• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μικρές κατασκευές

Αποτελέσματα για

Μικρές κατασκευές

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FLEXTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η flextec GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2005 από το σημερινό ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλο Alexander Fritz. Προέκυψε ως η λογική μετεξέλιξη από την επιτυχία της Fritz Elektronik e.K. που υπήρχε από το 1996. Στον τομέα της ηλεκτροτεχνίας και της ηλεκτρονικής έχουμε ειδικευτεί στην ανάπτυξη και στην παραγωγή προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ως μεμονωμένες κατασκευές/πρωτότυπα ή μικρές σειρές που συμπληρώνονται με τις σχετικές υπηρεσίες. Η γκάμα των προϊόντων της flextec περιλαμβάνει συγκεκριμένα επί του παρόντος: συναρμολόγηση καλωδίων και πλεξούδων καλωδίων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, διάταξη και εξοπλισμός πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων (SMD, συμβατικές), ανάπτυξη υλισμικού και λογισμικού ηλεκτροτεχνικών ή ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου, κατασκευή και παραγωγή μηχανικών διατάξεων συμπεριλαμβανομένων περιβλημάτων, κατασκευή ηλεκτροτεχνικών μέσω μέτρησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  2. GISATEX GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Αντιολισθητικές επιστρώσεις, επενδύσεις τοίχου και οροφής. Κατασκευαστής στρωμάτων κατά παραγγελία για σκάφη, θαλαμηγούς, πλοία, τροχόσπιτα, αυτοκινούμενα τροχόσπιτα & εκδρομικά οχήματα. Εταίρος της βιομηχανίας κατασκευής θαλαμηγών & τροχόσπιτα & αυτοκινούμενα τροχόσπιτα. ΗGISATEX®, Germany είναι στη δεύτερη γενιά σε οικογενειακή ιδιοκτησία. Ειδικεύεται σε τεχνικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. 3mesh original DRYWEAVE®, διαστελλόμενη επένδυση τοίχου και οροφής, αντιολισθητική επίστρωση & επίστρωση δαπέδου πλοίων. Υλικά μαξιλαριών εξωτερικής χρήσης. Στρώματα κατά παραγγελία. Προστατευτικά στρωμάτων. Μικρό βάρος, χαμηλό ύψος κατασκευής. Εξαιρετική βαθμολογία για το άνετο πλάγιασμα. Γκάμα προϊόντων: αντιολισθητικές επιστρώσεις για σκάφη, τάπητες σκαφών, επίστρωση δαπέδου σκαφών, οροφή σκάφους, στρώματα σκάφους, μαξιλάρια σκάφους κατά παραγγελία, υλικό μαξιλαριών σκάφους, μοκέτα σκάφους, στρώμα τροχόσπιτου, εσωτερικές επενδύσεις, κόλλες για σκάφη, στρώματα κατά παραγγελία, υποστρώματα στρωμάτων Aqua Stop, υλικά μαξιλαριών εξωτερικής χρήσης, στρώματα τροχόσπιτου, ηχομόνωση, ηχοπροστασία, στρώματα πλοίου, μοκέτες για σκάφη, στρώμα αερισμού, στρώματα θαλαμηγών, μαξιλάρια θαλαμηγών.

  3. KRÄMER GMBH

    Γερμανία

    Κατασκευή, παραγωγή, συναρμολόγηση συστημάτων πλατφόρμας αλουμινίου, βάθρα, σκάλες, κιγκλιδώματα, ξύλινες σκάλες. Ειδικές κατασκευές από αλουμίνιο, βιομηχανικής χρήσης. Η συνεργασία με την KRÄMER είναι κατά κύριο λόγο: χωρίς προβλήματα. Από το στάδιο Engineering – κατόπιν αιτήματος παίρνουμε τις διαστάσεις επιτόπου – έως την παραγωγή και την τελική συναρμολόγηση: εξυπηρετούμε τον πελάτη με αξιόπιστο τρόπο και διεκπεραιώνουμε ολόκληρο το σχεδιασμό. Με επίγνωση του κόστους, με τήρηση των προθεσμιών, με απόλυτη ακρίβεια. Χρονοβόρα και εκνευριστική εκ των υστέρων επεξεργασία; Όχι με την KRÄMER. Οι ανθεκτικές, εργονομικές και καλαίσθητες μαζικές κατασκευές μας για μικρά αλλά και σύνθετα μεγάλα έργα πληρούν απόλυτα τις απαιτήσεις των πελατών μας. Σε ύψος 5, 15 ή 25 μέτρων επάνω στα συστήματα διαβάθρας και εξέδρας της KRÄMER κινείστε εξίσου ασφαλώς όπως και στο έδαφος.

