• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μοναδες ακριβειας

Αποτελέσματα για

Μοναδες ακριβειας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FÖHRENBACH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Σχεδιαστής και κατασκευαστής στοιχείων, μονάδων και συστημάτων υψηλής ακριβείας για γραμμικές και κυκλικές κινήσεις σε συστήματα αυτοματισμού και στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων ακριβείας. Τα προϊόντα Föhrenbach είναι η λύση για προβλήματα οδήγησης, μετάδοσης κίνησης, κίνησης, ελέγχου και τοποθέτησης. Τα πρόσθετα προϊόντα που διατίθενται παράλληλα, συμπληρώνουν τη γκάμα των κατάλληλων για τον πελάτη ολοκληρωμένων λύσεων έως ειδικών μηχανημάτων. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει, π.χ., φορεία ρύθμισης SVAN, φορεία τύπου χελιδονοουράς, με ράουλα και διασταυρούμενης κίνησης, μηχανοκίνητα φορεία ακριβείας με οδηγούς ρουλεμάν KBS/KCS και KCL (με άμεση μετάδοση), συμπαγή φορεία οδήγησης προφίλ PCL και PFL με ενσωματωμένο γραμμικό κινητήρα και σύστημα μέτρησης, φορεία οδήγησης προφίλ με σύστημα μετάδοσης ατράκτου PFS, απευθείας κινούμενες μονάδες Handling LDH, σειρά στρογγυλής τράπεζας RT2A (με ατέρμονα κοχλία) και RT3A (απευθείας κίνησης), μονάδες περιστροφής/στρέψης, μερικές συσκευές, άξονες πρέσας και συστήματα ελέγχου διαδρομής και τροχιάς.

  2. FEINMETALL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    FEINMETALL GmbH. Οι μελετημένες λύσεις επαφών ακριβείας αποτελούν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας ιδίως για τη δοκιμή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών στοιχείων και προϊόντων. Η Feinmetall διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις επαφών για τη βιομηχανία ηλεκτρονικών, αυτοκινήτων και ημιαγωγών και μπορεί έτσι να συμβάλλει σημαντικά στη δική διασφάλιση ποιότητας. Οι δύο ομάδες προϊόντων της επιχείρησης, δηλ., οι πείροι ελέγχου για επαφές καρτών τυπωμένου κυκλώματος ή πλεξουδών καλωδίων, καθώς και οι κάρτες ελέγχου για τη δοκιμή ημιαγωγών, αλληλοσυμπληρώνονται με ιδανικό τρόπο και διασφαλίζουν μια μοναδική εξειδίκευση σε ό, τι αφορά στην ακρίβεια στα όρια του δυνατού. Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, η Feinmetall είναι έτσι ένας αξιόπιστος συνεργάτης της διεθνούς βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας. Η επιχείρηση εκπροσωπείται σε παγκόσμιο επίπεδο και εκτός της έδρας της στη Γερμανία διαθέτει περαιτέρω μονάδες στις ΗΠΑ, στην Τσεχία, στην Τυνησία, στο Μεξικό, στη Σιγκαπούρη, στην Ταϊβάν και στην Κίνα.

  3. HEMSTEDT GMBH ELEKTROTECHNISCHE FABRIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι Dieter και Silvi Hemstedt ιδρύουν τη δική τους επιχείρηση με στόχο να παράγουν υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένους σωλήνες θέρμανσης. Ο στόχος επιτυγχάνεται: λίγα χρόνια αργότερα απασχολούνται ήδη 20 συνεργάτες στην επιχείρηση, ενώ ο κύκλος εργασιών και οι απαιτήσεις χώρου αυξάνονται ραγδαία. Στο ίδιο πλαίσιο διευρύνεται και η γκάμα των προϊόντων. Προστίθεται η τεχνολογία ψυκτικών θαλάμων και ολοένα και περισσότεροι πελάτες ζητούν εξειδικευμένες λύσεις, τις οποίες η Hemstedt είναι σε θέση να υλοποιεί γρήγορα και με απόλυτη ακρίβεια. Αυτή η ευελιξία και η υψηλή ποιότητα είναι οι λόγοι για τους οποίους η Hemstedt έγινε γρήγορα γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο. Ολοένα και πιο συχνά αποστέλλονται προϊόντα από τη μονάδα παραγωγής της Σουηβίας στην Κίνα, στις ΗΠΑ, στη Ρωσία και σε πολλές άλλες χώρες. Σήμερα εργάζονται περισσότεροι από 60 συνεργάτες σε 17500 τετραγωνικά μέτρα στην ανάπτυξη και στην παραγωγή. Η επιχείρηση επενδύει σήμερα κυρίως στην ανάπτυξη και σ την παραγωγή ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων θέρμανσης και ολοκληρωμένων σχεδίων που συμβάλλουν σημαντικά στην υλοποίηση της οικίας όχι ουδέτερου αλλά και θετικού κλίματος.

