• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ολοκληρωμενα συνθετα

Αποτελέσματα για

Ολοκληρωμενα συνθετα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ZEPPELIN SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Παραγωγή πλαστικών και μεταφορικές εταιρείες: Η Zeppelin είναι η παγκοσμίως κορυφαία στην αγορά εταιρεία με ετοιμοπαράδοτες εγκαταστάσεις για το χειρισμό υψηλής ποιότητας υλικών χύδην. Επιχειρήσεις επεξεργασίας πλαστικών: Σε αυτόν τον απαιτητικό τομέα, η Zeppelin είναι κορυφαία στον τομέα της τεχνολογίας των εγκαταστάσεων επεξεργασίας PVC, εγκαταστάσεων μείξης και εγκαταστάσεων παραγωγής δικτυωμένων καλωδίων (VPE) της βιομηχανίας καλωδίων. Οι σύνθετες εργασίες απαιτούν ολοκληρωμένη τεχνογνωσία για την ανάπτυξη βέλτιστων λύσεων. Βιομηχανία καουτσούκ και ελαστικών: Από την παραλαβή της πρώτης ύλης, την αποθήκευση και την τεχνολογία μεταφοράς, τη ζύγιση και τη δοσιμέτρηση αιθάλης, διοξειδίου του πυριτίου, λαδιών και άλλων προσθέτων και μικροστοιχείων έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση ανάμειξης, η Zeppelin διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα του ίδιου κατασκευαστή. Βιομηχανία τροφίμων: Παραλαβή πρώτης ύλης, αποθήκευση, εξαγωγή, μεταφορά, επεξεργασία, δοσιμέτρηση, ανάμειξη και έλεγχος. Σε όλους τους τομείς αναπτύσσουμε ιδιαίτερα συστήματα.

  2. HEINRICH KREEB GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εσείς γνωρίζετε επακριβώς πώς πρέπει να είναι το προϊόν σας: η λειτουργικότητα, η σχεδίαση και η συνολική ποιότητα πρέπει να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Εμείς γνωρίζουμε επακριβώς τι χρειάζεται για την υλοποίηση των απαιτήσεών σας. Η τεχνογνωσία μας σε ό, τι αφορά στην επιφανειακή επεξεργασία είναι ολοκληρωμένη χάρη στην άνω των 75 ετών πολυδιάστατη εμπειρία μας και μοναδική με τις διάφορες εξειδικεύσεις. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται απόλυτα και πάντοτε στο ότι οι σχεδιαστές μας χρησιμοποιούν την τεχνολογία και τα υλικά που παρέχουν την τέλεια λύση για κάθε εξειδικευμένο πρόβλημα. Παράγουμε ένα ευρύ φάσμα εργαλείων που καθιστούν δυνατές πολυάριθμες επεξεργασίες της επιφάνειας. Για την απογρέζωση, τον καθαρισμό, τη λείανση, τη δημιουργία ματ επιφανειών, την προκαταρκτική και την τελική στίλβωση, για προϊόντα ασυνήθιστων διαστάσεων ή σύνθετης μορφής τα εργαλεία μας εξασφαλίζουν την επιθυμητή ποιότητα, υφή και εμφάνιση της επιφάνειας.