  4. BRAUN-LÖTFOLIEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAUN-LÖTFOLIEN GMBH είναι ένας πάροχος υπηρεσιών και δραστηριοποιείται στον τομέα των καλουπιών χάλυβα και μετάλλων. Επίσης δραστηριοποιείται στους τομείς των αισθητήρων μέτρησης, σιλλιπασμάτων, εμβόλων κοπής, εργασιών συγκόλλησης, αφαίρεσης υλικού σε μικρές σειρές για την κατασκευή εργαλείων, μεμβρανών συγκόλλησης, μέσων συγκόλλησης και μέσων συγκόλλησης σκληρών μετάλλων. Η έδρα της βρίσκεται στο Nellingen της Γερμανίας.

  5. ASCENTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η μακρόχρονη εμπειρία μας στη σχεδίαση και στην κατασκευή πολλών χιλιάδων θερμαντήρων διασφαλίζουν την ασφάλεια και τη ρουτίνα στο έργο μας. Στην περιοχή γύρω από τη μικρή πόλη της Βάδης Wiesloch έχει αναπτυχθεί κατά τις περασμένες δεκαετίες μια παράδοση στην κατασκευή εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Η σχεδίαση „Wiesloch“ αυτών των εγκαταστάσεων έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια εμπορική ονομασία και έννοια ποιότητας. Ξ συνεργάτες της Ascentec GmbH είναι όλοι αναγνωρισμένοι εξειδικευμένοι στον τομέα τεχνικοί με μακρόχρονη πρακτική επαγγελματική εμπειρία. Σε μεγάλο ποσοστό προέρχονται από την πρώην „Apparatebau Wiesloch“, έναν πρωτοπόρο με μακρά παράδοση στον τομέα των εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Για το λόγο αυτό δεν προκαλεί έκπληξη ότι εμείς, παρ' όλο που είμαστε μια νέα εταιρεία, διαθέτουμε εμπειρία δεκαετιών στη σχεδίαση, στην κατασκευή και στην παραγωγή τεχνικών εγκαταστάσεων θερμότητας. Και η επιλογή της έδρας της εταιρείας Ascentec στη βιομηχανική περιοχή St. Leon-Rot, κοντά στο Wiesloch, δεν είναι τυχαία, καθώς έχουμε συναίσθηση της εδραιωμένης εκεί παράδοσης στην κατασκευή λεβήτων. Οι δικές μας κατασκευές θερμαντήρων λαδιού μεταφοράς θερμότητας βασίζονται στον παγκοσμίως γνωστό για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητά του τρόπο κατασκευής „Wiesloch“ συνδυάζοντάς τον με σύγχρονες μεθόδους και γνώσεις κατασκευής. Η μηχανολογική μας τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τη στενή συνεργασία με επιλεγμένους προμηθευτές και αξιολογημένους συνεργάτες παραγωγής και συναρμολόγησης, διασφαλίζει τη σταθερά υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε μηχανήματα ελέγχου στο Riedlingen της Άνω Σουηβίας. Ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι η κατασκευή και η παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδικών μηχανημάτων ελέγχου με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Από το πιο μικρό μηχάνημα με δύναμη λίγων Newton έως το μηχάνημα ελέγχου με συμπίεση 10000 kN βάρους άνω των τριάντα τόνων, η ομάδα των πεπειραμένων μηχανικών και τεχνικών μας είναι σε θέση να υλοποιεί ακόμη και τις πλέον απαιτητικές κατασκευές. Χάρη στη στενή επαφή με τα κορυφαία ινστιτούτα και πανεπιστήμια βρισκόμαστε πάντοτε στο πλέον επίκαιρο επίπεδο της τεχνολογίας ελέγχου. Η συμμετοχή μας στο γερμανικό σύνδεσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και εγκαταστάσεων (VDMA), ειδικός τομέας μηχανημάτων ελέγχου συνεπάγεται για εσάς την εγγύηση για καινοτομικές τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα και αξιόπιστο σέρβις. Ένα ξεχωριστό τμήμα ασχολείται με την ανάπτυξη και την προσαρμογή των ηλεκτρονικών δομοστοιχείων στα δικά μας μηχανήματα ελέγχου. Στο πλαίσιο αυτό επικεντρωνόμαστε στο σχεδιασμό έργων και στην ανάπτυξη με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η παραγωγή του υλισμικού πραγματοποιείται από μια θυγατρική επιχείρηση στην Ελβετία.

