• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανηματα πωλησης μαρκων

Αποτελέσματα για

Μηχανηματα πωλησης μαρκων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. CHIRON WERKE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο όμιλος CHIRON με έδρα το Tuttlingen είναι εξειδικευμένος κατασκευαστής ελεγχόμενων με σύστημα CNC, κατακόρυφων κέντρων επεξεργασίας φρέζας και τόρνου. Ο όμιλος δραστηριοποιείται παγκοσμίως με εγκαταστάσεις παραγωγής και ανάπτυξης, παραρτήματα πωλήσεων και σέρβις, καθώς και εμπορικές αντιπροσωπείες. Με περίπου 2.000 συνεργάτες, ο όμιλος επιχειρήσεων καταγράφει κύκλο εργασιών περίπου 460 εκατομμυρίων ευρώ. Περίπου τα δύο τρίτα των διατιθέμενων μηχανημάτων και λύσεων εξάγονται. Σημαντικοί κλάδοι πελατών είναι η αυτοκινητοβιομηχανία, η κατασκευή μηχανημάτων, η ιατρική τεχνολογία και η τεχνολογία ακριβείας, καθώς και η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία. Ο όμιλος CHIRON περιλαμβάνει τις τρεις μάρκες εργαλειομηχανών CHIRON, STAMA, SCHERER, καθώς και την CMS για τον εκ των υστέρων εξοπλισμό. Η CHIRON διακρίνεται για τη δυναμική και την ακρίβεια, η STAMA επικεντρώνεται σε στιβαρές μηχανικές φρέζες και βαριά επεξεργασία αφαίρεσης υλικού, ενώ η SCHERER εστιάζει σε πολυλειτουργικά κατακόρυφα κέντρα επεξεργασίας τόρνου τύπου Pickup.

  2. ERDMANN EXPORT-IMPORT

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για την αγορά μεταχειρισμένων εργαλειομηχανών. Είτε πρόκειται για τόρνους, μηχανικές φρέζες, καμπτικές πρέσες ή μηχανές κοπής λέιζερ - ενδιαφερόμαστε για πολλές εργαλειομηχανές διαφόρων κατασκευαστών και μοντέλων. Εάν διαθέτετε μεταχειρισμένες εργαλειομηχανές προς πώληση, σάς παρέχουμε απλή και διαφανή διεκπεραίωση. Η πεπειραμένη ομάδα μας αξιολογεί τα μηχανήματά σας και σάς προσφέρει μια εύλογη τιμή με βάση την κατάσταση, τη μάρκα, το μοντέλο και τον εξοπλισμό. Κατανοούμε ότι η πώληση των εργαλειομηχανών σας αποτελεί σημαντικό βήμα και σάς παρέχουμε επαγγελματική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνουμε όλες τις λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων της παραλαβής, της αποσυναρμολόγησης και της μεταφοράς των μηχανημάτων. Στόχος μας είναι να διαμορφώνουμε τη διαδικασία της πώλησης όσο το δυνατόν πιο απλά. Σάς απαλλάσσουμε από την ταλαιπωρία και τον κόπο και σάς παρέχουμε γρήγορη και απρόσκοπτη διεκπεραίωση. Μπορείτε να βασιστείτε στην πολυετή εμπειρία μας στον τομέα της αγοράς εργαλειομηχανών. Ανεξάρτητα από το είδος της εργαλειομηχανής, είτε πρόκειται για τόρνο, μηχανική φρέζα, καμπτική πρέσα ή μηχανή κοπής λέιζερ, εμείς ενδιαφερόμαστε για αυτήν. Διαθέτουμε ένα εκτενές δίκτυο πελατών και μπορούμε να προσφέρουμε τα μηχανήματά σας στους σωστούς αγοραστές. Εάν θέλετε να πωλήσετε τις μεταχειρισμένες εργαλειομηχανές σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας.

  3. FISCHER FORTUNA GMBH

    Γερμανία

    Ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση ατράκτων ασφαλείας την μάρκας FORTUNA. Συμβουλευτικές υπηρεσίες και πωλήσεις ατράκτων ακριβείας από τις μάρκες FISCHER και PRECISE. Άτρακτοι έμμεσης και άμεσης μετάδοσης, άξονες υψηλής συχνότητας, μεταβλητές διεπαφές εργαλείων, χειροκίνητη ή αυτόματη σύσφιξη εργαλείου, υψηλής ακριβείας, μεταβλητοί αριθμοί στροφών και αποδόσεις. Ειδικές κατασκευές σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Άξονες μεγάλου μήκους για την εσωτερική λείανση οπών με μεγάλες διαστάσεις. Υπηρεσίες επισκευής για ατράκτους μηχανημάτων FISCHER, FORTUNA και PRECISE, καθώς και ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας: υδροστατικές άτρακτοι, άτρακτοι κινητήρων, σέρβις ατράκτων, κινητήρες υψηλής συχνότητας, κύριες άτρακτοι για εργαλειομηχανές, επισκευές λειαντικών ατράκτων, επισκευές ατράκτων φρεζών (συμπληρωματική λείανση εργαλειοφόρων ατράκτων για μονάδες επεξεργασίας), άτρακτοι υψηλής συχνότητας, άτρακτοι φρεζών, άτρακτοι δραπάνων

  4. WIDEG-AUTOMATEN OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WIDEG-AUTOMATEN OHG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόματα μηχανήματα πώλησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα πώλησης αναψυκτικών, και Μηχανήματα πώλησης αναψυκτικών. Έχει έδρα σε Lauterstein, Γερμανία.

  5. WALTER HOFHEINZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WALTER HOFHEINZ GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός κλιματισμού, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Μηχανήματα πώλησης αναψυκτικών, Εξοπλισμός κλιματισμού, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, και Μηχανήματα πώλησης αναψυκτικών. Έχει έδρα σε Weingarten, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GLÖCKLER AUTOMATEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GLÖCKLER AUTOMATEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα πώλησης τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα πώλησης αναψυκτικών, Μηχανήματα πώλησης εισιτηρίων, Μηχανήματα πώλησης αναψυκτικών, και Μηχανήματα πώλησης εισιτηρίων. Έχει έδρα σε Aichwald, Γερμανία.

  2. OBELE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OBELE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόματα μηχανήματα πώλησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα πώλησης τροφίμων, και Μηχανήματα πώλησης τροφίμων. Έχει έδρα σε Nürtingen, Γερμανία.

  3. PRIMUS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRIMUS GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήμα πωλήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγορες νομισματων, μαρκες, συλλεκτικα νομισματα, και συλλεκτικα γραμματοσημα. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.