• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μοντελα (κατασκευη) αυτοκινητων

Αποτελέσματα για

Μοντελα (κατασκευη) αυτοκινητων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. STIEFELMAYER-MESSTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Τα μηχανήματα μέτρησης συναγερμού ορίζοντα και μέτρησης πολλαπλών συντεταγμένων Stiefelmayer χρησιμοποιούνται παγκοσμίως σε επιχειρήσεις κατασκευής μοντέλων, σχεδιαστικά στούντιο και επιχειρήσεις αυτοκινήτων. Ως κατασκευαστής διαθέτουμε παρελκόμενα για χειροκίνητα μηχανήματα μέτρησης (μηχανικά εργαλεία ψηλάφησης, εργαλεία χάραξης, πρότυπα αναφοράς κλπ.). Κατασκευάζουμε συσκευές μέτρησης συναγερμού ορίζοντα και πλευρικά φερόμενες συσκευές μέτρησης, μηχανές επιπέδου εδάφους, συσκευές CNC, χειροκίνητες και μηχανοκίνητες συσκευές μέτρησης συντεταγμένων και μηχανήματα μέτρησης διαστάσεων.

  2. STOPA ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η STOPA είναι ένας κορυφαίος σε ολόκληρη την Ευρώπη κατασκευαστής αυτόματων συστημάτων αποθήκευσης λαμαρίνας, προϊόντων μεγάλου μήκους και αυτόματων συστημάτων πολυώροφων χώρων στάθμευσης. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από αυτόνομες εφαρμογές έως ολοκληρωμένες μονάδες αυτοματισμού. 40 χρόνια πρακτικής εμπειρίας με σύνθετες κατασκευές και περισσότερα από 1.900 εγκαταστημένα συστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Από όλα αυτά, η ανεξάρτητη επιχείρηση αντλεί μοναδική τεχνογνωσία όσον αφορά στην παραγωγικότητα και στην ασφάλεια των διαδικασιών, στον αυτοματισμό των διαδικασιών και στην ανάπτυξη λογισμικού. Επικεντρωμένη ανάπτυξη αυτόματων συστημάτων στάθμευσης για πολυώροφους χώρους στάθμευσης, οικονομική και οικολογική σύμπτυξη χώρου στάθμευσης. Τα προϊόντα μας: συστήματα διεκπεραίωσης πολυώροφων χώρων στάθμευσης, πολυώροφοι χώροι στάθμευσης, σχεδιασμός και εξυγίανση πολυώροφων χώρων στάθμευσης.

  3. MECHASYS GMBH

    Γερμανία

    Η mechaSYS GmbH είναι ο δικό σας ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ πρωτοτύπων, δειγμάτων και μικρών σειρών από έλασμα και ηλεκτρικό έλασμα. Ο σαφής προσανατολισμός και ταυτόχρονα η οριοθέτηση του τομέα δραστηριοτήτων είναι η κατασκευή πρωτοτύπων και η παραγωγή μικρών σειρών. Έτσι δεν ανταγωνιζόμαστε τους πελάτες μας που κατά κανόνα παράγουν οι ίδιοι και συνεπώς μπορούν να επικεντρώνονται στις δικές τους διαδικασία μαζικής παραγωγής/παραγωγής και στην κατασκευή εργαλείων. Διότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος λάθος για έναν κατασκευαστή εργαλείων και/ή εγκαταστάσεων, από το να αναθέσει ένας πελάτης την παραγγελία και μετά να χρειαστεί εκ των προτέρων 500 ή 5.000 ακόμη πρωτότυπα έως τη μαζική παραγωγή. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ενταχθεί εύκολα στην παραγωγή ή οι δυνατότητες έχουν ήδη εξαντληθεί λόγω των ολοένα και πιο μικρών προθεσμιών παράδοσης. Πιθανή συνέπεια: υπέρβαση της προθεσμίας ή υψηλότερο κόστος. Η υποστήριξη στην περίπτωση αυτή αποτελεί το δικό μας τομέα δραστηριότητας! Επικοινωνήστε μαζί μας! Με αυτό το υπόβαθρο, ο δικός μας επιχειρηματικός στόχος είναι: μακροπρόθεσμη ανάπτυξη από κοινού με τους πελάτες μας! www.mechaSYS.de