  2. LT ULTRA-PRECISION TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυσή της εταιρείας το 1995 έχουμε εξελιχθεί σε μια παγκοσμίως κορυφαία επιχείρηση στον τομέα των συστημάτων υπερυψηλής ακρίβειας. Εκτός από τον τομέα UP (κατασκευή μηχανημάτων) της εταιρείας μας, από τον οποίο προμηθεύεστε, μ.ά., μηχανήματα υπερυψηλής ακρίβειας (μηχανήματα UP), σάς παρέχουμε παραγωγή κατά παραγγελία (μεταλλικά οπτικά συστήματα και εργαλεία). Το δικό μας τμήμα κατασκευής μηχανημάτων σε παρέχει ένα «πλήρες φάσμα» επεξεργασίας UP. Προμηθεύεστε τα δικά σας μηχανήματα UP για φρεζάρισμα, τόρνευση, λείανση, στίλβωση, υγρή λείανση, μέτρηση και ειδικά μηχανήματα, τα πάντα από τον ίδιο κατασκευαστή. Το τμήμα παραγωγής κατά παραγγελία της εταιρείας μας σάς παρέχει μεμονωμένα προϊόντα ή ακόμη και μικρές ή μεγάλες σειρές οπτικών συστημάτων και εργαλείων άριστης ποιότητας UP. Αυτή η μοναδική συνέργεια μάς παρέχει χάρη στη διαρκεί ανάδραση από τη δική μας παραγωγή τη δυνατότητα της συνεχούς βελτίωσης των μηχανημάτων UP της εταιρείας μας. Επιπλέον, ο τομέας τεχνολογίας UP της εταιρείας μας σάς παρέχει επίσης συμβολόμετρα και έδρανα UP (γραμμικά συστήματα και στρογγυλά τραπέζια).

  3. ISOLOC SCHWINGUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος της νέας επιχείρησης isoloc είναι η ανάπτυξη καινοτομικών και υψηλής ποιότητας προϊόντων «Made in Germany» στον τομέα στης τεχνολογίας τοποθέτησης και μόνωσης ταλαντώσεων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων κάθε είδους. Αυτόν το στόχο εξακολουθούμε να επιδιώκουμε με την ομάδα μας καταρτισμένων ειδικών τεχνικών. Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σήμερα σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, το μέγεθος του μηχανήματος δεν διαδραματίζει κανένα ρόλο. Στηρίζουμε μικρές εργαλειομηχανές, όπως επίσης και μεγάλες πρέσες σφυρηλάτησης, αλλά και μηχανήματα από τους τομείς της τεχνολογίας πλαστικής παραμόρφωσης, των πλαστικών, της εκτύπωσης και του χαρτιού, της χημείας, της επεξεργασίας ξυλείας, των τροφίμων, της ηλεκτρικής βιομηχανίας και του κατασκευαστικού κλάδου. Και οι μονώσεις κατασκευών και κτιρίων, όπως της πρεσβείας της Ελβετίας στο Βερολίνο και θεμέλια βαρέων μηχανημάτων (θεμέλια ταλάντωσης) για μεγάλα μηχανήματα και εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμά μας. Η δική σας τελειότητα είναι ο δικός μας στόχος!

  4. PETER PRINZING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Peter Prinzing GmbH είναι μια μικρομεσαία, οικογενειακά διευθυνόμενη επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με μακρά παράδοση και ρίζες την περιοχή Schwäbische Alb. Η σημερινή στρατηγικά ευνοϊκή θέση της επιχείρησης στο κέντρο της Ευρώπης, στη διασταύρωση δύο σημαντικών αυτοκινητοδρόμων που συνδέουν το Βορρά με το Νότο και την Ανατολή με τη Δύση, είναι η τέλεια περίπτωση για τη διάθεση προϊόντων σε όλα τα μέρη του κόσμου. Ως οικογενειακή επιχείρηση με επίγνωση της παράδοσης είμαστε σήμερα στη τέταρτη γενιά υπό τη διεύθυνση της οικογένειας Prinzing. Ήδη πριν από περισσότερα από 100 χρόνια επεξεργαζόμαστε μέταλλο σε ένα μικρό σιδηρουργείο στο Urspring. Από αυτό εξελίχθηκε με επιχείρηση με δύο βασικούς επιχειρηματικούς τομείς: μηχανήματα επεξεργασίας ελασμάτων και συστήματα καθαρισμού στάβλων. Όσο διαφορετικοί και αν είναι οι επιχειρηματικοί τομείς, έχουν ένα κοινό στοιχείο: η Peter Prinzing GmbH μπορεί να θεωρείται ως κορυφαία επιχείρηση και στους δύο τομείς.

  5. MICROMAT SPANNHYDRAULIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Micromat Spannhydraulik GmbH ιδρύθηκε το 1989 σε ένα γκαράζ. Στο μεταξύ είμαστε πλέον μια μικρομεσαία επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην έδρα μας, στο Rutesheim και σε ένα μικρό παράρτημα, στο Malmsheim, απασχολούνται περίπου 70 δραστήριοι συνεργάτες με την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή υδραυλικών κυλίνδρων υψηλής ποιότητας. Ανεξάρτητα από το αν προέρχεστε από τους τομείς της μηχανολογίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας ή των εργαλειομηχανών ή είστε επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης, εμείς σάς παρέχουμε μια προσαρμοσμένη λύση. QUIRI-MICROMAT®. - νέο κοινό λογότυπο Με τη συνεργασία με τη γαλλική εταιρεία QUIRI και με το κοινό εταιρικό λογότυπο QUIRI-MICRMAT® είμαστε πλέον σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας μια μεγαλύτερη κοινή γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει υδραυλικά στοιχεία σύσφιξης, κυλίνδρους, εξειδικευμένες λύσεις και παρελκόμενα.