  4. ROMMEL PRÄZISIONSTEILE GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας ως προμηθευτής εξαρτημάτων ακριβείας. Εδώ και σχεδόν 40 χρόνια παράγουμε εξαρτήματα ακριβείας σε μεγάλες σειρές. Η συλλογή των μηχανημάτων μας περιλαμβάνει αυτόματα περιστροφικά μηχανήματα Variomatic με 9, 11 και 12 μονάδες, εν μέρει με έλεγχο εκκέντρων και εν μέρει με έλεγχο NC, με έως 60 άξονες NC ανά μηχάνημα. Τα μηχανήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για την τρέχουσα παραγωγή εξαρτημάτων με σταθερή απόδοση και ποιότητα των εξαρτημάτων σειράς. Υπεραυτόματες διαδικασίες παραγωγής και πολυάριθμες δυνατότητες επεξεργασίας μάς παρέχουν τη δυνατότητα να επεξεργαζόμαστε ακόμη και σύνθετα εξαρτήματα από όλες τις πλευρές. Επεξεργαζόμαστε χάλυβα, αλουμίνιο, κράματα χαλκού και ορείχαλκο δακτυλίων, μεγάλων πηνίων, ράβδων, τμημάτων ή χυτευτών εξαρτημάτων μέσω τροφοδοτών. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε συμπληρώνονται με διάφορες τεχνικές απογρέζωσης, λείανσης, επιβελτίωσης επιφανειών, καθαρισμού υπερήχων, εργασίες συναρμολόγησης και θερμική επεξεργασία.

  5. TELSCHIG-VERFAHRENSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Επαγγελματικός χειρισμός χύδην υλικών. Λύσεις υψηλής τεχνολογίας για το χειρισμό χύδην υλικών για πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Εδώ και περισσότερα από 45 χρόνια, η Telschig Verfahrenstechnik συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και συστημάτων για τον τεμαχισμό, το άνοιγμα και την εκκένωση σάκων και Big Bag, καθώς και για συστήματα μεταφοράς πεπιεσμένου αέρα και την κατασκευή εγκαταστάσεων στον τομέα του χειρισμού χύδην υλικών. Με το σύνθημα «δεν διαθέτουμε μηχανήματα, υλοποιούμε λύσεις» σχεδιάζουμε κάθε εγκατάσταση με απόλυτη ακρίβεια με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό διαθέτουμε διάφορες τεχνικές λύσεις μεταποίησης. Εκτός από το σχεδιασμό νέων εγκαταστάσεων παραγωγής βελτιστοποιούμε με τις λύσεις μας υφιστάμενες, εξελιγμένες διαδικασίες παραγωγής. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσής μας: μηχανήματα τεμαχισμού (θραυστήρες σβώλων), εκκένωση σάκων (μονάδες και συστήματα εκκένωσης σάκων), χειρισμός Big Bag (συστήματα και μονάδες εκκένωσης BigBag).

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FISCHER FORTUNA GMBH

    Γερμανία

    Ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση ατράκτων ασφαλείας την μάρκας FORTUNA. Συμβουλευτικές υπηρεσίες και πωλήσεις ατράκτων ακριβείας από τις μάρκες FISCHER και PRECISE. Άτρακτοι έμμεσης και άμεσης μετάδοσης, άξονες υψηλής συχνότητας, μεταβλητές διεπαφές εργαλείων, χειροκίνητη ή αυτόματη σύσφιξη εργαλείου, υψηλής ακριβείας, μεταβλητοί αριθμοί στροφών και αποδόσεις. Ειδικές κατασκευές σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Άξονες μεγάλου μήκους για την εσωτερική λείανση οπών με μεγάλες διαστάσεις. Υπηρεσίες επισκευής για ατράκτους μηχανημάτων FISCHER, FORTUNA και PRECISE, καθώς και ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας: υδροστατικές άτρακτοι, άτρακτοι κινητήρων, σέρβις ατράκτων, κινητήρες υψηλής συχνότητας, κύριες άτρακτοι για εργαλειομηχανές, επισκευές λειαντικών ατράκτων, επισκευές ατράκτων φρεζών (συμπληρωματική λείανση εργαλειοφόρων ατράκτων για μονάδες επεξεργασίας), άτρακτοι υψηλής συχνότητας, άτρακτοι φρεζών, άτρακτοι δραπάνων

