• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ξυλεια και επιπλωση – επεξεργασια και προστασια

Αποτελέσματα για

Ξυλεια και επιπλωση – επεξεργασια και προστασια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FRIDOLIN MÜLLER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή βουρτσών απογρέζωσης, κυλινδρικών βουρτσών, βουρτσών σωλήνων, τεχνικών βουρτσών, συρμάτινων βουρτσών, βουρτσών νάιλον, τορναριστών βουρτσών, βουρτσών για πλυντήρια, βουρτσών πλυντηρίων φορτηγών, βουρτσών πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η εταιρεία Fridolin Müller ιδρύθηκε το 1952 με την επωνυμία Tierhaarwertung Fridolin Müller. Επεξεργαζόταν τρίχες βοοειδών που προέρχονταν εν μέρει από γερμανικά βοοειδή, αλλά εισάγονταν κατά κύριο λόγο από την Αμερική. Αυτές οι τρίχες υποβάλλονταν σε επεξεργασία τεσσάρων σταδίων στις λεγόμενες δέσμες. Τα στάδια εργασίας περιλάμβαναν: Χαλάρωση των τριχών σε θυσάνους, χτένισμα των τριχών, δηλ., τακτοποίηση των τριχών σε μία κατεύθυνση, "τράβηγμα" των τριχών σε διάφορα μήκη και μετά δέσιμο των επιμέρους μηκών σε δέσμες. Αυτές οι δέσμες παραδίδονταν σε εργοστάσια πινέλων. Στο πλαίσιο των επιμέρους σταδίων εργασίας χρησιμοποιούνταν εν μέρει μηχανήματα. Γύρω στο 1969 προστέθηκε σε αυτόν τον τομέα η παραγωγή βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων. Το 1972 ξεκίνησε η παραγωγή τεχνικών βουρτσών. Το έτος αυτό εξαγοράστηκε μια εταιρεία που κατασκεύαζε κατά κύριο λόγο "μηχανήματα επίπασης" για ζαχαροπλαστεία. Αυτή η εταιρεία παρήγαγε σε μεμονωμένη βάση και τεχνικές βούρτσες. Με την πάροδο των ετών περιορίστηκε η διάθεση των μηχανημάτων επίπασης και η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή και στη διάθεση των τεχνικών βουρτσών, καθώς και των βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων και κυλίνδρων για μηχανήματα καθαρισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κυλινδρικών βουρτσών.

  2. DORRING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DORRING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

  3. LORENZ UND SCHINDLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία LORENZ UND SCHINDLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Wolfschlugen, Γερμανία.

  4. HAUSER HOLZBEARBEITUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAUSER HOLZBEARBEITUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Bad Krozingen, Γερμανία.

  5. ZWICK HOLZBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZWICK HOLZBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Donaueschingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. REINHOLD BECK MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REINHOLD BECK MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Ανυψωτικές πλατφόρμες, Εργαλεία χειρός ξυλουργικών εργασιών, μη μηχανοκίνητα, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Ανυψωτικές πλατφόρμες, επιφανειες εργασιας, και Εργαλεία χειρός ξυλουργικών εργασιών, μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Krauchenwies, Γερμανία.

  2. ALEXANDER ORTLIEB HOLZWERKSTÄTTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALEXANDER ORTLIEB HOLZWERKSTÄTTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, και Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει έδρα σε Bernau, Γερμανία.

  3. HANS MAGG HOLZBEARBEITUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS MAGG HOLZBEARBEITUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Παρκέ δάπεδα, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Παρκέ δάπεδα. Έχει έδρα σε Langenargen, Γερμανία.

  4. ALBERT NOTHDURFT

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBERT NOTHDURFT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, και Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Murrhardt, Γερμανία.

  5. KICK HOLZWAREN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KICK HOLZWAREN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Ξύλο, προϊόντα ξύλου. Έχει έδρα σε Hochdorf, Γερμανία.

  1. HOLZ-HOBEL-IMPRÄGNIERWERK JOACHIM LEHMANN E. K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLZ-HOBEL-IMPRÄGNIERWERK JOACHIM LEHMANN E. K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, και Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Oberharmersbach, Γερμανία.

  2. ING. KARL LAIS HOLZBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ING. KARL LAIS HOLZBAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευή ξύλινων σκελετών, Τράπεζες - διαρρύθμιση, Ξυλουργικές εργασίες και μαραγκοί, Κατασκευή ξύλινων σκελετών, Τράπεζες - διαρρύθμιση, και Ξυλουργικές εργασίες και μαραγκοί. Έχει έδρα σε Schönau, Γερμανία.

  1. HOLZBAU BINZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLZBAU BINZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιπποφορβεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Τράπεζες - διαρρύθμιση, Ξυλουργικές εργασίες και μαραγκοί, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Τράπεζες - διαρρύθμιση, και Ξυλουργικές εργασίες και μαραγκοί. Έχει έδρα σε Ellwangen, Γερμανία.

  2. DRECHSLEREI M. GÜNTHER

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRECHSLEREI M. GÜNTHER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Ξύλο, προϊόντα ξύλου. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  3. NANOGARDE GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία NANOGARDE GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Πλαστικές επικαλύψεις, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Πλαστικές επικαλύψεις, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  4. WERZALIT GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERZALIT GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλο, προϊόντα ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα αντικείμενα επίπλωσης, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Ξύλινα αντικείμενα επίπλωσης, και Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Oberstenfeld, Γερμανία.

  5. BENZ FURNIERSERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BENZ FURNIERSERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα πάνελ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πάνελ, καπλαμάς και κόντρα πλακέ, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Πάνελ, καπλαμάς και κόντρα πλακέ, και Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Bondorf, Γερμανία.

  6. LAUBER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LAUBER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξήρανση του ξύλου, και Ξήρανση του ξύλου. Έχει έδρα σε Alfdorf, Γερμανία.

  7. FIRNHABER-NATÜRLICH WOHNEN-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FIRNHABER-NATÜRLICH WOHNEN-GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές επίπλων και εξαρτημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. MARTIN SCHMID GMBH & CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARTIN SCHMID GMBH & CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Ofterdingen, Γερμανία.

  1. BAU-KO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAU-KO GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  2. HOLZ-SHOP WALTER FREY

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLZ-SHOP WALTER FREY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Denzlingen, Γερμανία.

  3. WALTER GROPPER E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία WALTER GROPPER E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Kirchberg, Γερμανία.

  4. OSKAR HERRMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OSKAR HERRMANN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Schutterwald, Γερμανία.

  5. SCHWER E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWER E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Furtwangen, Γερμανία.

  6. SCHÜLER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHÜLER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Magstadt, Γερμανία.

  7. HARTMANN EINRICHTUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HARTMANN EINRICHTUNGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  8. ABBUND ZENTRUM ULM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABBUND ZENTRUM ULM GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Blaustein, Γερμανία.

  9. BAUERNMÖBELHOF HANS MAST GMBH MÖBELWERKSTÄTTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAUERNMÖBELHOF HANS MAST GMBH MÖBELWERKSTÄTTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Pfalzgrafenweiler, Γερμανία.

  10. BOHNERT TRADING & DESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOHNERT TRADING & DESIGN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Ottenhöfen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν

Βρείτε προσφορές για

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ξυλεια και επιπλωση – επεξεργασια και προστασια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

39 Επιχειρήσεις