• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μπλοκ

Αποτελέσματα για

Μπλοκ

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. STOLZ - POKALE

    Γερμανία

    Η εταιρεία STOLZ - POKALE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μετάλλια και τρόπαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, Διακριτικά σήματα, σημαίες και τρόπαια, πλάκες, μπλοκ, Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, και Διακριτικά σήματα, σημαίες και τρόπαια. Έχει έδρα σε Donaueschingen, Γερμανία.

  2. MICROMAT SPANNHYDRAULIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Micromat Spannhydraulik GmbH ιδρύθηκε το 1989 σε ένα γκαράζ. Στο μεταξύ είμαστε πλέον μια μικρομεσαία επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην έδρα μας, στο Rutesheim και σε ένα μικρό παράρτημα, στο Malmsheim, απασχολούνται περίπου 70 δραστήριοι συνεργάτες με την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή υδραυλικών κυλίνδρων υψηλής ποιότητας. Ανεξάρτητα από το αν προέρχεστε από τους τομείς της μηχανολογίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας ή των εργαλειομηχανών ή είστε επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης, εμείς σάς παρέχουμε μια προσαρμοσμένη λύση. QUIRI-MICROMAT®. - νέο κοινό λογότυπο Με τη συνεργασία με τη γαλλική εταιρεία QUIRI και με το κοινό εταιρικό λογότυπο QUIRI-MICRMAT® είμαστε πλέον σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας μια μεγαλύτερη κοινή γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει υδραυλικά στοιχεία σύσφιξης, κυλίνδρους, εξειδικευμένες λύσεις και παρελκόμενα.

  3. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Λύνουμε τα προβλήματα πριονίσματος, κοπής και ελέγχου για τους πελάτες μας με αυτόματα ειδικά μηχανήματα. Στο επίκεντρο είναι η ενσωμάτωση της μηχανικής πριονοκορδέλας και ρομπότ. Για τα προϊόντα μας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ό, τι αφορά στην ανάπτυξη, στη θέση σε λειτουργία, στην υποστήριξη της λειτουργίας και στην αξιολόγηση. Υλοποιούμε στοχευμένα τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις με βέλτιστη απόδοση. Οι επιχειρηματικοί μας τομείς είναι η τεχνολογία χυτηρίων, η επεξεργασία αλουμινίου, η επεξεργασία αποξεστικών υλικών και το εξειδικευμένο θέμα της αποξήλωσης πυρηνικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον είμαστε ανά πάσα στιγμή πρόθυμοι και σε θέση να βαδίσουμε νέους δρόμους για τους πελάτες μας και να υλοποιήσουμε νέα προϊόντα. Ως πάροχος υπηρεσιών με υψηλή τεχνική εξειδίκευση παραγωγής για προσαρμοσμένα προϊόντα και λύσεις είμαστε ευέλικτοι, γρήγοροι και απλοί.

  4. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GEMÜ είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων βαλβίδων, μέτρησης και ρύθμισης. Η ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση με παγκόσμιο προσανατολισμό έχει εδραιωθεί εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια χάρη σε καινοτομικά προϊόντα και εξειδικευμένες λύσεις για τον πελάτη για έλεγχο μέσων επεξεργασίας σε πολλούς τομείς. Για αποστειρωμένες εφαρμογές για τη φαρμακευτική βιομηχανία και τη βιοτεχνολογία, η GEMÜ είναι η κορυφαία επιχείρησης στην παγκόσμια αγορά. Ο όμιλος επιχειρήσεων απασχολεί σήμερα στη Γερμανία 900 συνεργάτες, ενώ παγκοσμίως αυτοί υπερβαίνουν τους 1.600. Η παραγωγή γίνεται σε έξι μονάδες παραγωγής στη Γερμανία, στην Ελβετία, στην Κίνα, στη Βραζιλία, στη Γαλλία και στις ΗΠΑ. Η παγκόσμια διάθεση συντονίζεται από τη Γερμανία με 27 θυγατρικές εταιρείες. Ο όμιλος επιχειρήσεων δραστηριοποιείται σε όλες τις ηπείρους μέσω ενός πυκνού δικτύου εμπορικών εταίρων σε περισσότερες από 50 χώρες. Με μια διεθνή στρατηγική ανάπτυξης, η GEMÜ θα εξακολουθήσει να εδραιώνεται σε μελλοντικές αγορές.

  5. BEHRINGER GMBH MASCHINENFABRIK UND EISENGIESSEREI

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η BEHRINGER GmbH είναι μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση στην τρίτη γενιά. Διακρινόμαστε για τις παραδοσιακές αξίες, την ολοκληρωμένη τεχνολογία και το μεγάλο βάθος παραγωγής. Το πάθος μας για τη διαδικασία του πριονίσματος είναι το κίνητρό μας ως κορυφαία επιχείρηση στον τομέα της ειδίκευσης και της τεχνολογία για πριονοκορδέλες και κυκλικά πριόνια. Η Behringer είναι μια από τους λίγες επιχειρήσεις στην αγορά που διαθέτουν τα πάντα στον τομέα της τεχνολογίας πριονιών.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HIESSL SCHMIERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τεχνολογία λίπανσης από την εξειδικευμένη επιχείρηση για μέγιστη απόδοση. Ως πεπειραμένος κατασκευαστής μπεκ ψεκασμού και εξειδικευμένος κατασκευαστής για λιπαντικά συστήματα ελάχιστη ποσότητας, η HIESSL Schmiertechnik GmbH είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για αποτελεσματικές επαγγελματικές λύσεις. Εάν το ζητούμενο είναι η οικονομική επίστρωση υγρών, θέτουμε στη διάθεσή σας υπερσύγχρονη τεχνολογία προσαρμοσμένη στις εδικές απαιτήσεις σας. Τα άριστης ποιότητας προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εντελώς διαφορετικούς τομείς, όπως στη μεταλλουργία, στην κατασκευή μηχανημάτων ή στη βιομηχανία τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει από μπεκ μπλοκ, ομοαξονικά μπεκ ψεκασμού έως περαιτέρω συστήματα ψεκασμού στο πλέον σύγχρονο επίπεδο της έρευνας.

