• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου

Αποτελέσματα για

Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SCHILDER-ZUSCHNITTE.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHILDER-ZUSCHNITTE.DE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου. Έχει έδρα σε Westerheim, Γερμανία.

  2. PORALU MARINE DEUTSCHLAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία PORALU MARINE DEUTSCHLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, και Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. EMMENDINGER MASCHINENBAU GMBH.

    Γερμανία

    Η εταιρεία EMMENDINGER MASCHINENBAU GMBH., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου, και Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου. Έχει έδρα σε Emmendingen, Γερμανία.

  4. ALU-LINE METALLVERARBEITUNGSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALU-LINE METALLVERARBEITUNGSGESELLSCHAFT MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου, και Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου. Έχει έδρα σε Bad Saulgau, Γερμανία.

  5. ALU-PRÄZISIONSTEILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALU-PRÄZISIONSTEILE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου, και Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GFI - GESELLSCHAFT FÜR INDUSTRIEBETEILIGUNGEN RENFRIZHAUSEN MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG + CO.KG.

    Γερμανία

  2. ARTUS ALUMINIUM PRODUCTS GMBH

    Γερμανία

  3. ELHAUS INDUSTRIEANLAGEN GMBH

    Γερμανία

  4. WEGOMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1970 το εμπορικό σήμα WEGOMA® είναι συνώνυμε με αξιόπιστα, ακριβή και καινοτομικά μηχανήματα και ηλεκτρικά εργαλεία για την επεξεργασία ξύλου και την κατασκευή κουφωμάτων. Ως οικογενειακή επιχείρηση στη δεύτερη γενιά θεωρούμε ότι είμαστε έναντι των πελατών μας υποχρεωμένοι να παρέχουμε εκτός των υψηλής ποιότητας προϊόντων και την καλύτερη δυνατή παροχή συμβουλών και ένα άψογο σέρβις. Από το σχεδιασμό έως την παροχή ανταλλακτικών υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας προστιθέμενης αξίας. Θέλουμε να καταστήσουμε δυνατή μακροπρόθεσμα την επιτυχία σας – μόνο έτσι μπορούμε και εμείς να ανταποκριθούμε στο μελλοντικό ανταγωνισμό. Η WEGOMA διακρίνεται για την ακρίβεια και την καινοτομία στον τομέα της επεξεργασίας ξύλου και στην τεχνολογία κατασκευής κουφωμάτων. Η WEGOMA GmbH αναπτύσσει και παράγει ειδικές λύσεις και τυποποιημένα μηχανήματα για την επεξεργασία ξύλου.

  5. BOSCHERT GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOSCHERT GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Λεβητοποιΐα, κατασκευη μηχανηματων, και μηχανες κοπης λεϊζερ. Έχει έδρα σε Lörrach, Γερμανία.

  1. TELSCHIG-VERFAHRENSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Επαγγελματικός χειρισμός χύδην υλικών. Λύσεις υψηλής τεχνολογίας για το χειρισμό χύδην υλικών για πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Εδώ και περισσότερα από 45 χρόνια, η Telschig Verfahrenstechnik συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και συστημάτων για τον τεμαχισμό, το άνοιγμα και την εκκένωση σάκων και Big Bag, καθώς και για συστήματα μεταφοράς πεπιεσμένου αέρα και την κατασκευή εγκαταστάσεων στον τομέα του χειρισμού χύδην υλικών. Με το σύνθημα «δεν διαθέτουμε μηχανήματα, υλοποιούμε λύσεις» σχεδιάζουμε κάθε εγκατάσταση με απόλυτη ακρίβεια με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό διαθέτουμε διάφορες τεχνικές λύσεις μεταποίησης. Εκτός από το σχεδιασμό νέων εγκαταστάσεων παραγωγής βελτιστοποιούμε με τις λύσεις μας υφιστάμενες, εξελιγμένες διαδικασίες παραγωγής. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσής μας: μηχανήματα τεμαχισμού (θραυστήρες σβώλων), εκκένωση σάκων (μονάδες και συστήματα εκκένωσης σάκων), χειρισμός Big Bag (συστήματα και μονάδες εκκένωσης BigBag).

  2. OPTIMA NONWOVENS GMBH

    Γερμανία

    Τεχνολογία αιχμής για την συσκευασία χαρτιού υγειονομικής χρήσης Optima Nonwovens. Τα μηχανήματα μας συσκευασίας, επεξεργάζονται τις πάνες, τις σερβιέτες και το χαρτί υγείας σε συγχρονισμό με τα μηχανήματα παραγωγής τους και φροντίζουν για την συσκευασία τους σε μεμβράνη. Ο ευέλικτος εξοπλισμός καλύπτει όλα τα μεγέθη συσκευασιών, από μικρές έως πολύ μεγάλες. Σε συνδυασμό με λειτουργίες ελέγχου και ανασυσκευασίας και διατάξεις παλετοποίησης, είναι εφικτή η δημιουργία πλήρων γραμμών παραγωγής.

  1. OPTIMA CONSUMER GMBH

    Γερμανία

    OPTIMA consumer - Πανέξυπνες μηχανές συσκευασίας, τεράστια ποικιλία