• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μικρα ρολα

Αποτελέσματα για

Μικρα ρολα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Blickle ανήκει στους ηγετικούς κατασκευαστές τροχών και τροχίσκων παγκοσμίως. Στο τυπικό πρόγραμμα της επιχείρησης περιλαμβάνονται περισσότερα από 30.000 προϊόντα. Η Blickle αναπτύσσει ειδικές λύσεις για ειδικές απαιτήσεις. Σήμερα η επιχείρηση παράγει ετησίως πάνω από 15 εκατομμύρια τροχούς, τροχούς καθοδήγησης και σταθερούς τροχίσκους. Τα ροδάκια και οι τροχίσκοι χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα και συσκευές μεταφοράς κάθε είδους, για παράδειγμα σε εφοδιαστικές αλυσίδες, στη μηχανολογία και την κατασκευή εγκαταστάσεων καθώς και στη βιομηχανία τροφίμων. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1953. Η Blickle αρχικά κατασκεύαζε τροχούς για χειράμαξες. Από εκεί αναπτύχθηκε ένα πρόγραμμα τροχών, τροχών καθοδήγησης και σταθερών τροχίσκων ανώτερης ποιότητας. Το 1967 δημιουργήθηκε η πρώτη εταιρεία εμπορίας στο εξωτερικό. Σήμερα η Blickle εκπροσωπείται με 18 δικές της εταιρείες πωλήσεων στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία, καθώς και με αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

  2. ZUE - ZWIRNEREI UNTEREGGINGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZUE - ZWIRNEREI UNTEREGGINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλωστές και νήματα υφαντουργίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στριψιμο κλωστων, και μικρα ρολα. Έχει έδρα σε Eggingen, Γερμανία.

  3. ISOLOC SCHWINGUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος της νέας επιχείρησης isoloc είναι η ανάπτυξη καινοτομικών και υψηλής ποιότητας προϊόντων «Made in Germany» στον τομέα στης τεχνολογίας τοποθέτησης και μόνωσης ταλαντώσεων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων κάθε είδους. Αυτόν το στόχο εξακολουθούμε να επιδιώκουμε με την ομάδα μας καταρτισμένων ειδικών τεχνικών. Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σήμερα σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, το μέγεθος του μηχανήματος δεν διαδραματίζει κανένα ρόλο. Στηρίζουμε μικρές εργαλειομηχανές, όπως επίσης και μεγάλες πρέσες σφυρηλάτησης, αλλά και μηχανήματα από τους τομείς της τεχνολογίας πλαστικής παραμόρφωσης, των πλαστικών, της εκτύπωσης και του χαρτιού, της χημείας, της επεξεργασίας ξυλείας, των τροφίμων, της ηλεκτρικής βιομηχανίας και του κατασκευαστικού κλάδου. Και οι μονώσεις κατασκευών και κτιρίων, όπως της πρεσβείας της Ελβετίας στο Βερολίνο και θεμέλια βαρέων μηχανημάτων (θεμέλια ταλάντωσης) για μεγάλα μηχανήματα και εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμά μας. Η δική σας τελειότητα είναι ο δικός μας στόχος!