  1. BREYER GMBH MASCHINENFABRIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ακρίβεια και η εμπειρία αποτελούν το σωστό συνδυασμό για ικανοποιημένους πελάτες. Η ακρίβεια είναι για εμάς πολύ περισσότερα από την απλή τήρηση των διαστάσεων. Στην BREYER, αυτός ο όρος σημαίνει ακρίβεια σε όλους τους τομείς. Από τον ακριβή σχεδιασμό έως την πρώτης τάξεως παραγωγή, την ποιότητα και την εμπρόθεσμη παράδοση. Έτσι, η ακρίβεια στην BREYER αποκτά πολυδιάστατη σημασία χάρη στην εκτενή εμπειρία: είναι μια ουσιαστική υπόσχεση στους πελάτες μας. Η BREYER είναι: Ποιότητα made in Germany. Τα πλεονεκτήματά σας με τα συστήματα παραγωγής της BREYER: ίδιος τρισδιάστατος προγραμματισμός, υπερσύγχρονο κέντρο τόρνου και φρέζας, ιδανικές προϋποθέσεις για μεμονωμένα εξαρτήματα και μικρές σειρές, επίσης δυνατότητα παραγωγής ειδικών λύσεων, εμπειρία πολλών δεκαετιών στην κατασκευή εγκαταστάσεων και παράδοση Just-in-time. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της BREYER προκύπτει από το συνδυασμό όλων των στοιχείων παραγωγής - ένας μόνο συνεργάτης σάς παρέχει ακρίβεια, εξειδίκευση και αξιοπιστία.

  2. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χάρη στην πολυετή συνεργασία με εργοστάσια κατασκευής και εταίρους από τον τομέα της εμπορίας μετάλλων διαθέτουμε τις βέλτιστες επαφές στην αγορά προμηθειών. Κατ' αυτόν τον τρόπο μπορούμε να υλοποιούμε βραχυπρόθεσμα ειδικές λύσεις και βιαστικές παραγγελίες. Η σύγχρονη νοοτροπία εξυπηρέτησης είναι κάτι περισσότερο από τη διάθεση και την εμπορία υλικών. Ως καλός συνεργάτης παροχής συμβουλών και επίλυσης προβλημάτων αντιμετωπίζουμε τις απαιτήσεις ως την αποστολή μας. Συνήθως, αυτό είναι ο τέλειος συνδυασμός που καθιστά την παροχή υπηρεσιών σε υπηρεσίες ποιότητας: Να διαθέτει κανείς το επιθυμητό προϊόν με την κατάλληλη ποιότητα, την κατάλληλη στιγμή και στη σωστή τιμή. Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων διασφαλίζει μακροπρόθεσμα την επιτυχία των πελατών μας. Το εξαιρετικά ευρύ φάσμα των προϊόντων μας σε μια ολοκληρωμένη αποθήκη υλικών για ημιτελή μη σιδηρούχα προϊόντα διασφαλίζει τη γρήγορη και ευέλικτη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Σάς προμηθεύουμε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, μπρούντζο, λευκό μέταλλο, ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα ειδικά υλικά ή κράματα σε μορφή ταινιών, ελασμάτων, πλακών, ράβδων, σωλήνων, προφίλ κλπ. Δεν διαθέτουμε μόνο τυποποιημένα προϊόντα, αλλά και λιγότερο διαδεδομένες, μικρές και μεγάλες διαμέτρους, ενδιάμεσες και ειδικές διαστάσεις, ειδικά σχήματα και ειδικά προϊόντα. Αξιοποιήστε την υπηρεσία παροχής συμβουλών των πεπειραμένων, ειδικευμένων στα μέταλλα τεχνικών μας ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κράματα χωρίς μόλυβδο ή τις δυνατότητες χρήσης διαφόρων κραμάτων ή τις αντοχές.

  1. MECHASYS GMBH

    Γερμανία

    Η mechaSYS GmbH είναι ο δικό σας ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ πρωτοτύπων, δειγμάτων και μικρών σειρών από έλασμα και ηλεκτρικό έλασμα. Ο σαφής προσανατολισμός και ταυτόχρονα η οριοθέτηση του τομέα δραστηριοτήτων είναι η κατασκευή πρωτοτύπων και η παραγωγή μικρών σειρών. Έτσι δεν ανταγωνιζόμαστε τους πελάτες μας που κατά κανόνα παράγουν οι ίδιοι και συνεπώς μπορούν να επικεντρώνονται στις δικές τους διαδικασία μαζικής παραγωγής/παραγωγής και στην κατασκευή εργαλείων. Διότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος λάθος για έναν κατασκευαστή εργαλείων και/ή εγκαταστάσεων, από το να αναθέσει ένας πελάτης την παραγγελία και μετά να χρειαστεί εκ των προτέρων 500 ή 5.000 ακόμη πρωτότυπα έως τη μαζική παραγωγή. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ενταχθεί εύκολα στην παραγωγή ή οι δυνατότητες έχουν ήδη εξαντληθεί λόγω των ολοένα και πιο μικρών προθεσμιών παράδοσης. Πιθανή συνέπεια: υπέρβαση της προθεσμίας ή υψηλότερο κόστος. Η υποστήριξη στην περίπτωση αυτή αποτελεί το δικό μας τομέα δραστηριότητας! Επικοινωνήστε μαζί μας! Με αυτό το υπόβαθρο, ο δικός μας επιχειρηματικός στόχος είναι: μακροπρόθεσμη ανάπτυξη από κοινού με τους πελάτες μας! www.mechaSYS.de

