• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μικρες μεταφορες

Αποτελέσματα για

Μικρες μεταφορες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. IRUS-SYSTEM

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το σύστημα Irus ενώνει. Η πολυδιάστατη γκάμα των προϊόντων της Irus-System καλύπτει όλες σχεδόν τις επιθυμίες. Σύνδεσμοι πλακών, σύνδεσμοι υαλοπινάκων, προφίλ αλουμινίου „Flexi-Long“ για διαχωριστικά τοιχώματα ενημερώσεων ή κινητά διαχωριστικά τοιχώματα, το κατασκευαστικό σύστημα εκθέσεων „Flexi-Quick“ ή απλώς διάφορες προθήκες υλοποιούνται με απόλυτη ακρίβεια με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Τα πάντα μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους. Πολλές δυνατότητες με λίγα εξαρτήματα. Το πρόγραμμα παρελκομένων των διαφόρων τομέων είναι προσαρμοσμένο απόλυτα στη ζήτηση. Τα πλεονεκτήματά σας με τα προϊόντα Irus - μεγάλη διάρκεια ζωής - εξαιρετική ευελιξία - απλός χειρισμός - μικρό βάρος και μικρός όγκος μεταφοράς - γενική και πολυδιάστατη χρήση

  2. ASCENTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η μακρόχρονη εμπειρία μας στη σχεδίαση και στην κατασκευή πολλών χιλιάδων θερμαντήρων διασφαλίζουν την ασφάλεια και τη ρουτίνα στο έργο μας. Στην περιοχή γύρω από τη μικρή πόλη της Βάδης Wiesloch έχει αναπτυχθεί κατά τις περασμένες δεκαετίες μια παράδοση στην κατασκευή εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Η σχεδίαση „Wiesloch“ αυτών των εγκαταστάσεων έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια εμπορική ονομασία και έννοια ποιότητας. Ξ συνεργάτες της Ascentec GmbH είναι όλοι αναγνωρισμένοι εξειδικευμένοι στον τομέα τεχνικοί με μακρόχρονη πρακτική επαγγελματική εμπειρία. Σε μεγάλο ποσοστό προέρχονται από την πρώην „Apparatebau Wiesloch“, έναν πρωτοπόρο με μακρά παράδοση στον τομέα των εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Για το λόγο αυτό δεν προκαλεί έκπληξη ότι εμείς, παρ' όλο που είμαστε μια νέα εταιρεία, διαθέτουμε εμπειρία δεκαετιών στη σχεδίαση, στην κατασκευή και στην παραγωγή τεχνικών εγκαταστάσεων θερμότητας. Και η επιλογή της έδρας της εταιρείας Ascentec στη βιομηχανική περιοχή St. Leon-Rot, κοντά στο Wiesloch, δεν είναι τυχαία, καθώς έχουμε συναίσθηση της εδραιωμένης εκεί παράδοσης στην κατασκευή λεβήτων. Οι δικές μας κατασκευές θερμαντήρων λαδιού μεταφοράς θερμότητας βασίζονται στον παγκοσμίως γνωστό για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητά του τρόπο κατασκευής „Wiesloch“ συνδυάζοντάς τον με σύγχρονες μεθόδους και γνώσεις κατασκευής. Η μηχανολογική μας τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τη στενή συνεργασία με επιλεγμένους προμηθευτές και αξιολογημένους συνεργάτες παραγωγής και συναρμολόγησης, διασφαλίζει τη σταθερά υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων.

  3. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως έμπειρος εμπορικός και βιομηχανικός συνεργάτης, αναπτύσσουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας. Η τέλεια επεξεργασία και οι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας καθιστούν τις συσκευές και τις ετικέτες επαφής ένα μοναδικό επώνυμο προϊόν. Σας δίνουμε μια μικρή γεύση των προϊόντων μας: συστήματα χειροκίνητης ετικετέζας επαφής - χειροκίνητες ετικετέζες και μηχανήματα διανομής ετικετών- ετικέτες επαφής για τη σήμανση προϊόντων - ετικέτες ποιότητας για τη βιομηχανία και το εμπόριο - ετικέτες κοσμημάτων και διαφημιστικές ετικέτες- ετικέτες ζύγισης - εκτυπωτές ετικετών - θερμικοί εκτυπωτές και εκτυπωτές θερμικής μεταφοράς - λογισμικό ετικετών - ταινίες άνθρακα και άλλα εξαρτήματα - ειδικές λύσεις για ετικετέζες επαφής - πλήρως αυτόματα και ημιαυτόματα συστήματα εκτύπωσης και ετικετοποίησης Αντικείμενα προώθησης πωλήσεων - Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ένδειξης τιμών και πληροφοριών Εξοπλισμός καταστημάτων - Πιστολέτα συρραφής και συρραπτικά συρραφής - Ταμειακές μηχανές Ασφάλιση προϊόντων- Συστήματα ασφάλισης προϊόντων - Αυτοκόλλητες και σκληρές ετικέτες.