  3. GRIMM AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εξατομικευμένες λύσεις και λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη στον τομέα: άξονες-εξαρτήματα οδόντωσης-συνδυασμοί τροχών-συγκροτήματα. Ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας της βιομηχανίας αφαίρεσης υλικού έχουμε ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό τα όρια του ρόλου του αμιγούς προμηθευτή. Θεωρούμε ότι είμαστε λειτουργικό γρανάζι ενός ολοένα και πιο σύνθετου, δικτυωμένου παραγωγικού περιβάλλοντος. Η Grimm δεν επικεντρώνεται εδώ και πολύ καιρό απλώς στο εκάστοτε εξάρτημα. Όλες οι υπηρεσίες πρέπει να συνδυάζονται, από την παραγωγή δειγμάτων έως την παράδοση στους πελάτες μας. Και αυτή ακριβώς η προσαρμοσμένη συνολική υπηρεσία συνεπάγεται για εσάς προστιθέμενη αξία, την οποία διακρίνετε σαφώς – σε κάθε έργο που υλοποιούμε από κοινού. Καθαρή παραγωγή. Σχολαστικό φινίρισμα. Και παροχή κορυφαίας ποιότητας. Προστιθέμενη αξία από την Grimm σημαίνει κυρίως και βάθος παραγωγής. Διότι παρέχουμε την ολοκληρωμένη επεξεργασία από την ίδια εταιρεία – με τεχνολογία τόρνου, τεχνολογία οδόντωσης και τεχνολογία λείανσης στις δικές μας εγκαταστάσεις.

  4. ABCR GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    abcr. Gute Chemie. Το δικό μας σέρβις κάνει τη διαφορά. Η abcr είναι ο δικός σας προμηθευτής ολοκληρωμένων υπηρεσιών για τη διάθεση, την παραγωγή, καθώς και την έρευνα και την ανάπτυξη οργανικών, ανόργανων και μεταλλικών οργανικών ειδικών χημικών προϊόντων – άνω των 260.000 προϊόντα στον κατάλογο Online & στο ηλεκτρονικό κατάστημα - απλώς επιλέγετε και παραγγέλνετε. Χρειάζεστε σύνθεση; ? Κανένα πρόβλημα. Η δική μας ομάδα Ε&Α συνθέτει κατά παραγγελία – με εξειδικευμένο και μοναδικό τρόπο. abcr labs – ειδικά χημικά προϊόντα δικής μας παραγωγής. Στην abcr labs εμπιστεύεστε την ποιότητα ειδικών χημικών προϊόντων δικής μας παραγωγής που παράγουμε στην Ευρώπη για τη διεθνή αγορά. Σε εγκαταστάσεις παραγωγής 6.000 τετραγωνικών μέτρων, μια διεθνής ομάδα πεπειραμένων χημικών παρέχει τεχνογνωσία στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης συνθέσεων, ανάπτυξης παραγωγής και αναβάθμισης έως την καταλληλότητα παραγωγής σε μεγάλες ποσότητες. Για την παραγωγή από το κιλό έως τον τόνο είναι στη διάθεσή σας εργαστήρια και εγκαταστάσεις με αντιδραστήρες σε διάφορα μεγέθη.

