• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανικη κατεργασια- τορνευση

Αποτελέσματα για

Μηχανικη κατεργασια- τορνευση

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. GEBR. HELLER MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στο πεδίο ανταγωνισμού μεταξύ της παραδοσιακής μικρομεσαίας επιχείρησης και των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων προμηθευτών καινοτομικών λύσεων για τη μηχανική επεξεργασία, ο όμιλος HELLER αναπτύσσει μια μοναδική παγκόσμια νοοτροπία επιχείρησης. Η HELLER είναι εδώ και 120 χρόνια μια επιτυχημένη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση, αυτόνομη και στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Η συνέχεια σε εταιρικό επίπεδο και στη διεύθυνση αποτελεί και θα εξακολουθήσει να αποτελεί πρόγραμμα. Στα μέσα του 2013, τέσσερις δισέγγονοι του ιδρυτή της εταιρείας και συνεπώς η τέταρτη γενιά της οικογένειας εντάχθηκαν στην επιχείρηση για προπαίδευση στην αλλαγή γενιάς. Ο Berndt Heller εξακολουθεί να είναι πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου. Ό, τι άρχισε πριν από 120 χρόνια με επτά ειδικευμένους και τρεις μαθητευόμενους εργάτες, έχει εξελιχθεί σήμερα σε μια παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη επιχείρηση με περισσότερους από 2.500 εκπαιδευμένους συνεργάτες που μπορεί να είναι υπερήφανη για το ιστορικό επιτυχιών της και να ατενίζει με αυτοπεποίθηση το μέλλον.

  2. ÄTZTECHNIK HERZ GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με τη Herz βασίζεστε στο μοναδικό εμπειρογνώμονα χαρακτικής στην Ευρώπη, ο οποίος παράγει τόσο μέρη δειγμάτων στην κοπή όσο και μεγάλες σειρές στην ταινία. Έτσι, από το πρώτο μέρος του δείγματος έως τη μαζική παραγωγή, προμηθεύεστε τα πάντα από μία πηγή και από την ίδια εγκατάσταση αιχμής. Για ομαλή μετάβαση στη σειρά παραγωγής, με εξοικονόμηση κόστους και χωρητικότητας. Το καλύτερο προϊόν δεν είναι αρκετό για τη Herz: Αναπτύσσουμε επίσης την καλύτερη εφαρμογή για εσάς. Υπάρχει, για παράδειγμα, η δημιουργία προσχεδίων, κατά την οποία το σύγχρονο σύστημα CAD μας υπολογίζει τη βέλτιστη λύση για εσάς. Είτε με τηλεφωνική συνεννόηση είτε με τους πελάτες μας επί τόπου: Με τη Herz μπορείτε να βασιστείτε στα περισσότερα από 40 χρόνια τεχνικής εμπειρίας στην τεχνολογία χάραξης. καθώς επίσης και στην απρόσκοπτη ολοκληρωμένη υποστήριξη, από το πρωτότυπο μέχρι τη σειρά. Καθοριστικός παράγοντας: Διαθέτουμε το χρόνο να κατανοήσουμε ολόκληρη τη διαδικασία και το προϊόν σας.

  3. TOBY SCHAUM GMBH POLYURETHANVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η TOBY Schaum που ιδρύθηκε το 1960, συμμετείχε εξ αρχής στην ανάπτυξη διαμορφωμένων προϊόντων πολυουρεθάνης για μαζική παραγωγή και διαθέτει εμπειρία 50 ετών. Η επιχείρησή μας διαθέτει συνεπώς μακροχρόνια τεχνογνωσία στην υλοποίηση απαιτητικών έργων των πελατών από όλους σχεδόν τους τομείς της βιομηχανίας. Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα να συμμετέχουμε ήδη κατά το στάδιο του σχεδιασμού για την ανάπτυξη των διαμορφωμένων προϊόντων. Ρωτήστε μας – παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές! Η TOBY Schaum παράγει διαμορφωμένα προϊόντα από διογκωμένο υλικό πολυουρεθάνης με συμπαγή επιφάνεια (ηλίσκληρο) με ειδική σκληρότητα περίπου 20 Shore 00 έως περίπου 90 Shore A και διαμορφωμένα προϊόντα από σκληρό αφρώδες υλικό (διογκωμένο υλικό με συμπαγή επιφάνεια και συμπαγές υλικό) με πυκνότητα διαμορφωμένου προϊόντος της τάξης των 200 kg/m3 έως 1100 kg/m3.