  4. HERCHER METALLBAU GMBH

    Γερμανία

    Ο Jürgen Hercher ίδρυσε το 1987 στο Merdingen τη δική του επιχείρηση επεξεργασίας μετάλλων και επικεντρώθηκε ήδη εκεί στη κατεργασία και στην επεξεργασία του ελαφρού μετάλλου αλουμίνιο. Η γκάμα προφίλ και προϊόντων της οικογενειακής επιχείρησης διευρύνεται συνεχώς και για το λόγο αυτό, η Hercher Metallbau θεωρείται σήμερα – ύστερα από 30 χρόνια εμπειρίας – Η εξειδικευμένη επιχείρησης για συσκευές μεταφοράς αλουμινίου! Σε αυτές τις κύριες ομάδες προϊόντων συγκαταλέγονται τυποποιημένες παλέτες αλουμινίου, ειδικές παλέτες αλουμινίου, κλωβοί πλέγματος αλουμινίου και μικρά δοχεία αλουμινίου. Επιπλέον εξυπηρετούμε τον τομέα των επισκευών, του καθαρισμού και της μετασκευής. Επίχης, στο πλαίσιο ειδικών έργων, παρέχουμε ευχαρίστως υποστήριξη και βρίσκουμε από κοινού μια εξατομικευμένη λύση για τις απαιτήσεις σας. Πολλοί πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο αξιοποιούν ήδη την κορυφαία μας ποιότητα – Made in Germany, την αξιοπιστία και την πολυδιάστατη κατασκευή μας που είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ως κατασκευαστής. Πότε θέλετε να σας πείσει η Hercher;

  5. VETTER KLEINFÖRDERBÄNDER GMBH

    Γερμανία

    Η άνω των 25 ετών εμπειρία και η τεκμηριωμένη τεχνογνωσία αναδεικνύουν την Vetter Kleinförderbänder σε εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα των συστημάτων μεταφοράς, γεγονός που διακρίνεται κυρίως από τις μικροσκοπικές διαστάσεις των υψηλής ποιότητας προϊόντων. Οι μικροί ταινιομεταφορείς μας είναι συμπαγείς, χωρίς προβληματικά περιγράμματα και διακρίνονται για τους έξυπνα ενσωματωμένους, ισχυρούς κινητήρες. Από μια μεγάλη γκάμα τυποποιημένων στοιχείων συναρμολογούμε εξατομικευμένα προϊόντα και υλοποιούμε κατασκευές προσαρμογής ακριβείας με βάση τις ανάγκες σας. Θέτουμε τα σωστά ερωτήματα για τη δική σας εφαρμογή, συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας και είμαστε στο πλευρό σας ως εξειδικευμένος συνεργάτης. Προκειμένου να διασφαλίζονται οι σύντομες προθεσμίες παράδοσης, διαθέτουμε μια ομάδα αξιόπιστων συνεργαζόμενων προμηθευτών που βρίσκονται σε μεγάλο βαθμό κοντά σας. Χάρη στην ευελιξία και τον προσανατολισμό στο μέλλον αναγνωρίζουμε εγκαίρως νέα πεδία εφαρμογής και αντιμετωπίζουμε με τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας τις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ELKO GMBH

    Γερμανία

    Ως αξιόπιστη και τεχνικά εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της τεχνολογίας καουτσούκ-μετάλλων και πολυουρεθάνης είμαστε στο πλευρό των πελατών μας με παροχή συμβουλών. Η ποιότητα, η εμπρόθεσμη παράδοση, η καλή σχέση τιμής-απόδοσης και η μεγάλη ευελιξία είναι τα πλεονεκτήματά μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο προμηθεύουμε πελάτες σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, όπως, π.χ. κατασκευή μηχανημάτων, κατασκευή οχημάτων, τεχνολογία ψύξης, τεχνολογία μεταφοράς, ηλεκτρική βιομηχανία, κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων, βιομηχανία αντλιών, κατασκευή συσκευών μέτρησης, προστασία του περιβάλλοντος. Η καλά ταξινομημένη αποθήκη μας με πολλές τυποποιημένες εκδόσεις εγγυάται τις μικρότερες προθεσμίες παράδοσης για μικρούς αριθμούς τεμαχίων, αλλά και για μεγάλες σειρές. ΟΙ ειδικές εκδόσεις που δεν περιλαμβάνονται στο απόθεμα παραδίδονται εντός 3-4 εβδομάδων. Διαπιστώστε και μόνοι σας το σοβαρό μας χαρακτήρα, την εμπρόθεσμη παράδοση και τις προσιτές τιμές μας.