  2. MAGNETSHOP SUPERMAGNETIC

    Γερμανία

    Η Magnetshop Supermagnetic ειδικεύεται στην πώληση ισχυρών μαγνητών νεοδυμίου, επινικελιωμένων και επιχρυσωμένων, επιχρωμιωμένων και με εποξειδική επίστρωση. Οι πελάτες B2B και B2C είναι καλοδεχούμενοι από εμάς. Η γκάμα των μαγνητών μας καλύπτει όλες τις απαιτήσεις. Διαθέτουμε περισσότερους από 200 μόνιμους μαγνήτες νεοδυμίου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μαγνητών και επιδιώκουμε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις εξατομικευμένες επιθυμίες στο μέτρο του δυνατού. Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από μικρούς μαγνήτες Mini από 1 mm έως ισχυρούς υπερμαγνήτες άνω των 20 cm. Οι υπερμαγνήτες μας μπορούν να συγκρατήσουν έως 1000 φορές το ίδιο βάρος τους. Ισχυροί μαγνήτες τύπου μπλοκ από νεοδύμιο χρησιμοποιούνται στον επαγγελματικό τομέα: Κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, κατασκευή μοντέλων, αυτοκινητοβιομηχανία, φωτισμός, ηλεκτροκινητήρες, γεννήτριες, ηχεία κλπ. Το κατάστημα μαγνητών μας καταγράφει σε ετήσια βάση αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 30%. Θα χαρούμε να σάς εντάξουμε στο πελατολόγιό μας.

  3. AXXATRONIC GMBH

    Γερμανία

    Η AXXATRONIC GmbH συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων προμηθευτών στον τομέα των ηλεκτρομηχανικών κατασκευαστικών στοιχείων. Εδώ και περισσότερες από τρεις δεκαετίες, η επιχείρηση διακρίνεται για το καινοτομικό φάσμα υπηρεσιών. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει πείρους αποστάτη δικής μας παραγωγής, τα περιβλήματα ηλεκτρονικών στοιχείων, τα δεματικά καλωδίων και τα παρελκόμενα της φημισμένη εταιρείας κατασκευής καλωδίων PANDUIT από τις ΗΠΑ, τα βύσματα σύνδεσης και άλλα κατασκευαστικά στοιχεία, όπως, π.χ., ασφαλειοδιακόπτες, διακόπτες τερματικής θέσης, ασφάλειες και ασφαλειοδιακόπτες, ετικέτες, προφυλακτήρες ακμών κλπ. Εκτός αυτού συνεργαζόμαστε στενά με τον κατασκευαστή περιβλημάτων και κατασκευαστικών στοιχείων CamdenBoss της Αγγλίας. Η AXXATRONIC είναι ο ενδεδειγμένος συνεργάτης σας για πολύ μικρά και για μεγάλα έργα: εκτός από τη γκάμα τυποποιημένων προϊόντων παράγουμε τους δικούς μας πείρους αποστάτη και βάσει σχεδίου. Για τα περιβλήματα ηλεκτρονικών στοιχείων διαθέτουμε επεξεργασία σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη και/ή εκτύπωση ή περιβλήματα πλήρως προσαρμοσμένα στις δικές σας προδιαγραφές εφαρμογής.

  4. HERCHER METALLBAU GMBH

    Γερμανία

    Ο Jürgen Hercher ίδρυσε το 1987 στο Merdingen τη δική του επιχείρηση επεξεργασίας μετάλλων και επικεντρώθηκε ήδη εκεί στη κατεργασία και στην επεξεργασία του ελαφρού μετάλλου αλουμίνιο. Η γκάμα προφίλ και προϊόντων της οικογενειακής επιχείρησης διευρύνεται συνεχώς και για το λόγο αυτό, η Hercher Metallbau θεωρείται σήμερα – ύστερα από 30 χρόνια εμπειρίας – Η εξειδικευμένη επιχείρησης για συσκευές μεταφοράς αλουμινίου! Σε αυτές τις κύριες ομάδες προϊόντων συγκαταλέγονται τυποποιημένες παλέτες αλουμινίου, ειδικές παλέτες αλουμινίου, κλωβοί πλέγματος αλουμινίου και μικρά δοχεία αλουμινίου. Επιπλέον εξυπηρετούμε τον τομέα των επισκευών, του καθαρισμού και της μετασκευής. Επίχης, στο πλαίσιο ειδικών έργων, παρέχουμε ευχαρίστως υποστήριξη και βρίσκουμε από κοινού μια εξατομικευμένη λύση για τις απαιτήσεις σας. Πολλοί πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο αξιοποιούν ήδη την κορυφαία μας ποιότητα – Made in Germany, την αξιοπιστία και την πολυδιάστατη κατασκευή μας που είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ως κατασκευαστής. Πότε θέλετε να σας πείσει η Hercher;