  2. ZERATEC ZERSPANUNGSTECHNIK INH. SASA DRLJACA

    Γερμανία

    Η zeratec® είναι μια νέα, δυναμική επιχείρηση που έχει εξειδικευτεί στο ευρύ φάσμα υπηρεσιών της τεχνολογίας φρεζαρίσματος CNC και αφαίρεσης υλικού. Χάρη στην πολυετή εμπειρία του ιδιοκτήτη της εταιρείας Sasa Drljaca σε φημισμένες επιχειρήσεις είμαστε μεν μια νέα, αλλά σε καμία περίπτωση άπειρη επιχείρηση. Έτσι μπορούμε να διασφαλίζουμε τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της εταιρείας μας για τους πελάτες μας. Η μονάδα παραγωγής και κατασκευής μας βρίσκεται στο Renchen, στον αυτοκινητόδρομο A5 μεταξύ Achern και Offenburg. Εργαζόμαστε με υπερσύγχρονα συστήματα CNC που, όπως εξυπακούεται, πληρούν τις διεθνείς απαιτήσεις. Και είμαστε σε θέση να επεξεργαστούμε όλα σχεδόν τα υλικά με δυνατότητα αφαίρεσης υλικού: από πλαστικό έως αλουμίνιο και τιτάνιο. Σ τον τομέα μας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που δεν θα μπορούσαμε να λύσουμε. Εξυπακούεται ότι εργαζόμαστε με εξαιρετική ακρίβεια και παραδίδουμε πάντοτε γρήγορα και εμπρόθεσμα. Κατόπιν αιτήματος, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν φυσικά και υπηρεσίες παραλαβής και παράδοσης των παραγγελιών.

  3. DIENER ELECTRONIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Με εμπειρία 30 ετών, η εξειδικευμένη ομάδα Diener electronic στην τεχνολογία επιφανειών πλάσματος, καθώς και οι συνεργάτες μας στον τομέα του αυτοματισμού και της υλοποίησης σάς παρουσιάζουν εξατομικευμένους τρόπους για την με εξασφαλισμένο μέλλον κατασκευή της εγκατάστασης παραγωγής που σχεδιάζετε. Ως παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη κορυφαία στην αγορά επιχείρηση, με περισσότερα από 11.000 συστήματα που έχουν πωληθεί παγκοσμίως, παρέχουμε την προσαρμοσμένη λύση για αποδοτικές μεθόδους στους τομείς του πλάσματος με συστήματα χαμηλής και ατμοσφαιρικής πίεσης, καθώς και συστήματα παρυλενίου και κενού. Αφήστε μας να σάς ενθουσιάσουμε με τις δυνατότητες που σάς παρέχουμε με αυτές τις τεχνολογίες και τις μοναδικές διαδικασίες. Θα χαρούμε να σάς γνωρίσουμε! Ολοκληρωμένη εξειδίκευση από έναν προμηθευτή. Οι πελάτες μας αποκομίζουν οφέλη από την εμπειρία και την τεχνογνωσία δραστήριων συνεργατών και έναν εξοπλισμό παραγωγής υπερσύγχρονου τεχνικού επιπέδου. Με προοδευτικές λύσεις προς την επιτυχία. Σε πολλές μονάδες στη Βάδη-Βυρτεμβέργη αναπτύσσουμε και παράγουμε καινοτομικές λύσεις για την οικονομικά αποδοτική, ακριβή και οικολογική επιφανειακή επεξεργασία πλάσματος – και όλα αυτά με μεγάλη επιτυχία. Από την ίδρυση της εταιρείας αναπτυσσόμαστε συνεχώς και σήμερα συγκαταλεγόμαστε στους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων πλάσματος παγκοσμίως. Εφαρμογές των συστημάτων μας: καθαρισμός απόλυτης ακρίβειας, ενεργοποίηση, επίστρωση, χάραξη επιφανειών, υδρόφιλη/υδρόφοβη επίστρωση, απαερίωση/εξαέρωση, προσομοίωση ύψους, βαθμονόμηση αισθητήρων, έλεγχος στεγανότητας.