  2. DE-PACK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καινοτομικές συσκευασίες και ανάπτυξη προϊόντων βάσει των προδιαγραφών του πελάτη: KLT, πλαστικά δοχεία, συσκευασίες από αφρώδες υλικό, συσκευασίες EPS και EPP, συσκευασίες βαθιάς κοίλανσης, συσκευασίες HKP, συσκευασίες με θήκες, ESD/VC Βασικός στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας! Αναπτύσσουμε καινοτομικές λύσεις και συσκευάζουμε τα προϊόντα σας για ασφαλή μεταφορά, με βελτιστοποίηση του όγκου, οικονομικά αποδοτικά και όλα αυτά με θετική εμφάνιση. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές για ό, τι αφορά στη συσκευασία των προϊόντων σας: - συσκευασία από αφρώδες υλικό - φορείς μικρών φορτίων (KLT) - πλαστική συσκευασία - συσκευασία στερέωσης - συσκευασίες από κυματοειδές χαρτόνι, συμπαγές χαρτόνι και ξύλο - ειδικά είδη συσκευασίας ESD /VCI Οι υπηρεσίες μας - Ανάπτυξη συσκευασιών και τεχνική τεκμηρίωση 2D και 3D - Δοκιμή πτώσης κατά DIN 22248 με τεκμηρίωση - Συσκευασίες κατά παραγγελία - Διαχείριση αποθήκης με παραδόσεις «Just inTime»

  3. DAMBACH LAGERSYSTEME GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η DAMBACH Lagersysteme είναι ένας εδραιωμένος προμηθευτής συστημάτων αποθήκης και μεταφοράς. Με άνω των 45 εμπειρία, η DAMBACH διαμορφώνει το μέλλον των αυτοματοποιημένων συστημάτων αποθήκης. Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συσκευές χειρισμού ραφιών, συστήματα μετακίνησης παλετών, ηλεκτρική επιδαπέδια τροχιά, συστήματα ανύψωσης φορτίων, συστήματα ελέγχου και λύσεις αυτοματισμού. Η DAMBACH συνδυάζει τα υψηλής ποιότητας συστήματα μεταφοράς και αποθήκης για φορείς μεγάλων και μικρών φορτίων σε αποδοτικά συστήματα. Γενικές επιχειρήσεις και ολοκληρωτές συστημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο αποκομίζουν οφέλη από τα δικά μας διαχρονικά συστήματα αποθήκης - MADE IN GERMANY.

  4. KIMIDO KINDLER GMBH

    Γερμανία

    Δοσιμέτρηση – Ζύγιση – Μεταφορά - Ανάμειξη – αυτός είναι ο κόσμος μας! Τα πάντα ξεκίνησαν με την ανάπτυξη ενός ζυγού υγρών για τη ζύγιση και τη δοσιμέτρηση υγρών προσθέτων. Στο μεταξύ διαθέτουμε λύσεις δοσιμέτρησης εντελώς διαφορετικών υλικών. Σκόνες, χρωστικές, κοκκώδη υλικά, πλαστικές ίνες ή υαλονήματα - σχεδόν πάντοτε έχουμε έτοιμη μια λύση δοσιμέτρησης! Βασικό μηχάνημα ή ειδική λύση – σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές για τη δική σας περίπτωση. Η γκάμα των προϊόντων μας: δοσιμετρικά μηχανήματα σκόνης, δοσιμετρικό μηχάνημα για χρωστικές Compact, δοσιμετρικά μηχανήματα κοκκώδους υλικού, δοσιμετρικά μηχανήματα για αιθάλη, διαχωριστές και συστήματα εξαερισμού αναμεικτήρων με αναρρόφηση, δοσιμετρικά μηχανήματα ινών για πλαστικές ίνες, φυσικές ίνες και υαλονήματα, ζυγοί υγρών, προσθέτων, χημικών ουσιών, καθώς και ζυγοί για διαλύματα χρωμάτων, αναμεικτήρες μικρών ποσοτήτων και εργαστηρίων EASYMIX, ημιαυτόματοι τροφοδότες κατακόρυφου σωλήνα, μηχάνημα απευθείας έκπλυσης DAW System Ecker για την επιφανειακή επεξεργασία κυβόλιθων και πλακών σκυροδέματος.