  2. MAGNETSHOP SUPERMAGNETIC

    Γερμανία

    Η Magnetshop Supermagnetic ειδικεύεται στην πώληση ισχυρών μαγνητών νεοδυμίου, επινικελιωμένων και επιχρυσωμένων, επιχρωμιωμένων και με εποξειδική επίστρωση. Οι πελάτες B2B και B2C είναι καλοδεχούμενοι από εμάς. Η γκάμα των μαγνητών μας καλύπτει όλες τις απαιτήσεις. Διαθέτουμε περισσότερους από 200 μόνιμους μαγνήτες νεοδυμίου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μαγνητών και επιδιώκουμε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις εξατομικευμένες επιθυμίες στο μέτρο του δυνατού. Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από μικρούς μαγνήτες Mini από 1 mm έως ισχυρούς υπερμαγνήτες άνω των 20 cm. Οι υπερμαγνήτες μας μπορούν να συγκρατήσουν έως 1000 φορές το ίδιο βάρος τους. Ισχυροί μαγνήτες τύπου μπλοκ από νεοδύμιο χρησιμοποιούνται στον επαγγελματικό τομέα: Κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, κατασκευή μοντέλων, αυτοκινητοβιομηχανία, φωτισμός, ηλεκτροκινητήρες, γεννήτριες, ηχεία κλπ. Το κατάστημα μαγνητών μας καταγράφει σε ετήσια βάση αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 30%. Θα χαρούμε να σάς εντάξουμε στο πελατολόγιό μας.

  3. TRANSCERAM GMBH

    Γερμανία

    Παραγωγή μορφοτεμαχίων σκληρού μετάλλου & μπλοκ διάβρωσης και ανθεκτικών στη διάβρωση, ακατέργαστων τεμαχίων σκληρού μετάλλου & ημιτελών προϊόντων, παραγωγή εξαρτημάτων σκληρού μέταλλου βάσει σχεδίου, πυριτικό καρβίδιο και άλλα τεχνικά κεραμικά υλικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, αναλώσιμα από σκληρό μέταλλο & τεχνικά κεραμικά υλικά για αντλίες (δακτύλιοι και έδρανα ολίσθησης, θερμοσυστελλόμενοι δακτύλιοι, βαλβίδες, έμβολα κ..α.) βάσει σχεδίου, μεταλλοκεραμικά εξαρτήματα & δίοδοι (διάθεση) Πρόγραμμα υλικών κατασκευής: σκληρό μέταλλο (καρβίδιο βολφραμίου), ανοξείδωτο σκληρό μέταλλο, καρβίδιο πυριτίου (SSiC & SiSiC), οξείδιο ζιρκονίου (ZrO2), νιτρίδιο πυριτίου (Si3N4), οξείδιο αργιλίου (Al2O3), εμποτισμένος με μέταλλα γραφίτης Λειαντήριο ακριβείας για σκληρά υλικά και σκληρές επιστρώσεις, επίπεδη, χιαστί, στρογγυλή λείανση και λείανση συντεταγμένων, επίπεδη/στρογγυλή λείανση με πάστα & στίλβωση, Τεχνικές ένωσης: συρρίκνωση, κασσιτεροκόλληση, κόλληση Τα προϊόντα μας: κεραμικά υλικά τεχνικών εφαρμογών, κεραμικά υλικά υψηλής απόδοσης, κεραμικά έδρανα ολίσθησης, αναλώσιμα σκληρού μετάλλου για μηχανές, ακατέργαστα τεμάχια σκληρού μετάλλου, κεραμικοί δακτύλιοι ολίσθησης

  4. ASSFALG QUALITÄTSHYDRAULIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια το όνομά μας εγγυάται σταθερότητα και ποιότητα. Ως κατασκευαστής υδραυλικών κυλίνδρων και συγκροτημάτων, καθώς και ολοκληρωμένων υδραυλικών συστημάτων και κλινών δοκιμής παράγουμε με βάση τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Εκτός από τα δικά μας προϊόντα διαθέτουμε ως επιχείρηση χονδρικής πώλησης περισσότερα από 24.000 υδραυλικά στοιχεία επώνυμων κατασκευαστών. Η ευελιξία αποτελεί στοιχείο του προγράμματός μας. Στο πελατολόγιό μας συμπεριλαμβάνονται επιχειρήσεις από όλους σχεδόν τους τομείς, μεταξύ αυτών της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της τεχνολογίας μεταποίησης, των χαλύβδινων υδραυλικών κατασκευών, της βιομηχανίας ξυλείας/εκτύπωσης και χάρτου, του κλάδου των μηχανημάτων πλαστικού, της κατασκευής πιεστηρίων, της κατασκευής κλινών δοκιμής. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας, η εξυπηρέτησης και η κινητικότητα έχουν αναδείξει την ASSFALG Qualitätshydraulik ως εξειδικευμένη επιχείρηση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η ASSFALG παράγει επίσης ειδικά συγκροτήματα, κυλίνδρους, αντλίες, βαλβίδες και μπλοκ προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες.