• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μπαχαρικα για τροφιμα

Αποτελέσματα για

Μπαχαρικα για τροφιμα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. A.K INTERNATIONAL (KITCHEN YOGA)

    Γερμανία

    Η εταιρεία A.K INTERNATIONAL (KITCHEN YOGA), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαχαρικά, Μπαχαρικά, και μπαχαρικα για τροφιμα. Έχει έδρα σε Schönaich, Γερμανία.

  2. NEOFOL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η NEOFOL GmbH είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ευρώπη και ειδικεύεται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση συσκευασιών υψηλής ποιότητας για πολυάριθμους σκοπούς χρήσης. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της αποθήκης μας περιλαμβάνει διάφορες προκατασκευασμένες σειρές προϊόντων με ποικιλία μεγεθών, υλικών και χρωμάτων. Από μεγάλες έως πολύ μικρές συσκευασίες διαθέτουμε ευέλικτες & στιβαρές λύσεις συσκευασίας υψηλού φραγμού, οι οποίες διατηρούν τη φρεσκάδα των προϊόντων ακόμη και κατά την αποθήκευση μακράς διάρκειας. Εκτός από τη διάθεση των τυποποιημένων σακουλών μας, πλεονέκτημά μας αποτελεί επίσης η ανάπτυξη και η εκτύπωση εξατομικευμένων ειδικών λύσεων με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Κατά την παραγωγή των σακουλών μας δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα, στην επίγνωση της ποιότητας και στη μοναδικότητα. Αξιοποιήστε κι εσείς τη μακρόχρονη εμπειρία μας ως προμηθευτής λύσεων συσκευασίας υψηλής ποιότητας και εμπνευστείτε από την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων και των δυνατοτήτων μας.

  3. DIAFOOD GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Diafood GmbH είναι μια κορυφαία επιχείρηση στον τομέα της επεξεργασίας φυτικών πρώτων υλών που ειδικεύεται σε υψηλής ποιότητας αποξηραμένα λαχανικά, αρωματικά φυτά και βιολογικά προϊόντα. Με εμπειρία άνω των 35 ετών, η Diafood έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη για την ποιότητα και την αειφορία. Η επιχείριση συνεργάζεται αποκλειστικά με πιστοποιημένους προμηθευτές που πληρούν αυστηρά πρότυπα ποιότητας βιολογικών προϊόντων. Ένας ιδιαίτερος τομέας εστίασης είναι η παραγωγή βιολογικών μανιταριών και άλλων φυτικών συστατικών με πολυδιάστατες χρήσεις στη βιομηχανία τροφίμων. Οι τακτικοί έλεγχοι των προμηθευτών διασφαλίζουν την τήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας. Η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε με τη συνεργασία με την Colin Ingrédients για την προσφορά μια ακόμη μεγαλύτερης ποικιλίας φυτικών πρώτων υλών. Η αειφορία και η προστασία του περιβάλλοντος βρίσκονται στο επίκεντρο στην Diafood. Το γεγονός αυτό αντανακλάται στην επιλογή των περιοχών καλλιέργειας, στις οικολογικές μεθόδους επεξεργασίας και στην οικολογική συσκευασία. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται επίσης σε πρωτοβουλίες για την προαγωγή της βιολογικής γεωργίας και της διατήρησης των φυσικών πόρων. Με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που συνδυάζει τη βαθιά κατανόηση του κλάδου και την εξειδικευμένη γνώση, η Diafood είναι ο ιδανικός συνεργάτης για επιχειρήσεις που επενδύουν σε αειφόρα, υψηλής ποιότητας συστατικά. Η Diafood διαθέτει προσαρμοσμένες λύσεις για την παραγωγή τροφίμων, οι οποίες καλύπτουν τις απαιτήσεις γεύσης και υγείας των σύγχρονων καταναλωτών.

  4. EVERGREEN IMPORT'S

    Γερμανία

    Η εταιρεία EVERGREEN IMPORT'S, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγη τροφιμων. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

  5. WALTHER SCHOENENBERGER PFLANZENSAFTWERK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WALTHER SCHOENENBERGER PFLANZENSAFTWERK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχυλίσματα τροφίμων, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εκχυλίσματα για τη φαρμακοποιΐα, Προϊόντα ομορφιάς, Εκχυλίσματα τροφίμων, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εκχυλίσματα για τη φαρμακοποιΐα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Magstadt, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LEBENSMITTEL-SPRÜHTROCKNUNGS-INDUSTRIE SYSTEM ATOM GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEBENSMITTEL-SPRÜHTROCKNUNGS-INDUSTRIE SYSTEM ATOM GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχυλίσματα τροφίμων, και Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. NUTRACON GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NUTRACON GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Εκχυλίσματα τροφίμων, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Εκχυλίσματα τροφίμων, και Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  3. BURGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BURGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχυλίσματα τροφίμων, και Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει έδρα σε Ditzingen, Γερμανία.

  4. NATURE`S INGREDIENTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NATURE`S INGREDIENTS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Εκχυλίσματα τροφίμων, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Ψάρια, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Εκχυλίσματα τροφίμων, και Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει έδρα σε Neckarsulm, Γερμανία.

  5. FRISCHKOST- UND DELIKATESSEN-SERVICE GMBH.

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRISCHKOST- UND DELIKATESSEN-SERVICE GMBH., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχυλίσματα τροφίμων, και Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει έδρα σε Willstätt, Γερμανία.

  1. ASAL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ASAL GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχυλίσματα τροφίμων, και Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει έδρα σε Todtnau, Γερμανία.

  2. BIOFORCE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIOFORCE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχυλίσματα τροφίμων, και Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.