• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ορος

Αποτελέσματα για

Ορος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ESAVER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το βασικό προϊόν του eSaver είναι ένας ειδικός μετασχηματιστής υψηλής πυκνότητας ισχύος και μικρού μεγέθους. Το eSaver λειτουργεί σύμφωνα με μια μοναδική αρχή και συνεπώς διαφέρει σημαντικά ως προς την τεχνολογία και τη σχέση κόστους/αποτελεσματικότητας σε σχέση με άλλες συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας που κυκλοφορούν στην αγορά. Μέσω της εξοικονόμησης σημαντικού μέρους της απωλεσθείσας ενέργειας, το eSaver ουσιαστικά αυτοχρηματοδοτείται, συνεπώς η επένδυση δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς μετασχηματιστές, ο μετασχηματιστής του eSaver έχει σημαντικά μικρότερο μέγεθος, έτσι ώστε να μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και μεγάλη χωρητικότητα σε μικρό μέγεθος. Προκειμένου να διατηρηθεί η σταθερότητα του δικτύου τροφοδοσίας συνολικά, οι φορείς εκμετάλλευσης δικτύου παρέχουν ρεύμα υπέρτασης που είναι σημαντικά υψηλότερη από την απαιτούμενη τάση για τους καταναλωτές. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι τάσεις βρίσκονται εντός ανεκτών ορίων μέχρι και στο τελευταίο χωριό της χώρας.

  2. SWP SCHWARZWALD PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SWP - Schwarzwald Präzisionstechnik έχει θέσει ως στόχο, με τη συνεργασία των δικών μας καινοτομικών και αποδοτικών ανώτερης κατηγορίας συνεργατών και τη δική της παραγωγή, να συγκεντρώνει πλεονεκτήματα και αυτά να τα διαθέτει ως υψηλής απόδοσης πρόγραμμα προϊόντων. Οι γνώσεις του δικού μας ανώτερης κατηγορίας συνεργάτη μάς παρέχει τη δυνατότητα να είμαστε πάντοτε σε θέση να παρέχουμε μια προσαρμοσμένη λύση για κάθε απαίτηση εξαρτημάτων. Άριστη ποιότητα με τους καλύτερους δυνατούς όρους σε συνδυασμό με πολύ σύντομες προθεσμίες παράδοσης. Η συλλογή μηχανημάτων του δικού μας ανώτερης κατηγορίας συνεργάτη πληροί όλες τις συνήθεις τεχνικές απαιτήσεις. Σε συνεργασία με το δικό μας ανώτερης κατηγορίας αποκλειστικό συνεργάτη επενδύουμε ταυτόχρονα σε εκπαιδευμένο και δραστήριο προσωπικό προκειμένου να διασφαλίζουμε πάντοτε τη μέγιστη ασφάλεια διαδικασιών. Οι σύντομες αποστάσεις και η γρήγορη επικοινωνία είναι το πλεονέκτημά μας ώστε να μπορούμε να απαντούμε στις ερωτήσεις σας εντός 24 ωρών. Βέλτιστες συνθήκες για τη δική σας επιτυχία.

  3. BREYER GMBH MASCHINENFABRIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ακρίβεια και η εμπειρία αποτελούν το σωστό συνδυασμό για ικανοποιημένους πελάτες. Η ακρίβεια είναι για εμάς πολύ περισσότερα από την απλή τήρηση των διαστάσεων. Στην BREYER, αυτός ο όρος σημαίνει ακρίβεια σε όλους τους τομείς. Από τον ακριβή σχεδιασμό έως την πρώτης τάξεως παραγωγή, την ποιότητα και την εμπρόθεσμη παράδοση. Έτσι, η ακρίβεια στην BREYER αποκτά πολυδιάστατη σημασία χάρη στην εκτενή εμπειρία: είναι μια ουσιαστική υπόσχεση στους πελάτες μας. Η BREYER είναι: Ποιότητα made in Germany. Τα πλεονεκτήματά σας με τα συστήματα παραγωγής της BREYER: ίδιος τρισδιάστατος προγραμματισμός, υπερσύγχρονο κέντρο τόρνου και φρέζας, ιδανικές προϋποθέσεις για μεμονωμένα εξαρτήματα και μικρές σειρές, επίσης δυνατότητα παραγωγής ειδικών λύσεων, εμπειρία πολλών δεκαετιών στην κατασκευή εγκαταστάσεων και παράδοση Just-in-time. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της BREYER προκύπτει από το συνδυασμό όλων των στοιχείων παραγωγής - ένας μόνο συνεργάτης σάς παρέχει ακρίβεια, εξειδίκευση και αξιοπιστία.

  4. LAYHER AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Μεταγωγή, κίνηση, διαμόρφωση, αποδοτικά και ευέλικτα: Η επωνυμία Layher διακρίνεται εδώ και πολλά χρόνια για την εξαιρετική απόδοση, την ποιότητα και την αξιοπιστία. Αξίες, οι οποίες σήμερα δεν είναι πλέον αυτονόητες, αλλά βρίσκονται πάντοτε στο επίκεντρο για τους συνεργάτες μας, επειδή εξυπηρέτηση σημαίνει για εμάς: Θέλουμε να είστε πάντοτε ικανοποιημένοι με το έργο μας. Το σύνθημά μας είναι: μόνον αυτός που επιχειρεί το αδύνατο θα φτάσει στα όρια του δυνατού. Αυτό κάνουμε με τη γνωστή σουηβική συνέπεια και επιμονή. Με αυτήν τη νοοτροπία, οι μηχανικοί και το τμήμα ανάπτυξης της Layher έχουν ήδη σχεδιάσει λύσεις που παρέχουν αδιανόητες δυνατότητες. Προς όφελος των πελατών μας με τους οποίους θεωρούμε ότι συνδεόμαστε σε μακροπρόθεσμη βάση. Πρέπει να λύσετε δύσκολα προβλήματα; Καλέστε μας και ζητήστε την εξειδίκευσή μας - χαιρόμαστε να αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις!

  5. FEINMETALL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    FEINMETALL GmbH. Οι μελετημένες λύσεις επαφών ακριβείας αποτελούν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας ιδίως για τη δοκιμή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών στοιχείων και προϊόντων. Η Feinmetall διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις επαφών για τη βιομηχανία ηλεκτρονικών, αυτοκινήτων και ημιαγωγών και μπορεί έτσι να συμβάλλει σημαντικά στη δική διασφάλιση ποιότητας. Οι δύο ομάδες προϊόντων της επιχείρησης, δηλ., οι πείροι ελέγχου για επαφές καρτών τυπωμένου κυκλώματος ή πλεξουδών καλωδίων, καθώς και οι κάρτες ελέγχου για τη δοκιμή ημιαγωγών, αλληλοσυμπληρώνονται με ιδανικό τρόπο και διασφαλίζουν μια μοναδική εξειδίκευση σε ό, τι αφορά στην ακρίβεια στα όρια του δυνατού. Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, η Feinmetall είναι έτσι ένας αξιόπιστος συνεργάτης της διεθνούς βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας. Η επιχείρηση εκπροσωπείται σε παγκόσμιο επίπεδο και εκτός της έδρας της στη Γερμανία διαθέτει περαιτέρω μονάδες στις ΗΠΑ, στην Τσεχία, στην Τυνησία, στο Μεξικό, στη Σιγκαπούρη, στην Ταϊβάν και στην Κίνα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GRIMM AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εξατομικευμένες λύσεις και λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη στον τομέα: άξονες-εξαρτήματα οδόντωσης-συνδυασμοί τροχών-συγκροτήματα. Ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας της βιομηχανίας αφαίρεσης υλικού έχουμε ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό τα όρια του ρόλου του αμιγούς προμηθευτή. Θεωρούμε ότι είμαστε λειτουργικό γρανάζι ενός ολοένα και πιο σύνθετου, δικτυωμένου παραγωγικού περιβάλλοντος. Η Grimm δεν επικεντρώνεται εδώ και πολύ καιρό απλώς στο εκάστοτε εξάρτημα. Όλες οι υπηρεσίες πρέπει να συνδυάζονται, από την παραγωγή δειγμάτων έως την παράδοση στους πελάτες μας. Και αυτή ακριβώς η προσαρμοσμένη συνολική υπηρεσία συνεπάγεται για εσάς προστιθέμενη αξία, την οποία διακρίνετε σαφώς – σε κάθε έργο που υλοποιούμε από κοινού. Καθαρή παραγωγή. Σχολαστικό φινίρισμα. Και παροχή κορυφαίας ποιότητας. Προστιθέμενη αξία από την Grimm σημαίνει κυρίως και βάθος παραγωγής. Διότι παρέχουμε την ολοκληρωμένη επεξεργασία από την ίδια εταιρεία – με τεχνολογία τόρνου, τεχνολογία οδόντωσης και τεχνολογία λείανσης στις δικές μας εγκαταστάσεις.

  2. BALLERSTAEDT & CO. OHG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως ένας εκ των κορυφαίων κατασκευαστών στον τομέα της τεχνολογίας σφράγισης, η BALLERSTAEDT & CO. OHG διαθέτει μια μοναδική γκάμα προϊόντων που παράγονται με βάση τα πρότυπα ISO και HACCP: Τα καλύμματα σφράγισης αλουμινίου, τα επαγωγικά ένθετα και η μεμβράνη σφράγισης σε ρολά διασφαλίζουν την απόλυτη στεγανότητα και την αξιόπιστη προστασίας της ποιότητας και της αυθεντικότητας, καθώς και την προστασία από εξωτερικές επιδράσεις. Χάρη στην καινοτομική ψηφιακή εκτύπωση είμαστε επίσης σε θέση να διαμορφώνουμε τις σφραγίσεις σε προσιτές τιμές και εξατομικευμένα ήδη σε ελάχιστες ποσότητες. Η φαντασία δεν γνωρίζει όρια! Διαθέτουμε επίσης καλύμματα σφράγισης χωρίς αλουμίνιο ή αυτοκόλλητα, ευαίσθητα στην πίεση ένθετα από αφρώδες υλικό που σφραγίζουν με ασφαλή τρόπο ξηρά προϊόντα, όπως μπαχαρικά. Και δεν είναι μόνο αυτό: Από χειροκίνητες και ημιαυτόματες συσκευές σφράγισης έως πλήρως αυτόματα συστήματα πλήρωσης και σφράγισης, η BALLERSTAEDT σάς παρέχει ένα εξατομικευμένο σύστημα σφράγισης από τον ίδιο προμηθευτή με ολοκληρωμένη παροχή συμβουλών, ανάπτυξη λύσεων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και γρήγορη παράδοση. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία έχουν ήδη δημιουργηθεί πολλές καινοτομίες με βάση τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας, μεταξύ αυτών η αξιόπιστη σφράγιση δοχείων από γυαλί και λαμαρίνα.

  3. MIDA GMBH

    Γερμανία

    Η MIDA GmbH είναι μια σχετικά νέα επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2012. Η έδρα της είναι στη Στουτγάρδη. Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στη χονδρική και στη λιανική πώληση αλκοολούχων ποτών υψηλής ποιότητας. Η MIDA GmbH προσφέρει πολύ ευνοϊκούς όρους συναλλαγής για επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης τροφίμων και ποτών, εστιατόρια, μπαρ, ντισκοτέκ και νυκτερινά κέντρα. Κάθε πελάτης μας μπορεί να στηριχθεί σε μια προσαρμοσμένη στις δικές του ανάγκες προσφορά. Μπορείτε να παραγγείλετε μεγάλες και μικρές ποσότητες. Χάρη στην εξαιρετικά ευνοϊκή γεωγραφική μας θέση, μπορούμε να συνεργαζόμαστε τόσο με λιανικούς εμπόρους όσο και με επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά και στη Γαλλία, στην Ελβετία και στην Αυστρία. Η επιχείρησή μας παρέχει με συνέπεια τους ιδανικούς και συνεπώς οικονομικά πιο προσιτούς όρους συναλλαγής για μια επιτυχή συνεργασία.