  5. VETTER KLEINFÖRDERBÄNDER GMBH

    Γερμανία

    Η άνω των 25 ετών εμπειρία και η τεκμηριωμένη τεχνογνωσία αναδεικνύουν την Vetter Kleinförderbänder σε εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα των συστημάτων μεταφοράς, γεγονός που διακρίνεται κυρίως από τις μικροσκοπικές διαστάσεις των υψηλής ποιότητας προϊόντων. Οι μικροί ταινιομεταφορείς μας είναι συμπαγείς, χωρίς προβληματικά περιγράμματα και διακρίνονται για τους έξυπνα ενσωματωμένους, ισχυρούς κινητήρες. Από μια μεγάλη γκάμα τυποποιημένων στοιχείων συναρμολογούμε εξατομικευμένα προϊόντα και υλοποιούμε κατασκευές προσαρμογής ακριβείας με βάση τις ανάγκες σας. Θέτουμε τα σωστά ερωτήματα για τη δική σας εφαρμογή, συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας και είμαστε στο πλευρό σας ως εξειδικευμένος συνεργάτης. Προκειμένου να διασφαλίζονται οι σύντομες προθεσμίες παράδοσης, διαθέτουμε μια ομάδα αξιόπιστων συνεργαζόμενων προμηθευτών που βρίσκονται σε μεγάλο βαθμό κοντά σας. Χάρη στην ευελιξία και τον προσανατολισμό στο μέλλον αναγνωρίζουμε εγκαίρως νέα πεδία εφαρμογής και αντιμετωπίζουμε με τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας τις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος.

  6. LANGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ο όμιλος Langer στο Illmensee περιλαμβάνει τις δύο εταιρείες «Langer GmbH & Co. KG» και «LARO NC-Technik GmbH». Η γκάμα προϊόντων της Langer GmbH & Co. KG περιλαμβάνει τρεις κύριους τομείς: την κατασκευή καλουπιών και εργαλείων με την ανάπτυξη πλαστικών συστατικών, την κατασκευή εργαλείων χύτευσης υπό πίεση για πρωτότυπα εξαρτήματα και εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, το ταίριασμα δειγμάτων προκαταρκτικών σειρών και την παραγωγή μικρών σειρών εξαρτημάτων σε μηχανές χύτευσης υπό πίεση με δύναμη κλεισίματος 25-900 τόνων. Ο δεύτερος πυλώνας είναι η κατασκευή μοντέλων λειτουργιών Styling και Cubing. Ο τρίτος τομέας είναι η κατασκευή δοκιμίων και γνωμόνων όπου παράγονται μέσα καταγραφής μετρήσεων και δοκίμια από αλουμίνιο, χάλυβα ή ελαφρά υλικά κατασκευής για την ακριβή καταγραφή και τον έλεγχο εξαρτημάτων.

  7. UEZ MISCHTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η UEZ Mischtechnik ασχολείται σήμερα αποκλειστικά με την κατασκευή επαγγελματικών αναμεικτήρων παρτίδων υψηλής απόδοσης για πολλούς τομείς, όπως, π.χ., τη βιομηχανία επεξεργασίας σκυροδέματος, την κατασκευή βιομηχανικών δαπέδων, την κατασκευή καμίνων, την εξυγίανση σκυροδέματος, τη βιομηχανία Terrazzo, την ωμοπλινθοδομή, τη ζωγραφική, σοβατζήδες κλπ. Η νέα γενιά αναμεικτήρων της UEZ Mischtechnik περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων – από τους μικρούς, εύχρηστους αναμεικτήρες παρτίδων UEZ FIPS για υλικό ανάμειξης 50 kg έως τους μεγάλους αναμεικτήρες παρτίδων υψηλής απόδοσης 600 λίτρων UEZ ZM 800. Η συνεχής μετεξέλιξη στην UEZ πραγματοποιείται πάντοτε σε στενή συνεργασία με χρήστες και παραγωγούς υλικών. Γνωστοί για την εξαιρετικά στιβαρή κατασκευή και τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους, οι αναμεικτήρες παρτίδων της UEZ χρησιμοποιούνται σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο και είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Αυτό καθίσταται δυνατό επειδή προσανατολιζόμαστε κυρίως σε ένα στοιχείο: στην άριστη ποιότητα. Η εξυπηρέτηση ξεκινά σ' εμάς ήδη κατά την πρώτη επικοινωνία του πελάτη. Οι εκπαιδευμένοι και πεπειραμένοι συνεργάτες μας σάς υποστηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  8. CPT GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εργαλείων ακριβείας υψηλής ποιότητας παγκοσμίως. Μετά την ίδρυσή μας το 1988, επιτύχαμε επιτυχίες σε μικρό χρονικό διάστημα μέσω της συνεχούς ανάπτυξης και κατορθώσαμε να εδραιώσουμε τη θέση μας στην αγορά. Ως μιας οικογενειακή επιχείρηση, εστιάζουμε στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξή μας και στην περαιτέρω διεύρυνση της θέσης μας στην αγορά. Προμηθεύουμε πελάτες σε περισσότερες από 120 χώρες στους κλάδους της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής μηχανών, της πετρελαιοβιομηχανίας, της αεροδιαστημικής, της ιατρικής τεχνολογίας, της ναυπηγικής και της ενέργειας. Από την αρχή, η φιλοσοφία μας ήταν να πείσουμε με την υψηλότερη ποιότητα, ακρίβεια, ταχύτητα και ευελιξία. Είναι σημαντικό για μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένες συμβουλές και κάθε δυνατή υποστήριξη. Εργαζόμαστε με ενθουσιασμό και πάθος, βελτιωνόμαστε συνεχώς και επενδύουμε με όραμα – η σταθερή μας ανάπτυξη επιβεβαιώνει την επιλογή μας. Το σημαντικότερο για εμάς είναι η ικανοποίηση των πελατών.

