως πάροχος υπηρεσιών και προμηθευτής σε στενή συνεργασία με τον πελάτη παρέχουμε ένα ολοκληρωμένη και αποδοτικό φάσμα υπηρεσιών. Στους επιχειρηματικούς μας τομείς λειτουργούμε ως σημείο διασύνδεσης μεταξύ των απαιτήσεων της αγοράς και των δυνατοτήτων σύγχρονων μεθόδων παραγωγής. Παροχή συμβουλών, ενοικίαση, εμπόριο ή και εξ ιδίων παραγωγή – στόχος μας είναι να σάς παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για τα εξατομικευμένα ζητήματά σας. Στο πλαίσιο αυτό βασιζόμαστε σε απαράβατες αρχές, όπως η συνεργασία, η αμεροληψία, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια, η επιμέλεια και η ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η ήπια χρήση των πόρων. Επίσης έχουμε επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης και δραστηριοποιούμαστε, ιδίως σε τοπικό επίπεδο, για την τέχνη, τον πολιτισμό και την κοινότητα. Εμπνευστείτε από το ευρύ φάσμα κυλίνδρων πεπιεσμένου αέρα - διπλής ενέργειας, απλής ενέργειας και τυποποιημένοι κύλινδροι. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης τηλεσκοπικούς κυλίνδρους και γραμμικούς κυλίνδρους χωρίς βάκτρο. Χρειάζεστε ειδικές λύσεις; Διαθέτουμε επίσης ηλεκτρομαγνητικούς κυλίνδρους, τηλεσκοπικούς κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα και κυλίνδρους με ασφάλεια συστροφής. Είτε πρόκειται για κυλίνδρους έργου, κυλίνδρους μηχανισμών διάτρησης, ειδικούς κυλίνδρους ανοξείδωτου χάλυβα ή δίδυμους κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα – σ' εμάς θα βρείτε την κατάλληλη λύση. Στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής μηχανημάτων ή της ιατρικής τεχνολογίας είμαστε στο πλευρό σας ως εξειδικευμένη επιχείρηση διαχείρισης έργων. Με εξειδίκευση και εμπειρία σάς παρέχουμε υποστήριξη για τη διαχείριση έναρξης, τη διασφάλιση ποιότητας και τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού.

  3. CERESANA EK

    Γερμανία

    Η εταιρεία CERESANA EK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, μελετες αγορας, αναλυσεις αγορας, Αυτοκινητοβιομηχανία, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  4. PDG SYSTEMHAUS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PDG SYSTEMHAUS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λογισμικό διαχείρισης αποθεμάτων, Επιχειρησιακό λογισμικό ολοκληρωμένης διαχείρισης, PGI, προγραμματα λογισμικου εφαρμογων για αγορες - επιμελητεια - διανομη, και υπηρεσιες νοσοκομειακης ακτινοπροστασιας. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  5. LREPLY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LREPLY GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Viral marketing. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έρευνα αγοράς. Έχει έδρα σε Wildberg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CERESANA EK

    Γερμανία

    Η εταιρεία CERESANA EK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιοχημεία, περιβάλλον - μελέτες και έρευνες, ερευνες και πληροφοριες σχετικα με ξενη τοπικη αγορα, μελετες αγορας, συμβουλοι σχετικα με πλαστικα υλικα, και Βιοχημεία, περιβάλλον - μελέτες και έρευνες. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  2. MOD21 OHG MARKETING INTELLIGENCE ON DEMAND.

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOD21 OHG MARKETING INTELLIGENCE ON DEMAND., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελέτες μάρκετινγκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνοδεία στο εξωτερικό, γραφείο μελετών, αναλυση ανταγωνιστικων στρατηγικων, και αναλυσεις αγορας. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  3. ESCHENAUER & PARTNER IMMOBILIEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESCHENAUER & PARTNER IMMOBILIEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεσιτικό γραφείο, υπηρεσιες διαμεσολαβησης σε κτηματομεσιτικα θεματα, κτηματομεσιτικοί σύμβουλοι για αγορές και πωλήσεις, και αγορα πωληση και ενοικιαση ακινητων. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  4. CONTACT4BUSINESS

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONTACT4BUSINESS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μάρκετινγκ internet, Εισαγωγή στη διεθνή αγορά, Συμβουλές διαδικτυακού μάρκετινγκ, και συμβουλοι σχετικα με ηλεκτρονικο εμποριο. Έχει έδρα σε Weingarten, Γερμανία.

  5. SVP DEUTSCHLAND AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SVP DEUTSCHLAND AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αναλυσεις αγορας, και Βάση δεδομένων B2B. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  1. MICHAEL RALL INDIVIDUELLE SOFTWAREENTWICKLUNG & BERATUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICHAEL RALL INDIVIDUELLE SOFTWAREENTWICKLUNG & BERATUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγραμματισμός και λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προγραμματα λογισμικου εφαρμογων για αγορες - επιμελητεια - διανομη, προγραμματα λογισμικου εφαρμογων για τη βιομηχανια, και προγραμματα λογισμικου εφαρμογων για τον εμπορικο τομεα. Έχει έδρα σε Mendingen, Γερμανία.

  2. IMMOBILIENWELT HEIDELBERG (INHABER: C.GLASS)

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMMOBILIENWELT HEIDELBERG (INHABER: C.GLASS), είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγοραπωλησίες κτιρίων, και αγορα πωληση και ενοικιαση ακινητων. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.