  5. INTEXA TECHNOLOGIESERVICE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η INTEXA είναι ο αξιόπιστος αγοραστής και συνεπώς το σημείο επαφής μεταξύ προμηθευτή και της δικής σας παραγωγής. Φροντίζουμε για τις δικές σας εξατομικευμένες απαιτήσεις, σάς απαλλάσσουμε από την αγορά και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για ολόκληρη την αλυσίδα προμηθειών. Από το μεμονωμένο εξάρτημα βάσει σχεδίου, τα συγκροτήματα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και τα εξαρτήματα μαζικής παραγωγής έως την ολοκληρωμένη εγκατάσταση. Η INTEXA απαλλάσσει τη δική σας διαχείριση προμηθειών από το φόρτο εργασίας και επικεντρώνεται στη δική σας ροή προμήθειας προϊόντων. Οι συνεργάτες σας αποκτούν χρόνο για άλλες εργασίες. Αυξανόμενη πίεση κόστους, πιο σύνθετα προϊόντα, πιο σύντομοι κύκλοι καινοτομίας – οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σήμερα υψηλές απαιτήσεις. Η INTEXA είναι εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια μια εξειδικευμένη στα βιομηχανικά προϊόντα εμπορική επιχείρηση με την οποία μπορείτε να επιτύχετε αισθητά αποτελέσματα εξοικονόμησης στο πλαίσιο της δικής διαδικασίας προμηθειών. Η αποθήκευση πραγματοποιείται προαιρετικά στο δικό μας κέντρο διοικητικής μέριμνας, ενώ η αποστολή μπορεί να διευθετηθεί με το δικό μας στόλο οχημάτων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HUGO BECK MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Hugo Beck είναι μια παγκοσμίως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση για οριζόντια μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα συσκευασίας μεμβράνης και χαρτιού, καθώς και λύσεις αυτοματισμού και μετεπεξεργασίας εκτύπωσης στο εύρος απόδοσης από 3.000 έως 18.000 κύκλους/ώρα. Αναπτύσσουμε και παράγουμε απόλυτα προσαρμοσμένες λύσεις μηχανημάτων για τη συσκευασία σε μεμβράνη ή χαρτί και παρέχουμε επίσης όλο τον περιφερικό εξοπλισμό. Με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ή ως μηχάνημα μαζικής παραγωγής: Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα σωληνωτών σάκων συνεχούς ή βηματικής λειτουργίας για συσκευασίες Flowpack, σε σακούλες ή συρρίκνωσης, μηχανήματα συσκευασίας δεσμίδων, σήραγγες συρρίκνωσης, συστήματα μετεπεξεργασίας εκτύπωσης, μηχανήματα τοποθέτησης, ρομπότ και συστήματα χειρισμού. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από πολυάριθμες μεμβράνες πολυολεφίνης, πολυπροπυλενίου, πολυαιθυλενίου και σύνθετου υλικού που διατίθενται στην αγορά. Οι πλέον σύγχρονες μεμβράνες από μονοϋλικά ή ανακυκλούμενα υλικά σε ποσοστό έως 100 %, βιολογικές μεμβράνες και εξαιρετικά λεπτές μεμβράνες συσκευασίας ενδείκνυνται απόλυτα για τα μηχανήματα Hugo Beck.

  2. MSM MARKIER-SENSOR-SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε από το 1991 βιομηχανικά συστήματα σήμανσης και αισθητήρες για τη βιομηχανία. Η MSM Markier-Sensor-Systeme GmbH είναι μια μικρομεσαία, διεθνώς προσανατολισμένη επιχείρηση και κορυφαίος κατασκευαστής στον τομέα της τεχνολογίας σήμανσης. Η κύρια εξειδίκευσή μας είναι η ανάπτυξη και η παραγωγή συστημάτων σήμανσης, συσκευών σήμανσης, συστημάτων επισήμανσης και ετικετογράφων, υγρών σήμανσης, καθώς και τεχνικών ετικετών και οπτικών αισθητήρων. Διακρινόμαστε για τη μακρόχρονη εμπειρία και την παρουσία μας στην αγορά, καθώς και για το μεγάλο βάθος παραγωγής σε σχέση με το μέγεθος της επιχείρησης. Λόγω των προτύπων μας και του σύνθετου χαρακτήρα των προϊόντων μας επικεντρώνουμε ένα μεγάλο βαθμό εξειδικευμένης γνώσης στα τμήματά μας διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα από την ίδια εταιρεία. Προμηθεύουμε τους πελάτες της επιχείρησής μας από τον τομέα του αυτοκινήτου, τη βιομηχανία πλαστικών, ξυλείας, μετάλλου, τον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων και άλλους κλάδους της βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο με ολοκληρωμένες, υψηλής ποιότητας λύσεις.