  1. SAQUICK GMBH

    Γερμανία

    Μηχανήματα πλήρωσης αμμόσακων: Στο τομέα της πολιτικής και της αντιπλημμυρικής προστασίας, της ασφάλισης αναχωμάτων, του ομοσπονδιακού στρατού και των υπόγειων κατασκευών παρέχουμε από το 1993 επαγγελματικές υπηρεσίες πλήρωσης αμμόσακων από το 1993. Οι σάκοι πληρώνονται με άμμο, σκύρα ή θραυστό υλικό. Οι σχετικοί αμμόσακοι, διπλοί σάκοι, BigBag και σακούλες ολοκληρώνουν τη γκάμα προϊόντων. Διαθέτουμε πλήρεις και κενούς αμμόσακους σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Δοσιμετρικές συσκευές: Με τις δοσιμετρικές συσκευές, ογκομετρικές δοσιμετρικές συσκευές και τους ζυγούς σάκων μεικτού βάρους πληρώνονται με ορθολογικό τρόπο, μ.ά., τρόφιμα, όπως σιτηρά, στον τομέα της γεωργίας. Τα μηχανήματα και οι συσκευές ενδείκνυνται για όλα τα υλικά χύδην. Οι συσκευές χρησιμοποιούνται επίσης στον τομέα των υπόγειων κατασκευών. Συνεργάτης σέρβις: ως συνεργάτης σέρβις για παράθυρα, πόρτες και πύλες αντιπλημμυρικής προστασίας και συστήματα αντιπλημμυρικής προστασίας παρέχουμε επίσης στατική αντιπλημμυρική προστασία. Η προσφορά περιλαμβάνει την ασφάλιση παραθύρων υπογείων, φωταγωγών, θυρών, πυλών και γκαράζ.

  2. LAUFER GmbH

    Γερμανία

    Ως μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση στο Μέλανα Δρυμό, η LAUFER είναι γνωστή για την αξιοπιστία και τη σταθερότητα. Στο επίκεντρο βρίσκονται τορναριστά εξαρτήματα διαμέτρου 1-40 mm για απαιτητικούς τομείς, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η κατασκευή μηχανημάτων, η ηλεκτροτεχνία κλπ. Με σύγχρονους αυτόματους τόρνους πολλαπλών ατράκτων παράγονται επίσης σειρές με οικονομικό τρόπο και μάλιστα σε ρυθμό δευτερολέπτων. Η συλλογή μηχανημάτων μονής ατράκτου διαθέτει μηχανικούς τόρνους μεγάλου και μικρού μήκους. Με πολυάριθμες πρόσθετες επιλογές, η LAUFER μπορεί επίσης να πληροί σύνθετες απαιτήσεις, και να διαθέτει κατόπιν παραγγελίας ολοκληρωμένα συγκροτήματα, περαιτέρω διαδικασίες και επιβελτιώσεις. Προαιρετικά παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης όλων των εξαρτημάτων με έλεγχο κάμερας σε ποσοστό 100%, καθώς και σε συγκεκριμένες συσκευασίες.