  4. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Τρεις εταιρείες με κοινή φιλοσοφία. Ο όμιλος "Schwarzarbeiter" είναι μια παραδοσιακή μεσαίου μεγέθους βιοτεχνία, η οποία ιδρύθηκε το 1921 και εξειδικεύεται για 30 χρόνια στην επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικών υλικών. Σήμερα, η Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH δεν έχει απλώς εξελιχθεί σε διεθνώς αναγνωρισμένο ειδικός στα δοχεία, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, αλλά επίσης αποτελεί αναγνωρισμένο κατασκευαστή εξοπλισμού για την παραγωγή πυριτίου. Η Schwarz Systems GmbH είναι ο εξειδικευμένος προμηθευτής σας για την επεξεργασία επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα, την παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων, την τεχνολογία διαμόρφωσης, την τεχνολογία ρομποτικής συγκόλλησης και τη μηχανική κατεργασία μεγάλων επιφανειών. Ως το νεότερο μέλος της ομάδας, η AMP GmbH παρουσιάζεται ως προμηθευτής και εταιρεία παροχής υπηρεσιών στους τομείς της μη καταστρεπτικής δοκιμής υλικών, της μέτρησης και των υπηρεσιών με λέιζερ.

  5. MARTIN KRAISS GMBH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARTIN KRAISS GMBH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Löchgau, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GEBR. WEIDMANN GMBH

    Γερμανία

  2. STENZEL MIM TECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία STENZEL MIM TECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  3. OSKAR KETTERER DRUCKGIESSEREI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OSKAR KETTERER DRUCKGIESSEREI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Hausach, Γερμανία.

  4. FISCHER PRÄZISIONSDREHTEILE OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FISCHER PRÄZISIONSDREHTEILE OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Schopfheim, Γερμανία.

  5. DREHPUNKT

    Γερμανία

    Η εταιρεία DREHPUNKT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Meßkirch-Heudorf, Γερμανία.

  1. H+B HIGHTECH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία H+B HIGHTECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Adelmannsfelden, Γερμανία.

  2. MECH. WERKSTÄTTE K. KERN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MECH. WERKSTÄTTE K. KERN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Wolfschlugen, Γερμανία.

  1. SCHÖNER ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHÖNER ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Haslach, Γερμανία.

  2. GREGOR VILLING

    Γερμανία

    Η εταιρεία GREGOR VILLING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Böttingen, Γερμανία.

  3. KNÖDLER CNC TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KNÖDLER CNC TECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Simmozheim, Γερμανία.

  4. SONNENWALD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SONNENWALD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κοχλίες και περικόχλια, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κοχλίες και περικόχλια, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. W. HILDENBRAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία W. HILDENBRAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Denkendorf, Γερμανία.

  6. ERICH REIK GMBH

    Γερμανία

  7. SÜDMETALL HUGO WUTTIG KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SÜDMETALL HUGO WUTTIG KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Laufenburg, Γερμανία.

  8. HELMUTH MÜLLER GMBH PRÄZISIONSDREHTEILE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HELMUTH MÜLLER GMBH PRÄZISIONSDREHTEILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, και Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Wellendingen, Γερμανία.

  1. REINHOLD KOCH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία REINHOLD KOCH GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εξαρτήματα στερέωσης, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  2. PISCHZAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PISCHZAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Erbach, Γερμανία.

  3. RAPP PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAPP PRÄZISIONSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Bad Rippoldsau-Schapbach, Γερμανία.

  4. UWE HANS GEISSELHARDT

    Γερμανία

    Η εταιρεία UWE HANS GEISSELHARDT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  5. KURT MAGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KURT MAGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

  6. LORENZ HEIZMANN VERWALTUNGS-GMBH

    Γερμανία

  7. PRÄZISO DREHTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRÄZISO DREHTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Althengstett, Γερμανία.

  8. RS DREHTECHNIK AG

    Γερμανία

  9. HERBERT ROTH DREH- UND FRÄSTEILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERBERT ROTH DREH- UND FRÄSTEILE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Εξαρτήματα τόρνου CNC, τορνευτα ειδη κιγκαλεριας, και λάξευση ακριβείας για πλαστικά. Έχει έδρα σε Dunningen, Γερμανία.

  10. GMO-PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GMO-PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Obernheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανικη κατεργασια- τορνευση

Αριθμός αποτελεσμάτων.

865 Επιχειρήσεις

Kατηγορια