  3. EKATO SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Από την ανάμειξη και την ομογενοποίηση υγρών υλικών έως υλικών υψηλού ιξώδους (UNIMIX) έως την ανάμειξη και την ξήρανση στερεών υλικών (SOLIDMIX): Τα συστήματα μεταποίησης κενού της EKATO SYSTEMS καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Ομάδες πεπειραμένων ειδικών τεχνικών χρησιμοποιούν την τεχνογνωσία τους για καινοτομικές λύσεις των πλέον σύνθετων προβλημάτων της βιομηχανίας μεταποίησης. Ως ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων μεταποίησης κενού στον εργαστηριακό, τεχνικό και παραγωγικό τομέα, η EKATO SYSTEMS διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για το συνολικό κύκλο ζωής των συστημάτων: από το στάδιο Engineering έως τα τεχνικά πειράματα και τη θέση σε λειτουργία, τη συντήρηση και την επισκευή. Για τη μεμονωμένη εγκατάσταση ή για εγκαταστάσεις Turn-Key σε έκδοση ΓΤΟ με ολοκληρωμένο σύστημα αυτοματισμού – τα συστήματα EKATO μετεξελίσσονται συνεχώς. Το τεχνικό τμήμα της EKATO SYSTEMS στο Schopfheim παρέχει τις ιδανικές προϋποθέσεις για πειράματα Scale-up , καθώς και για την ανάπτυξη διαδικασιών και τη βελτιστοποίηση υφιστάμενων διαδικασιών παραγωγής.

  4. STOPA ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η STOPA είναι κορυφαίος ολόκληρη την Ευρώπη κατασκευαστής για αυτόματα συστήματα αποθήκευσης λαμαρίνας, προϊόντα μεγάλου μήκους και αυτόματη συστήματα πολυώροφων χώρων στάθμευσης. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από αυτόνομες εφαρμογές έως ολοκληρωμένες μονάδες αυτοματισμού. 40 χρόνια πρακτικής εμπειρίας με σύνθετες κατασκευές και περισσότερα από 1.900 εγκαταστημένα συστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Από όλα αυτά, η ανεξάρτητη επιχείρηση αντλεί μοναδική τεχνογνωσία όσον αφορά στην παραγωγικότητα και στην ασφάλεια των διαδικασιών, στον αυτοματισμό των διαδικασιών και στην ανάπτυξη λογισμικού.. Τα προϊόντα μας: Αυτοματοποίηση συστημάτων αποθήκευσης και μεταφοράς, Περιβλήματα μηχανημάτων από μέταλλο, Αποθηκευτικός και λειτουργικός εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις αποθήκευσης για λαμαρίνες, Συστήματα αποθήκευσης, Εγκαταστάσεις αποθήκευσης, Κατασκευές συγκόλλησης, Εξοπλισμός από χάλυβα, Κατασκευές χάλυβα, Μεταφορικές ταινίες με αλυσίδες

  5. LAUFER GmbH

    Γερμανία

    Ως μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση στο Μέλανα Δρυμό, η LAUFER είναι γνωστή για την αξιοπιστία και τη σταθερότητα. Στο επίκεντρο βρίσκονται τορναριστά εξαρτήματα διαμέτρου 1-40 mm για απαιτητικούς τομείς, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η κατασκευή μηχανημάτων, η ηλεκτροτεχνία κλπ. Με σύγχρονους αυτόματους τόρνους πολλαπλών ατράκτων παράγονται επίσης σειρές με οικονομικό τρόπο και μάλιστα σε ρυθμό δευτερολέπτων. Η συλλογή μηχανημάτων μονής ατράκτου διαθέτει μηχανικούς τόρνους μεγάλου και μικρού μήκους. Με πολυάριθμες πρόσθετες επιλογές, η LAUFER μπορεί επίσης να πληροί σύνθετες απαιτήσεις, και να διαθέτει κατόπιν παραγγελίας ολοκληρωμένα συγκροτήματα, περαιτέρω διαδικασίες και επιβελτιώσεις. Προαιρετικά παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης όλων των εξαρτημάτων με έλεγχο κάμερας σε ποσοστό 100%, καθώς και σε συγκεκριμένες συσκευασίες.

  1. SAR GRÖPLER GMBH

    Γερμανία

    Η SAR Gröpler GmbH ιδρύθηκε το 1993. Εργαζόμαστε με τα υψηλότερα πρότυπα για να ικανοποιούμε τους πελάτες μας με ποιότητα και αποδοτικότητα. Η επεξεργασία σύνθετων συστημάτων με βάση προδιαγραφές κατά παραγγελία δεν είναι κάτι καινούργιο για την SAR Gröpler GmbH. Στους παρακάτω τομείς αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας. Σταθμοί ελέγχου αμορτισέρ (τεχνολογία αυτοκινητοβιομηχανίας), δυναμοδεικτικοί σταθμοί ελέγχου, συστήματα πλήρωσης (αέριο/λάδι) μαζί με σφραγίσεις, πλήρως αυτόματες γραμμές συναρμολόγησης, πλήρως αυτόματες κυψέλες συγκόλλησης, συστήματα σήμανσης με λέιζερ, συστήματα ετικετών και επιγραφών, κατασκευή συστημάτων ελέγχου, κατασκευές 3D, συστήματα ελέγχου για υδροηλεκτρικά εργοστάσια, τεχνολογία αυτοματισμού. Η SAR Gröpler έχει συνενώσει όλες τις απαιτούμενες τεχνολογίες κάτω από μία στέγη, έτσι ώστε οι ιδέες μας να είναι ολοκληρωμένες. Σε περίπτωση που γίνεται "εξωτερική ανάθεση" υπηρεσιών, η SAR Gröpler παραμένει πάντα ο υπεύθυνος συνεργάτης για εσάς. Λαμβάνετε την ολοκληρωμένη λύση από έναν προμηθευτή – σε κάθε φάση της διαδικασίας ανάπτυξης και παραγωγής.

  2. STOPA ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η STOPA είναι ένας κορυφαίος σε ολόκληρη την Ευρώπη κατασκευαστής αυτόματων συστημάτων αποθήκευσης λαμαρίνας, προϊόντων μεγάλου μήκους και αυτόματων συστημάτων πολυώροφων χώρων στάθμευσης. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από αυτόνομες εφαρμογές έως ολοκληρωμένες μονάδες αυτοματισμού. 40 χρόνια πρακτικής εμπειρίας με σύνθετες κατασκευές και περισσότερα από 1.900 εγκαταστημένα συστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Από όλα αυτά, η ανεξάρτητη επιχείρηση αντλεί μοναδική τεχνογνωσία όσον αφορά στην παραγωγικότητα και στην ασφάλεια των διαδικασιών, στον αυτοματισμό των διαδικασιών και στην ανάπτυξη λογισμικού. Επικεντρωμένη ανάπτυξη αυτόματων συστημάτων στάθμευσης για πολυώροφους χώρους στάθμευσης, οικονομική και οικολογική σύμπτυξη χώρου στάθμευσης. Τα προϊόντα μας: συστήματα διεκπεραίωσης πολυώροφων χώρων στάθμευσης, πολυώροφοι χώροι στάθμευσης, σχεδιασμός και εξυγίανση πολυώροφων χώρων στάθμευσης.

  1. MSB WERKZEUGFORMENBAU

    Γερμανία

    Από το 2008 παράγουμε με 35 άκρως εξειδικευμένους συνεργάτες εργαλεία και εξαρτήματα άριστης ποιότητας για την ιατρική τεχνολογία, την τεχνολογία μηχανημάτων, την αυτοκινητοβιομηχανία και την αεροπορική τεχνολογία. Όλα αυτά τα πεδία εφαρμογής απαιτούν μέγιστη ακρίβεια κατά την παραγωγή, καθώς και αξιοπιστία για την παράδοση. Στο επίκεντρο της επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας βρίσκεται αφενός η συνεργατική σχέση με τους πελάτες μας και αφετέρου είναι εξαιρετικά σημαντικές για εμάς οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες παροχής συμβουλών. Έτσι βρίσκουμε από κοινού άριστες λύσεις για σύνθετες προκλήσεις. Ως καινοτομική επιχείρηση δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση, οι συνεργάτες μας να ενημερώνονται διαρκώς σχετικά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τις μεθόδους παραγωγής με σεμινάρια κατάρτισης και μετεκπαιδεύσεις τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην παραγωγή. Έτσι διασφαλίζονται για τους πελάτες μας καινοτομικά προϊόντα ιατρικής και αεροπορικής τεχνολογίας.