  3. ELKO GMBH

    Γερμανία

    Ως αξιόπιστη και τεχνικά εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της τεχνολογίας καουτσούκ-μετάλλων και πολυουρεθάνης είμαστε στο πλευρό των πελατών μας με παροχή συμβουλών. Η ποιότητα, η εμπρόθεσμη παράδοση, η καλή σχέση τιμής-απόδοσης και η μεγάλη ευελιξία είναι τα πλεονεκτήματά μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο προμηθεύουμε πελάτες σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, όπως, π.χ. κατασκευή μηχανημάτων, κατασκευή οχημάτων, τεχνολογία ψύξης, τεχνολογία μεταφοράς, ηλεκτρική βιομηχανία, κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων, βιομηχανία αντλιών, κατασκευή συσκευών μέτρησης, προστασία του περιβάλλοντος. Η καλά ταξινομημένη αποθήκη μας με πολλές τυποποιημένες εκδόσεις εγγυάται τις μικρότερες προθεσμίες παράδοσης για μικρούς αριθμούς τεμαχίων, αλλά και για μεγάλες σειρές. ΟΙ ειδικές εκδόσεις που δεν περιλαμβάνονται στο απόθεμα παραδίδονται εντός 3-4 εβδομάδων. Διαπιστώστε και μόνοι σας το σοβαρό μας χαρακτήρα, την εμπρόθεσμη παράδοση και τις προσιτές τιμές μας.

  4. CARSIG GMBH

    Γερμανία

    Η Carsig GmbH είναι προμηθευτής ηλεκτρονικών λύσεων για πελάτες προμηθευτές της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς και κατασκευαστές ειδικών οχημάτων και οχημάτων επαγγελματικής χρήσης. Τα προϊόντα και οι κατασκευές μας διακρίνονται για την εξατομικευμένη και προσανατολισμένη σε λύσεις τεχνολογία και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται σε επιβατικά/φορτηγά οχήματα, αλλά και σε οχήματα υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, γεωργικά μηχανήματα και τροχόσπιτα. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Engineering, κατασκευή και παραγωγή μεγάλων, αλλά και μικρότερων ποσοτήτων παραγγελίας. Ορισμένα παραδείγματα προϊόντων: παλμικά και χρονικά ρελέ με ρυθμιζόμενες χρονικές διαβαθμίσεις, πολυλειτουργικά ρελέ, ελεύθερα προγραμματιζόμενα μικροσυστήματα ελέγχου, συνδυασμοί διόδων, επιτηρητές ρεύματος και τάσης, τυποποιημένα ρελέ, μικρορελέ, ρελέ υψηλής τάσης και ρελέ ημιαγωγού, ενισχυτές και διανομείς παλμών, ρελέ απομόνωσης, ρελέ με δυνατότητα διαφορετικής σύνδεσης και αντιστοίχισης ακίδων, ειδικά ρελέ, όπως ρελέ ελέγχου λυχνιών και βηματικά ρελέ ή φλας

  5. B&H BESCHLAGTECHNIK OHG

    Γερμανία

    Δραστηριοποιούμαστε στον εφοδιασμό των πελατών μας με τορναριστά, φρεζαριστά, κατασκευής λέιζερ, πρεσαριστά εξαρτήματα και χυτευτά υπό πίεση εξαρτήματα, καθώς και είδη κιγκαλερίας και επίπλων κάθε είδους.Ειδικευόμαστε στην παραγωγή μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας.Η κύρια εξειδίκευσή μας είναι η μεταλλουργία με πρώτη ύλη τον ανοξείδωτο χάλυβα και φυσικά προμηθεύουμε επίσης προϊόντα όλων των άλλων μετάλλων.Τορνάρουμε, φρεζάρουμε και επεξεργαζόμαστε με λέιζερ υλικά για τη βιομηχανία επίπλων, τον κλάδο σχεδίασης καταστημάτων, τον κλάδο σχεδίασης αντικειμένων χώρου, τους σχεδιαστές ξενοδοχειακών χώρων, τον κλάδο σχεδίασης εκθεσιακών χώρων και τους κλάδους της υαλουργίας και ειδών υγιεινής.Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τα πάντα για τα προϊόντα μας και θα θέλαμε να σας συστηθούμε ως ένας ικανός συνεργάτης.Επίσης, εξειδικευόμαστε στην κατασκευή συρματόσχοινων, ντιζών τύπου Bowden και ντιζών χειρισμού.Κατασκευάζουμε και επισκευάζουμε κάθε είδους συρματόσχοινα έλξης και πίεσης, ντίζες χειρισμού, ντίζες γκαζιού, ντίζες συμπλέκτη, ντίζες φρένων, ντίζες αλλαγής ταχυτήτων και τύπου Bowden σύμφωνα μετο δείγμα ή το σχέδιο σε παραγωγή μεμονωμένων τεμαχίων ή μαζική παραγωγή.

  6. G&G BESCHLÄGE GMBH

    Γερμανία

    Ειδικευόμαστε στη χύτευση μικροεξαρτημάτων από ορείχαλκο υπό πίεση, με μικρούς έως μεγάλους αριθμούς τεμαχίων, καθώς και στη συναρμολόγηση συγκροτημάτων. Παραγωγή δικών μας κατασκευών, ανάπτυξη προϊόντων, κατασκευή καλουπιών, διοικητική μέριμνα και συσκευασία. Εξωτερική γαλβανική επιβελτίωση.